Daha çok arttırılması planlanıyormuş bence harika bir haber. Fakat erkek kondomuna bile yeni yeni bilinç gösteren halk buna ne tepki verir bilemicem sjsisk

Daha çok arttırılması planlanıyormuş bence harika bir haber. Fakat erkek kondomuna bile yeni yeni bilinç gösteren halk buna ne tepki verir bilemicem sjsisk

Kadın kondomumun tarihi erkeğinkinden daha eski diye biliyorum. Ama zevk açısından da erkek kondomunu tercih ederim. Poşet gibi şeyin içine girmektense kendime takarım. En azından çepeçevre sarıyor. İnce olanları bi kademe daha iyi hissettirebiliyor
Tabii ki hazır ama şöyle bir şey var ikisine de baktım da sanki erkeklerin takması daha avantajlı gibi çünkü kadınların takması kadının zevkini alır götürür diye düşünüyorum kadına takılan prezervatif çünkü daha kalın böyle daha yapılı bir şey diğerine göre.
Cevap
46Cevap
Denemekten zarar çıkmaz, ama önyargılı davrananlar olacaktır diye düşünüyorum. Bu zaten çoktandır piyasada ama çok fazla popülerliği yok. Ben alışık olduğumuz erkek kondomundan yanayım. 🙏
Kadın kondomu 1980'li yıllardan beri var olan bir şey ama ben seksin doğallığından yanayım.
Bence bu ülke buna hazır değil henüz
Tamamen kaçak göçek, yasak, duygusuz, toplumu her türlü yıkılış ve yok oluşa götüren, para, menfaat ve çıkar ilişkilerine davetiye çıkaran, ahlak dışı, iki yüzlü ve yalan dolan ilişkileri kolaylaştıran bir uygulamadın kondomlar. erkek kadın farketmez. İnsanlık dışı bir uygulamadır bu kndomlar. Oysa seks esnasında cinsel birleşme sadece evli ve çocuk sahibi olmak istiyor isek gereklidir. Bunun dışında binlerse yol ve metot seks yapmak için daha güvenlidir ve doyurucudur. İllede et ete girmek zorunda değildir.
erkekler istemese kadınlar yapmaz zaten erkek seks olmadan doymuyorum diyor
@you4myselfcontrol Tamam da seks etin ete girmediği bir olayda yapılmamış mı sayılıyor da inadına herkes bir birinin içinden çıkmıyor. Sonra da vay kızlığım gitti, vay hamile kaldım ne yaparım şimdi, bundan sonra kim alır benilerle yitip giden, mahvolan hayatlar. Hanfendi kondom bir ahlaksızlık, sınırsızlık, kim kime, dumduma, nerde akşam orada sabah, anlık ve kim kime ilişkileri kolaylaştırır. Adı, sanı olmayan, ciddiyet ve samimiyeti olmayan, sonrası, bir dahası olmayan ilişkileri kolaylaştırır ve cinselliği rerin dibine sokar, değersizleştirir. Kim önüne gelen ile yatmayı ister ki? Sevgiliniz, eşiniz dediğiniz kişinin kaç kişi ile neler yaşadığını sanıyorsunuz da kondom kullanıp, korunmaya çalışıyorsunuz? Bu kadar güvenip, inanmadığınız biri ile o yatakta ne işiniz var? Her ne kadar da zararsız deseler de o kondomların neden yapıldığını sanıyorsunuz. Tüm dünyaya bakın, kondomcuların sonlarına bakın. Genç nüfus diye bir şey kalmaamış, önüne gelen ile yatmayan kalmamış, kimse kimseye sadık değil, bir anda oldu bittiyle yaşanıyor saniyelik zevkler. Bu mu hayal ettiğiniz hayat?
ya sen anlamıyor musun zaten et ete girsin diye erkek istiyor yapmıyorsan evlilikler bile sürmüyor erkek içine girmeden tatmin olmuyorum diyor kadınlar da erkek istediği için terk etmesin başka kadına gitmesin diye yapıyor bunu
@you4myselfcontrol Çünkü kadınlarımız başka yolu yoklarla bizzlere bunu öğretti. Erkek bunu istemiyor. Erkek aşk istiyor, dokunmak, sarılmak, öpmek, koklamak, duygu, samimiyet, ciddiyet, güzel söz, tutku istiyor. Nerdeeee?
Yani kendi şahsım adına sürekli ve değişken eşli cinsel ilişkiye sıcak bakmıyorum. Ancak en azından hastalık ve istem dışı gebeliğin bir nebze olsun önüne geçerse toplumsal ve bireysel olarak çok daha iyi olacaktır. Tabi ne yazık ki bir de "et ete değecek abi" zihniyeti var ki bunlar kadar gereksiz boş bir zihniyet yok.
