İlk öpüşmem tuhaftı. Sevgilimle sahilde geziyorduk. İkimizinde ilkeleri yaşıyoruz. Yani ilk kez sevgilimiz olmuştu. Aklımızda öpüşmek yoktu. Sadece ele ele geziyorduk.
Ben ona bir hediye almıştım. Teşekkür mayetinde beni yanağımda öptü. Bende yanağında öptüm.
Sonra kuytu bir yere oturduk birbirimizi yanaktan öpüyoruz. Nedese gözümüzü kapıyoruz.
Sonra ben kendimi kaptırdım yanağından dudağına gittim. Gözüm kapalı tabii.
Dudağına gidince bir boşluk hissettim. içimden boşluğa denk geldim dedim.
Sevgilim hiç ses etmeyince geri çekilmedim. Dudağını öptüm. Oda bana karşılık verince uzun uzun öpüşmeye başladık.
Aynı soruyu bense sordum kendime neden gözümüzğ kapatıyoruz diye. Öpüşürken gözümü açtım onunkide kaplıydı. Bir süre sonra oda açtı. Göz göze öpüştük.
23 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu süpermiş dizi izler gibi okudum sonunu dört gözle merak ederek , çok güzel bir anı olmuş ama senin adına sevindim... yorumun için samiyetin icin çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Aynen öyle her şey karşılıklı olursa bir anlam kazanır...
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNedenini ben de çok düşündüm ama mantıklı bir cevap bulamadım. Öpüşürken başıma gelen ilginç bir şey olmadı. Bir defa öpüştüğüm kadının dişlerini dişlerime çarptığını saymazsak.
23 Yorumla- +1 yıl
Ha ha 😂 nasıl becerdiniz onu
- +1 yıl
Bana değil ona sormak lazım 🤣🤣
- +1 yıl
Olur olur sorarım 😂
+1 yılAçıkçası bunun nedenini ben de bilmiyorum ama sanırım ondaki hayal dünyasında bambaşka içeriklerle düşünebiliyor insan yani o ten ve hazzı almak istiyor
00 Yorumla
+1 yıl
bir duyu kapandığında diğer duyuların daha iyi çalıştığı bilinen bir gerçek. bu mantıkla alınan zevk, mutluluk, tatmin, huzur, aşk... adı herneyse gerçekten artıyor olabilir.
gerçekten de gözlerini kapatan kişi sanırsam öptüğü kişiye karşı bir bağ, güven hissediyor. "an"dan daha yüksek bir mutluluk alıyor, rahat. gözlerini kapatıp kendini koyverebiliyor çünkü.
yine de gözlerini açık tutan adama bok atmamak gerekli. gözlerini sırf öpülen kişinin mutlu olup olmadığını anlamak için bile açık tutuyor olabilir gözlerini. ama açık tutana bir lafım var. sanırsam sen ta derinde gerçekten bir güvensizlik, rahatsızlık hissediyorsun. ve daha da önemlisi bu hislerinde haklısın.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk aldığımız için
01 Yorumla- +1 yıl
Bence en güzel şeyler gözü kapalı hissedilen şeylerdir gözlerini kapatırsin ve yüreğinin sesini dinlersin
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnsan ister istemez duyu organlarını kapatarak öpülmeden aldığı hazzı tam algılamak için bazı duyu organlarını kapatır. Hatta öpüşme tadininida tam algılamak için dişler ile dilin fircalanmasıda alınacak hazzı artırdığı gibi parazit taşların partnere geçmesinde önler. İşe zevkli bir başlangıç ile başlamak isteyen adaylara duyurulur. Soran güzel arkadaş içinde bu işten sogumamasi için tavsiyem olsun. Özellikle üzüntüye öpuşecekler için bu yapılmalıdır kısa süre öpüşme içinde kuru öpüşmek bu işe dili karıştırmamak gerekir. Her şartlarda sarımsaklı yiyecek yiyen arkadaşlara öpüşmeye tavsiye etmem. Şurasında muhakkaktır güzel öpüşen dudak ve dillerini iyi kullananlar partnerini kanatlandırır. Siz bu konuda başarılımısınız
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılUniversity of Londan'da yürütülen bir araştırma, öpüşürken gözlerimizi kapamamızın nedeninin, beynin o ana daha fazla odaklanmak istemesi olduğunu ortaya koydu. Dudaklardan gelen yoğun uyarılar sebebiyle, insan beyni görsel uyarıları düzgün bir şekilde algılayamıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
var mı başına gelen enteresan bir olay bu konuyla ilgili sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
İlginc olay olmadi
- +1 yıl
😂😂 benimde olmadı milletin olmuş ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hahha harika soru..
Bir kez öpüşürken kız arkadaşımin sigarası tam da benim o malum yerimi yaktı.. buz mavisi kot pantolonum vardı. Büyükçe sayılır bir delik oluştu.. sıcaklık hissetmemle anladim oramda..
311 Yorumla- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim 🙏 güzel yürekli adam
- +1 yıl
😂😂 ilahi gece gece benide güldürdün nasıl becerdiniz onu acemi çaylaklar sen her öpüştüğünde böyle olursa kötü 😂 sen fazla yaşamazsın 😂
- +1 yıl
😂😂 harbiden öyle olmuş ama kadını nasıl öptüysen artık 😂 kadın heyecandan naptığımı bilememiş 😂 eli ayağına dolanmış 😂
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 beğendiğinize sevindim eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Mizah ağırlıklı sorular daha keyif verici oluyor çünkü herkes zaten hayattan sıkılmış en azından iki gülüyoruz stres atıyoruz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılromantzimin gereği sanırım
başıma gelen ilginç olay partnerim çok acemiydi fransız öpücüğü esnasında dilimi ısırdı :)
221 Yorumla- +1 yıl
😂😂 nasıl becerdiniz onu en çok yaşanan sorunlar dişlerin çarpması ve dilini ısırmak sanırım 😂
- +1 yıl
işte oda başıma geldi
- +1 yıl
😂😂 senin de başına da her şey gelmiş 😂 kıyamam sana
- +1 yıl
Sen şimdi o travmayı uzun süre üzerinden atamamışsındır hee 😂🤣
- +1 yıl
yok hala fransiz öpücüğünü kullanmıyorum, yüzeysel :D
- +1 yıl
Kullanma bencede 😂 sen filmlerde izlesen yeter ben senin can sağlığını düşündüğüm için söylüyorum 🤣🤣
- +1 yıl
vay hangi filmler bunlar ben bulamıyorum, beni düşünmen onore etti çok teşekkür ederim :D :D :)
- +1 yıl
365 günü izlemeni tavsiye ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek güzel yürekli adam seni ben düşünmiycemde kim düsünecek 😂😂 sahi ben olmasam nolurdu senin bu halin 😂😂
- +1 yıl
tamamda bir ip ucu vermedin gitti
- +1 yıl
per perişan olur sokaklarda sürünürdüm, sonra kurda kuşa yem olur kötü yollara düşerdim, ne diyeyim bana el attın sağol var ol başımdan eksik olma :D
- +1 yıl
İp ucu verdim ya" 365 gün" filmini izle
- +1 yıl
hıııııı sağolasın var olasın
- +1 yıl
Gencecik bir yavru ceylani kızların hunharca kullanmasına vicdanım el vermedi 😂😂 oyuzden seni koruma altına almayı düşündüm 😂 ben arkandayım merak etme tam destek full destek 😂kurda kuşa yem olan beyefendi 😂
- +1 yıl
sağollll izliyorum filmi bakalım
- +1 yıl
amanın 11 ve 13 dakikalar efsaneymiş
- +1 yıl
Hııı hııı 😂 tam yorumunun cevabını bulabileceğin bir film önerdim sana orada aradığın cevabı bulucaksın 🤗🤗
- +1 yıl
bak yaaaa tecrübe konuşuyor, severim tecrübeyi güzelmiş, eni sonu film ama gerçek hayat daha iyidir bence
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
uf diyorum başka iki tane daha var hangisini izlesem şaşırdım vay vay beeee
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılUniversity of Londan'da yürütülen bir araştırma, öpüşürken gözlerimizi kapamamızın nedeninin, beynin o ana daha fazla odaklanmak istemesi olduğunu ortaya koydu. Dudaklardan gelen yoğun uyarılar sebebiyle, insan beyni görsel uyarıları düzgün bir şekilde algılayamıyor.
Öpüşme anım ise; bir keresinde kuzenle bayramlasirken kazara dudağından öpmüştüm ama çok hızlı selamlasmistim ve çok utanmistim o an. Çok hızlı oldu ama çok utanmistim.16 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim efenim ne demek, teveccühünüz, sizlere layık olmaya çalışıyorum 🤠
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz
- +1 yıl
Rica ederim sizde 🙏🏼
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
🤗🙏🏼
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöz kapatma var birde elimin istemsizce p. poya gitmesi var sebebini bilmiyorum yoguruyorum biraz p. poyu
22 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş 😂😂 ben ikna oldum şahsen 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGözler açık olunca çok korkunç oluyor 😂😂😂
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIslaklığı hissetmek ve duyguya yoğunlaşmak için.. 😍😍😍🤍❤️💙🖤öpüşürken zil çaldı 🙄🙄🙄sinir oldum
12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 zil mi çaldı varya sendeki şansta
- +1 yıl
😁😁😁😁
+1 yılBöm böm bakarsın şası gibi çok yakın çünkü yüzler birbirine 😂 valla arkadaşımla 2 saat öpüştük araba da 😂 baya uzun sürdü öp öp
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 böm böm bakmamak için mi kapatiyoruz diyorsun 😂 neden kapatırız biliyirmusun çünkü en güzel şeyler gözü kapalı hissedilir yüreğinin sesini dinlersin oyuzden
- +1 yıl
İşin komik yani o 😂 sen romantik duygusal yanından bakıyor sun doğru tabi 💙😂
- +1 yıl
🤣🤣 ama senin dediğin de doğru ama 🤣🤣
- +1 yıl
Evet 😂😂
- +1 yıl
Gülmee 🤣😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilmem, hiç öpüşmedim. Cok tecrübelisin anlaşılan senin iyi bilmen lazım.
20 Yorumla
+1 yılValla zevkten kapatırım da senin öyle tatlı bi ifaden var ki asla kapatmam
09 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Keşke Ankara da yaşasaymıştın
- +1 yıl
Hayırlısi olsun 😊
- +1 yıl
Çok beğendim senii
- +1 yıl
Yorumunuza gelicek olursak öpüşürken gözlerimizi kapatırız çünkü en güzel duygular gözü kapalı hissedilir çünkü gözlerimiz kapanır yüreğimizin sesini dinleriz... yorumunuz için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 güzel yürekli adam 🙋
- +1 yıl
Ben rahat duramam :) elim ayağım ayrı oynar
- +1 yıl
😊😊
- +1 yıl
Ya pantolonu çıkartmaya çalışırım ya tişörtü
- +1 yıl
Bu gereksiz bilgiyi benimle paylaştığınız için teşekkürler 🤣
Birçoklarında refleks olarak kapanır. Ama açık olmasını tercih ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Bence en güzel duygular gözün kapalı iken hissettiğin içindir çünkü gözlerini kapatırsin ve yüreğinin sesini dinlersin
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılÇünkü açınca gördüğümüz şey pek romantik değil. 😂
10 YorumlaO anın verdiği haz ile gözler kapanır tutuku ile öpüşülür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha konsantre olmak ateşi almak için daha fazla tahrik olmak icin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Farklı bir dünya gibi olduğundan gözler kapatılır. Anın tadı çıkartılır.
00 Yorumla
+1 yılZevke geldiği için offf çok itedim şimdi bunu 😂😂 sorumlusu sensin 🤣😂
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣 ağzına kimyon sürerim senin 😂
- +1 yıl
Valla öyle sorumlusu sensin kimyon değil pul biber sürsen nafile 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılDisinın arasında kalan yediği yemeğin ağzıma gelmesi 🤣🤣🤣
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya çok çok kötüsün yeminle öpüşmekten soğudum 😂 ben bu travmayı nasıl atlatıcam şimdi hee 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman öpüştün ki:))
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. O anın tadını çıkarmak için
04 Yorumla- +1 yıl
Sana bir şey itiraf edeyim mi yazdığın kelimeyi yanlış okudum biliyormusun hatta dedim ne alaka şimdi 😂 tekrar okudum baktım ben yanlış okumuşum 😂 hep bunlar cahillikten işte 😂 rabbim kimseyi cahillikle imtihan etmesin 😂 cahillik zor şey 😂
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim 🙏
+1 yılöpusurken dusmustum :D
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 nasıl becerdiniz onu
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Toz kaçmasin diye😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılKapatmaksak saçma oluyo çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
gözlerinin içine bakarım öpüşürken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılBelkide o anın büyüsüne kapılmak için 😁
00 Yorumla
+1 yılBizimde kapalı ya niye böyle
00 YorumlaBence haz duyduğumuz için haz ve istek
00 YorumlaDaha cok istk olur şu an tavan yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kapatmıyor genelde sadece emerken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevkten canım
018 Yorumla- +1 yıl
Tm canım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılCanimin ici😂😂😅
- +1 yıl
Kurt bakışlım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGüzel yüzlüm 😅tipini mıncırdığım
- +1 yıl
Gizli kahramanım 😂
Cevap sahibi+1 yılKahramanin evet 😂😂gizli kahramanım ben prensesimm
- +1 yıl
Farkındayım yiğidimmmm 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYiğidin ölsün sana güzel bakışlım😂🤭
- +1 yıl
O ölürse ben yaşayamam
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi🤭🤭😍😍🙈🌹
- +1 yıl
Hı hııı gerçekten 😂
Cevap sahibi+1 yılKoş sarılalım hadii
- +1 yıl
Tm pikiii 😄 genç adam
Cevap sahibi+1 yılOyy sıcacık 🙈🙈😍 sımsıkı sarıldım kii
- +1 yıl
🤣🤣 tm aç gözlerini geldik aslan parçası 😄
Cevap sahibi+1 yılSariliyoduk ama kuzuumm
- +1 yıl
Her güzel şeyin bir sonu vardır 😂 derler rüya bitti ve uyandık 😂😂
Cevap sahibi+1 yılUyanmak istemiyorum ama 😅
+1 yılayakta boşalmıştım heyecandan :D
00 Yorumladaha zevkli:)
05 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle diyorsan doğrudur genç adam tecrübeli olan sensin ben değilim ki 🤣😂
- +1 yıl
Hangi laflara bakıyım dördüncü murat 😂😂
- +1 yıl
Hıı hıı 😂 ordan cokmu belli oluyor yaa 😂
+1 yılKapatmam
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmğyorum ki
00 Yorumla
+1 yılÖpüşürken utanıyoruz
07 Yorumla- +1 yıl
Kirpikler birbirine girmesin diye 😂
- +1 yıl
ya da dişler birbirine carpmasin diye de olabilir
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
ya da öpüşürken gözleri kapatıp daha güzel an hayal etmek için olabilir 😂😂
- +1 yıl
her şey olabilir 😂😂 öpüşürken karşısındakinin dilini ısıran da var sigarayı düşürüp üstünü yakanda var
- +1 yıl
Öpüşürken sigara mı içilir yav 😂😂😂
- +1 yıl
Öpüşürken sütyen çıkarmayı seviyorum ben 😂😂😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem