Herkes seks yapmış olmak zorunda mı? Neden bakire değildir gibi yaklaşıyor erkekler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çünkü birçok kız yapıyor doğal olarak korku ile karışık kendimizi ister istemez savunmaya alıyoruz herkes yapmak zorunda değil ya da önceden yapmış plmak zorunda değil ama bunu anlamanın başka yolu yok
02 Yorumla
Soran1 yılParmaklamak istemelerinin sebebi mi bu? Bakire kadından korkuyor mu erkekler?
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. genelde herkes yapıyo knk artık, bide işlerine öyle geliyo , bakire olsanda olmadığını düşünerek senin kızlık zarının önemsiz olduğu algısı yaratıyolar, sende kafandan şey dicen mesela "eee bunun önemi yok heralde" sonra yanaktar bir kesme alır gibi kızlığı patlatcak pez.. evenk!!
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın.
Patlayacağını nerden biliyorsunuz?- 1 yıl
ee öyle zaten "bakire değil gibi yaklaşıyor" diyon ya, bunu bakireliği önemsizleştirmek için yapıyor yani sende bakireliğin önemsiz olduğu algısını yaratıyor bunu çok basit örnekle açıklayım ; diyelim sen clube gitmek istemiyon orada erkekle tanışcan sek. s olcak felan, kız arkadın diyo ki "ya gel işte önemsiz clube gitcez bi içki içcez felan" yani birşeyi bir insanın iradesini net şekilde almadan algılarıyla oynamak ciddi bir manipulasyondur. bu manipulasyonu o kişi yerse.. tuzağına düşmüş olur.. senin çok önemli gördüğün birşeyi algılarınla oynayarak önemsizleştirdiklerinde sana o şeyi çok rahat yapar.
1 yılBakirim sadece sanaldan cinsellikle ilgili bilgi alıyorum kardın anatomisi zevk alma yolları öğreniyorum ki ilerde hayatıma giricek olan kadın mutlu olsun cinselliği dert etmesin sevmeyi sevilmeye odaklamsın 😁
03 Yorumla
Soran1 yılBu da saçma?
- 1 yıl
Evet kadın için uğraşmak saçma
- 1 yıl
Erkek kendi kendini mutlu etmeli kendine değer vermeli sikmişim kadın mutluluğunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
1 yılçünkü diğe kızlar yapıyor diğe işte kan gelmese sonra acaba diktirdimi oral , anal , yaptım yalan mı söylüyor diğe aklına bir bin türlü aklına geliyor
12 Yorumla
Soran1 yılParmaklama sebebi bu mu?
- 1 yıl
El ile yapmışsa güven olursa tabiki sıkıntı olmaz beni bakış açım karım olacak kişi başkası dokunmamis olmasıdır yanlışlıkla kendi yapmışsa saygı duyarım
Gizli Üye(30-35)1 yılValla çok masum bi kız vardı çok tatlıydı kıza buluşunca sarılıp seni yanaktan öpcem falan derdim konuşmayı kesti aniden sonra 4 5 kişi ile birlikte oldum dedi yani diyeceğim oki kimseye güvenilmez
017 Yorumla
Soran1 yılMaşallah.
- 1 yıl
Kanka yoksa sen misin takip leşmiş tık hani masum kız sohbeti mevzusu
Cevap sahibi1 yıl@İçiBoşDefterim aynen kral ama bişey diyim mi üzülmeye değmez şeye üzülmemek gerekiyormuş şu an umrumda değil bundan sonra da hiçbir şey için huzumurumu bozmam
- 1 yıl
Aynen kanka bende mal gibi depresyona soktum kendimi hatta acıdan keyif almaya başladım kendimi mahvettim
Cevap sahibi1 yıl@İçiBoşDefterim 3 gün sonra tamamen normale döndüm şu an keyfim yerinde ama kızların erkeklere kötü demelerini görünce dayanamayıp kızların yaptıklarını yazasım geliyor ujdjfjsj
- 1 yıl
Ki ben direk küfrediyorum ban yiyorum yorum kalkıyor
- 1 yıl
Bir kere o yüzden hesap incelemeye alındı
- 1 yıl
4-5 gün anca açışdı
Cevap sahibi1 yıl@İçiBoşDefterim yok ya küfür falan etmem öyle takılıyorum
- 1 yıl
Ben ediyorum sinir oluyorum bazen evlilerle ilişkisi olana vs ya da aldatma yaşayana sinir oluyorum knk elimde değil ana bacı gidiyorum düz
Cevap sahibi1 yıl@İçiBoşDefterim sal boş ver kendini düşün kimse umrunda olmasın kendin mutluysan gerisi boş
- 1 yıl
İşte geç fark ettim artık kendime değil dışarı ilgi duymaya başladım
- 1 yıl
Eski halime dönmem gerek kendime odaklanmam
Cevap sahibi1 yıl@İçiBoşDefterim kendini 1. Sıraya koy her zaman
- 1 yıl
İnşallah
Soran1 yılSizi tanımıyorum.
- 1 yıl
Bende seni tanımıyotum ben mavili arkadaşı tanıyorum
1 yılNe bakire olacak nede bakire olacak orta cinsel istek iyidir her şeyin zamanı var
02 Yorumla
Soran1 yılOrta cinsel istek ne demek?
- 1 yıl
Her şeyin yerinde olması demek insanlarda İQ yok zaten kafa takma
Gizli Üye(25-29)1 yılSizde bakir değildir diye yaklaşıyorsunuz bakirim desek inanmıyorsunuz biz ne yapalım
02 Yorumla
Soran1 yılTecrübesiz erkek aradığımı kim söyledi?
Cevap sahibi1 yılTecrübesiz olması tatmin edemeyeceği anlamına gelmez
Gizli Üye(30-35)1 yılBen açık sözlüyüm 30 yaşındayım bakireyim Kadın eli değmedi bana
02 Yorumla
Soran1 yılAferin
Cevap sahibi1 yılSen kapalı mısın peki
Amaca varmak için kullanıyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılNeyi kullanıyorlar?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok mu fazla istek var
01 Yorumla
Soran1 yılKimde
O tip erkeklerle olmayın hiç bir şekilde
02 Yorumla
Soran1 yılHangi tip
1 yılKaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran1 yıl37
- 1 yıl
Lütfen o yaşta bakire olma
1 yılvardır bi bildikleri
02 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin mi? E parmaklarsa bozmuş olacak. Parmaklamaya çalıştığına göre bakire değil sanıyor.
- 1 yıl
yoklama çekiyor gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılgeçmişe bakmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılBen öyle değilim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bahane
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu yapıyor ondan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026