şimdi yorumlara baktım hepside agız birliği etmiş cesine aynı şeylari sölemişler.peki ben ne sölüycem.ben sana diyecemki içinden ne geçiyorsa hislerin duyguların beynin sana be diyorsa onu yap .İNSANIZ biz ya insan denen varlık hata yapacak doğru yapacak ama yapacak.hangimiz hatasızız. hayat senin ömründe eger bu yapacan şey hata olarak geçecekse hanene emin ol ilk yapacan hata olmayacak hayatında. şimdi o halde beden senin hayat senin ne yapmak istiyorsan onu yap pişmanlıklarda insanların olgunlaşmasına yarar.
012 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler çok güzel yazmışsınız..
Soran+1 yılbiz birlikte olduk ayrıldık çok ağladım ama şimdi yine aynı hatayı istiyorum delircem..
- +1 yıl
sizde hayal kuruyorsunuz cunku. ılerde keşke dememek icin birlikte ol diyorsun kıza. yanlıs yonlendırme yapıyorsun. gercek hayat bu degıl mantıklı dusunun bıraz cocuk kullanıp atacak kız ortada kalacak ondan sonrada canına kıymaya kalkacak nasıl takıntılı oldugunu gormuyormusun?
Soran+1 yılsen söyle ben dinlerim..
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim farklı yaklaştınız.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an tek istediğin. Sevgili olmanız ve onun sana mecbur olması. Yaşının daha kucuk olduğu belli. Aynı pozisyona eski sevgilim düşürmeye çalıştı ve bozsaydım hayatım boyunca bununla tehitit edip ızdırap çektirecekti bana adım gibi biliyorum. Aslında yandığın tutuştuğun bir şey yok . Sadece kendini birazcık kullanılmıs alcalmıs hıssedıyosun ve bu yuzden cocugu mecbur bırakma pesındesın . umarım pişman olmazsın. Benim gönlüm el vermedi tokatladım gönderdim. seninkinin verirse hayırlısı olsn.
028 Yorumla
Soran+1 yılo birlikte olur istedğide o benden başkasınıda istemiyor iğreniyorumuş.
Cevap sahibi+1 yılerkekler amacına ulasmak için her şeyi söyler. ve sylediklerimi onayladın. yani pişman olcagın bir şey yapma.
Soran+1 yıltamam:((
Cevap sahibi+1 yıldışarda seni mutlu edecek bir sürü insan var. evleneceğin kişiye ızdırap çektirme o zamanları dusun.
Soran+1 yılevlenirsem ayrılır değilmi bozulursa..:( kimseylede mutlu olamıyorum dzgün adam çıkmıyor karşıma..
Cevap sahibi+1 yılben bu acıyı yaşıyorum evleneceğin kişiye yaşatma. emin ol dışarda seni mutlu edecek bir çok insan var. Daha hayatta hiçbir şey görmedin. etraflıca dusunmende fayda var.
Soran+1 yıltanıdım ben insanları senin eşinindemi bozulmuştu ee sen nasıl aldın o zamn
Cevap sahibi+1 yıldaha eşim değil ama olacak. Hayatında ruh ikizin ve istediğin gibi biri bir kez çıkar karşına ve her mükemmelin bir kusuru vardr. Ya 2 damla kan için mutluluktan vazgeçecektim ya da hayatımın sonuna kadar beni deliler gibi sevecek biriyle olacaktım. seçme şansım hala var yol 2 ye ayrılıyor ve ben allahım takdirine bıraktım. göreceğiz neler olacak.
Soran+1 yılseni çok seven biriyle ol ben onu çok seviyorum oda bunu biliyor defalarca dedi ama yaptıklarmdan sonra çok soğumuş benden oysa o zaman çocuktuk yıllar geçti şuan olsa daha mutlu olruz değilmi..
Cevap sahibi+1 yılbunu bilemezsin. ben 3 senemi snn gibi düşünen bir kızla geçirdim. sürekli kavgalar hakaretler oda ruh eşim sanmıştım ama değilmiş. şimdiki sevgilim görsen imrenirsin bunlar nasıl bu kadar iyiler diye allah bozmasın. bence birlikte olmak yeirne yani bozdurmak yerıne kendini süprizler yap mecbur bırakma kimseyi kendine seni seven sen oldugun ıcın sevsın.
Soran+1 yılişte o 3 seneni verdiğin kız benim gibi bende çok hakaret ederdim kavga ederdim çok üzdüm oda gitti 2 yıl çıktık.sizin aşkınızıda allah bozmasın inşallah darısı başıma..
Cevap sahibi+1 yılinşallah. zaten bunu anladıgım için sana bunları söyluyorum. daha kimler için ölüp ölüp dirileceksin merak etme.
Soran+1 yılbişey daha şimdi o yatığın kız nasıl üzülüyormu unuttumu seni sen ona üzülğyormusun?
Cevap sahibi+1 yılanlamadım hangisi 3 yıl çıktığım mı su an olan mı ?
Soran+1 yıl3 yıl çıktıgın
Cevap sahibi+1 yılben onun kılına zarar vermedim dudaktan öpmekten baska hiçbir şey yapmadım o kıza. içelim senin olayım yine birlikte olalım her şey farklı olacak diyip üstüme cıktıgında tokatı suratında hissetti benim sevdiğim kız bu değildi dedim yolunu verdim. ben adamlığımdan bir şy kaybetmedm ama hayatı boyunca o tokatı unutmayacak. belki şimdiki sevgilim yuzunden keşke bozsa mıydım diye düşünmüyor değilim ama snra boşver ya diyorum her koyun kendi bacağından asılır.
Soran+1 yılşimdiki sevgilinin neyi varkı keşke bozsaydım diyorsunn ben ola yattım ileri gitmedik sadece beni bıraktı sen olsan bırakırmıydın bozmasn bile.
Cevap sahibi+1 yılşimdiki sevgilim benden önce bazı şeyler yaşmaıs bu bana koyuyor ama dediğim gibi ruh eşim atlatırım. eski sevgilimi keşke bozsaydım diyorm bazen. Herkes ben değil benim düşüncelerime göre yorum yapamazsın. ben eski sevgilimi bozmak istemedim bozmadım. sonra allah bana daha önce birlikte olmus birini yolladı vardır bi hayır. yani diyeceğim şu bosuna kendini kullandırtma mecbur etmek için senin için önemli olan şeylerden vazgeçme. Ben belki adamlık yaptım o gün bozmadım. Ama snde farklı olur.
Soran+1 yılbozsaydn bırakırmıydın peki
Cevap sahibi+1 yılbırakırdım. çünkü bana dünyada cehennemi yaşattı ve bundan vazgeçmezdi. yine belki 1 yıl sonra yine ayrılırdık yine olan ona olurdu.
Soran+1 yılbende aynı şey geçerli işte cehennemi yaşatıyorum bu yüzden istemiyor yoksa bırakmz asla ..
Soran+1 yılpeki o ne yaptı vehennem yaşadın..
Cevap sahibi+1 yılbenim şimdiki sevgilim gibi olsaydı ben ona dünyaları verirdim. ama bana cehennemi yaşattı ben ona azabı. ben yaşadıgım her gun o öldü. şimdiki sevgilim içinde aynısı geçerli yaptığı yanlısı hayatı boyunca bedel olarak ödeyecek ve hiçbir şeyde hakkı olmayacak tarafımdan.
Soran+1 yılallah sanada böyle vermıs ıte bozmadın kızı ama bozulan bır kızla evlenceksın smdı
Cevap sahibi+1 yılSahip çıktım diye gocunmam önemli olan bana değer verip layık olması ama bedelini ödetirim hem ona hem eski sevgilisine. Bu dünyada doğru adım atmayan herkes harap olmaya mahkumdur. hiçte acımam ypcgm seyler için
Soran+1 yılsende çok kötüsün be
Cevap sahibi+1 yıl:)) neye göre kime göre kötü kötülük neyle oluyor ? iyilik kime göre iyi ? kötü kime denir ?
Soran+1 yıl:D
Takıntılısın sadece hastalık derecesınde biz ne dersek boş sen o adamla bırlıkte olacaksın ve sonrada aglanacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet oda öyle diyor sen beni sevmiyorsun ama takıntılısın diyor.
sakın evlenmeden cinsel ilişkide bulunma. Çok büyük günahtır. Ama müslümansan tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılmuslumanım ama dayanamıyrmda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilinle tekrar evlenmeyi düşünmen de ayrıca garipmiş.
Adı üzerinde "eski" sevgili. Tabiki evlenmeyeceksiniz.
