Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadıköy-Bakirkoy dolmuşunda bir hatunla tanıştım ama tam taş.
Neyse muhabbet falan derken evine yemetdsvet etti aynı akşam, aldım şarabı gittim bende. Yemeği yedik, bu duşa gireyim dedi. Gidip geldi derken öpüşüp koklasirken elimi attım aşağıya sonra aşağılara doğru inerken bir koku ama nasıl koku 🥶
Hemen toparlanıp acil bir isim vardı diyerek kaçtım oradan. Birkaç ay pilim hastalanıp öylece yattı :(
Öyle rezil koku ömrü hayatmda koklamamıştım. Az daha kusacaktım resmen.
Kadınlar size sesleniyorum. Mantarınız, enfeksiyonunuz varsa yaklaşmayın erkeklere, o şekilde seks yapmaya kalkan olursa da damında çıban çıksın inşallah 🥴00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenden önce kızlığı kaza ile bozulmuş yahu Gülsem mi ağlasam mı şaşırsam mı neyse biraz konuştuk falan sürtünürken bir den içeri kaçtı tamamı dedi eee nasıl kaza bu dedim sen nerdeydin altta o nerdeydi üstte ben pek kaza yok gibi dedim bozuldu bana bir nevi kızdı yahu sen desene bana yaptık işte oldu diye o ortamda sen ve o vardın bunun olmasında ortaksın dedim bana bakıyor şaşkın şaşkın kazaymış ne kazası yahu beni kekeleyecek aklım sıra dürüst olsa azımı açmam
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkız arkadaşımın evine onun kankası gelmişti kapıyı çalmıştı biz ise kapının diğer tarafında birlikte oluyorduk, kız kapıyı çaldı çaldı açmayınca gitti, sonra bizimki aradı, kız demezmi zaten sesinizi duyuyordum diye :) benimkide meğer duydun neden bekledin o kadar grup mu yapmak istedin diyip ortam sesizleşmişti :D
00 Yorumla
+1 yılKomik sayılmaz pek ama; ilişki yaşadığımız gün regl durumu başlamıştı ve her yer kan olmuştu.
En komiği de ezan okunuyor ya dur diyip beni reddeden ve sonrasında tüm moralin motivasyonun düştüğü gündü00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılSana neden anlatayım ki😂
Benimle mezara kadar gider00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok kez yakalandım komik mi değilmi adını sen koy 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz arkadasim vajinusmus gecirmisti enseden tutulmus kedi gibi kaldik oyle🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Az salla hergele kilitlenince kendi kendine kurtulamazsin ya sen sevişme nedir bilmezsin bile
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBikeresinde çok sert yapıyorduk eşim üstteydi az kalsın üstüne oturuyordu kırılcaktı çok canım yanmıştı
00 Yorumla
+1 yılNavigasyon cebimde acik kalmiş. Daha sevisirken ve surtunurken 20 metre sonra saga demisti :)
00 Yorumla
+1 yılSadece dinlemeye geldim 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Okumaya geldim.😜
+1 yılçok komik ama burada demem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılapartman fantezisi. güzeldi.
00 Yorumla
+1 yılEvliyim ben hayatımda cinsellik yok
00 Yorumla
+1 yılPoposu yalattırdı zorla
00 Yorumla
+1 yılYakalanma dışında olmadı😂
01 Yorumla
Soran+1 yılkime :D
+1 yılYaşamadıkki olsun 😂😂
00 Yorumlaolmadi
00 YorumlaEvet oldu