Cinsel Yaşam Arzuladığınız en uçuk kişi kimdi? Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Soru açık. Benimkisi en yakın arkadaşımın sevgilisi. Sizin? Arzuladığınız en uçuk kişi kimdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Eski patronumun karısı. Kadın da bana pas veriyordu ama yaklaşmaya çekindim hep. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Uçuk kişi arzulamadım. 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Hala aynı duyguları beslediğim birileri var. Ama sadece hayallerde kalacak. Zaten o an gelirse , ve o işi yaparsak zaten heyecanı kalmaz. Böyle devam etmeli. Uhte misali. 0 0 Yorumla
Bahtiyar99 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arkadaşımın annesi. Elimde olmayarak tabi. Kadın inanılmaz çekiciydi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üniversitede ki ev arkadaşımın sevgilisiydi. Detayları yazacaktım ama buradan yazamam linç yemek istemiyorum 😅 Bi hikayesi var çünkü bu olayın🙈 1 2 Yorumla sakinn06 +1 yıl Merak ettik:))₺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sakinn06 🤐😅 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. buradan birisiydi hemde deli gibi ama işte 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. arzulamak ne tam bilmiyorum 1 3 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Bırak bu saf kız ayakları Yorumla Asya_2275 +1 yıl harbi bilmiom Yorumla bikullanici123 +1 yıl İstemek sevişmek Yorumla
asyaburcu Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 69% +1 yıl Eski sevgilimden başka kimseyi arzulamadım 1 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. michelle rodriguez hastasıyım 0 0 Yorumla
mehmet1adamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güçlendirir kuduruk, aazgin kadın severim 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Üniversite de bölüm hocam di😊😊 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden etkilendin ondan 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Öğretmenim, daha uçuğu da oldu ama yazamam. 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Oooo… elde ettin mi bari 0 0 Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Arkadaşımın kaynanası 0 1 Yorumla Egitimcııı +1 yıl Ahah Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ece Seçkin 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Ünideki hocam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Eski patronumun karısı. Kadın da bana pas veriyordu ama yaklaşmaya çekindim hep.
Uçuk kişi arzulamadım.
Hala aynı duyguları beslediğim birileri var. Ama sadece hayallerde kalacak. Zaten o an gelirse , ve o işi yaparsak zaten heyecanı kalmaz. Böyle devam etmeli. Uhte misali.
Arkadaşımın annesi. Elimde olmayarak tabi. Kadın inanılmaz çekiciydi.
Üniversitede ki ev arkadaşımın sevgilisiydi. Detayları yazacaktım ama buradan yazamam linç yemek istemiyorum 😅 Bi hikayesi var çünkü bu olayın🙈
Merak ettik:))₺
@sakinn06 🤐😅
Öyle gördüğüme yükselmem bir şey olmalı illaki
Bir tanıdık kadın 30 lu yaşlarda göğüs ve kalçası fenaydı
buradan birisiydi hemde deli gibi ama işte
Kuzenim. Ve diğer kuzenimin eşi
arzulamak ne tam bilmiyorum
Bırak bu saf kız ayakları
harbi bilmiom
İstemek sevişmek
Eski sevgilimden başka kimseyi arzulamadım
Sevgilim 🖤
Uçuk değil
michelle rodriguez hastasıyım
Güçlendirir kuduruk, aazgin kadın severim
Üniversite de bölüm hocam di😊😊
Eşimin arkadaşı
Söyleyemem 😟
Neden etkilendin ondan
Ablamın ve sevgilimin arkadaşı
Öğretmen arkadaşım
Öğretmenim, daha uçuğu da oldu ama yazamam.
kıza bak la kafaya gel
4 çocuklu komsumdu,
patronun karısı
Oooo… elde ettin mi bari
Arkadaşımın kaynanası
Ahah
Ece Seçkin
Öyle uçuk birini arzulamadim
Olmadı
Meslek dersi hocamdi
Öğretmenimdi zamanında
Sezen Aksu