+1 yılcinsel performans ile vücut kası aynı şeyler değil.
cinsel performans yaşam kalitesi ile vücudun sahip olduğu güçtür.
bir adam kaslı olabilir ama yaşam kalitesi kötüdür. kalite deyince lüks anlaşılmasın.
çok hastalanıyordur çok ilaç kullanıyordur. düzensiz uykusu vardır. düzensiz cinsel yaşamı vardır. yapay gıdalar çok alıyordur doğal gıda almıyordur. ...
bunlar performansı olumsuz etkiler. ama spor yaparak kas yapabilir. alakası yoktur yani kas ile performansın10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSteroidle kas yapmışsa yani hayvan gibi kaslı ise iktidar sorunu olması muhtemeldir. Ama doğal yollarla kas yapan normal birisiyse, performansı eskisine göre iyidir. Şahsen ben manitim yok libidom düşsün diye az spor yapıyorum. Yemeği onu falan sallıyorum. Sallamayınca libido tavan oluyor. Duvara halleniyorum. O streoidten falan kullansam bir daha kalkmaz. Maalesef ki vücuda yapay steroid eklemek vücuttaki üretimini azaltıp öyle sorunlara sebebiyet veriyor
10 Yorumla
+1 yılGösteren performansın kaslı kesinlikle ilgisi yoktur gösterilen performans kişinin içindeki enerjisi ile doğru orantılı olarak değişebilen bir durumdur insanlarda hep öyle bir Komplike oluşmuş işte kaslı insanlar daha fazla performans gösterir bu kesinlikle yanlıştır sadece kaslı erkeklerden kadınlar biraz daha fazla hoşlanıyor olay bu yani buna performansı kötü ya da iyi diyemeyiz ama sadece bu algı yıkılmali Onu söylemek istedim
70 Yorumla
Kişiden kişiye değişir. Psikoloji bile önemli cinsellikte, bir bütündür cinsellik. Ayrıca fındık, fıstık, keçi boynuzu, pekmez, ardıç, şeftali vs. tüketen erkeklerin cinsel performansları yüksek olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
+1 yılÇok fazla yanlış yorum var takviye falan yazmışlar 😄 sorun kısmen doğru kısmen yanlış Steroid almadan sağlıklı beslenerek ağırlık idmanlari yapan bireylerin hormonları optimum düzeye cikar doğal olarak yani testosteron uretimk artar kandaki DHT yükselir performanslarini iyi yonde etkiler bu fotoğraf gösterilen kişi Lh FSH hormon testlerini gormeden birşey diyemem ama büyük ihtimal testosteron türevi anabolik androjenik hormon ilaçları almış olabilir bu ilaçları almak hipofiz bezi de üretilen Lh FSH hormonlarını 0lara indirir bu hormon testosteron üretimi sağlayan hormonlar dışarıdan eğer uzun süre Steroid kullanılırsa bu hormonlarin üretimi durur ve Steroid alımı kesildiği zaman vücutta testosteron üretimide olmayacağı için testosteron hormonu olmaz vücutta genel olarak erkeklik özelliklerini kaybeder kalıcı olarak kısırlık oluşabilir uzun tedavi süreci gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKastan ziyade spor yapmasi onemli. Spor yapanla, yapmayan bir olmaz. Duzenli spor yapip dogal yollardan kas yapma girisimi varsa illaki etkisi olur yatak performansina. Hemen nefesi kesilmez. Nefes nefese kalmaz. Kondisyonu iyidir. Sporun verdigi bir güçte vardir kizi ordan oraya kaldirmakta zorlanmaz. Spordan kaynaklanan fiziki unsuru (fitligi) karsi taraf icin tahrik unsura da olabilir. Kasli, kassizi bilmem ama sporlu, sporsuz arasinda cok fark vardir. Duzenli sporun yaninda beslenmesi, hayat yasam standardi, yaptigi iş falanda cok onemli. Zorlu bir iste calisiyorsa bu da etki edebilir. ama kafasi rahat cok yormayan bir iste calisiyorsa bu gibi seylerde etki eder. Kastan ziyade erkek ve kadin icin spor cok onemli. Erkege de cok fayda sagliyor kadina da. Yatakta etkileri vardir. En önemlisi ozguveni yukari cekiyor spor ve o duzgun vucut. Kadinda pozisyona girmeyi kolaylaştırıyor. Erkegin performansina da olumlu anlamda etki ediyor.
62 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açıklamışsın
- +1 yıl
Gerçekten çok değerli yorum , emeğin için teşekkürler.
+1 yılSpor yapan erkek ya da kadının performansı her alanda daha iyidir. Libido zaten kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Fakat şöyle bir kanı var kaslı erkeklerin penis boyutunun küçük olduğu kendilerindeki eksikliği vucud yaparak kapattıkları söyleniyor. Şöylede bir gercek var spor yapan düzenli ve sağlıklı beslenen erkeğin kondisyonu yüksektir. Penis boyutuna gelecek olursak bu genetik bir durum ve hiç belli olmaz kimde ne var ne yok ve büyük olup erken boşalan veya tık nefes kalan erkeklerde var. Yani olasılıklar o kadar çok ki birazda genetik şans onemli diğer olumsuzluklar bir şekilde spor ve beslenme ve stresten uzak kalınarak hallolunur.
20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ya, bazen ayı gibi adamların mini minnacık olur. Zayıf cılız adamında kolum kadar. Ama terside olabilir. Ama şöyle bir gerçek var, şişman erkeklerinkine zor erişiliyor, yağların arasına saklanıyor küçük havuçları😂
69 Yorumla- +1 yıl
Meyveden sebzeden soğudum ak 😂
- +1 yıl
Deneyim var diyorsun yani öyle mi?
- +1 yıl
Yooo sadece işim gereği çok çıplak erkek gördüm
- +1 yıl
Bende üroloji dalını seçtim. ordan biliyorum.
- +1 yıl
Ooo iyimiş meslektaş sayılırız
- +1 yıl
Mesleğin ne
- +1 yıl
Hemşireyim
- +1 yıl
Anladım. Güzel. 😊 Seçim konusunda diğer hemcinslerine göre daha avantajlı konumdasın o zaman.
- +1 yıl
Prno sektöründe çalışıyon herhalde fazla sinema izliyon anlaşılan 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki tiplede oldum alakası yok ikiside iyidi ama şöyle bi farklılık var benim birlikte olduğum spor yapan kaslı erkek arkadaşım çok kez üst üste iyi dayanıyordu yorulmak ne bilmezdi ama hiç spor yapmayan ve şişmanda olmayan eski sevgilim de iyidi ama günün sonunda pert oluyordu :))
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ayhanimsi siz kadınları her ortamda anlatırken sıkıntı yokta biz konuşunca pislik oluyoruz ya beyinsizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeryeri geliştirip çüküne yan gel yat yaparsa olacağı bu. Çükünün başına bı taş bağlayıp kaldırıp indirsinler 😅😅
147 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşiniz ne çalıştırın çükünüzü..
- +1 yıl
Ayyyy koptum😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Hanımefendi çükümüz buldozer değildir haberiniz olsun.
- +1 yıl
Jordi der susarım
Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Performanstan kasıt iriliği ise iriliği kendiliğinden olan bişeydir onu egzersizle değiştiremezsin. Ama işlevi bakımından sorarsan kişinin enerjisiyle alakalıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörsel hikaye yalan dolan kaslı olmak ya da olmamak değil bu hormonlar ile alakalı bir mesele. Kimi erkek düşkündür kimi değildir ayrıca siz kadınlar size giren çıkanı merak edeceğinize açın iki kitap okuyunda ufkunuz genislesin
32 Yorumla- +1 yıl
KRAL NE YAPTIN AG SBHABSHAHAHAHH
Soran+1 yılBize gireni de bilelim bir zahmet dimi
+1 yılKasli değil de güçlü erkek ilgimi çeker. Kadın güce tutkundur, kas yığınına değil 😏
62 Yorumla- +1 yıl
fenasin ama sende
- +1 yıl
O kas havadan mı yapılıyor sanıyorsun kaslı erkek gücünü geliştirmiş erkek demektir fakat güçten kastın kavgada birbirini dövmek filansa o bambaşka bir şey kişinin gücün yanında dövüş sporlarıyla ilgilenmesi ve teknik bilmesiyle olur hee şöyle bir şey de var tabi en iyi boxcularda de hep sağlam vücut var
+1 yıltam doğru denemez ama doğrulup payı var evet. kas yapmak için kullanılan takviyeler böyle bir etki yapabiliyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. O konuda pek bilgim yok ama fiziksel irilikle penisin iriliğinin doğru orantıda olduğunu zannetmiyorum. Görseldeki gibi ufak tefek olup ta çok iri aleti olan erkekler olduğu gibi iri yarı olup bamya sahibi olanlar da var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllardır sporla uğraşıyorum. Bahsedilenin aksine libidom çok yüksek. Bazennbu konudan kendimce sikayetci olduğumu bile bilirim.
