+1 yılBahsettiğiniz 37 yaşındaki bir erkeğin seks hayatının en verimli zamanlarını yaşaması gerektiği bir yaş. Öncelikle spora başlasın kendine bakım yapsın yani bakım derken her konuda yiyip içmesine dikkat etsin vücuduna dikkat etsin fazla kilo almasın yani bunların hepsi sertleşmeye bir etken. Her yolu denemesi gerekiyor ancak ve ancak hala devam ediyorsa sertleşme problemi o zaman doktora görünmesi gerekiyor çünkü 37 yaşındaki bir erkekle sertleşme problemi olmaması lazım yani bu çok çok nadir görülen bir şey. Aksi takdirde 37 yaşındaki erkeklerin yani 35-40 arası erkeklerin cinsellikle daha iyi olması gerekiyor daha deneyimli daha iyi yapabilen sertleşme problemi çekmeyen. Cinsel organını iyi kullanabilen deneyimli olan yaşlar aslında bunlar yani şu an tam mükemmel sek zamanları yani bu zamanda sertleşme problemi yaşaması sizin için hayal kırıklığı dediğim gibi spora başlasın koşu yapsın her zaman dinç olması gerekiyor yani çok böyle kendini bırakırsa pasif kalırsa ister istemez cinsel performansı da düşecektir hiçbir şekilde çare bulamazsanız doktora gitmeniz gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence sana söylemediği bir şey var.. Haklı olduğunu düşünmüyorum. Ben 40 yaştayım ve yaşadığım bir olayı anlatayım.. Benden 10 yaş küçük bir sevgilim vardı.. Sanırım ben 43 o ise 33 idi. Birbirimizle ilk oynaşmaya başladığımız ilk öpüştüğümüz gece sahildeydik.. Ben alnından yanaklarından boynundan öperken o bir anda dudaklarımdan öpmeye başladı.. Sanırım 10-15 dakika ayakta birbirimize sarılıp öpüştük.. bir şey fark ettim. Kızın burnu buz gibi soğuktu, tamam akşamdı ama sonuçta yaz günü idi.. Neyse evine doğru giderken üşüdün mü diye sordum yüzün de bazı yerler soğuktu dedim.. o da karşılık olarak maşallah senin de her yerin çok sıcaktı gayet iyi şekilde hissettim dedi.. Yani benim penisimden bahsediyordu.. çok tahrik olmuştum ve penisim sertleşmişti ve biz sarılırken göbeğine temas etmişti ve hem sertliği hem de sıcaklığını hissetmişti... Kısaca sana karşı şehvet duysaydı sertleşmesi gerekirdi... İki ihtimal var bence ; ilki sana karşı olan cinsel eğilimi zayıf ya da ciddi bir cinsel problemi var.. Bunu bulmak sana düşer.. 👍
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Soru net trol..
Amaaa yine de bir cevabı hak ediyor.
Eşinin bu durumunun yaşlar bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.
Birden fazla nedeni olabilir.
Cinselliğe sıcak, tutkulu bir erkek değilse,
Kullandığı ilaçlar, yediği gıdalar olumsuz etki yapıyorsa,
Onu yaşamda strese sokan birşeyler varsa,
Genetik bir sorun varsa
Cinselliğe olumsuz etki yapan bir rahatsızlığı varsa... vs
Hangi durumun eşinin cinselliğini olumsuz etkilediğini anlamak için öncelikle iyi bir uzmana gitmenizi. tavsiye ederim. Fiziksel bir bulguya ulaşılamazsa, psikiyatrik muayeneye gidilebilir.
Ha bu arada belki bilgi olarak yardımcı olur, ben, 54 yaşında bir erkek olarak, cinsellikte hiçbir sorun yaşamıyorum. Elbette 20 li yaşlardaki kadar değilim ama,20 li yaşlardaki bir kadını uçuracak kadar gücüm yerinde.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSertleşme problemi her insanda oluyor. Bunun yaş ile bu kadar büyük bir alakası yok.
20 yaşında biri de sertleşme sorunu yaşar 40 yaşında ki biri de.
Nedenlerine odaklanması lazım ve bir kaçını sıralamak istiyorum :- Sigara
- Alkol
- Düzensiz uyku
- İş stresi
- Kaygılar
- Anksiyete
Bu gibi şeyleri düzene soktuğun da beden kendini toparlayacaktır.
Sürekli aynı sorunu yaşamak da kişide artık olumsuz şeyler olacaktır. Bir uzmana gitmesi doğru olacaktır.
Madem takviye ilaçlarına karşı ve istemiyor. O zaman iyi ve sağlıklı beslensin. Bu ciddi bir problem ve çözmesi gerekiyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yaş normalde bir erkeğin cinsel olarak en güzel yaşlarıdır. Onunki tamamen bakımsızlıktan kaynaklanıyor. 60 yaşında değil 37 yaşında abartıyor.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence haklı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler yatak işini de dogru duzgun yapamayacaklarsa ne anladim bu işten? Yani artik evi cekip ceviren biziz, cocuklara bakan biziz, çalışan biziz. Erkeklerde askere gitmekte eskisi gibi degil. Para odeyip gitmiyorlar. Erkekler afedersiniz ama şu hayatta dogru duzgun bir seks yapacak onu bile beceremiyorlar yani.
Kadinlar olarak bir askere gitmedigimiz bir de bizim s**medigimiz kaldi. Artik erkekler illaki kendini yatakta gosterecek cunku kendilerini gosterebilecekleri baska alan kalmadi baktığımız zaman, erkek erkek oldugunu yatakta hatirlayacak, kadinda erkeginin erkekligini yatakta hissedecek, gunumuzde baska alan pek kalmadi cunku.
Erkek kadini tatmin edemeyecekse, bu bile olmuyorsa ne anladim o zaman. Erkeklikten ne anladim, evlilikten ne anladim. Erkeklere gerek yok o zaman, evlilige de hic gerek yok boyle yatak işini bile dogru duzgun yapamiyorlarsa. (Ben oyle degilimciler gelmesin lütfen. Tamam en s**ici sizsiniz. Ama istatistikler bile oyle demiyor. ama biz kadinlar hı hı deyip geçelim en iyisi. Cogu erkek kendinde sorun oldugunu bile kabul etmeyip, üste çıkıyor cunku. Her sey cinsellik mi diye soranlar icin. Evlilikte her sey olmasa da bircok sey cinsellik gercek bu yani.)
1610 Yorumla- +1 yıl
cok dertlısın anlasılan
- +1 yıl
Ulan bulamadık şöyle bir kadın erkekliğimizi dibine kadar hissettirelim =)
- +1 yıl
Herkes öyle ddeğil her malın iyiside var kötüsüde :)
- +1 yıl
@Happy6161 aynen kesinlikle. Şeyiniz var diye erkek olmuyorsunuz. 😏 kullanmayı bilmiyorsanız. Evlenmeyiniz.
- +1 yıl
Bu kafada olupta single olanlar yazsın 😎😎
Abazanlar olarak kaç kişiyiz görelim 🤣😂😅🤣🤣🤣😂🤣🤣
+1 yılŞimdi şöyle bir olay var Evet aslında yaş ile alakalı bir durum şöyle biliyorsun ki anatomik olarak da ben erkek için söylüyorum kadından nasıl işliyor bilmiyorum ama erkekler artık 35 yaşını geçtikten sonra illaki şu penisteki damarda incelme durumları olabiliyor Dolayısıyla sertleşme sıkıntıları olabiliyor Tabii bunların Tedavisi mümkün değil mi mümkün Modus sft tedavisi diye bir tedavi var damarları eski haline getiriyor ve eskisi gibi hayatını sürdürebiliyorsun Bunu nereden biliyorsun diyeceksin Ben de oldum ben de en son eskorta gittiğimde bu durumu fark ettim ve hemen ürolojiye gittim Doktor Tabii bana bu sft tedavisini öderdi Şimdi gerçekten eski Halime geri döndüm Eğer öyle bir sıkıntısı varsa dediğim tedavi yöntemiyle bu geri dönüş sağlayabiliyor Normaldir yani yaş ilerledikçe penis damarlarında incelme durumları çok Normal tabii kadınlarda yaşlandıkça bu olay nasıl işliyor orasını bilmiyorum tabii ki
23 Yorumla- +1 yıl
kadınlarda da menapozdan sonra kuruluk başlıyor
- +1 yıl
@you4myselfcontrol yani biyolojik sebeplerde var
- +1 yıl