Cinsel yolla bulaşabilecek hastalıkların bir nebze önüne geçebilir. Fakat türkiye de erkekler için üretilen versiyonlarını bile almakta utanan insanlar bir hayli fazla, bu versiyonu da pek tutmaz bence
Uyuyorum disiplinliyim günde en fazla 5 saat uyurum ve gece 2 3 civarı uyanırım
Süpermiş tembel bir insan değilsin. Az uyuyan insanlar genelde zeki oluyor. Ben geceleri genelde uyumam, gündüzleri saat 8 gibi yatar 1 veya maksimum 2 de ayakta olurum. Çoğu insana göre de enerjik olurum. Kimileri sen delisin desede bünye bu şekilde alışmış istemsizce olan bir durum
Erkek kondomu daha iyi. Bunun yapısı iceriye kacmasin vs diye daha kalin olur diye tahmin ediyorum. Bu durumda da ne kadin zevk alir, ne erkek. Erkegin organi sert oldugu icin kullanmak ve takmak daha kolay oluyor. Bu kadin icin olani yerlestirmesi de zor olur. Artik erkekler icin olani o kadar gelişti ki incecik olanlar var. Bana pek konforlu gelmedi açıkçası bu.
Alın size nesil kesici bir önlem daha. Adamlar çok bilinçli hareket ediyor. anladılar erkekler zevk almayınca takmıyor ve satışlar da zayıf o yüzden garanti oynamaya başladılar. Kadınlar için önlem
Prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum oyuzden çeşitleri veya fiyatları da hiç ilgimi çekmiyor ama kullanan insanlara saygım sonsuz tercih meselesi
Lastik mi skicez şimdi biz? 🤔 Cık bana göre değil. Vajinanın iç duvarlarına damarları sürterken içinin ıslaklığını hissetmek isterim
Bu ne arkadaş ya. Ağız tadıyla bi seks yapamaz hale geldik. İlla bi duvar örecekler araya. Nereye girecek bu adamlar?
Haberler artacak desenize. vajinalardan sürekli kondom çıkaran doktor haberleri ile dolacak...
Bir farkı yok ki.
Ha erkekte, ha kadında. Yani hazır olacak ne olabilir ki? : ) Piyasaya girsin, çok fazla alıcısı olur.
cut.
Sayın @Andromedadanbirkız bu kadın kondomu kızlık zarını bozar mı? 😜
Tabiikide bozmaz partnerine ben bakireyim diye geçiren kızlara özel üretilmiş bozmadan ilişki yaşatıyor TEMİZ KIZ oluyorsun
Mükemmel icat, yüzyılın teknolojisi. 🤩🤩
Daha erkekler hazır degil kulllanmiyor çoğu kadınlar gene hiç istemez ben mesela rahatsızlık verir bana be
Zaten vardı belirli eczanelerde şimdi artık süper marketlerde olacak
Çok tuhaf ama mantıklı çıksın da bi alışırız elbet 🥺
neler çıkıyor neler et ete deymeli boşverin combomu
hayırr yaa.. et ete değmeli abi böyle şey mi olur..
Poşetin her türlüsü gereksiz. Öncekinden erkekler zevk alamıyordu bundan da kadınlar alamayacak
Bende bugün gördüm ilk defa ve erkek kondomundan daha iyiymiş 😂
tutmaz erkek kondomu daha pratik ve his açısından ince seriler kullanışlı
Sana hazırsa herşeye hazır merak etme Vlad🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç cinsellik yaşamadım ki gerek duyayım bu kondom tarzı şeylere. Bu arada kadın kondomuna gerek duymaktan bahsetmedim yanlış anlaşılmasın.
Konu yaşayıp yasamamak değil zaten
Yaşamadığım için bu tür şeylere rağbet de gösterilmesine vesile olamam ve bu da Türkiye'de kondom bilincinin gelişmemesine sebep olur.
İyi * tam üzerine son şiddetle bastırdın boşaldın, o an yırtılsa ne olacak.
Sonuçta et ete dokunmuyor.
erkek kondomu daha mantıklı bence kadın kondomu kullanışsız
Gereksiz bence. Kadınlar orada rahat etsin. Kondomu erkek kullanmalı bence.
Yıllardır olan bir ürün ama hiç kullanmadık. Açıkçası vajinanın verdiiği zevki tamamen bitireceğini düşündüğüm için denemedik.
Kondomla yapısı aynı olursa daha güzel olur
Bence Türkiye daha sekse bile hazır değil 😃
Saçma asla kullanmam
Neden saçma olsun eğer partnerini hiv aşısı vurundurmadıysan ve vurunmadıysan ki bu konuda geri kalmış bir ülke kondom hastalıktan korunmak için 1 numaralı çözümdür
Tamam ben kullanmam, kondomu da bir zahmet erkek taksın kendine
Olabilir bebiş alternatif sadece
Hivden koruyan aşı ne zaman icat olmuş?
Sevmiyorum hanımefendi kondom
Konyalı olduğunuz yorumunuzdan belli beyefendi
Zevkler ve beğeniler tartışılmaz hanımefendi ben tercih etmiyorum maalesef kondom
Tuzsuz yemek gibi olur
Kadınım uzakta, on tane kondom olsa ne olur.
:(
Hiç hazır değil hiç...
İğrenç bir şey
Türk insanı kondom sevmiyor
Sanmıyorum bunu yapabilecek az insan var...
Degilll ağam daha degill
En azından faydası olur
et ete değmeli
2 ucu açıksa anlamı ne?
Ayyy süper cidden
çok iğrnç ya hayır
Bence değiliz 😃
One yaaa
Bana saçma geldi
One gi
Kullan
Bence değil.