Böyle saplantılarınız oldumu hiç?
Pişman olduğunuz bir olay oldumu?
Pişman olduğunuz bir olay oldumu?
Hatunlardan çalmışlığım bile var. Çekmecemde biriktirdiğim bir kutu var. Çok nadiren istediğim de vermişlerdir. Hepsine keçeli kalemle bir kenarına isimlerini yazıyorum, karıştırmayayım diye. Var işte böyle takıntılar...
seninkini kardeşin gördümü diyemi endişeleniyorsun
baskasini bilmemde ben ic camasiri almasini cok seviyorum :) ama ic camasirlarimla sevismiyorum
Yaşın kaç bilmiyorum ama.Hiç iççmaşırlarıma bakan bir arkabam erkek arkadaşım olmamıştır diyebilirmisin.Eğer tam korunmalı bir banyon yoksa
gordu tabiki hatta ic camasirlarimin hepsini sadece g-string giyiyorum ustelik kim diye sorarsan esim :)
O başka.Evli değilken ve şuan evinize gelen gidenler insanların iç dünyasını bilemezsin.Bakmamışlardır kirlilerime diyemezsin.Emin olamazsın.Evliyken veya genç kızken
esimden baskalarida gormustur egilip kalkarken bazen jeanin arkasindan tanga cikar bazen dekoltede gormustur gordugunu farkettiklerimde var simdi burdan nereye varicagini merakettim dogrusu :)
seksi iç çamaşırlarım benim bile hoşuma gidiyor hiçbir erkeğin de sevmeyeceğini sanmıyorum
Cevap
22Cevap
dantelli iç çamasırı ince çorap severiz tanga felan da
Dantel ve tül takıntım var. Bir de erkek çamaşırı giyen kadınlar ilgimi çekmiştir genelde...
yok değilim diyemeyeceğim, tayt, dar kot fantazılerımız vardır elbet ama genelde ınternetten bakıp asılıyorum :( gercekte bı kız arkadasım falan yok.
diz altı beyaz çoraplara ilgim var :) liseli çoraplarına :)
insan hoşuna giden bir insanla alakalı her detaya önem verir; dikkat eder..
bikeresinde komşumuzun banyosuna girmiştim orda kirli çamaşır sepetinde külodunu görünce koklayıp üzerine boşalmıştım 17 yaşındaydım ozaman ey gidi sapıkmışım resmen.
hertürlü iç çamaşırı fetişhiyim.özellikle jartiyer tanga.
kalçada string ve güzel duruyor ama çok hatun şikayetçi rahat olmuyormuş
hatları belirgin eden her giysi ilgimi çekmiştir beni tahrik etmiştir ama saplantım olmadı
İçi boş çamaşır ilgimi çekmez. :)
bende var sanırım o. ama sadece sütyene karşı:)
iç çamaşırı sexde önemlidir..
tayt ve türbanlı fetiş duygularım var
Evet erkekler seviyor tayt belli ediyor her yerimizi.
Hiçbir saplantım yok :) sadece saplamam var :D
Transparan, ince şeyler hep ilgimi çekmiştir.
teyzemlerde kaldığımda bakıyorum
sevmem iç çamaşırı
saplantım yok...
sapık değilim...:D
yo değilim
Tayt önemli :)
Hayır değillim
hayır fetişt değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar