Öncelikle şöyle severek ayrıldık. Ailelerimiz zaten en başından beri istemiyordu birlikte olmamızı. 2 sene evli kaldıktan sonrada ayrıldık. Uzaktan bi akrabaları ile evlendirmek istiyorlarmış eski eşimi. Aileler birbirlerine gidip geliyormuş. Bizde bazen mesajlaşıyoruz öylesine. Ve benimle birlikte olmak istediğini, benim başkasıyla olma düşüncemin onu çok üzdüğünü söylüyor. Paylaşmak istemiyormuş. Biri ile ciddi bi düşüncede olursan anlarım ama öylesine birileriyle birlikte olma birlikte olalım dedi. Yatakta çok iyiyiz ailelerimizden uzam hiçbişi düşünmeden. Ama görüştüğü biri var sonuçta, sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence şu an değil. Bir iki ay kimseyle birlikte olmasan ölmezsin sanırım. Bir bak bakalım görüştüğü insanla nasıl ilerliyor durumlar. Belki de olmaz ve tekrar birleşebileceğiniz bir durum oluşur ya da en azından iki bekar olarak sevgili olarak sürdürebileceğiniz bir ilişki yakalarsınız.
Ama düşünsene şu an dediğin oldu, başkasıyla görüşen eski kocanla cinsel muhabbetin devam etti. Eski kocanın f*ck olmuş olursun. Üstelik onun görüşeceği kişiyle ne yaşadığını bilmeyeceksin. Son olarak diyelim 3-5 ay o şekilde yaşadın sonra tak adam evlendi o kadınla. Ne yaşayacağını düşündün mü hiç duygusal olarak?03 Yorumla- +1 yıl
Bazen sabırsız olunuyor
- +1 yıl
Fakbadiyi bari banlama KS ya 😂 Sabırsızlık sonra üzüleceğin şeylere sebep olunca sabretmeyi öğreniyorsun. Ben öğrenmiş biri olarak tavsiyemi verdim gerisi arkadaşa kalmış..
- +1 yıl
Aynen öyle yasayıp öğrenen biz işte 😃burdan hersey de denmiyor, 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok ilginç. Seviyor seni. Başkalarıyla birlikte olmana bile katlanamıyor. Ama ailesi istedi diye akrabasıyla evleniyor. Ben böyle sevgi ne gördüm ne duydum. Sevseydi başkalarıyla birlikte olmanı istemeseydi seni en başında bırakmazdı. İşi gücü olan bir adam nasıl karısını severken terk eder. Bıraksın palavrayı. Böyle birisiyle birlikte olmayı istiyorsan sen bilirsin.
Birde lafa bak. Ciddi düşünürsen neyse de öylesine birlikte olma. Yani hatun alana kadar gönül eğlendireyim. Hatunu alınca sorun çıkarırsa sende yedek mi olacaksın.
Yuva yıkan aileye de hayran oldum. Sana sahip çıkamamış adamdan sana hayır gelmez.
104 Yorumla- +1 yıl
@Dejavulu Teşekkür ederim.
- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
@dloohsouse Teşekkür ederim.
+1 yılÇok üzgünse senin arkanda duracaktı şimdi ne dese boş yedeği olacaksın o başkalarıyla bir yola girmeye çalışacak diyelim evlendi istediğini bulamadı yine döner dolaşır seni bulur o potansiyel var😒
00 Yorumla
+1 yılEski eşin metresi olucan yani shsjdjkdd kızım öyle veya böyle evlenmeyi başarmışsınız madem seviyorsunuz ayrılmasaydınız. Eski eşle yatmaya devam etmek ne.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
86Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurdaki sorun cinsellik yaşamanız değil madem ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ozaman birbirinize sahip cikicaktiniz gerekirse ailenizin karsinda duracaktiniz bu sevgi değil bana göre çünkü sevmek mücadele etmektir emek vermektir. esine sahip çıkabilmektir ben aynı sorunu bizzat tecrübe ettim 10 yıl evli kaldım mücadele ettim ama eski eşim bunu yapamadı annesinin etekleri altından çıkamadı ne bana ne yuvasına sahip çıkabildi bende bir yere kadar mucadele edebildim baktım onun bir duruşu yok ana kuzusunun tekiydi bende boşandım sabirda biryere kadar oyuzden bir duruşu olmayan mücadele etmeyen erkeklerden nefret ederim adam dediğin karısının arkasında dağ gibi durabilmeli yuvasına sahip çıkabilmeli bir duruşu olan erkeklere her zaman imrenerek bakmışımdır ne desem boş hakkınızda hayirlisi olsun ne diyim her şey gönlünce olsun inşallah 🤗
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBence görüştüğü biri varken bunu yapmak hiç etik değil. Evet sana zevkli gelebilir ama o kadının yerine kendini koymanı tavsiye ederim. Bence bunu yaşamak istiyorsan farklı kişilerle yaşamalısın. O kadın olmasaydı bu seks yapmanız sizin için çokta sorun olmazdı ama dediğim gibi orta da bir başkası var.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarismak istemem ama sonucta bitmis bitmistir. Omur boyu bosandigin eski esinle mi olcaksin? Yarin evlendi devam mi etceksiniz gizli gizli? Bence yoluna bak, bir suru insan var disarda. Ben de bosandim, ve inan bana da bir kac kez dedi sana dedigi gibi, bana bir daha yazmamasini soyledim. Gorustugum birileri de var Şu an , ve gayet mutluyum.
10 Yorumla
+1 yılMeselenin eski eşin mi olması yoksa sana böyle gelen bi adamın hayatında biri olması mı bi bak bence. Eski eş veya yeni manita fark etmiyor istersen yap istemezsen yapma ama adamın hayatında biri var ya bu ne hadsizlik abi. Sen resmen fb olayına girmeyi kabul edecek duruma gelmişsin. İğrençsiniz ya.
10 Yorumla
+1 yılYoldaş eğer karşındaki kişi asıl seni istiyorsa az cesur olsun da bi kez de ailesini alsın karşısına sana sahip çıksın bu adam kızılcık şerbeti fatih falan mı ailesine böyle ciddi bir konuda dahi bir şey diyemiyor hayat sizin hayatınız evlilik sizin evliliğiniz onların değil
12 Yorumla- +1 yıl
Kızılcık şerbeti fatih kısmına patladım ahahhahahahhqhqhahhaa
- +1 yıl
O lavuk da doğa osursa "aileme saygısızlık yapamazsın" Diyip duran bi tip aklıma gelmemesi elde değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyasanmaz, nikahiniz dusmus zaten, zinadir direk. Ayrica, sevseydi hemen yeniden evlenmek isterdi, seni o. pu yerine koyuyor bilmem fafkindamisin, " sen evlenene kadar senin cinsle. ihtiyaclarini karsilayim mamtigi nedir.. baskasiyla evlenmeyi dusunurken sana bunlari diyorsa, zaten evlenince birden birakacaktir ya da metres yaoacaktir seni.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklama tşkler
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam haklı ama ben olsam bu kadar uyum warsa tekrar evlenirim aileleri işe karıştırmam zira bi zaman sonra aileler ölüp gidicek geriye sizin birbirinize olan hasretiniz özleminiz yarım kalan hayalleriniz yarım kalmışlıklar kalacak. genede hayat senin hayatın sen bilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kullanıyor Zerre sevgisi de yok Bir kere insan saygısından sevdiğine böyle bir şey teklif etmez Ama sen hiç sevilmemişsin ki doğru düzgün nerden bilesin. O seni başkalarıyla paylaşmak istemiyor ama sen onu başkalarıyla paylaşırken sesini çıkarma istiyor bu sevgi değil aşk değil Manipülatif erkek seni kandırıyor Sen de bununla yıllarını harcıyorsun ama çok sonra fark edeceksin ve asıl doğru kişiye geç kalmış olacaksın gelecekte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni paylasmıcak başkasına hem kendi baskasıyla takılcak ikinizide idare edecek sende buna seviyorum adı altında göz yumacaksın seni sevme ailesinin ağızina bakmaz seni boşamazdı ikinizide elinde tutmaya calısıyor uyanık aklını kullan kendini kullandırma erkek mi yok dünyada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. İyi sallamışsın Türkiye'de bir birini yemeden ayrılan mı var seven insan aile maile dinlemez ayrılmaz
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani günlük yaşama ama ciddiysen bişey diyemem diyor. Kendini de ciddi ilişkiye atmış ya bu kadar saf olmayın canım kardeşim sen köşede dur diyor ses etmwzsen evlendikten sonra bile yazar mutsuzum der çocuğu olur istemeden der yahu kendini düşün
20 Yorumla O zaman sen de ona de ki o da başkalarıyla görüşmesin. Beyefendimize bak hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın kafasında :D Ayrıca etik değil eski eşle beraber olmak kendine azıcık saygın varsa yapmazsın.
10 YorumlaDelirdin mi sen? Hem görüştüğü olacak hemde benimle birlikte olacak sırf yatakta iyi diye Allah yazdıysa bozsun bacım 😏
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Ayrıldığı eşiyle çocuğunu ziyarete gittiği zaman birlikte olup yeniden evlenen oldu. Cinsel ilişki onları tekrar evlendirdi. Madem sende istiyorsun çok kasma yap en azından tatmin olursun.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHala arzuluyorsan denenebilir. Ben genelde arzularımın peşinden koşarım. Mantık çerçevesinde. Bu duruma mantıksal açıdan bakarsak, bildiğin beden, bildiğin adam. Sana salç olmaz bulaşmaz en azıdnan
00 Yorumla
+1 yılDiğer kızla ciddi.. seninle de gönül eğlendiriyo. kendini ikinci kadın durumuna neden düşürüyosun. ne yapar eder aileni de ailesini de ikna ederdi seni çok sevseydi.
10 YorumlaGörüştüğü biri varken yapmanız doğru olmaz, çok seviyorsa sevgisine sahip çıksaydı boş ver böyle senin başkalarıyla olma ihtimalin ona hep pişmanlık yaşatsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılAhh şu aileler.. kuzum ama evlenmişsiniz yine de karıştı mı o yılanlar oha tebrikler valla ne diyeyim. Yerinde olsam daha çok kudurturum yine evlenin.
10 Yorumla
+1 yılO sana sahip çıkamamış ki, adam değilki o. Bide hiç bişey olmamış gibi altına mı yatıcan? Acık gururun olsun, siiktir et kov onu bi de başka götüştüğü varmış. Sinir bozmak içinmi sordun bu soruyu
10 YorumlaMidem bulanıyor şu hallerinizden.
ALLAH ıslah etsin sizleri.
Troll sorularınızdan da bezdum.40 Yorumla
+1 yılİradeniz yok mu sizin... Bitmiş bir evlilik ve adamın görüştüğü biri varmış, buna rağmen birlikte olmak istiyorum diyorsun. Etik değil
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ailesine karşı durup seni koruyamamış severek ayrılmışlarmış hikaye okuyorsunuz. Seçimlerinizi yapmışsınız işte daha neyin kovalaması bu?
20 Yorumla
+1 yılBence zamanla ağır problem yaşarsın şimdi hayatında başkası olması fikrine alıştırmazsan daha sonra birisini hayatıma almak istersen o zaman sorun çıkartacaktır bence biten bitmiştir önüne bakmalısın
00 Yorumla
+1 yılLahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince meee olmaz öyle şey seviyorsa ailesini alacak karşısına ben seviyorum kararıma saygı duyacaksınız diyecek tutup elinden götürecek
00 Yorumla
+1 yılGörüştüğü biri olmasa, gayet olabilecek birseydi tabiki bu, ancak böyle bir durumda çok çok yanlış olur
11 Yorumla- +1 yıl
Şayet kendi isteğiyle değil de aile zoruyla görüşüyorsa böyle bi konuda da ailesine "höt" Desin bi zahmet
Bence kadın eski eşten her ay nafaka alıyorsa her ay cinsellik hizmeti vermeli.😎
19 Yorumla
Soran+1 yılNafaka almıyorum, ayrıca alsamda yapmak zorunda değilim ne ima ediyorsunuz aklınızca
- +1 yıl
Önce iştirak ve süresiz yoksulluk nafakası ne onu öğren cahil. İştirak nafakası çocuk 18e basana kadar verilir ama kadının çocuğa harcayıp harcamadığı denetlenmez. Süresiz nafaka kadın nikah kıyana kadar ömür boyu ödenir ve her yıl arttırılır. Ödenemezse tazyik hapsi verilir. Hem de defalarca. Ülkeden çocuk olmadığı halde nafaka alan kadın sayısı 1milyonu aşkındır. Yargıtay aldatan kadının da süresiz nafaka alabileceğine hatta işsiz kocadan da nafaka alabileceğine dair içtihat kararı çıkarmıştır.
- +1 yıl
Yargıtay kadının hakkı neyse onu verir zaten yok o nafakası yok bu nafakası belirtisi yaptığımı hatırlamıyorum kadın kendinden çocuğuna harcayabiliyor ise şayet eski eşinden aldığı parayıda şahsına harcama hakkına sahiptir bu kadının bileceği iştir bide şu detay var madem kadın nafaka alıyor diye laf yiyor erkekte pis teklifinin lafını yesin tek taraflı düşünceler daimi yorgunluk verir
- +1 yıl
Özellikle kadın boşandıktan sonra bekar halinde olduğu gibi olmuyor erkek haytına kaldığı yerden devam eder sanki hiçbir şey olmamış gibi fakat kadın öyle değildir onun için birçok şey değişir herhangi bir ücret alması için çocuğada gerek yok bende evlendim ayrıldım ve savunuyorum doğal olarak
- +1 yıl
Doktor kocasından nafaka bağlatan doktor kadın, savcı kocasından nafaka bağlatan hakim kadın var. Hepsini aratıp bulabilir herkes. Yargıtay karılar hamamı değil. Devlet cinsel bölücülük yapamaz. Siyesetçiler in bir tane kadın koruması ya da şoförü yok. Zorunlu askerlik yapan kadın yok. Kimse bu ülkenin erkeklerini o.. pulara harcatamaz. Erkekler (5 milyon nafaka ve 6284 iftira mağduru) kadından ve devletten vazgeçerse o zaman bu kadınlar düşmanın kucağına oturmaya mahkumdur.
- +1 yıl
Lafa gelince özgürsünüz, güçlüsünüz, erkeğe ihtiyacınız yok, kucaktan kucağa gezersiniz ama bir erkek denk getirdiniz mi nafakası olmadan yaşayamazsınız. Erkekler sizin sgknız mı lan? Erkeklerin parasına ihtiyacı olan saatlik çalışsın. Otoban, köprü altı ayrı şey nikah dairesi ayrı şey. İğreniyorum sizin gibi kadınlardan. Düşman gelip ırzınıza geçse arkamı döner giderim. Düşmanı da 6284 ile uzaklaştırın.
+1 yılAyrı olunca ne kadar da sevsen birliktelik olmaz diye düşünüyorum
20 YorumlaEski eşin harem kurmak istiyor canım benim kısa ve net
20 YorumlaIstiyorsan en azindan eski kocan, belki tekrar ikinci bir sayfa acarsiniz, olur olmaz birisiyle yapacagina bildiginle yap..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun hyatinda başka biri varsa olmaz o diğer kadına da haksızlık olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşündüğüm için sordum açıkçası, birazda dini boyutta düşündüm açıkçası başka biriyle zina yapmaktansa zaten vücudumu biren biriyle yapmak daha mantıklı olabilirdi. Ama herkes bana saldırmış görüşlerde. Severek ayrıldık dedim şu an hala birbirimizi seviyoruz demedimki. Seviyorsanız barışsaydınız diyorlar. Aile sandığımız kadar basit bir etken değil yıkıp geçilmiyor kolayca
- +1 yıl
Bence sen dediğim gibi düşünmeye devam et başka biri ile belkide mutlu olacaksın önemli olan zaten cinsellik veya dış görünüş gibi şeyler değil kafa yapinizin olgunluğu ve birlikte yasanak kaliteli insanı bulmaktir başka biri hayatına mutlaka girer sadece cinsellik için o şekilde düşünme derim gerekirse dildo al çok ihtiyacın olursa
Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Bizi fazla mı önemsiyorsun acaba :D Kararı bize mi bıraktın. Biraz olgunlaşın ya biraz büyüyün.
00 Yorumla
+1 yılSeverek ayrılmışmış , nasıl bir midesizliktir, hem sevin hem ayrılın hemde konuşmaya devam edin, hemde başka ilişkiler yaşayın
00 Yorumla
+1 yılYa Geç ol severek ayrıldık yalanlarını sevseydiniz ayrılmazdınız kimseyi takmazdınız ayran işte seks yapılır mı yapılır
00 YorumlaYanie yazıya göre ailesinin seni neden istemediğini merak etmemek mümkün değil, tekrar evlenin başka yerde yaşayın
00 Yorumla
+1 yılAileler istemedi diye ayrılmak da nedir? Seviyorsanız birbirinizi tekrar evlenin ve başka şehirde yaşayın
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama yapma sakın seks
Hatta artık kes bağını görüşme bile
Biraz adam gibi adam olun ya hanım gibi hanım olun
00 YorumlaÇocuk için mecbur görüşüyoruz eski eşimin öyle talepleri de oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
karşılıyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarısına sahip çıkamayan bir adam için çok iddalı cümleler kuruyorsun diyip s... etmen lazım ama sen bilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen metresi olacaksın o da karısı hala niye soruyosun
24 Yorumla
Soran+1 yılSürekli olmayacak bu durum
Cevap sahibi+1 yılsen evlenip çocuk sahibi olmak istemiyor musun?
Soran+1 yılAçıkçası bi evlilik sonrası insan uzun süren bi mental çöküşte oluyor.. şu an yeniden evlenmek gibi bir düşüncem yok
Cevap sahibi+1 yıl40yaşından sonra kedi köpek mi alacaksın?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. görüştüğü biri neden var o zaman? seninle FB takılmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılAdam olaydı arkanda duraydı seni kullanıp kenara atacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olabilir severek ayrildiysaniz ateşleme olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Senin içinde ona karşı hala sevgi var mı peki?
00 YorumlaSadece cinsellik ise görüşebilirsin bence. Ama başka biriyle evlenirse ilişkiyi kes.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBisey olmaz yaşa gitsin.
İnsan hayata bir kere gelir ondada istediğini yap yani.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ben de biriyle görüşüyorum, gelin okey oynayalım" de bari.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde kötü ayrılmadık eşimle ve ayrıldıktan sonra birlikte oluyoruz. Bu o kadar doğal gelişti ki hadi olalım bile demedik. Seni bu açıdan çok iyi anlıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYaşayın bence hatta aileleri umursamayın yeniden evlenin
00 YorumlaBari bir dini nikah yaptırın. Çok basit 2 şahit bir dua ile yapılan bir işlem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İçinden geleni yap benim düşünceme göre olur neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılOzaman gorusmesin baskasiyla? Sen onu istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılyapmaman cok daha dogru olur neden o gulunc duruma kendini dusuruyorsun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Yılan hikayesine döner bence kendi yolunuzda yatakta iyi olacak kişiler dileyin birbirinize sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılo seni haketmiyor, adam olan sevdiğine sahip çıkardı, başkasına ver ona verme
00 Yorumla O da sen de başka bedenlerde hayata devam edeceksiniz. Sezon finali derdinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yıleski eşle cinselik yaşanır ama başkasınla evlenemek şarti ile
00 Yorumla
+1 yılSenin kararın o yabancıya gitmesin beňde kalsın düşüncesinde
00 YorumlaGörüştüğü biri var diyorsun empati yap kızın yerinde olmak istermisin ona göre hareket et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİmam nikahınız var mı? Bence bir hocaya danışın varsa da.
00 Yorumla Amaç zevk almak da doyur kendini. Ama kendini dışarıya açmayı dene. Daha keyif alirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt