Özellikle meyve emojileri veya görüntüleri cinsel olarak kullanılıyor peki neden böyle?

Özellikle meyve emojileri veya görüntüleri cinsel olarak kullanılıyor peki neden böyle?
Bari nimeti karıştırmayın şu işe 😒 cinsellik her an aklımızda çünkü bir delik görseler bile cinsellik geliyor erkeklerin aklına dndd şaka şaka o kadarda değildir umarım 😂
Olanlar vardır 😂
Bana hiçbir çağrışım yapmıyorlar. Seksi de gelmiyor itici de. 🍆 Bunu görünce yemeklik sebze benim için 😂😂..
Acaba görmek istiyene ve verilen mesaja göre mi değişiyor. her şey kişiye özeldi buda o konuya girdi 😄
Hayat mottom bu oldu kesinlikle herkesin hayatına kimse karışamaz 😄
Hahaha güzel motto 😂
Yıldız tilbe atasözü 😂😂
🍑🍌🥒🍆 😂😂 teşekkürler 🙏✨🎈
8 Milyonu hazırla tazminat davası açıcam beni taciz ettin 😂🤣
www.gazeteduvar.com.tr/calisanina-seftali-emojisi-gonderen-yoneticiye-88-milyon-tl-para-cezasi-haber-1586352
Ben şeftali ve muzlu waffle yeriz 🍑🍌 sonrada patlican kebabıyla cacık içeriz 🥒🍆manasında atmıştım 😂😂
En iyisi ben fesatlik davası açayım
Hahaha 😂
Ben anlamam mahkemede açıklarsın 🤣
Ben açıklamamı yaptım mahkemeye hazırım. Sen nasıl binlerin olduğu yere attığını üstelik grryfurta atılan ojeli eli nasıl açıklarsın onu bilmem hemde en "ayıp" cinsellik kelimesiyle yanyana. Ben masumum komiserim 😂😂😂😂😂
😂🤣
Gülmek seni kurtarmıycak 😂😂
Yaz kızım
Göz görür, beyin yorumlar. Algıda seçicilik. İnsanların yönelimi fesatlık olunca sonuç öyle oluyor... Bu kez teknik açıklama anlatmıcam😂
Ee ama şimdi görsel de zorluyor yani başka bir şey düşünmeyi 😂 Ayrıca 🍆 geçen gün ki sorunuzu hatırlattı roket olayını 😆
Hangi soru ya o, hangi roket? 😀
Cevap
4Cevap
Çünkü insanlar fesat ve akılları tek cinselliğe çalışıyor. onlara ağlayarak gülen emojisi atsanız akıllarına başka bir şey gelir.
İnsanların mizah malzemesi haline getitmesi tamamen yoksa kimseye getirmez😂
Öyle deme getiren varmış 😀
Of bu konu hakkında konuşurken patlıcan emojisi görmek beni benden alıyor. Tamamen olaydan kopuyorum.
Hangi yönde bit kopma bu?
Patlıcan yemeği akla gelmesi mi 😋 yoksa başka mı? 😀
Baya kötü bir kopma. Gözümün önünde karnıyarıklar havada uçuşuyor 😔
Hahaha 😂 Normal amaa 🤩😋
Çünkü ta*ak emojisi yok. Mecbur meyve kullanıyoruz😂
Fesat insanların hepsini böyle düşünür.:D
Benim aklıma cinselliği getirmiyor.
benimde aklıma gelio
Neden geliyo sence?
Ben de o yüzden sordum, bakalım sebebi ile ilgili cevap gelecek mi 😀
İçiniz fesat çünkü
Ne alaka yaa. Amac o zaten bunun fesatlikla zerre kadar alakasi yok.
Benim gelmiyor 😄
Fesatlıktan maalesef