Ya gerçekten sunu şuraya anlatırken bile utanıyorum ama fikir amaçlı srouyorum lütfen düzgün yorumlar yapın. Eşimi çok seviyorum Ve yeni evliyiz oda beni seviyor cinsellik konusunda hiçbir sorunumuz yok fakat cinsel organı kokuyor ve ona oral yapmak istemiyorum midem bulanıyor. Yuzune soyleyip utandirmak istemiyorum onu mutsuz olsun istemiyorum. Kokmamasi icin ne yapmaliyiz lutfen yardimci olur musunuz? Eşim normal hayatinda temiz bir insandir ama nedense cinsel organinin kokusu cazip değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi kide cinselliğe başlamadan duş vs alıyor musunuz bilmiyorum ama eşin duş almadan cinsellik yaşıyor ve bunu sana yaptırıyor ise bu sana yapılan en büyük haksızlık ve hakarettir kusura bakma bu konuda şahsi görüşüm bu düşüncede insan sevdiğine böyle yapmamalı insan eşini şahsen düşünmeli koku ister istemez oluyor o bölgeler sonuçta kıyafetin altında kalıyor işe gidip gün boyu terlemede yaptığı için olağan bir durum
Size tavsiyem kokulu duş jelleri var işte çilekli vs onu duş alırken o bölgesinde ortalama 3 dk falan bekletip durulasın sonra kurulayıp öyle bir deneyin bu konularda asla çekinmeyin rahatsızlık duyduğunuz bir durum var ise açıkça belirtin eğer gerçekten sizi çok seviyor ve anlayışlı ise gayet doğal karşılayacaktır bu durumu onun haricinde başka aklıma bir şey gelmiyor bunu da söyleyim alkol kullanımı varsa oda kötü koku bırakabilir bilginiz olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Normal diyenler olmuş ama eğer gün sonunda temizlenmeden ilişki olursa kokması bu durumda normal olur doğal olarak 9-12 saat çalışıyoruz ve kapalı bir yer ama her gün eve geldiğinde yıkanırsa yemekten önce veya sonra bu sorun ortadan kalkar bir de tuvaletini ayakta yapıyorsa yaptıktan 1-2 dakika sonra idrar yolunda kalan idrar dışarı çıkar çamaşırda bunu emerek yayılır zaten bıda cildine siner açık açık söyleyemiyorsan bunun bir espirisini bul duş almadan yaklaşmamasını sağla.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiye başlamadan önce iki partnerde cinsek haz noktalarını iyice sabunlayip tertemiz yaptıktan sonra yatağa girerseniz sorun hallolur. Bu arada eşin yıkandı eski cişli kilolu nemli nemli giyip yanına geldiyse o koku yikanmamiş kilottan bulaşır. Size önerim duşa beraber girin iyice birbirinizi sabunlayip yıkayın bir süre ön sevişmede yapıp havluya sarılıp yatağa gidin o vaziyette heryerinizi öptüğün sevin sizde aynen yalayın emin bu işin keyfine bakın bol keyifli günler
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal bişe
Oranın kokusu biraz farklı ve yoğun olabilir
Uygun dille anlatacaksın
Başka yolu yok
Oral yapmak zorundasın diye bişe yok ya
Kusasin geldiğini ve hoşuna gitmediğini söyle oda anlayışlı olsun ve normal karsilasin
Belki vücut losyonu filan biraz etki eder
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyeceksiniz sayın soran.
Kırılmasın, bozulmasın diye bir şey yok.
Adamı sanki şeyi kokuyor diye terk ediyorsunuz.
Çözeceksiniz beraberce bu sorunu.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılBu yuzden onu terk etmem
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDuşta yaptın mı hiç? Seksten önce duş al ve niye aldığını söyle. Sana kötü kokmak istemem de. O da belki bunu duyunca ben de gireyim der. Evliyim
01 Yorumla
Soran+1 yılanladim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber duşa girmeyi teklif et seni ben yıkatacağım de ki çakmasın. Öncedende güzel kokulu özel sabunlar losyonlar al bunu sürekli ve düzenli yaparsan koku gidebilir belki 🤔
Aklıma bu geldi ilk00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatsız edici bir kokusu olmaz genelde, duş jeli benzeri cildi nemli tutan şeylerle temizleyin, buna ragmen devam ediyorsa sizin veya eşinizim cinsel bölgesinde enfeksiyon benzeri problem olabilir, duruma saglık açısından bakmanızı öneririm.
05 Yorumla
Soran+1 yıliyide cinsel organi nemli tutmak daha fazla bakteriye yol acmazmi?
Cevap sahibi+1 yılSabun çok fazla kuruyor hassas bölge olduğu için tahriş oluyor
Soran+1 yılFakat tahriş olma gibi bir şey yok tahriş koku yapmazki. Yani konumuz tahriş değil. Sizin dediğiniz sey çok ilginç. Aksine oranin her zaman kuru tutulmasi gerektigini soyler doktorlar
Cevap sahibi+1 yılBe sadece temizlerken tahriş olmasın demek istedim sadece o çerçevenin içinde okuyun, kokunun sebebi temizlik veya enfektif bir hastalık olabilir dedim.
