Bu da ilkel bir duygu mu yoksa ☺️
Kadının doğurgan olduğunu mu düşündürüyor erkeğe?
Biraz da erkeklerin üzerine gidelim🧐
Bu da ilkel bir duygu mu yoksa ☺️
Kadının doğurgan olduğunu mu düşündürüyor erkeğe?
Biraz da erkeklerin üzerine gidelim🧐
Evet var tabi ki. türk kızı nasıl boya bakıyorsa türk erkeği de büyük göğüsler ya da kalçalara bakıyor. aslında birbirlerinin fiziğine takmış durumdalar. kimse aşktan söz etmiyor. bunun yerine boyu 190 mı? göğüsleri büyük mü gibi soraalr soruluyor bunu çok saçma ve yanlış buluyorum. ama maalesef işte bu tarz konulara takıntılılar. yani fiziksel konularda mutlaka kriterleri oluyor.
Aşk doktoru yapicam seni barış😂
Yap abla teşekkürler 😂
Ben bıktım şunu açıklamaktan siz sormaktan bıkmadınız vallahi yaaa. O yüzden bende kaydettim artık kopyala yapıştır yapıcam uzun uzun yazamam. Bakın arkadaşlar erkeklerin büyük meme ve büyük kalça sevmesi M. Ö 10 binli yıllardaki atalarımıza dayanan bir genetik kalıntı. O dönemdeki atalarımız sağlıklı çocuk ve rahat doğum yapar ve iyi emzirir çocuğu düşüncesiyle büyük kalçalı ve büyük memeli kadınları seçmişler hep. Günümüzde biz erkekler de bu genetik yapının beynimizde hâlâ daha kalıntısından dolayı bunu seçiyoruz genellikle. Fakat günümüzde bu yönüyle değil seks fantezisi olarak yorumluyoruz. Küçük memeli küçük kalçalı sevenler de var fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Ayrıca kadınların da maddi durumu iyi ve güçlü erkek seçmesi de aynı şekilde o tarihlere dayanıyor. Onun sebebi de maddi durumu iyi aç açıkta bırakmaz güçlü koruyup kollar ve kendisi gibi güçlü çocuklar için iyi genetik olmasından kaynaklanıyor.
Zaten sorun olur demedim ama erkeklerin büyük memeye ilgi duyması geçmiş ilkel zamandan kalma bir düşünce. Ayrıca meme göğüs değil. Bugün bilim sayesinde biliyoruz büyük küçük farketmiyor ama genetik olarak gelen ilkel dürtüler erkeklerin büyük meme sevmesine sebep oluyor
Öyle ama göğüs karınla boyun arasındaki bölgenin tamamıdır 😂
Hayır. Gögüs ve östrojen ilişkisi yoktur artı fetişler hariç gögüs takıntısı yoktur. İlkel benlikle ilgileniyosan kalçayı incele ve günümüzdeki kalp sembolunun tanrıça iştar ile nasil ilisiklendirildiğini ve östrojen eşittir dolgun kalça ilişkisini incele
Basen yalnız olmuyor. Dolgun kalça eşlik ediyor latinlerin basenine
Hiç öyle bir takıntım yok, gözleri, gülüşü güzel olsun yeter
Cevap
47Cevap
Türk erkeğinin hepsi aynı değildir benim yoktur benim için kadının ten rengi saç rengi göz rengi vs. hiç önemli değildir
Benim için sadece kilo önemlidir spor yapan birisi olduğum için ya zayıf ya da fit birisini isterim hayatımda kilolu olursa da zayıflamasını hobi mi yapmasını ve sevmesini isterim
Takıntı deneyelim ama evet büyük memeli kadınları seviyorum tıpkı kadınların büyük penis sevmesi kadar normal olduğunu düşünüyorum ve evet çevremde de büyük memeli kadınların çok doğurgan olduğunu biliyorum ve muhtemelen de bir bağ var doğurganlık göstergesi olarak
Büyük meme severiz, doğru. Ancak dik, diri ve biçimli olması, estetiksiz, silikonsuz, dolgusuz olması şartıyla. Doğurganlığın sembolü dolgun meme değil, geniş kalçadır. Dolgun meme dişiliğin, feminenliğin sembolü, çünkü memeler bir kadının vücudunu bir çocuk vücudundan ayıran çıkıntılar.
bence var. En azından bende var. Hayranım büyük göğüslere. Bir kere gözünü doyuruyor. Emmesi, okşaması falan da bambaşka tatlar. Ama kabul edelim ki Türk kadını da penis boyunda +20 üzeri beklentisi içerisinde :D
ha şunu da söylemiş olayım; daha fazla fantezi odaklı bir arzu bu büyük göğüs sevdası. p*rno etkisinden esinlenerek yapılmak istenenlerden dolayı
ayrıca çoğu insan bilgisiz. Yani göğüs ölçüsü ile sırt ölçüsü karışıyor. Şimdi meme boyutu 85 üstü olunca büyük olmuş olmuyor en basiti. Cup önemli burada. B ve üstüyse o zaman büyük olarak algılanır. Ha penisi küçük birinin bence bunu isteme hakkı da olmamalı hahaha
ama sana da kadın olarak hak veriyorum. Yani en basiti sırt ağrısından muzdarip olursun büyük olsa. Ya da her yerde gözler üzerinde olur bu seni rahatsız eder. Büyük olup sarkık olmasındansa dik ve diri olması sana daha kadınsı gelir
ki bana kalırsa ters açıdan fikrimi söyleyeyim. Erkekte de büyük penis sadece görsel şölen oluyor kadın adına ama ilişki de gerçek bir işkenceye dönüşebiliyor (kadının kendini verememe durumu ya da yeterince ıslanmama sıkıntısıyla) bir de işlev konusunda yetersiz + sabırsız bir erkekse. O sebeple idealler de makul. Göğüslerde 80 iyi peniste de 15'i geçsin yeter :D
Takıntımız var evet.
Ama buyuk gogus olayi yanlis anlasiliyor bence.
Mesala buyuk gogus seviyor olmamiz, futbol topu kadar buyuk gogusleri de sevdigimiz anlamina gelmiyor.
Memesi küçük olan kadınları kocaları doyurmuyor. Bunu farkettim o yüzden büyük meme orta veya daha fazla büyüklükte popo ve dudaklı bir vajşna erkeği kadına taptırır gayet net.
Başkalarını bilemem ama benim büyük göğüs takıntım var...
Dolgun ve büyük göğüsleri çok beğeniyorum, çok hoşuma gidiyor :)
Büyük olunca dokunması bile ayrı bi zevkli oluyor :* :*
Türk erkeğine özgü bisey değil erkeklerin geneli büyük göğüs sever dürtüsel bir şey kadınlar nasıl uzun boylu erkek seviyorsa erkekler de büyük göğüs sever
Dolgun göğüs severim. Bu ilkellikle alakalı değil, göz zevkiyle ve çeşitli pozisyonlarda o memelerden fayda sağlamana yardımcı olur :)
Hayır orta büyüklükte ve diri olsa yeter. Hatta küçük bile olabilir
Yooo göğsün her türlüsü kadına yakışıyor bence
İdeal büyüklükte olması ele avuca gelmesi yeterli fazlası iyi değil
Büyük göğüs küçük göğüs farketmez önemli olan davranışlar hal ve hareketleri benim için
Takıntı demiyelim ama şu var Mümkünse büyük olsun isterler Yoksa yapcak bişi yok O bahsettiğin bilinç altı dusuncedir
Göğüs takıntısı yok göğüslerde büyüyor türk erkekleri de
Büyük iyi olur enerji verir mutluluk hormonu salgılar büyükten kastım çok değil tabiki
Bence bu sorun kadınların sorunu erkeklerden daha çok.
Orta olması her zaman iyidir sadec büyüğün arasında git gel güzel oluyor
Göz doyuruyor sadece. İri portakal büyüklüğü yeterli bence.
Sanırım görsel olarak ve şekil olarak hoşumuza gidiyor özellikle bitişik göğüsler dekolte harika oluyor
Evet ne yazık ki onlara kocaman meme lazım
Yok, ben bir cik kisinin fikrini biliyorum
tamamen efsaneden ibaret
Şahsen benim yok. Her şey kararında güzel
evet bu ilkel bir duygu
Yok ya orta boy iyidir
Ufak göğüs seven ben 😂
Var tabiki takıntımız.
Bence takıntısı yok. Severler mi? severler.
Yoo aslında küçük olması daha güzel bence
🤣🤣 Yorum yapmıyorum banane
orta ve diri göğüs yeterli
Büyük göğüs değil ama büyük kalça sever
İlkel olma ihtimali yüksek
Biz hangisini görsek azarız
Standart paket olsun lütfen
Benn büyük göğüsten nefret ediyorum diyebilirim
Ben küçük seviyorum
tokatlamak , ve arasına.. algısı daha çekici..
Ben ufak seviyorum bana büyük göğüs itici geliyor
Büyük dött takıntım var benim 😍
Gereksiz
Evet var
Hayır benim yok
Benim yok
Bence yok
Büyük sevmiyorum
Bence var genelde büyük seviyoruz
Hiç sevmem açıkçası.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?