Cinsel Yaşam Regl döneminde ilişkiye girer misiniz? prenses7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Regl döneminde ilişkiye girer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaklıTutkular Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sevişmekte sıkıntı yok, erkek oral seks ile de rahatlatılır istiyorsa ama kendi sağlığım için birleşme olmaz. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlk iki gün istesemde giremem ama sonraki günler o isterse yaparız ama pek sağlıklı olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız arkadaşımla prezervatif kullanıyoruz sadece o dönemde onun haricinde normal gerçek bir savaşçının kılıcında kan olur ablaaaaa 2 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Girdiğim oldu ama anal vs diğer türlü olmuyor malum 0 0 Yorumla
Mahmut82 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl O isterse Bende çok azgınsam Kendime engel olmam zor 0 0 Yorumla
prestiqe33 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Bazıları çok seviyor... İlk ilişki gibi kanli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fazladan batholin sıvısı, neden olmasın. tabi serviksleri acıtmadan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seks içine girmek değilki bence bitmesin bu zevk dercesine sevişmektir regl olanla bu yaşanamaz 0 0 Yorumla
tahadogsss Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yani ters ilişki yaşadığım için sorun yok benim için ayol 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. hayır girmeme her tarafınız kan olur 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Tercihim değil ama partnerim isterse girerim 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sağlık açısından iyi bir şey değil 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Girdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevişmekte sıkıntı yok, erkek oral seks ile de rahatlatılır istiyorsa ama kendi sağlığım için birleşme olmaz.
İlk iki gün istesemde giremem ama sonraki günler o isterse yaparız ama pek sağlıklı olmaz
Kız arkadaşımla prezervatif kullanıyoruz sadece o dönemde onun haricinde normal gerçek bir savaşçının kılıcında kan olur ablaaaaa
Girdiğim oldu ama anal vs diğer türlü olmuyor malum
O isterse
Bende çok azgınsam
Kendime engel olmam zor
Bazıları çok seviyor... İlk ilişki gibi kanli
Hayır sadece ön sevişme ya da küçük dokunuşlar olur
Regl döneminde ölümle yaşam arasında gidip geliyorum
fazladan batholin sıvısı, neden olmasın. tabi serviksleri acıtmadan
seks içine girmek değilki bence bitmesin bu zevk dercesine sevişmektir regl olanla bu yaşanamaz
Yani ters ilişki yaşadığım için sorun yok benim için ayol
Bir kaç kez ilişkiye girdiğim olmuştu ama tavsiye etmem
hayır girmeme her tarafınız kan olur
Tercihim değil ama partnerim isterse girerim
Sağlık açısından iyi bir şey değil
Evet.
Erkek girmez
Hayır
Girdim
Seks yapmadan sevişirim sadece
girmem
kız arkadaşımla girmiştik. cok zevk almıştı