Cevap sahibi+1 yılKonunun dısına çıktıysam affola
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında her insan da bu koku vardır kokular ten uyumu olan kişiler de afrodizyak etkisi yaparken uyumsuz çiftler de böyle sorunlara yol açabiliyor ne yazık ki yatağa girmeden önce duş almayı ona cazip hale getirmeye çalışın
03 Yorumla
Soran+1 yılBizim ten uyumumuz da var cinsel beraberlik uyumumuzda var. Bunlar sorun degil. gercekten rahatsiz edici agir bir koku sende afrodizyak yaratirmi allah askina?
Cevap sahibi+1 yılEnfeksiyon mu var peki sizce
Soran+1 yılbilemiyorum
Deri altı ter ve tuvaletten sonra temizlik olmadığı için koku yapar deri katlandığı için yıkamak zor olabilir ama pecete ile silmesi yeter teri alır yani ilişkinizden önce duş alabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBazen erkekler duşa girip sadece şampuanlanıp çıkıyorlar. Sabunlayıp köpürte köpürte yıkansınlar 🤮
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bizzat urolojı doktoruna sordum asla kokmaz ama dgal koksuus var bana dogal sabunla yıkayabılrın dedi sende onu kırmadan dogal sabun al seksten önce beraber dusa girelım de al elıne sabunlaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. normalde kokmaması gerek eger penisi zevk suyundan dolayı kokuyorsa bu kadınlar da da olabiliyor bir hastalıgı var demektir penisinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılŞayet bir enfeksiyon yoksa. Temizlik ile ilgili bir problemi var. İlişkiden önce ve sonra duş almalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük cişini yaptıktan sonra yıkamasını söyleyebilirsin 🙏
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIyy iğrenç. bu cinsellik pis bisey zaten linclemeyin ama insan neden boşaltım yapıp pis şeylerin çıktığı yerle başka şeyler yapar ki birbirine surter kimse de bunu sorgulamiyo walla
00 Yorumla
+1 yılTer kokusudur pamuklu camasir giysin mumkunse boxser giymesin
00 YorumlaGünlük olarak ananas ve muz yedir. Okurken benimde midem kalktı :D
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakteriyel bi hastalığı vardır muhtemelen, ağzına alınca sanada geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılalinca bulaniyor midem ama onu kirmamak icin yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılZorla yapılmaz, hastalık kapıcaksın sende, enfeksiyon çıkar ağzında
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuştan sonra yap bı defa. sonrki seferde duştan sonraki freshlik güzeldi yika da gel hadi de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilişki öncesi duş yapmasına rağmen kokuyosa başka bi sıkıntı vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHergün düzenli duş alması gerekli seks öncesi iyice yıkaması lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Banyoda ilişkiye girme fikrini şok ona ve birde duş altında dene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyice sabunla yıka pipisini. Sen kendin yıka o düzgün yıkamıyosa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek hastalık var doktora gitsin söyle koku olduktan sonra oral isteme de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. neden koksun anlamadım tuhaf
02 Yorumla
Soran+1 yılKokuyor bilmiyorum
+1 yılseksten önce baslamadan önce duş alsın güzelce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence konuş daha çok dikkat etsin🫠
00 Yorumla
+1 yılIş güvence duş almak şart
00 Yorumla
+1 yılSöyle temizlensin ya olmaz öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlenip yıkanıp öyle gelsin yanına
00 Yorumla Bunun için kremler olabiliyor onları al kullandırt
00 Yorumla
+1 yılDile getirmelisin bence.
00 YorumlaBanyoda sevişmeyi dene suyun altında yıkarsın
00 Yorumlaİliskiden once duş alsa dahi kokuyorsa cok ilginc
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek boşanma sebebi bu iğrenç bişey
010 Yorumla
Soran+1 yılnunun icin bosanmam
Cevap sahibi+1 yılMidesizsin o zaman
Soran+1 yılNe alakasi var boşanmayan midesizmi? Yuva kurmak ne kadar zor biliyormusjn sen? kaldiki ben esimi seviyorum boyle sudan bir nedenden dolayi boşanilirmi? olayi cozmek yerine ne diye boşanma fikrini aşiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇünkü katlanılamaz bişey boşanma banane be bana niye patliyon. d
Soran+1 yılBenim kimseye patladigim yok kullandigin cumle cok değişik ve yanliş. Bu cozulebilir birsey
Cevap sahibi+1 yılEvet çözülür axe sıkın üstüne. d çözülmez bişey o ömür boyu sürecek maske falan tak yaparken
Soran+1 yılNeden omur boyu sursun bunun ilaciydi temizliğiydi varken?
Cevap sahibi+1 yılOlmaz kurtarmaz bosan sen. d
Soran+1 yılHadi ordan
Cevap sahibi+1 yılKeyfin bilir
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Penisin has kokusunun dışında bi kokuysa mantardır
02 Yorumla
Soran+1 yılPenisin has kokusu nasil? Eşiminki acayio bi koku çiş gibi
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. yıkasın sürekli. kurulasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO sana yapsin sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seksten önce git hemen bi duş al de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIdrar haptiktan sonra yikamiyormu acaba
00 Yorumlaislak mendil
11 Yorumla- +1 yıl
Zararlı değil mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemelisin
00 Yorumla
+1 yılteömizlesinn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yikasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellikden önce sürekli duş alsın..
00 Yorumla
+1 yılsöyle yıkasın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası