selam arkadaşlar soruma cevap alabilir miyim:? :)
anal ilişkide başınıza gelen bir talihsizlik oldu mu? :)
anal ilişkide başınıza gelen bir talihsizlik oldu mu? :)
Eski sevgilimle üniversite 3. sınıftayken aynı eve çıktık. O analı çok severdi. Böyle olunca ben sevmiştim. Ancak kondom kullanmadığım için E.coli kaptım ve boşalırken yoğun bir şekilde kan geliyordu. Kan içeride pıhtı yaptığı için de özellikle de tuvaletimi yaparken çok acı çekiyordum. Neyse ki yoğun antibiyotik tedavisiyle atlattık. Bel soğukluğu hatta kısır bile olabilirdim. Yapan arkadaşlara önerim korunun ve mutlaka yaparken iki tarafı düşünerek kurallarına göre yapın.
eywallah kardeş tespiti güzel yaptın en ii cevap seçelim ki yapacaklara bizden bir uyarı olsun ;)
Eyvallah.
Talihsizlik gelmedi başıma dikkat ederim ama liseli bir kız vardı bakireydi e kalkmışında imanı olmaz hayatımda bu kadar sıkısı denk gelmemişti. Yarım saat girmek için uğraşmıştım dizlerim ağrımıştı artık. onun dışında sorun yaşamadım :)
Anal ne igrenc birseydir ya allah askina allah ne güzel birsey vermis kadinlara evlenin ordan yapin ne anali bir yürün gidin ya igrenc ötesi birsey ...
o konuda haklısın bak +1 sana :)
Sorma yaa.Gelmez olur mu.Bir girdi çıkmadı anasını satiyim.bir saat urastık
sımdı gordum benzedi harbiden:D
kesseydin
Cevap
8Cevap
bir bayandan duymuştum tam anal yaparken sıhmış partnerininki sıkışıp kalmış sonrada öyle doktora gitmişler :))))))
fenaymış o ya :D aboww :D
hak yolu varken bok yoluna girme gardaşşş
en talihsiz olay girmemesi hacı daha ne olcak :D
Takıldı Çıkmadı öyle dolaştık 1 gün:D:D:D
evet domates kabuğu =)
yapanların büyük talihsizller yaşaması dileimle
domates kbuğu gelmişti :)
Sevgilim vajinamdan çıkmıştı.
evet :)
evet iç organlarını tahrifat ettim:((
osurdu
osuruyoz bazen:)