Kadınlarda menopozdn sonra kuruluk olmaz, doğurganlık biter sadece çok yanlış bilgi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu huyunun başka sebepleri var eşinizin fetişleri olabilir bir nesneye karşı ilgisi olabilir ya da sahibe köle ilişkisi sevebilir. normal yolla ilişkiyi yapamıyor olabilir. 37 yaşında değil 47 yaşında bile olsa haftada 2 3 kez 10 numara ilişki yaşar. Tabi 50 yaşında olup her gün yapana da rastlanır. 37 yaşında bir erkek henüz çok genç sayılır. sizinde dediginiz gibi eşinizle en baştan bir şeyler yolunda gitmemiş. Benim tahminim fantezileri olabilir. Ben örneğin eşim bana tokat attığı zaman elime vurduğu zaman dimdik olurdum. Eşim bana sert davranmasın sertleşip o ilişkiyi tamam edemezdim. Eşim de bunu bildiği için ilişkiden önce beni tokatlardı
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece örnek verdim. Mutlaka eşinizin de bir problemi vardır. Sorunu ona yaklaşarak aşkım senin fetislerin mi var diyerek çözebilirsin
Cevap sahibi+1 yılCinsel sapkınlığı olabilir kafasında yoğun çalıştığı işi stresi olabilir. Normal ilişkiyi yapamayıp kadın ayaklarına ilgi duyabilir mazoşist olabilir çok afedersiniz gay olabilir.
Soran+1 yılFit ve güzelim vücıdum dipdiri
Soran+1 yılolabilir
Cevap sahibi+1 yılBen eşime belli etmiştim oda tokat atar elime çubukla vururdu
+1 yılYani bu psikolojik olarak da bir rahatsızlık olabilir ya da bedensel olarak da bir sıkıntısı olabilir bununla ilgili olarak doktora başvurmanızı tavsiye etmekle beraber aslında eşinizin yaşının çok daha fazla olmadığını söylemek isterim mesela erkekler en fazla atmış ya da 73 yaşına kadar rahat bir şekilde cinsel ilişki yaşayabiliyor yani onun belki başka sıkıntıları başka problemleri vardır ama size burada benim net bir şekilde tavsiye edeceğim bir şey varsa, bu süreçte işimize destek olun ve onu rencide edecek herhangi bir şey yapmayın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle geçmiş olsun, çok normal bu durumlar zira hangi gıda hormonsuz*hangi hava temiz? hangi iş hayatı huzurlu? evet biraz erken erkek için, bakınız stresten uzaklaştırın eşinizi, siz kendiniz hazırlayın ve lütfen kendisine aktarlarda satılan iki ürün tavsiye edeceğim, soğuk preslenmiş çörek otu yağını her sabah aç karına bir tatlı kaşığı bağışıklık sistemini yeniler, ilişki öncesi yine aktarda satılan epi medyumlu diye bir macun var inanın çok doğa ve sağlıklı
tavsiyelerimi uygulayın teşekküre gerek yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Yaşla alakalı olduğunu sanmıyorum ancak çok basit, bir doktora görünsün kan testleri yaparlar bir sorun var mı yok mu ortaya çıkar. Genellikle fiziksel bir sorun çıkmaz, psikolojik olur, yoğun yorgunluktan veya uykusuzluktan olur veya yine bu problemi yaşamış olmasının tekrarlanacak tedirginliği ile psikolojik olarak tekrarlanması yani yine psikolojik olarak olur. Kısacası Ürolojiden bir randevu alıp görünsün ilk adım olarak. Olur da fiziksel olsa bile bu yaşta çok basit, çok ufak bir dozla doktor kontrolünde ilaç alabilir bir sıkıntı olmaz. Ejderhaya dönüşür, güveni de yerine gelir 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşla hiç bir alakası yok boşandığim eşimde aynıydı ben 20 oda 22 yaşındaydı ilk geceden beri aynı dediğin gibi bazen hiç bişey olmuyor duş bile almama gerek kalmıyordu olanda dk bile surmuyordu 15 sene uğraştım dil döktüm bitkisel takviyeler randevular aldım hiç birine gitmedi bende bı sorun yok ben normalim ben bakire gittim ona hatta sanki hayatında benden başka erkek gördünde çok biliyomus gibi konuşuyorsun erkeklerin geneli böyle seni kafanda sorun var git kafana baktır derdi bide konuyu açtıkça üste çıkması öfkesi bazen benmi abartiyorum diye kendimi suçlu yordum en son boşandım ama sadece bu değildi sebep tabi assalamasi ilgisiz çalışmaz eve gelmezdi şimdi gerçekten kafam rahat çok şükür
20 YorumlaSenden mi etkilenmiyor? Yeterince temiz misin? Bunlarda önemli.
Eşine gelince 37 yaş kalkmasına engel degil.
Erkeklerin çogu böyle bence ya erken boşalıyor ya da tam sertleşmiyor. Aktardan epimedyumlu macun yerse belki düzelir hem yan etkisi yok ilaç gibi.50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen başinda dur
Yarin sabahtan itibaren ilk gun rn fazla 200 metre kosar tikanir. Ama zorlasin 300 kossun
2. Gun 700 metre rahat kosar sonra tikanir sen 1 km koştur.
3. Gun rahat 2 km koşar.
Ama kosundedigim hizli yuruyus degil tempolu kosu olacak.
Zaten o koşudan sonra senin yanina geldiginde yoldan tahta dal parcasi bulmusta onu sokuyor zannedersin. Pancar motoru gibi patapata çalısır. Neye ugradigini sasirirsin.
Kardiyo eksikliginden ve stresten olur bu. O yastakiler oyle degil 38 yasindayim duvardan duvara vuruyorum. Soyle ona Kendini kandirmasin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim esimde aynı emin ol. Yaşı da 33 . Ben yaş ile olduğunu düşünmüyorum. Kendinden kaynaklı. Ve isteksiz de olabilir.. Ne yaparsan yap zor yani düzelmesi. Doktora gittiğinde de bir şey çıkmamıştı. Önemli... o kendini sana karşı kötü göstermemek için böyle bahaneye başvurmuş.
610 Yorumla- +1 yıl
Emin ol bazen Yaşa da Alem kalı olabiliyor yukarıda zaten yazdım erkekler belli bir yaştan sonra peniste damar incelmesi durumuyla karşı karşıya kalabiliyor Bu da tabii penise kan gitmesini engelliyor ve sertleşme bozukluğu ortaya çıkıyor Modus sft tedavisi ile erkek Eski haline geri dönebiliyor Tabii bu saydıklarımın dışında başka sıkıntılar varsa onu bilemem
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна bilmiyorum. Yani doktorun demesi ile. Esin de isteksiz ve. Seks hakkın da bilgisi yoksa. İsteksiz oluyorlar..
- +1 yıl
kimisinin arzu ve sehveti gazı kacmıs kola gıbı goruntu ıyı ama tat yok
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld kesinlikle.. bozuk mal hesabi 😂😂
- +1 yıl
kimisi kadın var desen aya merdiven dayar gitmeye calısır kimisi aynı yatakta yatana elini atmaz
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld kolunu kimildatmaya erinir resmen
- +1 yıl
üşengec adamda hic cekılmez ya her yerde canlı olmalı cıvıl cıvıl
- +1 yıl
Macun feln denedinizmi
- +1 yıl
Erkekler ikiye ayrılır, Cinsel güçte Mercedes gibi olanlar kilometre sorunu yok 100 binde de aynı 500 binde de aynı birde Dacia gibi olanlar 10 bin km motor eskir bilemem anlatabildim mi
Cevap sahibi+1 yıl@Sonprens07 doktora gönderdim diyorum. Ama içinden gelmeyince. Sen ne yaparsan yap. Yol yürümeyi bilmeyene yolu öğretemezsin. İçinden gelmeli o kisinin..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yaş cinsel bir düşüş için bir sebep olamaz tam tersi daha da libidonun tavan yaptığı yaşlardır ama erkekteki biyolojik sebebler , hastalık , ilaç kullanimi , yorgunluk stres vss bu tür sebebler erkekte performans düşüklüğüne sebebiyet verir. Bunun için en iyi çözüm bir uzmana danışmak ve bunun altındaki sebebi bulmak daha mantıklı olur
20 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok her erkek kadın gördümu canlanır yoksa sorun sendemi begenmiyormu seni ya da koku mu hissediyor o yüzden de olabilir seni kırmamak adına. sanada uyanmayabilir bence bunu sor ona yaşı bahsne etmesin en iyi yaşlarda bence en aktif yaş tir erkeğin ya da yapa yapa bıkmıştır bir sürü nedenler var
20 YorumlaTam bir şey diyemiyorum ancak insana göre değişiyor demekki. Yani ben şu an 39 yaşındayım ve yirmili yaşlara göre çok daha fazla enerjiğim. Bellide sürekli spor yapıyor olmanında etkisi olabilir. Bazen aç kalıyorum ve kendi uygulandığım şeyler var. Ama kesinlikle diyebilirim ki abartmış olmayayım ama yirmili yaşlarımda neysem şimdi o durumdayım. Ha bekar olduğum içinde olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Beslenmeye dikkat edin bir süre ve yürüyüş yapın. Uykuya dikkat edin. Düzelecektir. İnsanın vücudunda hareket arttıkça diğer her şey düzeliyor. Ayrıca sigara ve alkol varsa kesinlikle bıraksın. Kötü bir alışkanlık olmamalı. Ayrıca hazır gıdadan uzak durun. Birçok şeye dikkat etmekte fayda var. Bence yaşına vermesin daha genç.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. 30 Yaşında bir erkeğim iktidarsızlığı yasa bağımlı değil.. Hormon bozukluğu, isteksizlik ve iğrenme durumları nedenlerin başında geliyor.. Mutlaka bir urologa gitmesi gerekir.. Bende de tam tersine testesteron çokluğu var ben doyumsuzluktan şikayetçiyim doktor yapacak bir şey yok diyor.. Dediğim gibi mutlak doktora gitmeli sonra psikolojik bozukluk yaşar.
10 YorumlaBoş konuşmuş yalan söylüyor resmen daha 37 yaşında ne yaşıtları ilaç kullanacak? Yaşlı adamlardan bile hala yapanlar var. Daha orta yaşa yeni geçmiş. Oldu şimdiden cinsel hayatın bitti ozaman. Daha ne yaşanmış ki hemen bitiriyor. Onun bir sorunu var bunuda diyemiyor. Normal durum değil çok anormal.
10 Yorumla37 yaşındayım hiç bir eksiklik hissetmiyorum gençliğime göre. Sigara da tüketirim.
Ama 15 yaşımdan beri kardio ve ağırlık sporuyla uğraşırım.
Ama alakası yok sporla çünkü 52 yaşında adam biliyorum. Kırgızistan'dan genç bir kadınla evlendi ve 2 çocuk yaptılar.10 Yorumla
+1 yılBir erkeğin Karısı onu tatmin etmese hemen erkekler aldatırdı.
Sen neden aldatmıyorsun?
Hoş zaten erkek milleti ne sevgiyi ne saygıyı ne sadakati başarabiliyor.
Seks yapmayı bile beceremiyor ise boşan gitsin.
Emin ol , o Kadin olsa eşinle bir erkek evli olsa onu aldatırdı. Erkekler yapınca sorun yok Kadin yapınca vay cıs kaka.
Ya aldat , ya boşan.
En güzel yaşlar 30’lar bir kadın için.
Kadınlığını çürütme10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaşım 41. Herhangi bir sorun yaşamıyorum.. Psikolojik sebeplerden dolayı eşin sertleşme sorunu yaşıyor olabilir. Ve bu sorun devam ettikçe takıntı haline getirecek. Piyasada bitkisel ilaçlar mevcut. Deneyebilir. Ama asıl yapmanız gereken birlikte psikoloğa ve doktora gitmek olacaktır
10 Yorumla
+1 yılBu kadar genç yaşta olmaz. Dediği şey kendine iyi bakmazsa 45 ya da 50 yaşından önce olmaz. İlaçla da olmaz. Bence tatlı ve sakin dille konuşmaya devam et. Sanki gençken de bu sorunu yaşıyor izlenimi aldım. Bazı erkekte bu sorun olabiliyor. Bence doktora gitmekte yarar var. Eğer gençken olmuyor son bir iki yılda başladıysa mutlaka fiziksel sorunlar var demektir. İyi beslenmiyordur. Uykusu kötüdür. Spor yapmıyordur. Kilosu çok artmıştır. Bir doktora gitmenizde fayda var.
10 YorumlaYaşım 45, stresli olduğum zamanlarda haftalık seks yapma sayım düşüyor o da az biraz. Seksin en büyük düşmanı stres. Stresli olmazsa cinsel performansı yükselir bence.
Allaha şükür haftada 3 kere ile sıkıntımız yok. Bir de mümkün mertebe doğal beslenin. Ben yumurtayı, sütü, tereyağını, tavuğu hep köyden alıyorum. Mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalışıyorum. Bu da önemli mesela.
10 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok, çünkü 37 yaş ileri bir yaş değildir. 50 yaşında olup sertleşme problemi yaşamayan erkekler var. Bu durum genellikle çok fazla mastürbasyon yapmakla alakalı olmakla beraber, baska etkenler de olabilir ama yaşla alakalı bir durum değildir.
10 YorumlaAksamlari sertleşemiyorsa sabah yapmayi deneyin sabah ereksiyonu her erkekte olur eger sabahlarida sertlesmiyorsa iktidarsizlik sorunu vardi tedavi olsun 37 yaş ileri bir yas degil kesinlikle onu sen tahrik edemiyorsun belki de kendindede ara biraz sucu detayli degerlendirin
10 YorumlaYaşla değil hareketsiz yaşam, beslenme bozukluğu , vitamin eksikliği, kronik rahatsızlık (şeker, tansiyon, kalp) , damar tıkanıklığı, kolesterol olabilir.
En iyi çözümü bir doktora gidin üroloji ve dahiliye polikliniğine bunların hiçbir yoksa psikolojik olabilir bazen odaklanma sorunu olabiliyor10 Yorumla
+1 yılbu yaşla alakalı değil bu kişisel sağlıkla ve c, nselliğe bakış açısıyla alakalı neden seviştiğine ve cinsellikten ne beklediğine çok odaklı bir durum maalesef erkeklerin çoğu evlilik hayatında bu durumun boşalma odaklı olduğu ve zihinsel bir zevk alamadıkları için kadını umursamaz tavırlara bürünürler
10 YorumlaYaşı daha çok erkek yaşla alakalı olması için. Kendine güveni yok bence eşinin. Yatakta onu sözlerin ile güçlendir ve sen daha istekli ol oral da yap sertleşme sorunu olmaz belki. Ama böyle devam ederse bir doktora gitsin.
50 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok 40 yaşındayım hiç sorun yaşamadım. Tam tersi her geçen gün artarak devam ediyor. Bana kalsa hergün istiyorum ama eşim yoruluyor fazla istemiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEşinizin yaşı kaç ve kaç yllık evlisiniz_
- +1 yıl
16 yıllık evliyiz aynı yaştayız
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni kandırıyor benim sevgilim 44 yaşında günde iki kere gayet iyi sertleşiyor yapıyor…. 37 yaş nedir ki.. kendisinde problem var.
22 Yorumla
Soran+1 yıl@rızıo Reklam içerir sdsddsddf
Gizli Üye(30-35)+1 yıl44 yaşındayım ve partner bulduğum zaman aralıksız 10 saatte 5 posta atıyorum. Aralıksız derken 10 saat boyunca pompa yapmıyorum, 10 saatin 5 saati okşama, öpüşme, oral, parmaklama vs vs ile geçiyor. İlk postada girince 5 dk bilemedin 10 dk sonra boşalıyorum ama sonrakiler daha uzun ve sert oluyor. Arada bir dışarı çıkıp bir şeyler yiyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz, en önemlisi ise orgazm olamıyorum diyen kadınları orgazma ulaştırmak çok güzel oluyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun yasla hiç bir alakası yok. Bu tamamen beslenme , kendine bakmayla ilgil bir durum. 42 yaşındayim , her gün sabah saat 7 de spor salonuna girer sporumu yapar , ona göre de beslenirim. Evli değilim ama hayatımda ki kişi 34 yaşında ve aktif bir cinselligimiz var.. esin bayağı bir sallamis o yasta ki erkeklerin cinselligi konusunda genelleme yaparak. Kendine bakan , doğru beslenen bir erkeğin herhangi bir rahatsızlığı yoksa cinsellik yönünden sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılYaşıyla ilgisi yok. Üstelik daha bir yıllık evlisin. Bence bı Dr a flan görünmesi lazım. Bı çok sebebi olabilir psikolojik, stres
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHanfendi oncelikle gunaydin.
35 yasinda bir terapistim, esiniz soylediklerinde haksiz sayilmaz. Cunku ereksiyon olmak cesitli sebeplere baglidir ayrintiya giremicem…
Size onerim ilaclarla kendisine zarar verdirmeyin terapi alin.
Siz kendi dilinizi anlayinca sorun ortadan kalkacaktir😇10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. İş stresi veya başka bir şey olabilir. vücudunda vitamin eksikliği vardır o yüzden olabilir. Bunun için doğal macunlar var onlardan deneyebilir. Ayrıca yaş ilerledikçe mutlaka bir fark oluyor ama desiğiniz kadar da olmamalı diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılSizde var mı hafif bir azalma?
Aranızda ten uyumu olmayabilir bu önemli bir etken. Aynı sorun sende de vardı boşandım tekrar evlendim ve şu an hiçbir sorun yok olay tamamen beyinde bitiyor odaklansin başka hiçbir şey düşünmesin. 1. etken psikolojik, stres kaynaklı 2. etken ten uyumu
00 Yorumla
+1 yılUlan ne çakallar var, çapsızlıklarını ona buna bağlıyor 37 yaşında adam, bir sağlık sorunu yoksa her gün seks yapabilir. Yapamıyorsa da hımbılın tekidir.
40'larında bile erkekler pek bir sıkıntı yaşamazlar, sadece 20'lerdeki gibi her an olaya girişecek enerjileri ve libidoları olmaz o kadar.01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 aynen öyle
+1 yılOhaaaa yok ya benim de 37 yaşındaydı exim hiç sertleşme sorunu yoktu. Gerçi ilk seximizde olmuştu da sonra hiç olmadı. Onda da stres ve heyecandı sanırım ilki. Ya da sonradan benden gizli hep ilaç mı aldı acaba.
10 YorumlaYaşla alakalı bir durum değil. Kendine bakması ile ilgili bir durum. Bir kadın bir erkek kendine ne kadar iyi bakarsa o kadar performansı yüksek olur. Onun dışında problem varsa doktora görünmesinde fayda var.
10 YorumlaEşin özgüven problemi yaşıyor. Onun için yapacağın en iyi şey sadece destek olmak. Sen üstüne düşeni yap yeter. Bir de beklentilerini açık bir dille söyle. Sürekli bahaneler engeller buluyorsa da değişmeni istiyorum, mutlu olmanı istiyorum de.
10 Yorumla
+1 yılŞuanki eşinizin yaşadığı durum yaşıyla alakalı değil stres ve düzensiz beslenme ile alakalı olabilir protein ve enerji destekli bealensin bitkisel macunlar var organik kullansın eğer düzelmez ise tedaviye başvurun
10 YorumlaHayır ya eşim 41 benim gayet sağlıklı genetik olabilir kesinlikle doktora gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzel olmazsa sizde ne sıklıkta oluyor şu an?
37 yaş çok genç bir yaş bence senşn erkeğinde sorun var
16 Yorumla
Soran+1 yılsizde mi 37 siniz?
Soran+1 yılAmca ne zaman başlar pe
Soran+1 yıltam olarak? azalma?
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. kendince bahanesi var saçma bence doktora gözüksün bence
14 Yorumla
Soran+1 yılbu yaştaki erkek ilaç takviyesi olmadan yapamaz mı?
Yaşla alakası yok tamamen günün etkisi stres ailevi sorunlar etkili etmenlerden birisidir. Erkeklerde sinirden , stresten ve sigara kullanımına göre değişir. Çünkü bu eylemlerden dolayı testesteron hormonu az salgılanır ve erken boşalmaya neden olur. Seni tatmin etmemeye baslar
10 Yorumla
+1 yılErkekler ikiye ayrılır, Cinsel güçte Mercedes gibi olanlar kilometre sorunu yok 100 binde de aynı 500 binde de aynı birde Dacia gibi olanlar 10 bin km motor eskir bilemem anlatabildim mi
10 Yorumla
+1 yılacil doktora gidin yaşla alakası olan durumlar var fakat bukadarda değil ben 38 yaşındayım şu anlattığınız problemlerin hiç biri yok aksine tam tersi
siz bi hastaneye gidin10 YorumlaŞu an yaşayabilecek en deli çağda. Hatta gecler 20 30 yaş arası tek seferde bırakırken onun en az 3 atması lazım tekte. Ya psikolojik ya da ürolojik bı sorunu olabilir.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, 37 yaşında bir erkek için normal olan elbette ki bu değil, eşinin yaşı ereksiyon bozukluğu için çok çok erken, bunun yaşla ilgisi yok, ürogenital problemleri olduğu ortada eşinin
10 Yorumla
+1 yıl37de normal degil. Tedavi sart ama kesin kabul etmez. Cok ozguvensizler bu erkekler ya. Bi sorun varsa kabul et ve git tedavi ol bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılYaşla hiç bir alakası yok konunun konu sağlıkla alakalı olabilir Bi uzmana danışın görüşün bence eşin olayı farklı anlatmış belkide gerçeği biliyor senden saklıyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bejce seni aldatiyor o yaşta ki erkek şimşek gibi çakmak li kendimden örnek verirsem günde 6 post atam biriyim nasıl kalkmaz ya ya onu keser atarım lan
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet erkekte yas ilerledikce azalir performans. Ama esin isteksiz, bu onun bahanesi. Evliliklerde cogu erkek aslinda yetersiz. Heyecan olmadigi icin zamanla istemeyerek yapiyor.
10 Yorumla
+1 yılHayir ne qlaka ben 36 yasindayim sekste sorun yasamam ki okadar istekli birj olup mastürbasyon çekiyorum hergun.
Bu kisinin istek arzu ve bunyesine bagli birsey yaşla sorun yok10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu burada paylaşma amacın ne. Kudurmuş gibi ortada dolaşın abazalar kocan yetmiyorsa biz gelelim demesi mi, yoksa kocanın yerini dolduracak birilerini araman mi? Çözüm arıyorum deme bura uzmanların proflarin nöbet tuttuğu bir yer değil. Gerçekten derdin var ve derman arıyorsan gidersiniz ürolojiye ya da psikiyatriye... Kocan bu yazdıklarini olusa çok mu mutlu olur... Bu kadar mi kudurdun burada ne arıyorsun demez mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç alakası yok yaşla ilgisi sertleşme sorunu tamamen sağlıksız beslenme isteksizlik sigara alkol sağlıksız yaşam şişko bir göbek bir sürü sayarım eşinle aynı yaşıt sayilirim gece 3 posta acımam ve sabah uyandigim da yine ister canım
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin yaş kaç tam olarak?
- +1 yıl
Aynı yastayiz eşinle eşin sağlıklı beslensin bu sertlesmenin yaşla alakası yok
Oha abrtmasin ya 37 yasi 80 90 yapmis, ici ölmüs onun
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl37 geç bir yaş değil, yaşıtlarının ilaçla yaptığını söylemesi tamamen kendi erkeklik gururundan. Bi doktora görünse iyi olur. Doğru kelimeleri kullanarak alttan alttan ikna etmen gerek
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yaş ile alakası vardır elbette ama 37 yaş için erken eşiniz tamamen piskolojikmen kendini suçluyor bence bir piskolog desteği almanızda fayda var.
10 Yorumla
+1 yılBu konuda çok bir bilgim yok ancak ben 35 olmak üzereyim. Kendimle kıyaslarsam 2 senede o hale gelme ihtimalim sıfır gibi gözüküyor
10 YorumlaTamamen psikolojik olmakla insandan insana değişir... hayatta ilaç kullanmadım ve ne zaman ihtiyac duyduysam en kral haliyle hizmetimde
10 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat