Evlilik öncesi.
Söylediğime bin pişmanım. Ben yapmak istiyorum o olmaz diyor. Bütün erkekler aynı mı?
Evlilik öncesi.
Söylediğime bin pişmanım. Ben yapmak istiyorum o olmaz diyor. Bütün erkekler aynı mı?
aksine benim enn sevdiğim kız bakire kızdır, sadece sevişmesi bile bambaşka zevkli ve heyecanlı oluyor, bu güne kadar 3 tane bakire kız bozdum zevkle ama tabiki de kızların da rızasıyla isteğiyle oldu, 4. 5. bakire kız olsa yine alırım bekaretini zevkle, apayrı bir hazzı hissi var bakire kızın içine ilk kez girmenin, bazı erkekler kanamadan dolayı sevmiyor ya da başıma bela olur kız üstüme kalır diye korkuyor, benim öyle takıntılarım olmadı, senin olmak istiyorum diyen kızı asla reddetmem, özel bir gece hazırlarım onun için ve kız açısından herşeyin güzel olması için çaba gösteririm, bana bekaretini veren kız benim için özeldir. o an içine ilk kez girereken kızın hal ve hareketleri inlemesi kıvranır gibi halleri vs çok aşırı hoşuma gidiyor ;)
Cevap
26Cevap
Bekaretini alınca evlenmek zorunda olacağını düşünür
Ben sadece beraber olmak istiyorum evlemesek de olurdu, çok yakışıklı bişey
Peki
Bütün erkekler aynı değil. Özellikle bundan zevk alanlar da var. Ama madem bu kadar dert ediyorsun bunu ve onunla birlikte olmak istiyorsun, kendini bozduğunu söyleyip kandirabilirsin onu?
Bir şey soracağım yanlış anlamazsanız. Bakire olan ve olmayan vajina arasında ki fark bir bakışla anlaşılır mı? Hep merak etmişimdir
Hayır yok öyle bir şey. Degil bir bakışla uzun uzun karşılıklı bakışsa bile anlaşılmaz. 😅 O öyle dışarıdan görünen bir şey değil.
Gerçekten mi? Peki erkekler neden anlaşılıyor diyor o zamam, kandırılıyorlar mı yani? Bir de, çok az ilişkiye girmiş bir insan var diyelim bir iki kez yapmış. Bakireyim dese, olmadığı anlaşılır mı? Hani her ilişkide kan gelmiyor ya. Meraktan soruyorum sizde ciddi cevap veriyorsunuz hazır öğreneyim 😂
Yani genel olarak biz erkekler bakire bir kıza dokunmak istemiyoruz ama karşı taraf ısrar eder isterse iş değişir 😊
Seninle gelecek düşünmediği için başına ne bela ne günah almak istemiyor kanımca
Evlenmeden olmaz diyor zaten.
Yani işte gelecekte ne olacağını bilmiyor emin değil böyle bi sorumluluğu almak istemiyor. Karakteri bozuk değil ama. Çünkü mesela seninle yapsa seninle evlenme zorunda olduğunu düşünüp bunu sorumluluğu olarak kabul edecek.
Evet çok iyi bi insan. Doğru söylüyorsun
Kesinlikle ısrar etme. Çünkü sen çok ısrar edersen yapabilir ama bu sefer bunu sorumluluk olarak görmez vicdan da yapmaz, kız çok istedi diye düşünür. O yüzden bos ver
Bdn isterim en guzdli ds o kesfeddrek yaşarr yaşatırsin
Şahsen bende bakireyle beraber olmak istemem olmadımda o vebal namus almak çok kötü ya bakire olmayanla tamamda bakire başka
Bozmak isterdim. Abartmıyorum bütün gece sabahlardık
Sevgilim YAPMIYOR
Keşke o ben olsaydım seni en güzel otele götürürdüm bir güzel masa hazırlardım sana karı koca olurduk
benimde hayat felsefemdir asla bekaretine dokunmam ne olur ne olmaz
Konum neresi, sana bir güzellik yapayım ki ömür boyu peşimden ayrılma ;)
Sen iliskiye girmek istiyorsun sevgilin mi istemiyor peki kizligini boz öyle yapalim vs demiyor mu sana
E o kadar istiyosan kendini boz sonra yap
Ben parmağımı bile şey yapamam neyle karşılaşacağım bilmediğimden korkuyorum. 🥺
Onu ben yapmayacağım ki. Hem kendisi çok kibar. 🥺
Evet ama kendim yapamıyorum. Korktuğumdan değil hissi değişik olmuyor.
Başına bela mı alcak ya niye bozsun akıllı olarak
Bela ne alaka ya... Kaçıncı yüzyıldayız. Aşiret ailesi falan da değilim normal insanım. Napabilirim...
Haa. Hamile olmadıktan sonra zor ya.
Başına bela almak istemiyordur
Neden bela alsın erkek kardeşim falan da yok
Kimisi de diyor ki ciddi düşünüyor anlamadım.
Deli mi o niye istemiyor
Keşke bakire sevgilim olsa
Be acimam eskide boyle degildm
Bakire olması sorun degildir neden bakire ucubemi
İlk olmak sorumluluk ister bence
Evliliği bekle nolcak
kim istemiyormuş knka hiç duymadım :D
Bence sorun değil
risk almaz
Pişmanlık yaşarsın belki diye düşünüyordur
ben isterim ya bana gelsene
Kim o istemeyen saf