O uzansın ben ona masajlar yapayım öpeyim emeyim istiyor. Kadınlığımı unutturdu resmen bana off neden böyle? yaş farkımız 13 bundan dolayı mı acaba sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aranızdaki yaş farkı bir sorun oluşturmaz ama eşiniz 45 ten yüksek ise o zaman performansında düşüşler olması doğal. Bazıları aktif olmayı sevmez ve bunu hep karşıdan bekler. Buna biz bencil ilişki diyoruz bu da çok fazla sürmüyor zamanla çiftler birbirinden uzaklaşıyor ve farklı yollara da girebiliyorlar. Önceliğiniz eşiniz ile bunu konuşmak olmalı, konuşma sonrasında yapmadığında sizde ona yapmayın nasıl hissettiğinizi anlasın. Normalde ön sevişmeyi kadına yapmak gerekiyor ki ilişkiyi hazır hale getirsin. Siz yer değiştirmişsiniz ve öyle ilerliyorsunuz doğru bir davranış değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır bunun yaş farkı ile hiç alakası yok aslında bunun o şekilde olması o kendisi seni kendi zevkine göre kullandığı için oluyor normalde çiftler uyum içinde olursa o muhteşem tat ortaya çıkar aksi takdirde birisi diğeri için sadece hamallık yapmış onu zevke getirmiş olur cinsellik o şekilde olmaz yani bunu yaşayacaksan yaşatmalısında ki ben hep şunu söylerim seks bir sanattır erkek sanatçı kadında şaheser erkek sanatını konuşturmalıdır
Gerçekten üzüldüm sana ben imkan bulamazken imkanı elinde olanlar insanları harcıyorlar yazık gerçekten çok yazık00 Yorumla
+1 yılBöyle adamları anlamak gerçekten güç. Kadın hassastır, çiçektir. Yaradılışta bile narindir doğası gereği işin naz kısmı odur. Sevilmek, ilgilenilmek aslında önce ona has olmalıdır. Dünyanın en güzel varlıklarının başında gelirler.. erkek dediğin sahiplenir, ilgi gösterir benimsin derken kadın o an ilgiden, mutluluktan titremelidir..
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatılmayı çoktandır hakkediyor bu gidişle libidomdan dolayı değil ona olan öfkemden aldatcam
Bu işde tuhaflık var. Sanki bu yazdıkların çok gerçek değil gibi. Genç diri vücutlu bir kadına sahip olgun bir erkek karısıyla ilgilenmeycek inanamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğumdan sonra vücudum degorme oldu çatlaklarım oluştu göğüslerim küçülüp sarktı
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen
yardm edyo sana da yardımcı olur00 Yorumlaİnsanlar konuşa konuşa anlaşır. Sende eşin olucak kadar bir yola girmisseniz konusucaksin boyleyken boyle beklentilerin bu bunda birsey yokki. Anlatirken gozlerin ellerin davranislarindaki istahi istegi gostereceksin. Anliycaktir aanlamazsa algisinda anlamamaya cabaliycaksada bencil oldugu icindir
00 Yorumla
+1 yılYasla alakasi yok
Bazi kadinlar ve erkekler oyle
Benim esimde benden bekler asla ilk adimi atmaz sanki gururu kirlir incinir gibi cekilmez oyle kisiler ama cock icin katlaniyorum06 Yorumla
Soran+1 yılYap işte nolcak
Soran+1 yılilişki sırasında hiç mi karşılık vermiyor
- +1 yıl
Simdi buradan detay veremem senin gibi gizlide degilim anladin sanirim
Soran+1 yılgizlenebilirsin
Soran+1 yılAma sizin yaşta 50 ye merdiven dayamış çokta takma
- +1 yıl
Evet ama yinede insan istiyor
Esin kac yaşında sen kaç yaşındasın peki. On sevişme yapmıyor mu. Direkt soyunup ıliskiye mi giriyor. Iliski sırasında da herseyi senden mi bekliyor kendisi ne yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşlarımız 25-38 evet ön sevişme olmuyor eli direk özel bölgeye gidiyor ya da kendisiyle ilgilenmemi istiyor
Soran+1 yılhayır
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Unutulan kadınlığı tekrardan hatirlamak için enn doğru yere geldiniz.
