Bugün haberlerde Deri Altı İmplantı diye bir şey okudum, daha önce duymamıştım. Bu da cinsel ilişki sonrası istenmeyen gebelikler içinmiş.
Bana mı öyle geliyor yoksa cinselliğin sıkıntılarını da kadınlar mı çekiyor?

Bugün haberlerde Deri Altı İmplantı diye bir şey okudum, daha önce duymamıştım. Bu da cinsel ilişki sonrası istenmeyen gebelikler içinmiş.
Bana mı öyle geliyor yoksa cinselliğin sıkıntılarını da kadınlar mı çekiyor?
Gebeliğin sadece kadından kaynaklandığını ve bu sebeple de korunmanın kadının görevi olduğunu düşünen mağara adamları hakimiyetindeki bir dünyada yaşadığımız için üreticiler bile bu sorumluluğu kadınlara vermiş durumda. Tabi ki erkekler için de doğum kontrol yöntemleri var geri çekilme, prezervatif, iğne ve vazektomi... Sanırım bilinçli olmadıkları için kalıcı bir etki olacağından korkularından ya da en çok ta ihmallerinden dolayı bu yük de diğer bir çok şey gibi kadına atanmış..
Görsel ararken şunu gördüm hiç hoşuma gitmedi.
Buna gerek olmamalı...
Teşekkürler... 🍫 😂
Ricalar 😂
Ne yazık ki öyle. Erkeklerdeki aman "erkekliğim" egosu tüm dünyayı sarmış ki çözümler bile kadın odaklı.
Tüp bağlatma yöntemi erkek içinde kadın içinde var ama acaba oranlarda erkeğin rolü nedir?
Prezervatif kullanırken dahi hissizlikten hazsızlıktan şikayet edilebiliyor.
Adet kadında , doğum kadında , emzirme kadında en nihayetinde hamile kalmamakta kadında..
Aklımdakileri yazmışsın...
Düşünebilen varlıklar olduğumuz için şanslıyız 🎈
Teşekkürler 🙏✨🎈
Ricalar 😇
Cevap
3Cevap
Maalesef cinsellik sadece sanki kadını ilgilendiriyormuş gibi saçma bir düşünce var cahillik sadece
Aaa sen uyumamışsın 😀
Ben de geçe kaldım 😂
Erkeklerin tek doğum kontrol yöntemi prezervatif olduğundan ve bazı insanların da bunu sevmemesinden kaynaklı sanırım
Bir operasyon ve yine bir hap da var ama ya bilinmiyor ya da kadın yapsın yeaaa deniyor 😀
Ben de bilmiyordum, o zaman evet çileyi yine kadınlar çekiyor😅
Ne çektiniz be 🙃
Hamile kalan taraf kadınlar olduğu için olabilir mi?
Erkekler içinde korunma yöntemleri mevcut.
Hamile bırakan taraf da biziz 😀
Evet mevcut ama hem miktar olarak hem de kullanım oranı ve kullanım beklentisi olarak yük onlarda sanki.
Değil mi? 🙃
Erkekler hamile mi kalsaydı? 😃
Tek yolu bu.
Bu sefer de bırakan onlar olurdu fark yok 😂
Keşke erkeklerde hamile kalsaydı da bu cefayı paylaşsaydık. Masum ve yararlı görünüyor fakat bir kadın için bence çok zararlı
Kadınlara duyarlık malzeme verip durma be adam.🤭
😂
Malzeme var mı yok mu ama? Fikrini merak ediyorum. Malzeme olmasa veremem bence 🤣
Hamile bırakan? 😂
Bu yorumdan sonra kelimeler tükendi bende...
Müjde Ar, Yeşilçam'da meta olarak kullanıldığını iddia edip mağdur edebiyatı yaptığında Hülya Koçyiğit "Donunu elinde sallarsan bir daha giydirtmezler" demişti. Açana bakarlar, yatanı hallederler. 4 milyar kadın da bunu çok iyi biliyor ve kullanıyor. Sonra mağduriyet kasıp tüm suçu erkeğe atıyor.
Bende kelime tükenmez.😎
Çünkü kadın hamile kalıyor, erkek değil.
Evet ama tek başına kalamıyor 😀
Yani gelen bir şey olmasa çıkan da olmayacak 😂
Prezervatif var ama o da tercih edilmiyor. Hap ya da başka türlü müdahale yerine daha iyi aslında.
Hehe işte onlar hep kadın için oluyor sanki 😂
Evet.
Eekekler içinde var da umursamiyorlar, benciller..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar