Gen genel olarak iş ortamında bu tarz ilişkileri riskli buluyorum. İnsan özgür olamaz ve dışarısı tarafından takipte olunur. İş etiğime aykırı, yapılacak işler aksatılır.
Öncesinde de zaten bakıp duruyordu. Bi gün arabayla 3 - 4 arkadaş birlikte çıktık işten. En son bunu bırakacaktım. Diğerleri indikten sonra bununla beraber arabada giderken elim vitesteydi bi anda elimi tuttu. Sonra olanlar oldu işte...
Teklif filan etme yok sabah mağazayı açtık sadece ikimiz varız ofiste gözüme toz kaçtı bakar mısın dedim yaklaşınca ben öpmeye başladım oda karşılık verdi mağazanın müşteriye açılış saati geldiği için orada bırakmak zorunda kaldık
Teklif olmadı ama dekolte giymişti bende oksurdum uyarmak için dikkat et diye. sen yabancimisin dedi bende olur tam ac da tam görelim dedim. olur dedi öyle oldu yani. ondan geldi birazcık teklif
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Yaptım evliydi ama kimse teklif etmedi zamanla sohbet muhabbetimiz ilerledi ve konu değişti bir gün bu ateş ve tutku yendi
Hamile kalırsa
Kalmadı 1.5 yıl devam etti ilişkimiz dikkat ettik herhalde ona da
Gen genel olarak iş ortamında bu tarz ilişkileri riskli buluyorum. İnsan özgür olamaz ve dışarısı tarafından takipte olunur. İş etiğime aykırı, yapılacak işler aksatılır.
Sorsana hiç eğitim iş askerlik hayatında dişi sinek gördün mü diye.
Gördün mü
Yaa bir de soruyor. Yahu görsem niye bunu sorayım.
Bilmem
Makine mühendisiyim ben. Kadını nerede göreyim
İş yerinde yok mu muhasebeci
Yok olan da abla teyze vs di. Zaten 10 sene kendi firmam vardı o zaman da muhasebecim erkekti.
Yaa kendi iş yerin mi var
Ne oldu ki? Şaşılacak bir şey mi bu
Yoo neden hep erkek elemen peki
Elaman
Çünkü sanayi sitesi
Büyük değil mi iş yeri
Gold digger misin be hatun amma detaya girdin haaa. Hayir normal büyük değil.
Tamam kızma
Hrm bizim islwr agir isler kosturmacali işler millet gibi ofiste çalışıp eli iste gözü oynaşta takılamıyoruz biz.
Evet yaptım, evli bi kadındı...
Bi anlık yakınlaşma sonucu oldu
Nasıl
Nasıl derken?
Nasıl yakınlaştı
Öncesinde de zaten bakıp duruyordu. Bi gün arabayla 3 - 4 arkadaş birlikte çıktık işten. En son bunu bırakacaktım. Diğerleri indikten sonra bununla beraber arabada giderken elim vitesteydi bi anda elimi tuttu. Sonra olanlar oldu işte...
Kocası anlamadı mı
Kocası neyi anlayacak ki?
Evli, sevgilisi olan, bekar hepsiyle yaptım.
Kim teklif etti
Valla ben ömrümde hiçbir kadına teklif etmedim, arkadaşlıklardan ilerledi arabada oldu hepsi de
Hamile kaldı mı
Kalmamistir herhalde bana bir bilgi gelmedi kfjhdsfj
sevgilim varken iş arkadaşlarımdan biri ima etmişti, yapmadım.
Yaptım ama evli değildi evlilerle işim olmaz başımı belaya sokamam
Çok şükür böyle bir olay ile test edilmedim, imtihan olmadım.
Evliydik ikimizde, alkollü bir iş yemeği dönüşü evine bırakırken baya yakınlaşmıştık
Hamile mi kaldı
Hayır tabii canım
Sonra noldu
Konuştuk alkolün etkisiyle yaptık filan dedik ama hala bakışmaya devam ediyoruz
Ya nolacak peki
şu an bilmiyorum yeniden bişeyler yaşanır mı emin değilim açıkçası
Niye pişman mı
şu an bence ikimizde çekiniyoruz, senin sıkıntın nedir?
Ne sıkıntısı
Soruna istinaden yazdım :D
Bimde çalışırken Tuğçe diye biri vardı onunla öpüşmüştüm fena hatun du ama evliydik ikimiz de
Kim teklif etti
Mağazada mı?
Teklif filan etme yok sabah mağazayı açtık sadece ikimiz varız ofiste gözüme toz kaçtı bakar mısın dedim yaklaşınca ben öpmeye başladım oda karşılık verdi mağazanın müşteriye açılış saati geldiği için orada bırakmak zorunda kaldık
Sonra evine mi çağırdı
Yok öyle kaldı sonra o başka mağazaya gitti
İstemedi mi
Zaten iletişim koptu ondan sonra iki taraf ta evli olunca iletişim kurmak ta sıkıntılı oldu kaldı öyle
Ya istemedi mi
Riskli olduğu için ikimiz de uzak durduk
ekmek yediğim yere pislemedim,
Nişanlı idi ama yaptık
Nerde
Evimde
İş arkadaşı değil de okuldan yaptım
Evli miydi
Yok ama bazısının sevgilisi vardı
çok oldu aynı ortam olabiliyor
Evli miydi
özelden yazsam yaz bana ifşa yemek istemiyorum
Olur
al takibe
Yanında malafatı açtım 31 çektim sonra öyle başladı
Ama hamile kaldı sanırım
Senden
Bilmiyorum malafatı gördü dayanamadı ben napim azmıştım senin yanında açsam sen yapmaz mıydın
Erkek arkadaşımdı, evet.
Ben yapmadım. Ama eşim olmuş.
İş arkadaşım eski sevgilim oldu ve öpüştük
Gelir şimdi "evet yaptım" cılar
Ben yaptım yapıyorum da
Evli miydi
Evli de vardı bekar da
Kim teklif etti
Teklif olmadı ama dekolte giymişti bende oksurdum uyarmak için dikkat et diye. sen yabancimisin dedi bende olur tam ac da tam görelim dedim. olur dedi öyle oldu yani. ondan geldi birazcık teklif
yapmadım ama potadan döndü
Nasıl
yani yapacaktım ama vaz geçtim
Niye
doğru olmadığını anladım diyelim şimdi uulu orta detaya gerek yok
Evli olanla
Kim teklif etti
Konuşup sohbet ederken el alta temas etmek derken bir gün istedim dokunmaya ses etmeyince
Daha is hayatim yok
Hayur
sen fantezi ariyosun
Birinimi ariyon
Ahlaksız *
Bir kere oldu
Bunu önce sen söyle