Cinsel tecrübesi olmayan daha önce sevgilisi de olmamış biriyle evlendiniz, aynı eve girdiğiniz ilk gecenizde atacağınız adım ne? Elini tutmak sarılmak vs gibi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sende çekingen çekingen merak etme yan yana gelinceerkekbi adim atsin gerisi kolay üstünden inmessin sonra
O kadar rahat mı
Erkekçekingen olmasin yeterkigerisikolay
Kesinlikle
Neden orada olduğumuzu biz dahil herkes biliyor neticede, yakinlasirim, ama hazır değilse illa o gece olacak diye bir şey yok
Ben direk olaya geçerim. İmkansız zaten o kadar beklemiş olmam ama diyelim ki oldu daha fazla da bekleyemem yani 😂
Ya kız çok çekingen ürkekse
Onu beni o zamana kadar bekletmeden düşünecekti
🌹
Cinsel hayatımın olmadığı biriyle evlenmek mi? Güzel hikaye
Ne sandın
Elini tutar sarılır öperim ilk başlarda. Gerekirse ilk gece sadece sevişme yaparım soymadan
Çok çekingen ürkekse yine de olur mu
Ya ilk gece birşeylerin yaşanması zorunlu değil sonuçta beklerim sabırla alıştıra alıştıra yalarım
Teşekkürler
ilk adım bu olur 😂😂
Çok komik
KArşılıklı istek çerçevesinde hareket edilir. İlk geceden bir şeyler yaşanacak diye bir kaide yok
Öyle tabi elini falab tutar mıydıbız
Elini bırakmamki tutayım, temas bağımlısıyım ben
Evet bu güven verir
Temas önemli. Ayrıca sevişmenin se*sten daha zevkli olduğunu düşünüyorum. Herkesin fikri başkadır tabi
Bence de öyle diğeri daha mekanik kalıyor
Sen de benim gibi duygusal yanı ağır basan birisin sanırım. Yoğun duygularla sevişmek daha güzel kesinlikle. Sks dediğin gir çık boşal arkanı dön yat. Sevişmek öyle değil ama.
Ben de öyleyim katılıyorum
Karşılıklı istek ve etkileşim olursa zaten olur, istemezse zorlamam sabah uykudan kalkarken yaparız yani 😊
Ama. yine de bir aşaması var yani o güveni nasol verirsiz nasıl yajlaşırsınız
Çok cinsel tecrübem yok ama şöyle anlatıyım, bir kadın bence boynundan öpülünce tahrik olmaya başlar, yani seks dediğimiz şey sanattır ön sevişmeyi uzun tutmam gerek daha çok detaya giremiyorum gerisini anlamışsındır.
Tamam ama diyelim ki o güje kadar bir şey yaşamadınız eve geldiniz direkt boynunu öper misiniz
Direkt öpmem tabi ki belki kişisel ihtiyaçları var kadının en uygun zayıf anını yakalarım.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hemen elleri bol suyla yikiyoruz... Ah covid ah.
korkutmamak önemli ve hazırlamak zamanla yavaş yavaş
Ne gerek var ya at omuzuna götür odana öğrenir zamanla :D
Ciddi sordum
Şimdi erkek se çözüm kolay ama kadınsa oda erkeğin elinde
İşte nasıl olacak
Şimdi sorun s3nsin anladigim
Evet
Ya şimdi burada ne denir bilmem sen bana yaz daha rahat olur
git yat uyu seni asla zikmiycem derim
😂
Yatağa atıp sevişmek
Sakinlestirmek
Nasıl yani
Saclarini oksarsin guzel kelimeler soyleyip gozlerine bakarsin ve oluruna birakip yavas olursun
Doğru teşekkür ederim
Teşekkürler