Cinsel Yaşam Hiç ilişkiye girmedim, bu bir eksiklik mi? kurmanc_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evlendigim zaman acaba çok mu acemi davranırım Hiç ilişkiye girmedim, bu bir eksiklik mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yooo, aksine kendin gibi temiz bi insan bulursan mükemmel olur😇 0 5 Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Var mi? Yorumla babilgüzeli +1 yıl Var tabi, ben kimseyle sevgili de olmadım sevismedim de mesela. Vardır benim gibi bir sürü insan Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Ben de ayni sen gibiy Yorumla babilgüzeli +1 yıl O zaman çok da düşünme, hayırlısını dile😇 Yorumla kurmanc_adam +1 yıl İnşallah Yorumla
Merol0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İla senin gibileri vardır bu işin deneyimli olmak diye birsey yok deneyimli olanlar onurunu yitirmiştir 0 0 Yorumla
ne_olsun27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 58% +1 yıl Girmede eşine sakla akıllı ol bir anlık zevk yüzüne bir ömür vicdan ajavi duyma 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Eksiklik değil bence. İlk seferde tabiki acemilik olur, bu normal. 0 0 Yorumla
Eliiflendim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bnde girmedim eksiklik değil 0 11 Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Nerden bilim bazen yapim diyorum sonra vazgeciyorum Yorumla Eliiflendim +1 yıl Evlen Yorumla Eliiflendim +1 yıl Zina diye yapmiyorum ben temiz kalmak istiyom esimle Yorumla Eliiflendim +1 yıl Yani esimde temiz olsun istiyom Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Bende zina diye yapmiyorum erken ya evlilii icn Yorumla Eliiflendim +1 yıl Kac yas senin Yorumla kurmanc_adam +1 yıl 22.. Yorumla Eliiflendim +1 yıl Erken değil sabret girme insallah temiz bi esin olr Yorumla kurmanc_adam +1 yıl İnşallah bakalım sen yasin Yorumla Eliiflendim +1 yıl 21 Yorumla Eliiflendim +1 yıl He bakalim Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlişkiye girmek marifet değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öpüşme de mi yaşamadın 0 3 Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimseye çıkma teklifi etmedin mi neden öyle oldu ki Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Uzun mesfa 1 tane sevgilim oldu onunlada hic bulusmadik 6 ay sürdü sadece görüntülu falan sonrada hiç olmadi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır. Evlenince yaparsın. 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acemi olmaz. Heyecan, stres yapma yeter. Yorumla kurmanc_adam +1 yıl Ortada bisey yok ama ben nasıl olucak ne olucak diye strrs yapıyorum bazen Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrübe sart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yooo, aksine kendin gibi temiz bi insan bulursan mükemmel olur😇
Var mi?
Var tabi, ben kimseyle sevgili de olmadım sevismedim de mesela. Vardır benim gibi bir sürü insan
Ben de ayni sen gibiy
O zaman çok da düşünme, hayırlısını dile😇
İnşallah
İla senin gibileri vardır bu işin deneyimli olmak diye birsey yok deneyimli olanlar onurunu yitirmiştir
Girmede eşine sakla akıllı ol bir anlık zevk yüzüne bir ömür vicdan ajavi duyma
Eksiklik değil bence. İlk seferde tabiki acemilik olur, bu normal.
Bnde girmedim eksiklik değil
Nerden bilim bazen yapim diyorum sonra vazgeciyorum
Evlen
Zina diye yapmiyorum ben temiz kalmak istiyom esimle
Yani esimde temiz olsun istiyom
Bende zina diye yapmiyorum erken ya evlilii icn
Kac yas senin
22..
Erken değil sabret girme insallah temiz bi esin olr
İnşallah bakalım sen yasin
21
He bakalim
İlişkiye girmek marifet değil.
Öpüşme de mi yaşamadın
Hayir
Kimseye çıkma teklifi etmedin mi neden öyle oldu ki
Uzun mesfa 1 tane sevgilim oldu onunlada hic bulusmadik 6 ay sürdü sadece görüntülu falan sonrada hiç olmadi
Hayır. Evlenince yaparsın.
Acemi olmaz. Heyecan, stres yapma yeter.
Ortada bisey yok ama ben nasıl olucak ne olucak diye strrs yapıyorum bazen
Tecrübe sart
Evet elsiklik
Neden