Eğer duygusal biriysen bu seni kötü etkileyebilir. Ben sabah güzel bir kahvalti ve sohbeti seviyorum. Salt seks odakli olmamasini seviyorum. Biraz sosyalleşmek cok daha keyifli.
Asıl sorun ; hastalık kaptığını 1 hafta sonra anlaman ve pahalı ilaçlara geçinceye kadar mahkum olmak ve bazen de geçmemesi , en basiti genital siğil..
Hic yasamadim ama iyi yani sadece yasiyor olman kotu yani o anda sarhosa olur hani pismanlik gibi vs ama zaten isteyerek boyle bir sey olduysa sabahta bir posta yaparsin
İyi yanı direkt sonuç odaklı yaşıyorsun. Kötü yanı seviştiğin kişinin nasıl sevişeceği ile ilgili hiç bilgin yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonuçta tek gecelikte olsa bir insanla sevişiyorsun. Ogün sevişme ve seksten sonra sabah kahvaltı yapılır veya yapılmaz o taraflara kalmış. Ama sohbet muhabbet edilir yani robot değildir kimse.
Evet ihtiyaçlarını karşılamış oluyorsun daha sonra görüşüp görüşmemek yine senin elinde ama bazı kişiler bu duruma sıcak bakmıyor kullanıldığını düşünüyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tek kötü tarafı taraflardan birininin kuralları bozarak ertesi gün tekrar iletişme geçmeye çalışması olabilir.
Bir daha görüşmeyeceğin biri. Tek gecelik bir seks. Belki ismini dahi bilmeni gerektirmeyecek bir durum. Bu şekilde bir ilişki ilerisi için etkili olabilir mi ki :F
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Eğer duygusal biriysen bu seni kötü etkileyebilir. Ben sabah güzel bir kahvalti ve sohbeti seviyorum. Salt seks odakli olmamasini seviyorum. Biraz sosyalleşmek cok daha keyifli.
Asıl sorun ; hastalık kaptığını 1 hafta sonra anlaman ve pahalı ilaçlara geçinceye kadar mahkum olmak ve bazen de geçmemesi , en basiti genital siğil..
Hic yasamadim ama iyi yani sadece yasiyor olman kotu yani o anda sarhosa olur hani pismanlik gibi vs ama zaten isteyerek boyle bir sey olduysa sabahta bir posta yaparsin
İyi yanı direkt sonuç odaklı yaşıyorsun.
Kötü yanı seviştiğin kişinin nasıl sevişeceği ile ilgili hiç bilgin yok.
Sonuçta tek gecelikte olsa bir insanla sevişiyorsun. Ogün sevişme ve seksten sonra sabah kahvaltı yapılır veya yapılmaz o taraflara kalmış. Ama sohbet muhabbet edilir yani robot değildir kimse.
Heyecanli oluyor tsnimadigin biriyoe seks ben ayni kisiyle 2 defa seks yapsam sıkılıyorum
ıyı yanları heyecan kotu yanları hıjyen onem gostermeyen ınsanlar tabuların var mı?
Evet ihtiyaçlarını karşılamış oluyorsun daha sonra görüşüp görüşmemek yine senin elinde ama bazı kişiler bu duruma sıcak bakmıyor kullanıldığını düşünüyor
tek kötü tarafı taraflardan birininin kuralları bozarak ertesi gün tekrar iletişme geçmeye çalışması olabilir.
Harika hic kotulugu yok tercihimde gecelik birbirinizden memnun olup sarilip opusup ayriliyoruz
duygusal açıdan yaralanabilirsin.
Tek gece de aşık olmuyorsan sorun yok.
@MimariuS2 Fark etmez olay sadece cinsellik değil burada orada ne yaşadıysan sonraki ilişkilerin de de hep öyle olacaktır
Bir daha görüşmeyeceğin biri. Tek gecelik bir seks. Belki ismini dahi bilmeni gerektirmeyecek bir durum. Bu şekilde bir ilişki ilerisi için etkili olabilir mi ki :F
iyi veya kotu bir yani yok yasanir ve biter
en kaliteli ilişkiler öyle başlıyor valla
Tek gecelik olunca genelde birlikte kalmıyorsun
Kahvaltı yapıp, ayrılıyoruz. :)
saygıılı kişilerse gayet güzel oluyor.
Neden olmasın komuşulur tabiki
Ne gerek var mı , herkes yoluna
burada anlatılmaz
En güzel ilişki tek gece ilişkidir
Devamlılık iyidir
Tek gece olması😀😀