spor yapan erkeklerin performansı neden düşük oluyor deniliyor merak ettim cevaplar mısınız? 😄
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksten hemen önce spor yaparsan vücudun efor sarfetmeye alışkındeğilise tüm testesteronu kullanmış oluyorsun. Herhangibir spor dalında hormonu dışarıdan vücuduna almaya başlarsan ve bunu kontrolsuz yaparsan bedenin erkeklik hormonunu uretmeyi birakir bir anda tembellestiginden dolayi az hormon uretir buda cinsel iliskide performans kaybina sebep olur. Ancak dogal yollarla duzenli olarak spor yapiyorsan cok asiri bir yikim anina denk gelmedigin surece vucuduna bakmayip sagliksiz beslenen bir insana gore cok daha uzun sure sertligini korur ve seks yaparsin. ya da disaridan bir seyler aldiysan onuda belirli bir duzenle yavas yavas birakman ve hormonlarini dengede tutman gerekir.
13 Yorumla
Soran+1 yıladam akıllı bir sen yazdın sağ olasın
Cevap sahibi+1 yılrica ederim hanımefendi iyi aksamlar
Soran+1 yılsize de iyi akşamlar
En İyi Cevaplar
+1 yılBunu iddia eden bacaklarını açıp d*şşaklarımın altına uzansın. Her spor yaptığım günün akşamı mastürbasyon yapmamak için kendimi yırtıyorum. Testo patlaması yaşıyorum. Ne düşük performansı
03 Yorumla
Soran+1 yılyapay olanlar öyle dediler 🤷🏻♀️ sakin bro
- +1 yıl
İğne basan tayfadan bahsediyorsun. Onlar da normal, çünkü ; basılan iğne d*şşaktaki sperm üretimini durdurur derecesine yavaşlatıyor. Erkeklik hormonları zayıflıyor, istek azalıyor. Gereksiz buluyorum. Çıtırları zıplatmak yerine neden s*kinin kalkmasını engellersin mesela. Herkesin kendi seçimi tabii ki saygı duyarım.
Soran+1 yılaynen öyle thank you
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsporda kan kaslara gidiyor penise gidemediği için verim azalıyor. seks öncesi asla spor yapmamalı erkekler bu sebeple :)
16 Yorumla
Soran+1 yılsadece sks öncesi yani normal zamanda sıkıntı yok
- +1 yıl
Normal zamanda sıkıntı yok tabii ki, penis kanla dolan bir şey olduğu için ve sporda da kanlar kasa gittiği için penise kan gitmiyor haliyle sertleşmiyor sorun tamamen bu. Yoksa sporcuların sertleşme sorunu falan yok şehir efsanesi yalanlardan birisi :)
Soran+1 yılama kullandıkları şeyler yapıyormuş bu da mı yanlış
- +1 yıl
Testosteron alırsan şöyle bir sorun oluyor, erkeklik hormonunu arttırdığın için testosteron kullandığın zaman normal seksten çok daha verimli olursun çok daha sertleşirsin ve geç boşalırsın, fakat testosteron (yani steroid)'i bırakınca eskisinden daha kötü olursun sertleşme sorunları başlar falan filan. Ben normal spor yapan biri için dedim çok profesyonel yapan devamlı steroid iğne kullanan insanlarda zaten sertleşme sorunu var ona bir şey diyemem. Ben spor yapıyorum sağlıklı bir şekilde ilaçsız (sadece protein tozu) hiçbir sorun yaşamıyorum genel olarak sertleşme babında.
Soran+1 yılteşekkür ederimmmm
- +1 yıl
rica ederim pembiş :)
Ya bunu kim diyorsa uyduruyor. Sallamıyorum ama cidden kondisyonumuz yüksek oluyor. Bir kere bilimsel açıdan böyle olması mantıksız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBütün kan kaslara gidiyor gitmesi gerkeen yere kan gitmiyor birde sismek için ilaç kullanıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen yapayların öyle oluyormuş
- +1 yıl
Benim de çok kana ihtiyacım var
basıma geldı :D :D spordan sonra yarı yolda bırakmıstı o gunden berı spor yapmıyorum :D :D:D
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
vucut yorgun olmuyor ama ereksıyon sorunu oluyor bıyolojık olarak vucud daha cok vıtamın mınarel ıstıyor ereksıyon ıcın sporda efor sarffettıgın ıcın sorun oluyor kadınlarda sevmıyor cogu tanıstıgım kaslı erkek cınsel sorunlar yuzunden spor ıyı bırsey degıl ozaman dusuncem bu fıt olmak daha ıyı :D
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Ondan tozunda spor yapılmalı arada halı saha maçı iyidir candır faydasini çok gördüm ne fazla ne eksik 😈😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç alakası yok spor yapmaya başladıktan sonra bide vitaminleri düzgün alınca resmen kuduruk oldum her posta 40dk sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış biliyorsun kişiden kişiye görede değişebilir. Ağırlık çalıştığım için testosteron seviyem çok yüksek, spor sekste performansı çok arttırıyor :)
018 Yorumla
Soran+1 yılbilmediğim için sordum bunu diyenler de erkekler yoksa biz nerden bilelim 🙂
Cevap sahibi+1 yılSteroid iğneleri kullananlarda dediğin doğru. İğneyle steroid hormonu enjekte edip kasları şişirenlerde bu sorun görünür, ve testislerde küçülür. Ben doğal besleniyorum o yüzden sorun olmuyor.
Senin dediğin şöyle doğru steroid hormonu vurduranlarda oluyor :)
Soran+1 yılbile bile neden yapar ki bir erkek o zaman bubu kendine
Cevap sahibi+1 yılİğneyle çok hızlı sonuç alınıyor o yüzden.
Benim profil fotoma bakabilirsin. 5 yıldır ağırlık çalışıyorum bu vücudu yapabilmek için. Steroid iğnesi vurup 2-3 ayda şişiriyorlar kendilerini. Ama aşırı sağlıksız, hem kaslar deforme oluyor belli bir süre sonra, hemde cinsel açıdan güçleri azalıyor.
Doğal beslenip ağırlık çalışırsan işte o zaman seks performans zirve oluyor, ben o yüzden aşırı azgınım :D
Soran+1 yılmesela doğal olanlar ve yapay olanlar sporu bırakırsa ikisinde de etkisi farklı olur demi sende mesela genel vücut acısından ne kadar süre yapmasan vücudun kötüleşir biraz saçma oldu ama cevaplarsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılBırakınca tabii ki düşüşler oluyor, doğal yolla yapanın kas kütlesi daha kalıcıdır, iğneyle yapılan vücut daha çabuk söner. Ben ek takviye olarak protein tozu kullanıyorum bazen, onun hiçbir zararı yok.
Senin sporla aran nasıl. fitness, pilates yapıyormusun?
Soran+1 yıl3 ay fitness yaptım 1 ayda pilatese gittim o kadar şu an yapmıyorum maalesef
Soran+1 yılCevap için de çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Baya iyiymiş hem fitness, hem pilates çok iyi. Bu arada boy ve kilo kaç senin?
Soran+1 yılçok az yaptım ama djdkdj 160 a 58
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo oranın iyiymiş, 5 kilo versen tam fit olursun :)
Benimde boy 1.93 - kilo 116. Spor olarak ağırlık kaldırıyorum bodybuilding yapıyorum yani.
Profil fotomdan bakabilirsin. Cüsse, omuz ve kollar nasıl sence? Kollar 54 cm
Soran+1 yılboyum kısa ya senin vücut da iyi ama ben o kadar kaslı sevmiyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılGenelde çok fazla diyorlar zaten, kaslar çok işe yarıyor ama özellikle yatakta :D
Soran+1 yılalla alla 😂
Cevap sahibi+1 yılSaatlerce yorulmadan tam gaz pompa, evire çevire, ayakta kucakta :D
Kuş kaldırır gibi kaldırıyorum zaten kızları çok hafifler :)
Soran+1 yılanladım teşekkürler kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim. Tekrar spora başlamanı öneririm. Tam mevsimi fitness, pilates için, kışın spor daha iyi yapılır
Soran+1 yılöyle ama zor ya akşamları oluyor mecburen o da çok yorucu oluyor şimdilik sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen spordan sonra yapayım dedim kalkmadı 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılyemin et 😄😄
Cevap sahibi+1 yılValla yemin ediyorum 😂 soğudum yaptıktan sonra
Soran+1 yıldoğru yani bu algı
Cevap sahibi+1 yılÇünkü yorgun oluyorsun vücut dinlenmesi lazım, ben her ne kadar sabah yapmasamda bence sabah ilişki daha iyi olur diye düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılben düşük diye biliyorum ama biriyle sevişerek test et
014 Yorumla
Soran+1 yılsen seviş de söyle bana knk
Cevap sahibi+1 yılben erkeğim ama ve merak etmiyorumda
Soran+1 yılbende ediyorum diye sevişmem mi lazım o yüzüden öyle yazdım
Cevap sahibi+1 yılsadece aklında kalmasın diye dedim ayrıcada kaslı falanda değilim hoş yaşımda sana göre hiç değil kimle ne yapılacağını da yazmam ilgini çekmez vede taşıdığım özellikler dimi ama
Soran+1 yılsakalasiyoruz ya takma
Cevap sahibi+1 yılyok be ne takması amaç sohbet bazen olmayan yerlere kendiliğinden gelebiliyor
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılarzular bazen yaşanmayı gerektirebiliyor ama
Soran+1 yıl🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılbi kız nelerle aklındaki düşünceleri siler çok belli bi konu ama konuyu dağıtmamak gerek
Soran+1 yılbencede zaten öğrendim 😄
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım sana mutlu akşamlar dilerim
Soran+1 yılsana da mutlu akşamlar ✌🏻
Cevap sahibi+1 yıltşkler
Bunu diyeni bana gönder bakalım bir bacım 🙂
07 Yorumla
Soran+1 yılknk tiktokta bir video gördüm çocuk kaslı baya vücut numara olmuştur ama çavuştan haber alinamiyordur yazmış bende merak ettim 😄
Soran+1 yıl10 numara*
Soran+1 yılbunu bile bile niye kullanıyorlar ki
Soran+1 yılbencede mallar sağolasın knk cevap için
Bunu kim diyorsa fazlasıyla uydurmuş :D
01 Yorumla
Soran+1 yıluydurma yok doğal olarak kas yapmazsa kullandıkları şeyler öyle etki gösteriyormuş
Öyle bişi yok çok şükür
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğalsın o zaman sen
Soran+1 yılöğrenmiş olduk teşekkürler
+1 yılkim demiş. ayaklarını yerden kesiyorum resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılhe he
- +1 yıl
kaslı kadınların performansıda baya yüksek oluyo
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılKaslarımız yorgun oluyorr😂
011 Yorumla
Soran+1 yılbacak çalışınca şey küçülüyor mu harbiden
- +1 yıl
Alakası yok be
Soran+1 yılama bunu diyenler de yine erkek zattansalar diyor zaman çekemiyorlar kaslıları
Soran+1 yılzargana*
- +1 yıl
Fark eder o erkekten erkeğe
Soran+1 yılbak az önce tiktokta bir video gördüm çocuk kaslı baya vücut 10 numara olmuştur ama çavuştan haber alinamiyordur yazmış djdjdkdjdjdjdj
- +1 yıl
ahshahahahahhehhahehe suss güldürme
Soran+1 yılniye hahahahHH
- +1 yıl
gülüyom cünkü djdjsjajwj
Soran+1 yılgül gül 😂😂😂
- +1 yıl
Güleyim bari😂😂
+1 yılProtein kaybı nedeniyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGücünü spora harcıyor sekse gelince tırt
12 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok
Soran+1 yılerkeğin gücü bitmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılstreoid kullananlarda öyle olabiliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılöyleymiş bro
Cevap sahibi+1 yılşimdi bir ton detayı vardır aksini iddia ederler ama çok şişik kas gördüğümde steroid diyorum hemen. ben de gidiyorum fitness'a. adamlar gaza geliyor hemen kas yapmak istiyor yoksa 10 sene lazım. sonra böyle olumsuz sonuçları oluyor
Soran+1 yıl10 sene çok değil mi ya 3 4 senede yapılmaz mı
Cevap sahibi+1 yılatletik vücut yapılır, benim dediğim aşırı olanlar
Soran+1 yılaşırı kötü duruyor bence ya ortası iyi birazda kaslı olsun yani ama çok olmasın
Cevap sahibi+1 yılbenim de hedefim o. kastan ziyade atletiklik, yüksek kondisyon
+1 yılÇok yanlış biliyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yıldoğrusunu öğrendim
- +1 yıl
Neymiş doğrusu 😀
Soran+1 yılyorumları oku üşendim 😂
- +1 yıl
Bende okumaya üsendim 🤣
Soran+1 yılyapaylar öyleymiş
- +1 yıl
Şahsen ben öyleyim 😜
Soran+1 yılpuuu sana 😂