Bugün açıklanan emekli maaşı zammı ile emeklilerin durumu malum, çok da iyi bir durumda değiller.
Peki bu durum cinselliği etkiler mi?

Bugün açıklanan emekli maaşı zammı ile emeklilerin durumu malum, çok da iyi bir durumda değiller.
Peki bu durum cinselliği etkiler mi?
Yaşlılardan korkmak lazım her gün görüyoruz sosyal medyada orada burada emekli dayılar gencecik hatunları kucağında oynatıyor devamke yani cinselliği etkilemez. :D
Hadi ya 😂
Dayılara bak sen 😀
Asgari ücrete yakın bir maaş alıyorum diye işten çıktım. 1 sene sınava çalıştım. 90 aldım. Atandım. Asgari ücrete gelen zamn memur maaşının 2 katından fazla oldu 😂 Elimi vurduğum yeri kurutma konusunda baya iddialıyım artık
Gülsem mi ağlasam mı 🙂🙃
Vurduğun yere dikkat et bari 😂
Hahaha bir şey derdim de neyse bugün efkarlıyım 😂
Dersen efkarın dağılır belki 😂
Kuruması gereken hiçbir yer de kurumuyor 😂 Var bi cenabetlik
Hahaha 😂
O bunu dengeliyor işte, normal 🤣
Olmaz olsun 😀
😂
Maslow’un teorisine göre cinsellik temel ihtiyaçlardan biri. O yüzden illaki aklına geliyordur. Hem fakir kısmın daha çok çocuk yaptığı da ortada 😄 (şaka şaka)
ağlanacak hale gülüyoruz işte 😬 vardır bunda da bir hayır.
Her şakada bir gerçek payı vardır 😂
İnsan zevk almasa yaşayamaz, o yüzden bol bol yapsınlar.
Bak bu akşam ben sormadan bilimsel yazdın iyi oldu, başka soruya maruz kalmadın 😂
Severim soruları 😁
Bu arada zihinsel engel ve zevk sorusunu soracaktım, hatta telif hakkı olarak senin kullanıcı adını da etiketleyecektim ama konunun asıl amacı anlaşılamayabilir ve farklı algılanabilir diye vazgeçtim.
Eğer cinsellikle ilgili bölgeler normalse yani engel orada değilse normal bir şekilde yaşarlar temelde zevk olarak ama tabi ki bizim gibi algılama konusunda tam verim olmaz.
Ben de düşündüm o konuyu 😄 seks sonuçta içgüdüsel olay, e hayvanlar da yapıyor. O yüzden evet, zevk olayı tam olmasa bile meyilli olabilirler.
Zevki kesin alırlar, onu yorumlama kısmı ne kadar olur engel seviyesine bağlı.
Güzel soru aslında da, vay efendim onlar da insan... cevapları ile uğrasmak istemedim 😀
Haklısın))
İş stresi olmayınca, cinsellik daha iyi oluyor. Yani daha az para, çalışma hayatından daha fazla stres sebebi değil. Ama tabi her emekli de geçim sıkıntısı içinde değil.
Doğru hepsi.
Hahaha yok ben o toplara hiiiç girmem 😂
Cevap
4Cevap
Pek sanmıyorum
Senden kısa cevaba alışık değilim mecbur sorucam 😂
Niye?
Abi zorlama bugün uykum var birde cinsellik sorularını sevmiyorum tam yazı yazıcam mutlaka biri kitap gibi görüş yazıyor :D
Hahaha 😂
E sen de yaz ne olacak 😀
Tamam tamam çok geçe kalmadan uyu bari 😴
Yetişemem ki bunlara burada herkes cinsellik profösrü olduğu için 🤣🤣
Hadi ya 😂
12/24 s nöbet tutup aldığımız zamcıkla nefes almak bile aklımıza gelmiyor da emekli amcaları etkilememiştir bence.. Atarlar bir mavi gelirler acile yine 😏😂
Hahaha dün sarı binayı anlamamıştım, bugün de maviyi atmak ne demek acaba diye düşünürken sorunun hangi etikette olduğunu fark edince jeton düştü 😂🤣
😂😂😂
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diye bir laf var :D Ters etki yaratıyor zaar
Hahaha 😂
Bunu duymamıştım ya güzelmiş 😀
Demek nüfus artışı da bu yüzden 🤣
Savaşan toplumların üreme hevesine kadar bağlayabiliriz konuyu 😂
Bağla bakim 😂
İnsanın kendini tehlikede hissettiğinde çoğalma iç güdüsünün devreye girdiği ve bu yüzden savaş, yoksulluk gibi durumların olduğu ortam ve toplumlarda doğum sayısının arttığı ile ilgili bir şey okumuştum. Yani bir nevi şehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdik sendromu 😀 Güzide atalarımızda belki bu lafı söylerken bu durumu tam idrak edemediklerinden böyle bir özet geçmiş olabilirler 😂
Ne güzel bağladın 😂
Doğrudur.
Hatta bu sadece insanlarda da yok, çünkü bunu yapan genler.
Bakteriden bize kadar 🙃
Doğanın kanunu diyelim o halde 😀
Kesinlikle 🤩
Etkilemez libido bambaşka bisey 😄😄 açken bile aklına geliyorsa maaş falan etkilemez..
Ooo güzel detay 😂
Bir memur olarak beni cinsellikten emekli edebilecek bir oran
Aslında öyle soracaktım da belki etkilenmeyenler vardır diye sormadım 🙃
Gerçi zannetmiyorum...
Yani zor 😀
Emekliler normalde seks düşünüyor muydu 😄 ben 50 den sonra iş yaş diye biliyorum kandırdılar mı beni
Seni kandırmışlar 😂
Mezara kadar yolu var onun 🤣
Daha da hiçbi yaşlının elini öpmem hayattan soğudum 😂😂
Hahaha 😂
Neden el öpmüyorsun? 🤣
O eller nerede geziyor ııyykk bende abdestlş namazlı diyordum hayallerim yıkıldı 😄
😂
O başka, o başka 😀
Kişi temiz biriyse onu da yapsa temizdir, ha zaten pis birisi ise onu yapmasa da o eller pistir 🙃
Yaşlılara olan güvenimi sarstın 😄
İyi olmuş 😂
Güven o kadar kolay oluşmamalı 😀
O zaman sana da güvenmiyim neticede emekli değilsin belki iş bitiyordur 😂😂
Kesinlikle güvenme çünkü beni tanımıyorsun 😂
Emeklilikte iş bitmesi konusunda ise güvenebilirsin çünkü bilimsel onaylı buradaki cevaplarım 😀
Bilimde herşeyi çok bilmiyor olabilir 😄
Her şeyi bilemez zaten ama bilmediğine de bilmiyorum der 😀
Sen onlara fazla güvenme yine de
Neye güveneyim?
Bak senin yaşlılar bile fos çıktı 😂
Senin yüzünden ama onlar ne güzel ponçik yaşlılardı sen onları seks yapan azgınlar yaptın benim yaşlı ponçikler yaşlı teke oldu 😂😂😂
Hahaha 😂
Ben yapmadım hormonları yaptı 🤣
Neye güveneyim? 🙃
Kendi doğru bildiklerine güven öyle ya da böyle en nihayetinde senin olandır
Doğru bildiklerim nasıl oluşacak peki diye sorarım ama bu muhabbet epey uzar o zaman 😂
Doğru bildiklerin bilimin budur dedikleriyse sen baştan kaybettin
Herkes kazanacak değil ya, ben de kaybedeyim 🙃
Bu kadar çabuk pes ediş beklemiyordum galiba emekli olmaya yakınsın 😄
Haha bu iyiydi 😂
Ben emekli olmam 🙃
Sadece uyumaya yakınım galiba, ya da o bana yakın 🤣
O zaman vuslat vakti de emekli maaşını çek seks düşünmeden yat 😄
Emekli olmayacağım kısmı gerçekti, benim emekli maaşım olmayacak 😀
Dolayısı ile bütün zamanımı diğerine ayırabilirim 😂
bu güzeldi 😄 sadece düşünce kısmında kalmaman dileğiyle mi denir bunda da nasıl temennide bulunur bilemedim 😂😂
Bence gayet iyi bir temenni oldu 🤩
Şu anda da bir maaşım olmadığına göre o zamanda da emekli maaşım olmaz bence 😀
Yine de temenni güzel, bu durumu bozmamamı sağlasın 😇
Maaş yok emeklilik yok? Temenni güzel?
O zman içinden ne geçiriyorsan hepsinin gerçekleştiği muhteşem bir yıl olsun. Eminim sen halledersin 🌠
Maaşı bir kişi veya kurum adına çalışanlar alır. Kendi için, kendi adına çalışanlar maaş almaz 🙃
O yüzden maaş alma durumunda kalmama temennisi çok iyiydi benim için.
Bak mesela bu yıl içinde bunu bir tık ileei götürme hesefim vardı, bu da harika oldu 🤩
Bem yaşlılarla ilgili seni hayattan soğuttum ama sen bu dileklerle geldin 😂
Teşekkür ederim 🙏
Tanımadığın birisinin halledeceğinden emin olmak da değişik 🙃
Ne çok harf hatası yapmışım ya 🤣
Zihnim yat zıbar yeter yarın iş var diyor 😂
İyi geceler 🙏
Herkes kendi içinde hayatı doğrultusunda hallediyor işte sen bugune kadar kendi çizginde halletmişsin halledersin çok da tanış olmaya gerek var mı bilemedim.
Yaşlıları tam unutuyordum yine hatırlattın 😄
her şey istediğin gibi olsun en iyi temennidir
Söylemesen fark etmezdim kendini ele verdin 😄 iyi geceler
İyi çıkarımmış 😀
Herkesin istediği gibi olsun 🙏
Eyt gibi başlayıp yatakta bitti soru 😂
Hahaha 😂
Soru cevaplarken baktım hep aynı sorular, dedim bu böyle olmayacak bunları da bir deneyeyim 😀
Öyle öperim böyle severim yazılamayınca ilgi az oldu tabi ki 🤣
Eee tabi arada minik bile olsa sexting havası olması lazım. Sever KS üyesi arkadaşlar 😂
Ona da sıra gelecek 😂
Azmine hayran kaldım 😂
Azim değil ya can sıkıntısı 🤣
Öyle demeyeydin iyiydi. Bütün ciddiyet gitti şu an 😂
Hahaha 😂
Ciddilik saatim bitti ya, batarya uyarı veriyor yat zıbar yarın iş var diye 🤣
Aynı bataryayı kullanıyoruz o halde , iyi geceler bro.
Tabi tabi model kesin aynı 😂
İyi geceler 😇🙏
Moralsiz sevisilmiyor
Sevişmek morali getirmez mi peki?
Zengin parasıyla fakir karisiyla oynar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?