Sadece tanıdık ten, tanıdık vücut, dudak olduğu için ona yakın hissediyorsun kendini. Hayatına başka birisi girince alışırsın ve vazgeçersin meraklanma.17 Yorumla
Soran+1 yılçok kişi girdi ondan sonra ama kimseyi sevemedim hep yeri başkaydı
Cevap sahibi+1 yılHep yeri başka olacak zaten. Herkesin hayatında vardır böyle insanlar. Zamanla geçecektir güven bana.
Seks yapmak istersen yap ama bu noktadan sonra ilişkiniz sadece cinselliğe dayalı olacaktır. Bir nevi "fuck buddy" yani.
Soran+1 yılhayır birlikte olursak çıkarız tekrar
Cevap sahibi+1 yılÇıkarsınızda amaç ne olur? Asıl soru bu bence.
İlk onunla seks yaptığın için bu sefer hep onu isteyeceksin. Ayrılınca yıkılacaksın. O da cinsel arzularını tatmin etmek için seninle birlikte olacak. Gün içinde değil gece konuşacaksınız.
vs.
Dene yanıl, ben buradayım. Yanıldıktan sonra tekrar akıl verebilirim dilersen.
Soran+1 yılzaten şimdi gece konuşuyoruz öğle hiç yazmıyor vazgeçtim desem hiç yazmaz..
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi, işler yolunda gitmezse bu mesajımın altına yaz.
Ben seni unuturum çünkü.
İlişkiye girersenizde bol bol sevişin. =)
Soran+1 yıltamam karaımı yine düşüncem gözden geçircem..:D
+1 yılKendini helaline saklasan daha doğru olmaz mı?Eğer haram ile açarsan gözünü hep haram istersin.Helalinden tad alamayabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılo kadar nasıl bekleyeyim ya
- +1 yıl
Ne zamana geldik arkadaş.Ben uyarımı yaptın.Hoşlanmadıysan tınlamazsın.
Soran+1 yılhımm
Soran+1 yılsaçmalamayın lütfen
- +1 yıl
Sana ne diyim bilmem ki.Ailene acırım.Başka bişey değil.
hayır ileriye gitmeyin bu herif seni almaz gibi duruyor
06 Yorumla
Soran+1 yılama benden kurtulması imkansız
Soran+1 yılyani hep aynı ortamdayız yıllardır kopamıyoruz
- +1 yıl
bak alacağına adın gibi inanıyorsan git yat ama olurda ben hayatım boyunca evliliği düşünmüyorum ayrıca seni ben zorlamadım benimle yat diye seni almam derse de bittin. farkındasın demi sahsen ben asla bir erkege güvenmem bu konuda asla... alcam seni hadi gel yatalım diyeceğine kadar alsında öyle yatın:)) karar senin
Soran+1 yılben ona güveniyorum ailece tanıyoruz seviyoruz
eski sevgilinse evet seninle evlenmez. eskiye donme, ayni hatayi bende yapacagim ama durduruyorum kendimi.
032 Yorumla
Soran+1 yılama ben güveniyorum ona durduramıyorumda kendimi.
Soran+1 yılben üzdüm çok ayrıldık suç benimdi hala vazgeçemiyoruz ikimizde.
Soran+1 yılama zor dayanmakta tanımadığım adamıda ne yapayım hiçteyse onu seviyorum
Soran+1 yılama bu sefer gitmek istiyorum
Soran+1 yılondan sonra çok kişi girdi hayatıma ama kopamadım ondan kopamıyorumda sürekli aynı ortam unutmamda imkansız hep gözümün önünde..
Soran+1 yılo hep dedikleri olsun istiyor çünkü.
Soran+1 yılzor ama sevdikten sonra katlanırım
Soran+1 yılsevdikten sonra bazı şeyleri sineye çekmek gerek değilmi.
Soran+1 yılne yani mantık evliliğimi yapayım sevmediğim insana yıllarımımı vereyim pişmanlıkmı yaşayayım sonra..
Soran+1 yılo dediki eğer beni sevsen benden sonra kimsyle çıkamazdın sen takıntılısın çok hemde dedi hastalık derecesinde..
Soran+1 yılyok iyiym ben
Soran+1 yılneyim anormall?
Soran+1 yılnerden anladın
Soran+1 yılonu geri elde etmek için değil istiyorum sabredemiyorum ama onunla olsun istiyorum ikimizde başka bedenden iğreniyoruz.
Soran+1 yılne olursa olsun demiyorum gelecek olursa olsun diyorum..
Soran+1 yılevet demiyorum daha yapmadım bişey karar aşamasındayım..
çok merak ettim şimdi ayrılmadan önce neden yapmadın da onu kaybetme korkusu başladığında bunu gündeme getirdin acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılarzuladım sdce ondan baskasıylda yatmak ıstemedım
+1 yılherşeyi yaşayacak olan sensi istiyorsan seni kimse tutamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılama sonundan korkuyorum
umarım sorun yaşamassıınnn,sevişiirsen işler daha zor olur
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılbeklemez cunku sevmıyor benı
şu an evlenmeyi düşünmüyorum ve eski sevgilim diyorsun ... cevabı biliyorsun ama bedenine söz geçiremiyorsun.. işin zor allah kolaylık versin
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilin bir süre sonra sexgilin olur. Yapma eskisiyle, seni kaybettiğine üzülsün. Çok kötü durumdaysan başka bir sevgili bul.
111 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasındanda iğreniyorum oda bende kimseyle olmadık birbirimzden başka evet sevgili olucaz büyük ihtimal
Cevap sahibi+1 yılSevgili demedim. "Sexgili" dedim, dönme eskisine seninle tekrar sex için istiyor. Ama dönersende sonradan pişman olacağın şeyler yapma.
Soran+1 yılama eğer yatsak çıkcaz biliyorum
Cevap sahibi+1 yılNereden bu kadar emin olabiliyorsun?
Soran+1 yıldefalarca aynısı oldu yani yattık ayrıldık sonra yine yattık barışyık felan
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin, hayat senin hayatın.
Soran+1 yılilk başlarda sevgi çoktu ama ben yapmadığımı bırakmadım şimdi göze alamıyor
Cevap sahibi+1 yılKendin kaşınmışsın. O zaman yat tamamen her şeyi yaşa, adamda iki gün sonra popona tekmeyi bassın. Sende sonra gel burada tekrar soru aç böyle yaptım böyle oldu diye... Bir şey demiyorum ben artık..
Soran+1 yılsiz erkekler hepiniz aynısınız
hayatının hatasını yaparsın
hoş zaten herşeyi yapmışsın bi kızllık zarı meseleyse onuda ver kurtul00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeyecekse ve önem veriyorsan bekarete o zaman uzak durmalısın
00 YorumlaYaşa ve gör... Ne desek yalan olur...
02 Yorumla
Soran+1 yılsizce.
- +1 yıl
Erkek arkadaşının kişiliği burda devreye giriyor... Seni kullanma ihtimali olduğu gibi, ciddi niyetli olabilir... Eğer ciddiyse üzerinde baskı da kurabilir, hiç aklına gelmeyecek fantezilerini de duyabilirsin...
Kişiliğini sen biliyorsun, sen tahminlerini bizimle paylaş ki biz de seçeneklere göre değerlendirelim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:)) seni beceririm ama evlenmem diyor canım
12 Yorumla
Soran+1 yıldefolun
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%100 yanlış %0 doğru.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yıleski ya adı üzerinde.Doğru bi ilişki olsaydı bitmezdi diye düşünüyrum ben.
Soran+1 yılben çok üzdüm o yüzden btii.
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum sende yada onda özellikle senin ilişkin içinde söylemiyorum bütün ilişkiler için böyle.
+1 yılHmm Evlenmeden Olmaz :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok klasık:D
- +1 yıl
o zaman gir alla alla :D
bence de önce birbirinize güvenin
00 Yorumla
+1 yılkanma derim
08 Yorumla
Soran+1 yılnden
- +1 yıl
resmen seni beceririm ama evlenmeyiz demiş seni oyuncağı olarak görmesine izin verme
Soran+1 yılama onu çok seviyorum
- +1 yıl
onu sevio olabilirsin bak bu normal ama onla hemen yatma seni kullanacak ve atacak bu seferde daha çok kalbin kırılacak ona olanları anlat seni kabul ederse akışına bırak ve hep kendin için düşün benim geleceğim ne olacak ben ne yapacağım die düşün durum ciddileşmeye başlasın sende öyle bozarsın o herifle kızlığını eğer seni kabul etmezse hayat devam ediyor unutmalısın
Soran+1 yıldediki eğer bunları yaşayacaksak herşeyi konuşcaz dedi ayrıntılı dediklerimi kabul edersen bırakmam dedi..
- +1 yıl
inanma sorgula
Soran+1 yılpeki canım
- +1 yıl
umarım sana emir vermiş gibi değilimdir sadece yardım etmek istedim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım