Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin saadet ve mutluluk getirdiğine inananlardanım evlenip o insan ile sınırları zorlayabilir herşeyi yaşayabilirsiniz karşılıklı hem daha sağlıklı olur hemde aile hayatınız olur evlenince de yaşarsınız neyinden korkuyorsunuz ki evlenmenin bu devirde evlenecek ciddi düşünen erkek sayısı azalmış iken kaçırmayın böyle fırsatları imkanları da iyiyse sizi kabul ediyorsa hem duygusal yönden hem cinsel yönden ihtiyacınızı karşılar kötü bir şey değildir evlilik bence evlenmelisiniz olmadı mı ayrılırsınız yine
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım çoğu erkek kabul eder. Ben mesela tek gecelik ilişkileri seviyorim kendimce sebeblerim var.
Çoğu erkekte ister tek gecelik istersen ben seve seve yardımcı olurum.
Bu tip şeyleri kafana takma ben rahat yapıyorum yek gecelik ve hiç sorun olmuyor. Kızlara da salça olmam gelen gelir yapar gider. Benim telefonum açık diyorum istediğin zaman ara mesaj at diyorim arıyorlar.
Burdam bile 4-5 kişiyle olmuştu.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşadım da gerek yok ya insanın hayatında kalıcı olmayacaksa ilişki yaşamanın anlamı yok
19 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda. Ama kalici diye hayatimiza aldiklarimiz hepsinden daha p. c cikiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmem ama tek gecelik hepten anlamsız. Akşamları arayıp sormak istiyorum ben
Soran+1 yılMaksat da o ya kaffaya kimseyi takmadan birseyler yasayip kendi hayatina odaklanmak. Ama normal olan bu degil tabikide. Bunu istemek icin anormal olmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYa tamam da kafaya takacak bisey yok ki. Arkadaş olarak takılıp sevişeceksin. Trip yok bisey yok ama hayatında olacak yine arada yine takıl. Ama muhabbet de olsun yani. Dengeli bi flört arkadaş gibi yani
Cevap sahibi+1 yılTanışmaya ne dersin
Soran+1 yılYok öyle de olmaz. Hem kari koca gibi sevisin dertlesin hemde arabizda hic birsey olmasin. Daha beter bir durum yok.
Cevap sahibi+1 yılDüşündüğün gibi değil ki olay. Adıni koymamış oluyorsun sadece
Soran+1 yılYok o baslarda bizdede öyleydi ama az zaman gecince mecbur koyuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi hafif alkollu olcaksin keyfin gicir olcak, asik olmayacagin kadar normal sana esdefer birisi olucak, karsindakinin de amaci ayni olucak ve bir iki bisey daha var tabi ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsidakinin de amaci öyleydi. O da anlamiyo nasil böyle olduk biz diye😅
- +1 yıl
Ya tek geceliklerde neler yasadim ben İzmir de basit ama biraz
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o nasıl bir iş öyle sacma yani yap gec işte düşünme iletişim kurulmaz öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılYa evime gelmisti mecbur engelleyemedim sonra korktum. O da etkilenmis tuhaf birseyler oldu iste. 1,5 yildir sevgiliyiz😂
- +1 yıl
Hakkaten tuhaf ama ve sonu olmaz böyle şeylerin ilk kavgada yüzüne vurabilir
Soran+1 yılYok daha 1 kez bile yüzüme vurmadi. Cok kavga ettik hatta 2-3 kez ayrildik baristik yine.
- +1 yıl
Yine de çok saçma bir ilişki
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 millet evlenmelik arar tek gecelik gelirler sende tek gecelik bakıyosun evlenmeye geliyolar şaka gibi 😂😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide onlari takmadigimi fark edince gurur mu yapiyorlar ki 😅
S. ksler bi dert s. kmsler bi dert cok ilginc ya
00 YorumlaKimi hemen cinselliğe bağlıyor derciddiyet ister kimi de tek gecelik ister bulamaz enteresan
00 Yorumla
+1 yılYekgecelik yaşam çok degisik
00 Yorumla
+1 yılBenimde arayışım o yönde muhabbete giremiyorum hahaah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelefon verme, ev kullanma erken kalk ve otelden kaçarcasına uzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle varmısın tek geceliğe🙂hatta sadece sxks istediğimzde görüşelim.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılNeden ama güven meselesimi
Soran+1 yılYoo. Aramiyorum ben böyle
Cevap sahibi+1 yılNasıl istiyorsan öyle yaparız ben uyumlu biriyimdir
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. One night stand olayını herkes beceremiyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen mesela😅
Soran+1 yılYanlislikla oluyor. Ilkiyle iste 1 yildir sevgiliyim. Cokta iyi anlasiyoruz. Yakinda dügün var gibi😅😅
Soran+1 yılBilmiyorum. Önümüzdeki günlerde ya ayrilirim ya da yakin zamanda evleniriz gibi.
Soran+1 yılCok hos biri aslinda ama bi tuhaf his var son günlerde icinde.
Soran+1 yılYa one night stand hic olmadi iste. Bir kere yapim dedim onla da bir bucuk yil oldu 😅
Soran+1 yılYani onla sevgiliyim
+1 yılAllah başka dert vermesin
03 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef dert cok
- +1 yıl
evlilik düşünüyorsan tanıdık var ama ona bu anlattıklarını anlatma
Soran+1 yılKimmis😃
+1 yılEvlenip balayına gideceğine;)
01 Yorumla
Soran+1 yılO yoldan da gectik… gerek yok tekrar gibi düsünüyorum ama belki evlenecem tekrar kararsizim. Bu kez mutlu olacagim gibi bir his var icimde
+1 yılİlişkiden sonra engelle konuşma yani
020 Yorumla
Soran+1 yılIste öyle yapamadim cünkü nasil biri bilmiyordum ve evimi feln ögrenmis oldu. Simdi bir yildir birlikteyiz, sevgiliyiz. Cok tuhaf geliyor bana simdi ailesine falan tanistirma asamasina gecis yapti.
- +1 yıl
İstemiyorsan ayrılmanın yoluna gir
Soran+1 yılBilmiyorum ki. Simdi biraz ayri kaldik cok özlemedim. Ama bana gösterdigi ilgi cok hosuma gidiyor.
- +1 yıl
Karşı tarafın ilk ilişkisimiydi
Soran+1 yılHayir. O normalde cok tek gecelik takilan biriydi
Soran+1 yılTam p. i. c birisi diye onu secmistim
- +1 yıl
Demek ki hosuna gitmissiniz her anlamda ondan dolayı sana tutulmuş
Soran+1 yılNasil emin olabiliriim cikar peainde olmadigindan? Yani seks disinda ki cikarlar
- +1 yıl
Her buluştugunuz da konu oraya gelmiyorsa vs o zaman anlayabilirsin seni sevip sevmediğini
Soran+1 yılYok gelmiyor. Hatta son zamanlarda o hic konuyu oraya getirmiyor bu kez ben merak ediyorum beni aldatiyor mu beni diye.
- +1 yıl
Sevmiyorsun ama ilgisi hoşuna gidiyor bir nevi alışkanlık yapmış sende ve o konulara girmiyor seviyorum diyorsa dsha ne istiyorsun ki her erkek o konulara girecek diye kayde yoktur ki
Soran+1 yılBaskasiyla yapmiyor mudur yani?
Soran+1 yılBenim en büyük korkum aldatilmak.
- +1 yıl
Bence yapmıyor olabilir
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Ama son 2-3 aydir telefonunu fazla cebinden cikarmiyor gibi geliyor bana. Ama gecenlerde hep masada kalmisti fotograf felan cekildim alipta birsey demedi
- +1 yıl
Bence psikolojik senin olay aldatılma korkusu
Soran+1 yılEvet öyle zaten😅
- +1 yıl
Yenmelisin bence bu senin için kötü bir durum
Soran+1 yılPiskolog yardimiyla ugrasiyorum. Eski iliskime bakarak aten co büyük gelisme var. Telefonu asla karistirmadim. Söylediklerini sorgulamadim ve hep dogru olarak kabl ettim ama icimde yine o his kaliyor😅. Eskisinde aldatildigimdan eminim. Bar da baska kadinlarla masada oturuyordu
- +1 yıl
İşi o ama ne yapsın bıraksin mi işi yani eğer seni seviyorsa aklı ve kalbi başkasını görmez yanı
+1 yılKısaca basit yapacaksınız sabah engeleyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimi de ciddi ister olmaz 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi 11 yillik iliskiden cikinca ciddiyetsiz istiyordum.
- +1 yıl
Asla o kadar uzun ilişkim olmuyor Max 2 ay 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek gibi kadın ilginç.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek gece olması sonra iletişim kurmazsan giderler
22 Yorumla- +1 yıl
@Rukama tecrübe degilmi haklısın tecrübe
Gizli Üye(18-24)+1 yılDurum nedir evlendiniz mi?
00 YorumlaDemekki cirkinsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka😅
Soran+1 yılYok ya hep ciddiyete bagliyorlar beni bulanlar. Iki dk sohbetten sonra asik oluyorlr gibi bakiyorlar korkuyorum sonra
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Burada çok 😂😂
110 Yorumla
Soran+1 yılBurdan istemiyordum ki disarda tanisip istiyordum spontane yani
Soran+1 yılGitmiyorum ki öyle yerlere
Soran+1 yılKullanmiyorum. Cok anonim takiliyorum hayatta😃
Soran+1 yılEvet niyetim o😅
- +1 yıl
👍
Anı yaşa diyenlerden
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri