Cinsel Yaşam Adetliyken ilişkiye girer misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Tiksinir misiniz? Adetliyken ilişkiye girer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
curious91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Girmem oralsiz ilişkiye ilişki demem. Adetli bir partner ile oral gerçekleştiremeyeceğim için sabırla bitmesini bekler sonra tadını çıkarırım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adetliyken ilişkiye girilmez hem günah hemde sağlık açısından sakıncalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Günahını sevabını sağlığını sormadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ne halin varsa gör Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Girilmesi iyi degil ama partnerin istek arzusu belki girdirebilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sağlıklı değil, pis durumdur kokar falan. prezervatif kullanıp bile girmem 1 0 Yorumla
MuratBarlas55 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl birkere dinen yasak. ikinci sağlıksız. üçüncüsü mide bulandırıcı 0 0 Yorumla
Herkesdenuzak Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kizlar istemez bence ya 1 27 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar en çok o zaman ve öncesinde ister Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Ama ne bilim adetli filn Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Sen istermisin o sekilde Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Partnerin istegi önemli ya bence bilmedigine gore kararsizsin ya da durduk yere istek gelmiyor sana Yorumla Soran +1 yıl Yok ilişkiye girmedim hiç ondan bilmiyorum 😃 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Haa tamam tmm😂😂 simdi anlasildi peki mast yapma istegi geliyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet :ss Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Ozmann sen o swkilde iliskiye girebilirsin çözdüm seni🤏😎 Yorumla Soran +1 yıl Hahhasj Adam istemezse tecavüz ederim😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Hahaha sakin sen istersen adamda ister manyak😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok be bari orda günaha girmeyelim dimi🤣 4 5 gün beklesek ölmeyik 😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Bu seklde 4.5 gun dayanabilirmisin ki 😂😂 bence yok aklomda deli sorular😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok tahrik edilmesem dayanırım evlenmeden tahrik olsam da dayanırım dayanıyoruz işte ayol 😂😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Ozamn seni cook tahrik edelim😂😂 yani bu zamana kadar dayandi iste😊 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Birsey diycem takip atarmisn🙃 Yorumla Soran +1 yıl Farkndmsn blmyrm ama bnim nişnlm vr ve sn bna yvşıyosn 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bitane WhatsApp konuşması vardı 😂😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Nasil bi konusmaya anlamadim he😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl O konusmayi bilmiyorum valla atsnaa bana Yorumla Soran +1 yıl Görmedin mi hiç ya 😂 kız şey diyo yaGidelim hüsnü kimsenin bizi s*kemeyeceği yerlere gidelim 😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hhahs ekran görüntüsü yok ki bende aklıma geldi öyle 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Her neyse ben nişanlıyım o yüzden sana takip isteği atamam başım bağlı 😂😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Hahaha cidden mi dur bakicam belki vardi googlede merak ettim valla😂😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Basin mi bagli kurumuş bogazim😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsun anlamadığın halde ne diyosun sen ya diyip beni bozmadın Allah razı olsun 😂😂😂 Yorumla Herkesdenuzak +1 yıl Yok be neden bozayim sıkınti yog😂😂 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. girilmez sürtünmekten fazlası olmaz 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Partnerime bağli 1 11 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Ya sen? Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl İstermiydin böyle bir şey peki Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Hemcinslerin bu konuda pek istekli bunu söyleyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Bende öyleOnu biliyorum da girer miyim pek bilemiyorum Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl O an ki arzularının önüne gecemezssin😉 Yorumla Soran +1 yıl Niye şimdi geçiyorum 😃 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Ama şu an yalnızsın güzelim Yorumla Soran +1 yıl Hm doğru 😃 evlenince bakarız artık 😅 Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Partnerin şanslı olacağını hissettim Yorumla
Volkanİnanmaz1881 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 67% 18 gü Kız arkadaşım isterse ben seve seve yaparım 0 0 Yorumla
mucotinho3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Girmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sen istermisin ama 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En çok o dönemde cinsel istek oluyor ya ondan aklıma geldi girilir mi dye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabiki neden olmasın oral olmaz ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Girmem oralsiz ilişkiye ilişki demem. Adetli bir partner ile oral gerçekleştiremeyeceğim için sabırla bitmesini bekler sonra tadını çıkarırım.
Adetliyken ilişkiye girilmez hem günah hemde sağlık açısından sakıncalı
Günahını sevabını sağlığını sormadım
O zaman ne halin varsa gör
Girilmesi iyi degil ama partnerin istek arzusu belki girdirebilir
sağlıklı değil, pis durumdur kokar falan. prezervatif kullanıp bile girmem
birkere dinen yasak. ikinci sağlıksız. üçüncüsü mide bulandırıcı
Kizlar istemez bence ya
Kızlar en çok o zaman ve öncesinde ister
Ama ne bilim adetli filn
Sen istermisin o sekilde
Bilmiyorum
Partnerin istegi önemli ya bence bilmedigine gore kararsizsin ya da durduk yere istek gelmiyor sana
Yok ilişkiye girmedim hiç ondan bilmiyorum 😃
Haa tamam tmm😂😂 simdi anlasildi peki mast yapma istegi geliyor mu
Evet :ss
Ozmann sen o swkilde iliskiye girebilirsin çözdüm seni🤏😎
Hahhasj Adam istemezse tecavüz ederim😂
Hahaha sakin sen istersen adamda ister manyak😂😂
Yok be bari orda günaha girmeyelim dimi🤣 4 5 gün beklesek ölmeyik 😂
Bu seklde 4.5 gun dayanabilirmisin ki 😂😂 bence yok aklomda deli sorular😂
Çok tahrik edilmesem dayanırım evlenmeden tahrik olsam da dayanırım dayanıyoruz işte ayol 😂😂
Ozamn seni cook tahrik edelim😂😂 yani bu zamana kadar dayandi iste😊
Birsey diycem takip atarmisn🙃
Farkndmsn blmyrm ama bnim nişnlm vr ve sn bna yvşıyosn 😂😂😂😂
Öyle bitane WhatsApp konuşması vardı 😂😂
Nasil bi konusmaya anlamadim he😂
O konusmayi bilmiyorum valla atsnaa bana
Görmedin mi hiç ya 😂 kız şey diyo ya
Gidelim hüsnü kimsenin bizi s*kemeyeceği yerlere gidelim 😂😂😂😂😂
Hhahs ekran görüntüsü yok ki bende aklıma geldi öyle 🤣
Her neyse ben nişanlıyım o yüzden sana takip isteği atamam başım bağlı 😂😂
Hahaha cidden mi dur bakicam belki vardi googlede merak ettim valla😂😂
Basin mi bagli kurumuş bogazim😂😂
Olsun anlamadığın halde ne diyosun sen ya diyip beni bozmadın Allah razı olsun 😂😂😂
Yok be neden bozayim sıkınti yog😂😂
Girmem tabii ki zaten ağrı çekiyorum bi de onunla mı uğraşcam 😃
Girdiğim oldu, tiksinmedim hiç
girilmez sürtünmekten fazlası olmaz
Partnerime bağli
Ya sen?
Evli değilim
İstermiydin böyle bir şey peki
Bilmem
Hemcinslerin bu konuda pek istekli bunu söyleyebilirim
Bende öyle
Onu biliyorum da girer miyim pek bilemiyorum