Cinsel Yaşam Öpüşme sırasında talihsiz bir olay yaşadın mı? emrezzrncii Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ağız kokusu yaşadım karşımdaki 😥😂 Öpüşme sırasında talihsiz bir olay yaşadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı. Evet dilini boğazıma kadar sokmuştu tam bir acemiydi ona öpüşmeyi bilmediğini söyleyip iletişim yollarını kapatmıştım 0 3 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Yuh ya cidden mi 😂😂 Yorumla püskevitçay +1 yıl Evet berbat bir tecrübeydi Yorumla emrezzrncii +1 yıl Bir daha yaşatmasın inşallah 😂🙏 Yorumla
eda344_3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl lahmacun yemisti agzi les gibi sogan kokuyodu 0 3 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Hadi canım devam ettin mi 😂😂 Yorumla eda344_3 +1 yıl etmedim tabi ki dusununce bile kusasim geliyo soyledim yuzune sogan kokuyor diye Yorumla emrezzrncii +1 yıl Bakım önemli ya Yorumla
sevimliihatun Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Evet ağız kokusu direk bıraktım 0 1 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Bende öyle 😂 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnsanlık hâli abartmayın!!! 0 1 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Abartmak değil ama biraz bakım önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dudakların cok guzel defol 0 14 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Kimin senin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninde benımde Yorumla emrezzrncii +1 yıl Nazar aldırma zaten hep nazar aliyor 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Super yaa😍 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Nazar alması mi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ya dkfkfk Yorumla emrezzrncii +1 yıl Kabuğundan çıksana sen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yanı Yorumla emrezzrncii +1 yıl Gizli kullanıcısın ya 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha ay cıkmam djfkfkf🤣🤣 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Aman çıkma kabuğunda kal 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utandm ddjdk Yorumla emrezzrncii +1 yıl Hadi çık kabuğundan 😂 Yorumla emrezzrncii +1 yıl ? Yorumla
Pembebulutustunde Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Belki karnı açtır 0 3 Yorumla emrezzrncii +1 yıl Öyle mi oluyor? Yorumla Pembebulutustunde +1 yıl Nefesi koymuştur iste. Açliktan Yorumla emrezzrncii +1 yıl Anladım belkide Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evet dilini boğazıma kadar sokmuştu tam bir acemiydi ona öpüşmeyi bilmediğini söyleyip iletişim yollarını kapatmıştım
Yuh ya cidden mi 😂😂
Evet berbat bir tecrübeydi
Bir daha yaşatmasın inşallah 😂🙏
lahmacun yemisti agzi les gibi sogan kokuyodu
Hadi canım devam ettin mi 😂😂
etmedim tabi ki dusununce bile kusasim geliyo soyledim yuzune sogan kokuyor diye
Bakım önemli ya
Evet ağız kokusu direk bıraktım
Bende öyle 😂
İnsanlık hâli abartmayın!!!
Abartmak değil ama biraz bakım önemli
Dudakların cok guzel defol
Kimin senin mi
Seninde benımde
Nazar aldırma zaten hep nazar aliyor 😂😂
Super yaa😍
Nazar alması mi 😂😂
Hayır ya dkfkfk