Sonuc olarak sporun hangi dali olursa olsun sporla gerçek anlamda ilgilenen bay ve bayanlarin libidosu daima tavan seviyelerde seyreder.
Tabiki hastaligi olmamak kaydiyla.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet doğru takviyeler alarak şiştikleri için takviye şeylerine ulaşmıyor sanırım 😂😂
81 Yorumla- +1 yıl
Harikasın 😂😂😂
+1 yılPerformans kasla değil kişinin yaşı ciğeri psikolojisi hayatı hepsi bir etkendir.
Ben sporcu olduğum için kendime baktığım için performansım iyi10 Yorumla
+1 yılDışarıdan sterid ve testosteron alan kaslı diye geçinen erkekler performansı düşüktür.
Doğal olarak spor yapan mast yapmayan beslenmesine dikkat eden erkeklerin performansı 5 kata kadar yükselir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük yanılgı bunun kasla vucutla alakası yok kas vucut yemek yerken süslü yemek tabagı gibi durur ama önemli olan tadı dır tad görünümde degildir yanıltır insanı
00 Yorumla Kaslı bir erkeğin performansı kötü olmaz vücut sürekli testesteron salgılıyor buda performansı düşürmez tam tersine yükseltir. 😂
10 Yorumla
+1 yılŞimdi steroid sonrası pct dönemini ise mekanizma çalışmaz kalça ve pelvik çalışılmazsa mekinizma yavaşlar diğer türlü canavar gibi dir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet, maalesef kaslı erkeklerinin performansının daha düşük olduğunu düşünüyorum.
552 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalnız o patlıcandaki izi anlamadım ne alaka, ben hiç böyle birşey görmedim patlıcanlarda
- +1 yıl
Onu damar anlamında eklemişler
Cevap sahibi+1 yılDamar ne alaka ki patlıcanla
- +1 yıl
Erkeğin penisine benzetmedir patlıcan, erkeklerin bazılarında belirgin damar olur penislerinde
Cevap sahibi+1 yılIyyyy iğrenç bi görüntü olur öyle ya
- +1 yıl
Orasını bilemem bazı kızlar damarlı seviyor bazıları düz
Cevap sahibi+1 yılPürüzsüz, siyah dışı her renk daha iyi
Cevap sahibi+1 yılSeninki nasıl kanlı mı
- +1 yıl
Değişik bir zevkiniz var 😅
- +1 yıl
Buradan yazmasanız daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılBu mu değişik, ahahah başı yemiş olmalısınız 😅 peki daha yazmıyorum hoşça kalın
- +1 yıl
Ne olduğunu anlamadım zaten ama size burada penisimi anlatacak değilim saolun 😊
Cevap sahibi+1 yılPeki size penisinizle mutluluklar 😊
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Arkadas herşey burada konuşulsun istiyor 😅
- +1 yıl
@gececimimar oyle olmaz bazi seyler ozelde konuslur. d
Cevap sahibi+1 yıl😚😚😘😘
- +1 yıl
Onu bayan arkadaşa anlatırsın 😂
Cevap sahibi+1 yılBayan değil kadın 🤚
- +1 yıl
bayan daha naif bence
- +1 yıl
Nasıl bi yere düştük
- +1 yıl
Bayan bayandır kadın çiçektir
Cevap sahibi+1 yılO zaman ben mis kokulu çiçeği seçiyim 🌺 naif değil, size erkek yerine bay desek ne hissedersin
- +1 yıl
hicbirsey farketmez
- +1 yıl
Kötü hissettim kendimi bu nasıl laf bay ne demek ya
Cevap sahibi+1 yılTamam bay, daha yazmıyom siktim kafani affedersin
- +1 yıl
Affetmem ama olsun iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılSana da 😏
Cevap sahibi+1 yılHayır @gececimimar kızıyo o izin verirse neden olmasın
- +1 yıl
Kızıyo dedi ya 😂 önce beni takip et sana zahmet
- +1 yıl
birde izin almayı sevemz kizlae derler
Cevap sahibi+1 yılKim demiş ayol, özgür ruhlu, istediğini yapan kızlar mı, ben emre uyar köle olurum tarzım budur 😊
- +1 yıl
o zaman eklemelisin benj
- +1 yıl
Erkek çıktı kanka ekle diyosun hala 😂
- +1 yıl
@gececimimar kız dogmaya ne kadar merakliymis 😃😃
- +1 yıl
Kaç kaç topuk topuk 😂
Cevap sahibi+1 yılYok lan erkek değilim 😉
Cevap sahibi+1 yılKöle ruhlu olmak erkeğe mi özgü mq kafa yapına hayran kaldım, mümkünse bu kafayı çöpe at
- +1 yıl
Ben emre uyar yazınca ürktüm haliyle neden olmasın köle ruhlu kızlarda iyidir
Cevap sahibi+1 yılFaktır got, ama seni takipliycem secondfatih 😘
- +1 yıl
Ah be 😂 fatih kanka yürü adamsın
Cevap sahibi+1 yılLan ünlü düşmesinden bihaber misin 😂 emire uyarım mı diyim, türkçe öğretmenini ve türkçe öğrenemeyen seni kovalayayım ben 😂
- +1 yıl
yerimde sayiyorum gelsw yururduk belki ama neysee.. cok bildirim geliyor
- +1 yıl
Emire uyar desen yine erkek olarak emir ismini çağrıltırırdı bunun türkçeyle alakası yok senin gizli profil olman fikrimi o yöne kaydırdı maalesef 😂 senin kafana yazık ki efsane özgüvenlisin boşsun
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi özgüvene bağlayan @gececimimar alakası yok, emire diye erkek ismi hiç duymadım saçma bi tavsiye oldu neyse daha yazmayın secondfatih de sinirlendi 😂
- +1 yıl
sinirlenmedim ama gelmeyeceksen bileyim em azindan
Cevap sahibi+1 yılEfsane özgüvenli ve boş bir gizli profile yorum yapmaya devam eden @gececimimar aşırı duyarlı (!) Ve mantıklı (!) Bi adamsın tuttum seni
Cevap sahibi+1 yılSeni takip etcem secondfatih aklımdasın 😘
- +1 yıl
Cevap yazmadıkça kuduruyosun dimi gitde bekletme kankimi
Cevap sahibi+1 yılHe valla öyleyim ne yalan söyleyim kuduruyom biraz gel sana da bulaştırıyım ısırıyım seni
Cevap sahibi+1 yılYerim seni ya @İkinciFatihHan
- +1 yıl
yok oyle yemek fakan kolay lokma degilim beni her onune gelen yiyemez!!
+1 yılNe Kadar Saçma Bi Soru Olmuş Bu Ne Alaka Kaslı Keser Sapı Gibi Olanda Var Bamya Gibi Olanda Kassızdada Aynı Durum Geçerli Genetiğe Bağlı Nasıl Olduysa :D
10 YorumlaMerak eden bir sürü bayanlarımız vardır
Kendini feda edip bir denersen
Bu kadar bayanımızın merakını gidermiş olursun00 Yorumla
+1 yılSpor yapanların performansı daha fazla olur. Vücutları hemen tükenmez. Stereoid vuranları diyorsan onlarınki zamanla ölüyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir sporcu hali veya kaslı halde kötüyse zaten o kişinin kilolu hali 1 dk anca sürer...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsteroid kullanarak yaptıysa vucudu , olma. ihtiali var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvücuttaki kasların cinsel güce etkisi yok. Tek yararı kadını indirip kaldırması kolay olur.
Cinsel performans artışı için patlıcana spor yaptırmak lazım elle sıkıp bırakaraktan :D00 Yorumla
+1 yılSteroid alıyorsa kuş ötmüyor.
ama penis boyutu vs genetikle alakalı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜstteki erkeğin hertarafı performans olsa ne yazar.
Doğal kaslıysa sorun yok ama yspay kendini şişirmişse hormonal dengenin içine etmiştir.
Performans göstermemesi doğal.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPerformans kasa göre değil kondisyona göre hal alır, ha ama kalkmıyorsa vinç de gelse kalkmaz yapacak bisey yok yani:)
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki şimdiye dek benden memnun kalmayan kadın olmadı hepside tekrar istediler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Kadınlar değerlendirsin bu soruyu :) benim görüşüm spor yapanla yapmayan bir olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kullandığı ilaçlardan etkisi olabilir kas yapmasi için
10 YorumlaBende öyle bir şey yok kim demişse külliyen yalan 😅
00 YorumlaÇok spora yapınca bütün enerji kaslara gidiyor. Aşağı değil 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. iri erkekk tabiki devamlı hazırdır
ama alt takım arızalıysa iki yüz kg da olsa boş
alt takım önemli00 Yorumladoğru değil tabi bunu herkes biliyor ha şimdi haplarla iğnelerle doğal olmayan yolardan kas yapmışsa kesinlikle doğrudur yoksa spor yapan biri ile yapmayan birinin performansı aynı mı hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu resim şöyle olabilir vücuttaki kas kütlesi arttığı için küçük görünüyor olabilir ama bence doğru değil bu resim genel olarak
00 YorumlaSen öyle bilmeye devam et kaslı birine denk gelirsin elbet.
00 Yorumla
+1 yılKasın tek etkisi güçlü olunması geç yorulmak olabilir, boşalma süresine vs büyüklüğüne hele hiçbir etkisi olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde böyle bir kanı var p*rno filmlerde öyle değil çatır çutur zikiyorlar 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar yapmacık asıl güçlü erkek ormanda ağaç kesen erkektir 😃
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela ben 😃
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olsun güçlü olsun , ve doyumsuz olsun çok büyük penis olmasina gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir bayan arkadaş yazmıştı adam dağ gibi yatakta fos diye
00 Yorumlaspor yapan kaslı erkek tercihimdir enerileri tükenmiyor
00 YorumlaEvet siz zannediyorsunuz ooo kaslı bu beni iyi miker sonra böyle hüsran
00 Yorumla
+1 yılEvet çok doğru Kasım yok ama dört posta çok rahat performans gösteriyorum acı ve zevkten kudurtuyorum
00 Yorumla
+1 yılKaslılar hiç ilgimi çekmiyor çok nadir
50 YorumlaAhaha kaslı erkek diğeri gibi 3 erkeğin performansına bedeldir
00 Yorumla
+1 yılFikrim yok ama ben performansımdan gayet memnum deli gibi tatmin ettiğimi düşünüyorum ^_^
00 Yorumlabaşkasını bilemem ama benimki çok iyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Daha kötü çift arkadaşlardan biliyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılGörsel doğru hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılDoğru aynı durum bendede var kas yok bende :D
10 YorumlaKasla alakası yok ama kaslı olmak için kendine ilaç enjekte edenler var onlarınki kalkmıyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöbekli erkeklerin avuntu için bahanesi
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübe edinmedigim için bilemiçem
44 Yorumla- +1 yıl
Hiçmi edinmedin kaslıylamı edinmedin
Cevap sahibi+1 yılHiç edinmedim çavuşum😅
- +1 yıl
:)) üzüldüm kanka taş kaçki
- +1 yıl
Aa deneyebilirz istersen
+1 yılDaha iyiymiş
41 Yorumla
+1 yılHahaha olabilir
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlabilir
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğal kas yapan kaç kişi var ki bu hayatta
00 YorumlaBu konuda erkeklere pek söz düşmüyor sanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne