Böyle bir şey imkansız ya herneyse hiç bilmiyormuş gibi düşünüyorum ben de daha önce hiç yapmadım sorun yok yavaş yavaş öğrenirsem ozamana kadar benim ondan soğuma ihtimalim çok yüksek cinsellikten seksten soğu ihtimalim çok yüksek o yüzden hep diyorum yani karşı taraf kesinlikle tecrübeli olmalı gerçekten hakkını vererek yapmalı Uğraşamam ben canım sıkılır😂
Deneyimleyerek elbette.. Kendine olan güvenini arttırmak adına motive ederim.. Müdahale etmem gereken yerlerde ederim ve yönlendiririm.. Zaten sevismenin sadece tecrübe ile alakalı olduğunu da düşünmüyorum.. Tecrübe abidesi olup fos çıkan da var, tecrübesiz olup oscarlık performans sergileyen de.. Keyifli geceler..
Öğrenmeye niyeti olmadığını hissettiğim an yapmam bir şey. Yok ona bi nane. Gitsin kumda oynasın. Ama öğrenmeyi gerçekten istiyorsa kendini bırakmasını ve benden ilham almasını sağlarım.
Bu öğretilecek bir şey değil bence, bir yerde içgüdüsel bir durum. Haa şöyle bir şey var. Cinsellikle ilgili yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek elbette güzel bir şey ve kişi bunu kendi isteğiyle yapıyorsa bu tabiki takdire şayan bir durum olur. Ama öğretme olayı, cinsellikte pek geçerli bir durum değil.
Bu devirde sevişmeyi bilmeyen bir adamın/kadının gerçekten libidosu düşüktür, hiç uğraşmam. Kaldı ki zaten sevişmek çok dürtülsel bir aktivite karşındakine ayak uydursan yeter. Teknik bir iki şeyi bilmiyorsa o kadarını zaman içinde öğretirim sorun olmaz.
Bana baksın, beni izlesin, kendini bana bıraksın.. Öğrenmemesi mümkün değil.. Kendi tarzıma ve beklentilerime uygun yetiştiririm onu..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
biz fantezi olsun yatakta p*rno izliyoruz. vücutlarımız ateş gibi oluyor o esnada ise ordaki şeyleri yapıyorz muhteşem oluyor sper mi bile sıcak geliyor