Arkadaşlar şimdi size özelden gerekli ayarları yaparlar 🔥🔥😄12 Yorumla
Soran+1 yılözelden olmaz reelde olmalı
+1 yılHanginiz büyüksünüz... Galiba sen büyüksün.. Senden ablalık yapıp ona önderlik yapmanı istiyor olabilir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa.. gencecik alımlı güzel bir kadınım ben bunlara layık değildim
- +1 yıl
Haklısın en güzel yerin dudakların
+1 yılÇok fazla yaş farkı var. Sonun hiç iyi değil. Belli bir zaman sonra raydan çıkarsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılfırsatım olsa yaparım zaten
- +1 yıl
Fırsatı yaratacak olan sensin. Mecburiyet insana her şeyi yaptırır.
Soran+1 yılhaklısın. Hakkediyor bunu
evet bence çokfazla fark antrapoza girmek üzere herif yazık üzüldüm sana
02 Yorumla
Soran+1 yılantrapoz nedir
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşte bunn için herzaman diyorum aradaki yaş en fazla 3-4 olsun ki bu sorunlar olmadık
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende çok pişmanım
Soran+1 yıl38
Soran+1 yılHaftada iki kez oluyor şu an
Soran+1 yılGözüm hep dışardaydıda kendimi hep tuttum
Soran+1 yılMaalesef işkolik kendisi pazar günleri bile evde durmaz dursada yine olmuyor çocuk annesi var evde çünkü
Soran+1 yılgelemem ya
Soran+1 yılNe bileyim ya hayatımı s*ktiattı aldatmak ona haktır
Soran+1 yılYok ya parası için
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDirek köle aramış adam resmen ayakta yikatiyorsa tam olmus
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. alakası yok seni öpmeyip yalamayıp amacı direkt sokmazsa ondan koca olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13 yaşındaki adamla evlenirsen olacağı bu olur. Alttaki iğrenç yorumlarını gördüm inşallah kocan da seni aldatıyor olsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmadım ama o aldattı. Keşke yapsaymışım bende. Si*kktiii attı anasının dibibe
Cevap sahibi+1 yılİkinize Çok kötüsün
Cevap sahibi+1 yılİğrençccsinizzz**
Soran+1 yıltamam ergen
Cevap sahibi+1 yılHe he
- +1 yıl
Takma kafana bence olur
+1 yılyaş farkıyla alakası yok da o sen daha aktif ol istiyor demekki
00 Yorumla
+1 yılartik yasli bir kurt oldugu icin olabilir. ayak uydurmakta zorlaniyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencil biri olduğu için. artık aynı şeyleri yaşayarak kendini değersiz hissediyorsun. yaşı ile alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç beğenmiyor mu seni?
