Merhabalar. Kadınların doğurganlığı ve sağlığını kanıtlayan adet dönemi her kadının ayda bir başına gelir ve bu durumda her zamankinden bir nebze daha fazla ilgi bazen de yalnızlık ister kadınlar. Eğer "eşiniz" statüsüne sahipse zaten adet dönemini de fazlasıyla öğrenmişsinizdir. Adettir bu dakik değildir doğru ancak eğer düğünden sonraki ilk gece regl olursa, Ona ne istediğini sorar ilgi gösteririm kendini iyi hissediyorsa ilişkiye girmeden sevişir ve o şekilde tatmin ederim. Görüşümü okuduğun için teşekkür ederim İyi günler dilerim. #FBI
o döneminde anlayışlı ve daha yakın olmak gerek. peygamberimiz bile o dönemde eşinize daha yakın olun anlayışlı yumuşak olun. ondan tiksinmediğinizi gösterin. kadın pis değildir bir rahatsızlık dönemidir der. htta eşinin ısırdığı ekmeği aynı yerden kendi ısırırmış. su içtiği tastan dudaklarının değdiği yeri denk getirir içermiş. ve çok anlayışlı yaklaşırmış.
ha bu arada şunu da söylemiş. eşiniz bu durumda cinsel istek duyabilir. ilişki yaşamadan sevişin kadınınızın tükürüğü ve teri temizdir demiş.
ilişki sağlıksızdır. kadının sağlığını riske sokar. ilişki yaşamadan sevişerek iki tarafta mutlu olabilir.
Regl olmasa bile, toplumsal standartlara inat gel bu gece yapmayalım da insanlar g*t olsun derim sajkhd. :D Kadına ve isteklerine saygı duymalı bir erkek. Anlayış gösteririm.
hassas dönemleridir gayet normal bu durumda kendimi düşünecek değilim.. bu durumda onun rahatlığı için ayrıda yatabilirm... eşim benim kçlem ya da ihtiyaçlarımı karşılayabilecek bir birey değil...
dimi canim yaa asiri korkuyordum ilk geceden hic israr etmedi iliskiye girmemizz icin birkez dahi kusmedi korkuyorum diyince hep tamam dedi su an bir dunyalar tatlisi kizimiz var sukur
Onu suclamadim birsey de demedim canın sağolsun dedim bunu sevişirken söyledi en başta söylese bozulmazdim anlayışlı davranırım bu konularda adetli iken ilişki olur mu sence
Bu konuda bilinçli olan da var mesela başka bir şehirde bir buluşmamız olacaktı yine bana o gün hasta olma riskim var demişti ve adet geciktirici kullanmıştı ne iyi insanlar var