Gizli Üye(36-45)+1 yılben 17 yaşındayken ilk ilişkimi ablamın en yakın arkadaşıyla yaşamıştım ve 2,5 yıl boyunca düzenli olarak sürmüştü birlikteliğimiz, hatun boşanmış ve uzun zamandır yalnız yaşıyordu ve 30 yaşlarındaydı, sonrasında ablam bu hatunla dayımın arasını yaptı ve evlendiler, bizim ilişkimiz de haliyle bitti, kadınımken birden yengem oldu resmen :S
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kız arkadaşımın annesine oral yaptırırken yakalandık ama kızın bundan haberi varmış sonra grup yaptık anne kızlı
00 Yorumlapartnerin hazır olması sanırsın anakonda sokuyon anasını satayım 3 ay bekledim hazır olana kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılEşin miydi
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. türbanlı bir kızla seks yaparken başındaki türbanı çıkarmadı saçı mı görme günah helalim değilsin diye sonra uzaklaştım aşırı dinci türbanlı tesettürlü yobazlar
04 Yorumla- +1 yıl
Oha cidden mi
- +1 yıl
@tutkidogru cidden şu an türbanlı tesettürlü bir kız görünce uzaklaşıyorum
- +1 yıl
Saçının gözükmesi günah ama seks yapmaması günah değil... kafalar pırıl pırıl cidden
- +1 yıl
@tutkidogru 🤷♂️🤷♂️
sevgililerin kocalarının isimleriyle hitap etmeleri benim için sinir bozucu ve garipti
00 Yorumla
+1 yılMazoşist bir kızla olmuştu demire vursam o kadar eğilirdi mk kızda tık yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Bazı şeyler oldu ama yorum olarak yazmak istemiyorum 😀
00 Yorumla2 kız kardeşin bir. birlerinden haberdar şekilde benimle.. yapmak istemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimin Sevişirken bayılması
412 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@kaancan_7 baya işte😂
Cevap sahibi+1 yıl@kaancan_7 ya işte adamın tansiyonu düşmüş 😂 işin komik tarafı ben üstünde zıplıyordum anlamadım da yumuşayınca noluyor lan dedim meğer adam gitmiş 😂😂
- +1 yıl
Tuzlu ayran verip devam etseydin 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@kaancan_7 nasıldı
Cevap sahibi+1 yıl@kaancan_7 burdan yaz işte olmaz mı
- +1 yıl
Yazık düştüğü hale bak
- +1 yıl
Adamı zevkden mi bayılttın
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Partnerimin yapamaması ve o süreç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girdiğimin yaptığı şey
01 Yorumla- +1 yıl
İçinde iken işemesi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç gelmemesi
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler