Kızlar normalde de erotik mi giyiyosunuz yoksa normal bele kadar külot çekiyo musunuz😂 ne zaman normal giysem sevişmeye hazır bi durum oluyo ama o halde görmesin diye sevişmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli insanlar genelde yatakta anlık sevişirler. Ve her daim tanga vb olmaz. Zaten iş başladıktan sonra çamaşıra vb bakmaz hiç bir erkek. Olay adamı cezbedip ilişkiye başlatmak için seksi çamaşır faydalı. Yoksa adamın gözü döndükten sonra senin nene donuna bakmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmeye ortam olacak kızın iç çamaşırına mı bakacağım gerçekten de anlamsız bir durumun var yani bu ortam oluşacak O imkana sahip olacaksın sen çamaşıra mı takılıp kalacaksın Şaka mısın ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
21Cevap
+1 yılHayatımda bir kere bile o çirkin beyaz, tem rengi çamaşırlardan giymedim. Bana korkunç derecede iğrenç geliyor. Benim hiç cinsel hayatım yokken de tanga giyiyordum ya da takım iç çamaşırı giyiyordum. İlla sevişirken dikkat edeceksin diye bir şey yok, insan kendini nasıl beyaz donla görmek ister çok garip.
41 Yorumla- +1 yıl
keşke herkes sizin gibi düşünse, yani kendine değer gösterse
Sevişmeye hazır derken yani zaten kimse görmüyor diye çirkin şeyler giyenler var mı cidden🙄 iç ve ya dış farketmez kendime seksi gözükmeyi severim, tanga gstring ve ya sütyenle takım olanlardan alırım hep. Zaten insan önce kendine saygı duymalı, birilerini değil kendimizi düşünelim kızlarr
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeye hazır olmak bir plandır. Ama hazır olmaz iken yakalanmak ise ihtirastır. Anı yaşamak ve heyecanı kat kat katlamak, herşeye rağmen sevgilinin öpüşlerine, dokunuşlarına karşılık vermek, aslında çok güzel bir şey...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ulan ben de ne zaman içlik giysem sevişecek ortam oluyo. Sevişmiyorum. Ajajajaja
Giymeyince de hem üşüyorum hem de planlar suya düşüyo 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli g-string ve tanga giyiyorum. sutyenlerimde iyidir.. seks hazır gibiyim ama alışkanlıktan ötürü... son bir yıldır libidom yok diyebilirim.. ama 17 yıldır sadece tanga ve g-string giyiyorum çeşit çeşit renk renk çok seviyorum 😍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevişme ortamı olduğunda kimse bakmaz üstüne başına zaten soyunmak gerekiyo 😂😂 o yüzden sevişme gelince ertelemeyin soyunup sevişin arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılYani temiz tutmaya çalışırız temizlik güzel bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılsevişmeye başladıktan sonra iç çamasırın ne onemi var :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bele kadar külot olunca sevişilmiyor mu?
07 Yorumla- +1 yıl
Erkek olsam libidom düşer.. hele o çıtçıtli badiler.. Allah korusun 👎
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 her zaman çıtçıtlı badi giyen bi sevgilim vardı. evet sevişmeye başlarken açması falan biraz dert ama sevdikten sonra libidoyu düşürmeye engel de değil :)
- +1 yıl
Bilmiyorum seks hayatı olan kadınların öyle giyinmesi bana hoş gelmiyo ya.. itici bence.. o anlık bı soğuma olur bnce. bı de kışın kat kat giyiliyo pantolon, çıtçıtlı badi kilot.. ohooo ben seviyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Belki de aileye "seks hayatım yok" imajı çizmek içindir
- +1 yıl
Yok yok evli kadınlarda yapıyor... bekarlar hadi neyse de.. evlilerin giymesi bana tuhaf geliyo 🙂
- +1 yıl
@Umutsuzvaka0307 o da alışkanlık. benimkisi uzun bir süre bildiğin beyaz babaanne donu giyiyordu. neymiş, çok rahatmış! neyse ki bu aralar düzelme var ama :D
- +1 yıl
😂😂😂 neyseki düzelme var 😂
+1 yılHep hazirlikli ol sen terse kalma tangasiz cikma sokağa 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam bi tanga, gstring filan olmasada, babanne donu da olmasın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zaten kendine yakışan iç çamaşırı giymek lazım seviş ya da sevişme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence bu bahane olmamalı ve istek varsa her an hazır olunmali
00 YorumlaYani sevişmeden ziyade güzel giyinmek mutlu öz güvenli hissettiriyor.
00 YorumlaHep normal dolaşıyorum 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic tahmin edilemeyen kizlardan neler neler cikiyor duysan inanmazsin😄😄
00 Yorumla
+1 yılNormalde de hep güzel iç çamaşırları giyiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliç çamaşırı hazır ben değilim 😂
40 Yorumla
+1 yılBelki sevişirim donumu her zaman giymem
00 Yorumla
+1 yılHazır olacaklarını hiç sanmıyorum.:D
00 YorumlaÇantan da yedek iç çamasır bulundur 😃😊
01 YorumlaSen öylesin galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılniye hep her dakika sevişmeye açık mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu anlamağğğğ çalışıyorum 😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O zaman hazır ol daima
00 Yorumlabi onemi olmaz
10 Yorumla
+1 yılevet abi hep hazır
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅 insaarin işi gücü yok seks yaparım diye bekliyor zaten 😅
+1 yılHazır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Önemli konuuu
00 Yorumla