Mesela güzel bir jartiyer giysen üstüne dar bir etek g○tüne sertçe şaplak atıp duvara dayamıyor mu hemen seni?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç gözün dışarı kayıyor mu kocan böyle ilgisiz olunca
044 Yorumla
Soran+1 yılKaymaz mı ya
Soran+1 yılÖzellikle 20'li yaşlardaki erkeklere
Cevap sahibi+1 yılKocan hep mi böyle ilgisizdi
Cevap sahibi+1 yıl20 Li yaşlarda ve kaslı tutkulu erkek nasıl sence
Soran+1 yılİlk aylar değildi sonra ayrı kaldık baya uzun bir süre.. Tam ayrılık bitti dedik böyle oldu.. Başımızdan da çok zor şeyler geçti o yüzden hiç düzenli keyifli bir seks hayatımız olmadı annesi ablası bizimle yaşadı ilk yıl sonra işlerinden dolayı ayrı kaldık falan
Cevap sahibi+1 yılBence çok tutkulu biri değilmiş öyle olsa annesi ablası kalsa bile en azından sevişerek seni deliye döndürmeliydi yatakta
Cevap sahibi+1 yılUzun uzun sevişmeyi özlüyor musun bence en güzel kısmı orası ateşli bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılKocan gibileri anlamak çok zor böyle davranıp eşinin sadık kalmasını nasıl bekleyebilir ki özellikle gençsen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl25 im ben.20-24 lü yaşlarım onun görevini bitirp yanıma gelmesini bekledim hep
Cevap sahibi+1 yılÇok erken evlenmişsin anlaşılan 20-24 yaşlarında onu beklemek zor olmadı mı tam evlenip libidonun aşırı fazla olduğu zamanlar
Soran+1 yılÇok zor oldu
Cevap sahibi+1 yılHiç o sıra başka erkekleri arzulayıp mastürbasyon yaptın mı çok özel olduysa özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılYapmışsan bile kendini kötü hissetme gerçeğini yapmadığına dua etsin ben cidden anlamıyorum eşiyle ilgilenmeyenleri severek evlenmediniz mi
Soran+1 yılBir kere olmuştu.. Ondan ziyade bu duruma çok üzülüyordum hem uzak olmamız hem beni annesinin dibine koydurtması zoruma gidiyordu ama elimden bişeyde gelmiyordu. Çokta beğenilirdim çok bakarlardı bana ama yinede hata yapmamaya çalışırdım.20 yaşında ilk doğumumu yapmıştım 10 gün kalıp gitmişti 2 ay hiç gelmemişti geldiğindede 1 gece kalıp gitmişti
Cevap sahibi+1 yılO bir kişi kimdi etrafından birisi miydi o ilk doğum yaptığın zamanlar filan çok ihmal etmiş kaç ay sonra gelip bir gece kalmak nedir
Soran+1 yılÖyle maalesef öyle öyle 4 yıl boyunca sadece 7-8 kere gördük birbirimizi
Cevap sahibi+1 yıl7-8 kez gördüğünüzdede onun yüzünden mükemmel bir cinsellik olmamıştır zaten o arzuladığın kişi kimdi yakın çevrenden biri mi
Soran+1 yılEvet komşumuzun oğlu benle yaşıttı
Cevap sahibi+1 yılOoo nasıl bir çocuktu kaslı filan mıydı seni etkilediğini göre
Soran+1 yılkaslı değil ama boylu posluydu yakışıklıydı
Cevap sahibi+1 yılBu çoğu kişinin fantezisi hiç tahrik edecek şeyler yaptın mı ona
Soran+1 yılHayır yapmadım ama onun bana bakışlarını yakalıyordum keşke yapsaymışım o zaman
Cevap sahibi+1 yılKeşke yapsaymıştın biraz tehlikeli olurdu ama daha çok zevk verirdi öyle olması fiziğin çok mu güzel senin bakıyormuş ya çocuk
Soran+1 yılzayıf çıtı pıtıyım yüzümde tatlı minyon. Görümcemin düğününde onun arkafaşının beni ona gösterip kulağına bişeyler dediğini bile görmüştüm o da muhtemelen evlidir falan demiştir arkadaşına
Cevap sahibi+1 yılÇok seksi mi olmuştum düğünde dikkatlerini çektiğine göre
Soran+1 yılEvet sanırım
Soran+1 yılUzun balık model abiye giymiştim
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir şey giymiştin ki biz erkeklerin popoya zaafı var dap dar orayı aşırı belli eden bir şey giymişsen ve squatlı bir popon varsa çok seksi olmuşsundur gece gece çocuğu aklına getirdim kusura bakma 😀
Soran+1 yılçhakkaten niye getiriyorsun ya keşke beraber olsaydım diyip duruyorum zaten.. fiziğim güzeldir belim ince kalça bölgem dolgun
Cevap sahibi+1 yılUyumadan önce onu hayal edersin bence 😀
Cevap sahibi+1 yılTarif ettiğin kadarıyla popo bölgen aşırı seksi peki tehlikeyi sever misin senin hislerini anlayıp bir anda köşede bir yerde belinden kendine çekip öpse
Soran+1 yıledeyimmikii böyle olmayacak hayalleri kurmayı sevmiyorum gerçekleşmeyeceğini bildiğim * üzülüyorum sonra
Cevap sahibi+1 yılBence etmelisin evet olmayacak olması üzebilir ama onu hayal edip rahatlamak bence çok mutlu hissettirir
Cevap sahibi+1 yılHem nerden biliyorsun ki belki gerçekleşir
Soran+1 yılBeni üzüyor giremem o riske
Cevap sahibi+1 yılOnu şu an yatakta arzulamak güzel burası garanti buna ihtiyacın var alt bölgene sen haksızlık etme bare
Cevap sahibi+1 yılSen girmesende çocuk seni bi anda belinden kendine çekip öpse peki
Soran+1 yılKeşke yapsaymış
Cevap sahibi+1 yılİlk korkundan ne kadar istesende kendini biraz geri çekmeye çalışsan o ısrarla bırakmayıp öpmeye devam etse ondan sonra kontrolden çıkar mıydın
Cevap sahibi+1 yılHayal etmeye başladın mı 😀
Cevap sahibi+1 yılSenden bi tahrik edici bir şey görse cesaret edebilirde diğer türlü çok zor
Cevap sahibi+1 yılGece farkında olmadan yanlış bir şey söylediysem kusura bakma kocanla bu durumu konuştun mu yatakta ilgisiz vb olmasını
Cevap sahibi+1 yılSen ciddi misin aldattı mı seni kocan aşağıda yorumda gördüm
Cevap sahibi+1 yılYani senin gibi bir karısı varken aldatmak canım sen bunu nasıl anladın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOna hoşlandığın şeylerden bahsetmelisin. Sadece onun zevki olacaksa ve seni dinlemiyorsa memnun olman zor tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel hatun bulsam nefes aldırmam =)
seninki bıkmış anlaşılan11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@peryp nefessiz mi kalmak istiyorsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla nasıl bi kafa yaşıyosun 13 yaş büyük abiye varacak kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ne yaş ne başka bir şey tek sebep düşüncesiz ve bencil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaştan olduğunu sanmam ben ön sevişmeye son derece önem veririm fantezi olmalı ilişkilerde
00 Yorumla
+1 yılHerif bitmiş okeye dönüyor
10 YorumlaBundan dolayı değil. Canı boynuz çekmiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılO ne lan öyle sinirim bozuldu valla
00 Yorumla
+1 yılOna bu konuyu hiç acmadin mi? Konusmalisin onunla.
00 Yorumla
+1 yılseni tatmin edemiyor mu sonunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iyice becermek gerek yoksa sonmicek atesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ciddi misin sen
06 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olmasaydım. Beni arzulamıyor eskisi gibi
Soran+1 yılnasıl eşin mi seni istemiyor
Soran+1 yılsen mi onu istemiyorsun hangisi?
+1 yılKadınlığını hatırlamak istiyorsan yardımcı olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam duman ederdim yatakta
00 Yorumla
+1 yılAlistirmissin anlatmalin senin de istedigini
00 Yorumla
+1 yılHanginiz daha büyük?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. sen kaç o kaç ?
01 Yorumla
+1 yılBiraz uzak tut kendini emin ol o sana yönelicektir
00 YorumlaAdam yorulmuş😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşlarınız kaç ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlanmış adam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapma sende
01 Yorumla- +1 yıl
Yaş farkıyla ne alakası var
Eşini azdır
02 Yorumla
Soran+1 yılAnca böyle azıyor
+1 yılYapma sende
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim yatakta ilgiyi hep benden bekliyor, aramızda 13 yaş var. Bundan dolayı olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım