Sevgilim Başak burcu ve bana hiç cinsel olarak yaklaşmıyor evlenince düşünüyor. Diğer erkekler de hiç buna rastlamadım. Başak erkekleri nasıl kendini bu kadar kontrol edebiliyor? Ben şahsen dayanamıyorum sevgilim dayanabiliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende başak burcuyum 2 günde bir cinsel isteğim oluyor normal olması gerektiği gibi, burçla alakalı olduğunu sanmıyorum o arkadaşın ürolojiye gözükmesi lazım evlenince boşanmaya kadar götürür bu olayı.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil istediğini biliyorum ama kendini tutuyor yapmak istemiyor çünkü aramızda arzudan önce sevgi var. Bilmiyorum sadece ilginç geliyor çünkü daha önce hep abazalara denk geldim
- +1 yıl
he o zaman sorun yok sen sorun etmişsin, başak erkeği mantıksal burçtur belki de ayrılacak seni niye kirletip bıraksın ki onu düşünüyordur.
Soran+1 yılAyrılma kelimesini duymak istemiyorum lütfen onu geri allll
- +1 yıl
bazen bir anda bir şeyler gelişebilir imkansız diye bir şey yoktur pembeli.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin örf adetine düşkündür ya da dini duyguları yüksektir bazı erkekler sevdigi kızla bu konuları konuşmak istemez konuşursa soğuma gelir, evet başak kadını ve erkeği cinsel istegide pek olmayan burclar bir akrep bir, boga bir koc kadar düşkün degiller bir cok nedeni olabilir
10 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği burcu ile ne alakası var ben de istekli olmama rağmen evlilik öncesi yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum niye garipsiyor değerlerimize sahip çıkmamız neden garip geliyor anlamıyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Başak burcuyum evliyim ve her günn mastürbasyon yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun burçla alakası yok 😂 sen denk gelmemişsin. Ben de başak burcuyum ordan biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor ama direk dalmıyor abaza gibi. İstekten çok sevgi gösteriyor. Önceliği o değil yani o anlamda demiştimm
- +1 yıl
Tamam şimdi oldu. Başak burcu duygusal ve tutkulu birliktelikten yanadır. Öyle abaza gibi dalmaz zaten. Oldu bittiden ziyade etkili birlikteliği sever
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"100 başak erkeğiyle denedik, 23 ü istekli idi" gibi bir araştırma mı var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam gibi adam bulmuşsun bulandiriyosun. illa pc olup skip bırakması mi lazim
10 Yorumla
+1 yılBaşak erkeği insanı kanser eder, tecrübeyle sabit.
06 Yorumla- +1 yıl
Boğa nasıl peki
- +1 yıl
@omercimlik sekste boğa iyidir. Ben akrep burcuyum, boğalar ile hep uyumlu oldum.
- +1 yıl
O zaman aradığın kan bulundu 😂
- +1 yıl
İşte ben boğa burcu şu an tam karsindayim 😂
Soran+1 yılNeden kanser eder nasıldı ki
- +1 yıl
Neden etmesin ki belli bir süreden sonra daha istek yok yapmıyorlar ilgilenmiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir başak burcu olarak rahatlıkla söylüyorum senin erkek arkadaşında bi sıkıntı var. yoksa benim isteksiz anım yok
00 Yorumla
+1 yılO seni istemiyordur , normalde öyle değilerdir
02 Yorumla
Soran+1 yılİstememesinin imkanı yok şu zamana kadar hangi erkekle konuşsam inanılmaz cinsel çekim hissediyordu. Ama bununla aramızda sadece cinsellik yok sevgi de var o yüzden istese de dayanıyor
- +1 yıl
:) demek sana kıyamıyor. Yapacak bişey yok . sana kıyacak başka erkek olacak demek :)
+1 yılSen bide ikizlere sor
00 Yorumla
+1 yılDhaa ne istiyorsun acaba
00 YorumlaEee işte herkes Akrep değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurçla gram alakası yok.
00 YorumlaEn güzeli deneyimim yaşadığım akrep akrep uyumu ya
00 Yorumla
+1 yılSen beni tanımıyorsun belliki.
00 Yorumla
+1 yılHayatları hep düzenli olsun isterler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen boğa erkeği bul belini kırsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen bir de oğlak gör
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı