Bu erkek veya kadın olabilir, sevişmenin S'sinden bile haberi yok. Nasıl anlatılır?

Bu erkek veya kadın olabilir, sevişmenin S'sinden bile haberi yok. Nasıl anlatılır?
brn çocukluğumu ve ergenliğimi 1980’lerde yaşadım. İnternet yok, teknoloji yok bizim jenerasyon seksin kralını biliyordu. Sarah Young, Bo Derek, Ciciolina, Moana Pozzi, Sharon Mitchel, Samantha Fox gibi starlar sayesinde.
sevişmeye dair hiçbir şey bilmeyen kişi olsa olsa ilkokul 1. veya 2. Sınıf öğrencisidir. Ona da anlatmak doğru değildir.
Külliyatı yazmışsın galiba, biz yetişemedik bunlara 😂
Siz daha genç starları bilirsiniz. Silvia Saint, Asia Carrera, Michelle B gibi.
Yok yok 😀
Z kuşağına da yetiştin mi? 😂
O kadar literatür bilgim yok
😀
Anlatılmaz yaşanır 😂
Araba sürmek gibi bir şey derim. Alışana kadar biraz pratik yapmak, biraz kontrolsüz hereketler sergilemek, biraz tedirgin olmak gayet normal.
Ama alışınca o dengeyi uyumu yakalayınca üstünden inmek istemezsin. 😂
Kendini geliştirdikçe, dağda bayırda, dik yokuşlarda, zorlu yollarda tozu dumana katmak, asfaltı aglatmak istersin derim.
Dikkat etmen gerekenler, vites, debriaj, fren ve gaz.
Nerde yavaş gidip nerde hızlanacagını, nerde gaza kökleyip nerde duracagını bilmek gerekir.
Yeterki arabayı istop ettirme. 😂
Bide arabayı iyi seçmek lazım. Herkes her arbaya uygun değildir. Sen kullanabileceğine, onun da senin standartlarını karşılayabileceğine emin olmalısın derim..
Bence daha çok ilğisini çeker ama kafası da iyice karışır. 😂🤣
Yani şu etikkette bu soruya böyle bir cevap...
Harika 🤩
Şu anda eig verebilsem vermiştim yarına artık 😂
Eline sağlık cidden çok iyi yazmışsın soruyu sordum ama böyle bir cevap beklemiyordum, çok iyi 😀
Özel ancak bu kadar güzel anlatılabilir, demişsin gibi geldi bana 😂
Doğru gelmiş sana 😂
😂😂
Görüşü yazmak 3 dakikamı, paylaşsam mı paylaşmasam mı diye düşünmek 30 dakikamı aldı ama 😂
Zamanlama olarak tahmin etmiştim gizli olsan da ama tabi emin olamıyorsun, doğru tahmin etmişim 😂
Paylaş paylaş bu bakış açısına, anlatıma ihtiyaç var 😀
Teşekkür ederim 😀
Rica ederim 😀
Öyle birinin varlığı imkansız da :)
Sanırım bana göre sevişmek, beraber olduğum kişinin tenini, sıcaklığı, tadını, kokusunu bütün duyu organlarımla beraber keşfe çıkmaktır. Her zerresini, her detayını bilme arzusu, hatta ezberleme isteği. Doyumsuzluğun zirvesini öğrenme çabası...
Pozisyon detayı vermek, öpüşme şeklini anlatmak sevişmeyi tarif etmek için fazla yüzeysel.
Varsayımsal olduğu çok belli olmuş ya, çalışmam lazım buna 😂
Güzel yazmışsın 😀
İlgi alanım olunca bende uzun yazabiliyorum. Sıkıcı gelmiyor
Yazdırtırız 😀
Anatomiden girip hormonlara oradan pozisyonlara kadar yolu var anlatabilmenin teknik olarak. Sadece hissi anlatılmaz sanırım kişiye özeldir o ve tarifi çok ya mümkün değil...
İlk kez bir cinsel soruya yorum yazdım. Allah korusun 😊
Sen de kendini koru sadece ona bırakma, herkesten özel mesaj almayı ayarlardan kapat 😂
Öyle bir özellik olduğunu bilsem şimdiye milyon kere yapardım, teşekkürler..
Rica ederim 😇
Cevap
4Cevap
Şimdi anlatılmaz yaşanır :D
Yine kaçamak cevap ama neyse 😂
Kartlarımı açık oynamam :D :D
Vaaay 😎
Öğretiriz ya dert ettiğin şeye bak
Evet ama nasıl? 😂
Kadınların öyle yüksek performans vermelerine gerek yok ki önemli olan istemeleri ve ses çıkarmaları gerisi bizde zaten
Sözlü olarak mı yani?
Evet 😀
cin isi japon isi tak fisi bitir isi
Bilemedim 😂
Çok kaşınan bi yerini kaşımak gibi
😂
😀
Uygulamalı 😎😎
Anlatılmazcılarda bugün 😀
Uygulamalı.
Anlatamaz mıyız? 😂
Nasil anlatacaksın ki , yani sacma ve basit olurdu anlatmaya çalışmak