Erkek arkadaşım beni hiç öpmedi. Mesajda yazardı, hoşuma giderdi ama dün görüntülü konuşurken söyledi ve akşamdan beri çok etkileniyorum. Anormal miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerhangi bir şekilde yakınlaşmayan ve aynı zamanda bu tür şeyler yaşamamış kişiler de cinsel merak çok daha fazla olur Yalnız size bir uyarı yapacağım Mümkünse bunu kontrol edin çünkü kadınların bu keşfetme isteği cinsel merak durumunu erkekler çok güzel kullanır ve sadece kullanılan kadın olursun Çünkü şu an senin için bazı şeyler erken yani yaşın küçük orası belli o sebeple yaşayacağın şeyler eni İleride pişman edebilir kendini koru Çok da fazla bu tür olaylara girme
219 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli yorumunuz için de uyarınız için de teşekkür ederim, dikkat edeceğim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Dediğim gibi Genelde kadınlar ilk etapta aşırı derecede meraklı olabilirler fakat u merakları İlerleyen zamanlarda çok üzücü sonuçlar doğurabiliyor Tabii ki gene Karar sizin erkekler bu tür konuları konuşmayı sever yaşamayı da sever sonunu hesap etmez Senin ne düşündüğünü ne yaptığını Neyi niçin yapmak istediğini önemsemezler onlar sadece kendi alacakları zevk durumuna bakarlar Bu da sizi kullanılan insan konumuna sokar her şeyin yeri ve zamanında olması gerekiyor
Soran+1 yılAslında normal zamanda bunu yaptıracak biri değilim, hatta buluştuğumuzda isterse reddederim. Bazı kurallarımın olduğunu bildiği için bir aradayken o da bu kadar rahat değil ama o an söyledi işte. Ama bir erkek olarak söyledikleriniz çok kıymetli, sağ olun.
Cevap sahibi+1 yılIşte yanıldığınız nokta bu oluyor yani evet telefonla söylüyor mesajla söylüyor ama Buluştuğumuzda Tabii ki müsaade etmem bakış açısı yanlış neden yanlış telefonda rahatlıkla bu tür konular konuştuğunuz kişi buluştuğunuzda illaki ilerleyen buluşmalarda farklı beklentiler içerisine giriyor ve siz o kişiyi bu beklentiye sokmuş oluyorsunuz her ne kadar reddetmeye kalksanız da bir müddet sonra artık reddedemiyorsunuz Çünkü işin içine aşk sevgi giriyor kadınlar zaten seviyorum dedi erkekler için her şeyi göze alabilecek niteliğe kavuşuyorlar ve karşıdaki erkekte Eğer sizin sevginizin eminse bu sevgiyi dibine kadar kullanıyor
Soran+1 yılZaten mesajda beni utandırma deyip konuyu kapattım, görüntülü konuşmada da utandığımı fark etmiştir çünkü elim ayağıma dolaştı bir şey diyemedim. O zaman bu heyecanımı yenip bir dahaki sefer kesin bir dille söylemeliyim.
Cevap sahibi+1 yılTabii ki her zaman bir duruşunuz olacak insanlar Daha doğrusu erkekler karşıdaki kadından aldığı cesaretle bu adımı atarlar Evet bazı ayarsız olanlar vardır cesaret alsa da almasa da bu adımı atar yaw he bu olaylara girebilir Ama birçok kadından cesaret alırsa bunu yapar Sizin yaşınız kaç bu arada hiç gerçek anlamda Buluştunuz mu Kaç aydır konuşuyorsunuz
Soran+1 yıl30 yaşındayım 😅 gerçek anlamda derken kastınız normal bir araya gelmekse evet buluşuyoruz tabii.
Cevap sahibi+1 yılTamam Hani ben sosyal medyadan bunlar oluyor diye düşündüm Bu arada Siz 30 yaşına kadar herhangi bir yakınlaşma olmadı mı kimseyle Ben sizin yaşınızı küçük diye düşünmüştüm konuştuğunuz kişi kaç yaşında ve görüşme maksadınız öylesine görüşmek mi Geleceğe dair bazı planlar yapılıyor mu
Soran+1 yılSosyal medyadan tanışmadık ama ayrı şehirlerdeyiz. Benim annemle babam ayrı olduğu için herhalde psikolojik olarak etkilendim ve bu yaşıma kadar kimseyle bir ilişki ya da evlilik düşünmedim. Bu kişi ile bir organizasyonda karşılaştık, istemsizce bir şey beni ona çekti. Meğer o da beni beğenmiş, öyle başladı işte. Hayatımdaki ilk kişi yani. O 33 yaşında ve plan yapıyoruz evet.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi genelde şöyle bir durum oluyor baba sevgisi yeteri kadar görmeyen veya aile düzeni olmayan ya da anne babası arasında problem olan ayrı olan kadınlarda kız çocuklarında bazı şeyler bazı kişilerden etkilenme olayı daha kolay olabiliyor yani hata yapma ihtimali yüksek oluyor o sebeple Siz bu konuda temkinli ve dikkatli olun Tabii ki Şimdiye kadar hayatınıza kimseyi almamışsınız kimse olmamış Sizin bir erkekten etkilenmeniz Sizin bir erkeğe karşı hisleriniz aha yoğun olabilir Ve hayatına İlk defa birini alacak bir kadın için hata yapma riski de yüksek olur Onun için Karşı taraftaki kişinin sizinle ilgilenmesi yakın davranması Şefkat göstermesi sizi ister istemez etkiler ncak siz makul şekilde yürümeyi tercih edin ve İyi ölçün iyi biçin adamı araştırın sorun soruşturun hem mesleki anlamda uyum var mı Hem mantık kariyer aynı zamanda yaşam olarak uyum var mı Bunları değerlendirin ona göre yola çıkın Çünkü bu yaştan sonra çıktığınız Yolda hayal kırıklığına uğrarsanız toparlamanız zor olur
Soran+1 yılİlgiye göre etkilenecek biri olsaydım bu yaşıma kadar birçok şeyi yaşamış olurdum herhalde. Ona karşı değil ama içimdeki genel güvensizlik hala geçmiş değil, Sürekli her davranışını, her hareketini gözlemliyorum. Rol yapmıyorsa çok kibar, nazik, beyefendi biri. Mesleğimiz, dünyaya bakış açımız, hatta bütün zevklerimiz bile birbirine benziyor. Dediğim gibi genel güvensizlik hali olduğundan ben fazla bir şey anlatamıyorum şimdilik, o konuştukça içimden diyorum ki aynı ben.
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Genel güvensizlik hali aileden gelebilir. Yani yaşamış olduklarınızdan kaynaklı olabilir
Soran+1 yılOndan olduğuna eminim 😊
Cevap sahibi+1 yılMeslekler. nedir. peki
Soran+1 yılAkademisyeniz
Cevap sahibi+1 yılAnladım...
Bol şans diyelim o halde.
Siz genede temkinli olun. Güvensizlik durumunuz var, yapılan hatalar sizi daha çok güvensizliğe iter
Soran+1 yılTabii ki, teşekküzr ederim 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılRica ederim Mutluluklar diliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamadığın için normal bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBunun daha önce hiç iliski yasamamis olman ile pek alakası yok bu senin istek ve hormonlarının alakalı bence
03 Yorumla
Soran+1 yılAma daha önce kimseye karşı da hissetmedim böyle.
- +1 yıl
Demek ki ondan etkilendin
Soran+1 yılDemek ki...
+1 yılBence normal tadını çıkar 😅
İlerleyen zamanlarda bu hissiyatlar azalacak maalesef. 😐
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet başlangıçtaki şeyler gitti mesela, bunlar da geçer
- +1 yıl
İnsanız sonuçta her şey gibi duygularımız da normalleşiyor.
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. hiç tatmadığın bir şey olduğu için heyecan en üst seviyede tabi normal
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet, ondan sanırım. Teşekkürler.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkş yaşamadığın için değil cinsel coşkun yüksek olduğu için. Ki bence normal
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel coşkunun yüksek olması ne demek? Böyle bir şey yaşamadığım için mi yüksek?
- +1 yıl
Cinsel coşkun yüksekse ben gibi evli olsan bile mastürbasyon yaparsın. Canın her gün ister. Bunun ilişki yaşamakla alakası yok. Canlı örnek benim işte
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
Bu paylasimdan sonra mesaj kutun dolacak sözde fikir veren abazan erkekler tarafindan:)
01 Yorumla
Soran+1 yılDolamaz, gizliyim asdfghjk
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnormal olan o sokak ortasında yiyişenler sen normalsin
04 Yorumla
Soran+1 yılÇiftlerin arasında yaşanan çiftlerin arasında kalmalı, ulu orta yaşamak bir yana evlenmeden bu tarz şeylere de hoş bakmıyorum ama bu his normal mi anormal mi anlamadım
- +1 yıl
Normal tabiki ama merak hissini bastır yoksa seni hataya sürükler
Soran+1 yılİyi de nasıl bastıracağım ki?
- +1 yıl
Yapacağın şey o kişiyi hayal ederek kendini tatmin etmek
+1 yılEn son öyle diyen kadının oral seks yaptığını öğrendim, yersen bakire
01 Yorumla
Soran+1 yılSana öyle denildi diye herkes mi öyle?
+1 yılneler duydun bilemiyorum ama nesye gzlisn de hic bir seyin seni etklemsine izin ver me
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece kapatırken dudağının biraz ilerisini gösterip seni şuradan öpüyorum dedi, başka bir şey yok aslında.
- +1 yıl
neye gizlsisin detaya girmem burdna ama merwk ettim
+1 yılEvet hiç yaşamadığın için böylesin hayatım maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır normalsin. Ben evliyim ona rağmen komşudan gelen yatak seslerinde aşırı etkileniyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşamış olup olmamakla alakası yok yani
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Bu insani bir duygu sonuçta
Gizli Üye(25-29)+1 yılYooo olabilir. Kendini keşfediyorsun. iliskiye girmek değilde mastürbasyon yapan biri misin
00 Yorumla
+1 yılAnormallik le alakalı değil. Hem yaşamadığın hem De istekli olduğun icin
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşamış olsam bu kadar etkilenmez miydim?
- +1 yıl
O sana bağlı bir durum yani kişiden kişiye değişir
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haz duymussun normal
10 Yorumla Evet yaşamadığın için
10 Yorumla
+1 yılDoğrudur kendini frenlemissin hep
10 YorumlaÇok seviyorsan ondan da olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, söylediğin gibi ondandır belki.
+1 yılHoşuna gitmiş normal
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ki yaa utanıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKafanda kurduğun için böyle oluyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi yani?
- +1 yıl
Normal ama bu sizi yanlışa sürüklemesin.
Soran+1 yılSürüklemez de bir sorum daha var. Siz erkekler de düşünür müsünüz böyle?
- +1 yıl
İnsanın fıtratında cinsellik vardır.
Soran+1 yılYani düşünürsünüz.
- +1 yıl
Elbette.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
İlişki yaşasan daha çok etkilenirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa biri böyle yazdı.
+1 yılAnormalsin nşye onu düşünüyosun sürekli
032 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma gitti
- +1 yıl
Öylede insanın aklımın orada olması garip
Soran+1 yılAklım orada değil ki. İlk defa böyle hissettiğim için sordum zaten
- +1 yıl
Ben yanlış anlamışım o zaman
Soran+1 yılbiraz..
- +1 yıl
Öpücem demesi basıl etkiledi onu hala anlayamadım garip enterasan sevgiden olsa gerek
Soran+1 yılYani kamerada gösterip tam şurandan öpüyorum dedi, ben de bir an oradan öptüğünü düşündüm.
- +1 yıl
Garip şanslı olmalı sevgilin bu kadar saf temiz bir kıza sahip olduğu için
Soran+1 yılUmarım hissediyordur.
- +1 yıl
Hissederdir bakaana o da hep mesafesini korumuş sana
Soran+1 yılZaten korumak istemese de ben pek yaklaşmıyorum, karşılık vermiyorum. O zaman geri adım atıyor. Böyle böyle soğumazsa iyi :D
- +1 yıl
Canı sıkılabilir bu duruma yani üzülebilir
Soran+1 yılAma evlenmeden böyle şeyler yapamam ben. En fazla elimi tutup masumca sarılabilir yani, başka bir şey olamaz.
- +1 yıl
Bunu ona güzel bir dille anlat sorun olmaz bence
Soran+1 yılUmarım olmaz ama olursa da yapacak bir şey yok. Az önce dediğin gibi kendini şanslı hissetmesi lazım, hissetmiyorsa amacı başkadır. Öyle biri ile de benim işim olmaz.
- +1 yıl
Saygı duymak gerekir karşına önemli olan budur ilişkide
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Banada böyle senin gibi bi kız lazım nasıl bulabilirim
Soran+1 yılNe bileyim, namazını kıl duanı et gönülden iste gelir :D
- +1 yıl
Gelmiyo da düzgün kızlar benden kaçıyo
Soran+1 yılİnsan kendini düzeltirse eninde sonunda geliyor. Biz ayrı şehirlerdeyiz. İlk buluşacağımız gün cumaydı, öğlene doğru benim olduğum şehirde oldu ve direkt cuma namazına gittik.
- +1 yıl
Beraber mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne güzel da
Soran+1 yılEvet çok güzeldi 😁
- +1 yıl
Bizimkilerde bizi fakiriiz diye terk etsin
Soran+1 yılAçıkçası para da gerekli ama gelip geçici bir şey, sadece cebinde olacak gönlünde değil. Ama para için birlikte olan birinden zaten hayır gelmez, bunu anlayınca senin terk etmen gerekirdi
- +1 yıl
Canım sıkkın o yüzden bu aralar kimseye inanasım gelmiyor
Soran+1 yılAçıkça mı söyledi sana bunu
- +1 yıl
Ben yapamam dedi kirada falan kalmayla dedi çok zor öyle bi hayat vs dedi
Soran+1 yılDemek ki seni değil vereceğin hayatı sevmiş. Benim erkek arkadaşım çalışıyor, evlenince kendi evimizi alalım dedi ama benim için fark etmez. İçinde huzur olmadıktan sonra sarayda yaşasam ne olur? Beni mutlu etsin, kirada da otururum. Sen yanlış kişiyi sevmişsin. İnşallah kıymetini bilen biriyle karşılaşırsın.
- +1 yıl
Amin diyeyim
çok normal ilk defa olduğu için etkiler
00 Yorumlaetkisi olabilir tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkileniyorum derken nasıl libido olarak mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBunu sakın sevdiğin cocuga söyleme uyuyan canavarı uyandirma
Soran+1 yılSöylemem zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin merak etme hormonlar yüksek
10 Yorumla Cinsel açlık çekiyor olmalısın
05 Yorumla
Soran+1 yılBuna nasıl kanaat getirdin
- +1 yıl
Yazmış olduğun soruda zaten kendi cevabını kendin vermişsin tekrardan okursan sorunu
Soran+1 yılYani diyorsun ki daha önce biri öpse böyle hissetmezdin :D
- +1 yıl
Konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin
Soran+1 yılYok sağ ol
+1 yılkac yasındasın kı normal hoslanman ıstemen
04 Yorumla
Soran+1 yıl30 ama bilemedim, böyle ufak bir şey için de mi normal?
- +1 yıl
mıllet 14 15 de neler neler yapıo 30 da ıstemen gayet normal karsı cıns sevdıgın bırı ıse
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim.
- +1 yıl
rıca
+1 yılOlabilir bende sen gibiyim
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi yaşamadın
- +1 yıl
maalesef
Soran+1 yılNormal o zaman
+1 yılAnormalsin
00 Yorumla
+1 yılKörpe bi kızsın yani.
00 YorumlaAz kalmış
00 Yorumla
+1 yılEvet dahasida var
01 Yorumla- +1 yıl
Neler söyledi
Gizli Üye(18-24)+1 yılMasumsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç ilişki yaşamadığım için mi duyduklarımdan bu kadar etkileniyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne