Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı şeyler erkenden yapmak daha güzeldir çocuk eve mutluluk getirir ve çiftleri eşleri birbirine daha sıkı kenetlenmesine ve sevgilerinin artmasına sağlar tabi ki senin düşüncen kararın her zaman düşüncelere saygım olmuştur eşinin tahminimce çocuk yapmak gibi bir isteği var yoksa içine boşalmayı istemez çocuk düşüncesi olmayan bir insan oturup gerçekten böyle bir düşüncesinin olup olmadığını sorman ve kararında ciddi olduğunu artık kaç yaşına kadar istemiyorsan belirtmen lazım örneğin 23 yaşındasın 25 ya da 26 ya kadar istemiyorum diyebilirsin eşler arasında anlayış önemli bir mesele
023 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ben çocuk falan ıyy nefret ederim nerdeyse
Soran+1 yılEve mutluluk getirdiğini de düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur senin kararın senin isteğin saygım sonsuzdur ama yaşlandığınız zaman ya da yaşınız geçtikten sonra bazı şeyler için geç kaldığınızı ve pişman olacağınız şeylerden muhakkak sakının çocuğun gerçekten zararı olmadığını bilin eşiniz sizden bu istediğini de almaz ise terketme durumu da olabilir sağlıcakla kalın
Soran+1 yılİstemiyorum dedim konuştuk zaten onunla. O da aşırı sevmiyor çocukları
Soran+1 yılKi daha 2 hafta önce evlendik nişanımız yeni olduu 2 hafta ne ne çocuğu
Cevap sahibi+1 yılTamam oda istemiyor ise sıkıntı yok birde 2 hafta olmuş ben uzun süreli sandım
Soran+1 yılEvlenmeden önce de seks yapıyorduk da. Gene de istemiyorum erken daha içimden anne olmak gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım hayat sizin ömür uzun diyebiliriz ne zaman ki hazır hissederseniz ya da istemezsiniz kendi kararınız kimsenin de karışmaya asla hakkı yok bende dahil buna ben sadece tavsiye ettim
Cevap sahibi+1 yılBirde her boşaldığında çocuk olacak diye bir şey olmuyor bazı çiftler inan ki 100 deneme de bir oluyor değişiyor o kimisi tek seferde
Soran+1 yılRisk almak istemiyordum. Neyse hallettik zaten 😅
- +1 yıl
Dedim ben sana 😊
- +1 yıl
Bala geliyor desene hayırlısıyla 😊
Soran+1 yılBala ne demek
- +1 yıl
Bebek 😊
Soran+1 yılYa bak korkutma beni yaaaaa
Soran+1 yılHem spiral var bebek olmaz ki
Soran+1 yılAktı dışına hepsi zaten
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Spiral yüzde yüz bazen etkili olmayabiliyor.
- +1 yıl
Sağlık olsun diyelim o vakit
Soran+1 yılAmacın beni korkutmak mı
- +1 yıl
En azından esin mutlu olduya oda yeter
- +1 yıl
Korkutmak değil olacağı varsa olur demek istedim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. En garantisi spiral taktırmak. Dediğiniz gibi en az 2 yil çocuk olmadan cinselligin tadını alın gezin tozun birbirinizi daha iyi tanıyın şimdi kılıf takip finali ağızda tamamlamak ta guzel olur. Bazen kılıfla içine bosaltılabilir. Bunun keyifleri ilerleyen süreçte sizin zevkinize bağlı yapacaksınız farklı farklı yerlere bosalma farklı pozisyonlar sizin hem birbirinizin aldığı keyifleri zirveye taşıyacak. Hayatınızın en güzel zamanı tüm keyifleri bol bol alın yarın çocuk olunca bu özgürlüğünüz azalacak o yüzden keyifli günler yıllar diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlaç kullansan bu dert kalkar ortadan ya da kısmi cerrahi islemle kelepçe taktirsan sorun kalmaz kocan haklı bu konuda tam boşalma esnasında dışarı çıkmak hüsran o içine boşalma duygusu ise bambaska bişey o esnada partnerine sarılarak dudak dudağa iken bütün herşeyini teslim ediyorsun o anı yaşamak bambaşka bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılBen daha çok spiral istiyorum. Güvenli mi biliyor musunuz
- +1 yıl
Güveni kız arkadaşıma taktırmış tık ben de içine boşalmayi seviyorum kız arkadaşımda aynı şekilde seviyor sorun yaşamadık
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılçoğu erkek içe boşalmayı istiyor ve seviyor ama gel gör ki hamile kalma riski var bebek düşündüğünüzde ve hamile kaldığında bol bol doya doya boşalır içine biraz daha sabretsin
014 Yorumla
Soran+1 yılBen en az 1 2 yıl bebek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıliki yıl dışarıya o zaman farklı yöntemler bulun renk katar
Soran+1 yılNasıl farklı yöntemler mesela
Cevap sahibi+1 yılnasıl oldu
Soran+1 yılSpiral taktırdım
Cevap sahibi+1 yıltavsiye eder misin
Soran+1 yılYani daha yeni kullanmaya başladım ama güzel gibi. Kocamın spermlerinin dışarı aktığını hissediyorum çok tuhaf bi his çok güzel sevdim
Cevap sahibi+1 yıldm e yazar mısın
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılarkadaşça seni rahatsız etmeyeceğim
Soran+1 yılNeden yazıyım neden? Buradan söyle diyeceğini
Cevap sahibi+1 yılgerçekten cinsellik muhabbeti için değil sadece sohbet edecek arkadaş
Soran+1 yılİstemiyorum gerek yok. Diyeceğin varsa buradan de
Cevap sahibi+1 yılistemeye bilirsin saygı duyarım iyi akşamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
ya bi salın allahınızı severseniz oğlanı nefes alsın. senide pilastik tüpe soksalar bir düşünsene. sal bi rahatlasın beynine içerden oksijen girsin. bişi olmaz korkma.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl korkmuyayım ya. Çocuk olursa aldırırım diyorumm onunla mı uğraşacağız birkaç hafta tutsun kendini bi şey olmaz. Sanki 15 yaşınızdan beri hep birinin içine boşalıyordunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin en zevkli anıdır içine boşalmak. hatta boşalınca da içinden hemen çıkarmam ben. Prezervatif zevki azaltır. Baska yöntem de deneyebikirsiniz
018 Yorumla
Soran+1 yılHımm anladım baya önemli anlaşılan. Spiral taktıracağım sanırım zatenn
- +1 yıl
Evet çok mantıklı. Sen haz almiyor musun içine bosalmasindan
Soran+1 yılDaha önce boşalmadı bilmiyorum. Ama çekici geliyor. Tek sorun çocuk o yüzden korunuyum ikimiz de rahat rahat yapalım
- +1 yıl
Buyuk bi zevki kaçırıyorsunuz:) içine bosalmazsam ilişkiye girdim demem. Esin İyi dayanmış.
Soran+1 yılZaten 2 hafta önce evlendik de bilmiyorum ya tüm erkekler istiyor bunu ben çocukları hiç sevmediğim için o olay da bana hep ürkütücü geliyor biraz. Ama korunursak isterim tabii
- +1 yıl
Erkeğin gerilmelerini içinde hissetmek sana haz verecektir.
- +1 yıl
Dene derim rahat ol :)
Soran+1 yılÖnce bi spiral taktırıyım deneyeceğim. Zaten eşim de çok istiyordu
- +1 yıl
Anal denemiyor musunuz
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Anladim. Daha çok yenisiniz. Çok farklı şeyler kesfedersiniz
Soran+1 yılEvlenmeden önce de yapıyorduk
- +1 yıl
Guzelmis. Ten uyumunuz nasil. Ozele gelir misin bisey soylicem
- +1 yıl
Bence çok da kasma coxuk güzel şey, hamilelik de kolay bise değil
Soran+1 yılŞimdilik istemiyorum hamile kalmayı
Soran+1 yılHamilelik güzel çok çekici gözüküyor hamile kadınlar ama çocuk sorun benim için şimdilik. Yoksa ilerde anne olmak isterim
- +1 yıl
İlişkinin tadını çıkarın o zaman :) kac güne yapıyorsunuz
Soran+1 yıl2 falann
Kendin doğum kontrol hapı kullanabilirsin, kadınlar için üretilen prezervatiflerden kullanabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılSpiral taktırmak istiyorum. Ne kadar korur sence
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kondom varsa bırak içine boşalsin rahat rahat o kadar hızlı hızlı sokarken tam zevk noktasında içinden çıkarmak kaçırıyor o zevki
074 Yorumla
Soran+1 yılYırtık falan olur. İstemiyorum huzursuz eder beni o
Soran+1 yılBen çıkarsın istiyorum
Soran+1 yılEn azından spiral taktırasıya kadar. Adam akıllı korunmadan kondom istemiyorum
Soran+1 yılMillet o kadar yıl geri çekilmeyi kullandı. Demekki çıkartılabilir bi süre böyle olsa bi şey olmaz bence
Soran+1 yılZaten eşim prezervatif de istemiyor. Hissi azaltıyor diyor.
Soran+1 yılHayır kondomu çıkartıp ağzıma falan alıyorum
Soran+1 yılHayır olmuyor
Soran+1 yılNasıl hissetmiyorum
Soran+1 yılBilmiyorum ben çok ıslak oluyorum ve ilişki öncesi sürtünüyorum ondan olabilir belki
Soran+1 yılEvett neden şaşırdın ki😃
Soran+1 yılHımm anladım. Hep ıslanıyorum ben
Soran+1 yılKucakta sürtünmek güzel oluyor seviyorum
Soran+1 yılBaşka ne var erkeklerin sevdiği böyle
Soran+1 yılSana ne yapılsa hoşuna giderdi
Soran+1 yılYok burdayım uyumadım
Soran+1 yılEvet çok güzel olurdu sarılmak falan sürtünmek falan
Soran+1 yılUykum yok
Soran+1 yılEvet ben de çok seviyorumm. Eskiden her yere sürtünürdüm
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılHangi amaçla? 😃 ah siz erkekler
Soran+1 yılUyumadım
Soran+1 yılBoynumun öpülmesini severim
Soran+1 yılSeks severim
Soran+1 yılNormalde güçlü erkeğimi kendime yalvartmayı severim
Soran+1 yılÇok abartıyorsun konuşmayı. Sexng yapmıyoruz burada
Soran+1 yılİşte kocam içime boşalmak istiyor
Soran+1 yılBen izin vermiyorum
Soran+1 yılEvet de istiyor iştee illa içime boşalacakmış
Soran+1 yılEvet. Ama ben bu konuda taviz veriyorum bi kere boşalıyım nolucak falan da dedi de yok
Soran+1 yılHatta böyle bi bileğimi tutar gibi oldu zorla boşalacak sandım onun için kavga etmiştik
Soran+1 yılAslında bi yandan haklı çünkü evlenmeden önce yaparkenn ben evlenince boşalırsın demiştim
Soran+1 yılZaten daha yeni evliyiz ama doktora gidicem öylee doya doya boşalır artık
Soran+1 yılZaten onun niyeti çocuk değil tam öyle mi yaptı bilmiyorum da öyle hissedince bile kavga etmiştik yoksa zaten direkt tutsa falan bi süreyapmam onunla
Soran+1 yılHatırlamıyorum derken emin değilim yani hangi amaçla tuttupunu
Soran+1 yılÖyle zorla yapacak karakterde birisi değil zaten
Soran+1 yılDoggy de mi içine boşalmayı şster yani
Soran+1 yılPoz. Fark etmiyor sadece içime yapmak istiyor
Soran+1 yılBen abarma falan diyorum. Ama işte hayır demek de üzüyor beni
Soran+1 yılKavga ederiz bilir.
Soran+1 yılÖyle bi şey olsa ertesi gün hapı falan alırdım artık
Soran+1 yılAnladımm her cinsiyetin sevdiği şeyler farklı tabi
Soran+1 yılAnladım. Ben erkek olsam ben de çok isterdim herhalde
Soran+1 yılHımm anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıladam hep kondom hemde dışarı boşalıyor.. oy oy. kocanın yerinde olmak istemezdim. kondomla seks o kadar zevkli değil
013 Yorumla
Soran+1 yılBen de isterim kocamın zevk almasını. O kadar kınadım arapları s. çar gibi doğuruyorsunuz diye. Hiç bebeğim yok ama genede istemiyorum
Soran+1 yılİçime boşalır ben de isterim ama çocuk sıkıntı hiçbir yöntem %100 korumuyor
- +1 yıl
araplar sadece doğurmuyor... avurapılar da doğum yapıyor.. hap kullan. spral tak ama hem kondom hemdışarı kötü olmuş. ben kondom takmam ve dışarı boşalırım ve hamile bırakmadım.. isteyerek yaptık o ayrı
Soran+1 yılBuradaki araplar hem fakir hem s. çar gibi doğuruyor. Gözle görülen bi şeyin tartışmasını yapmayacağım seninle. Risk almak istemiyorum çocuk konusunda
- +1 yıl
araplar cocuk yapıyor ben bu yüzden cocuk doğurmacağım demen çok ama çok saçma... :) şaka mısın
Soran+1 yılYaaa anlamak istemiyor musun? Ben onları kınadım onlar gibi kontrolsüz çocuk yapmak istemiyorum diyorum. Araplarla alakası yok sevmiyorum çocukları şimdilik anne olmak istemiyorum.
- +1 yıl
çocuk istemiyorsun. anladım... benim eşimde 2. çocuktan sonra eşimde 3 istemedi diye cinsellikte benden kaçtı. benle uyumadı... sonuç mu? başka kadınlara gittim. yanlış anlama günübirlik seks peşinde koşmadım. manita yaptım... yani çocuk istemiyorsan o ayrı bir konu. ama cinsellikte kocanı tatmin etmezsen seni aldatır. istersen dünyanın en güzel kadını ol
Soran+1 yılAhaahhaha saçmalığa bak aldatmışsın bahane arıyorsun ayrılmak boşanmak diye bi şey var hani? Alırsın karşına ciddi ciddi konuşursun. Ben seks yapmıyorum demiyorum ki zaten çok severim seks yapmayı. Ben sadece çocuk istemiyorum diyorum onun için de doktordan randevu aldım. Bu tarz sebeplerden aldatacak birisiyle de evlenmedim. Hem zaten evlenmeden önce de çok seks yaptık eşimle eğer beğenmeseydi ya da isteksiz falan bulsaydı hiç evlenmezdi
- +1 yıl
:) he bahane mi yok.. aynen öyle.. hep kondomla mı yaptın... kondomla zevk tam alınmıyor ya...
Soran+1 yılEvet bildiğin bahane yapmışsın
Soran+1 yılKondomsuz da yaptığım olmuştu
Soran+1 yılBen zaten spiral taktıracağım
- +1 yıl
erkekler ayran gönüllüdür. ben ilk adatma olayım. o zaman MSN de bir kızla sohbet ediyordum. eşimin bana oral seks yapmadığını söyledim. "gel ben yapayım" dedi.. evliyim dedim. " ben değilim" dedi... kız bakire idi ama geçrekten harika bir oral seks ypamıştı :)
+1 yılSaçmalık resmen. Çocuk istemiyorsan önlem alırsın. Bu şekilde mahrum bırakmak saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten önlem alacağım. 2 haftadır böyleyiz sadece
- +1 yıl
Önlemini al o zaman herkes istediği gibi yaşasın istediğini
Soran+1 yılBen istemiyorsam birkaç hafta tutmak çok mu zor sanki? Hepiniz de eşimin tarafındasınız ya
eşin biraz anlayışsız. Sırf boşalmak için çocuk yapılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışsız değil o kadar
+1 yılŞöyle yap , içine boşalsin git iyice temizle , ikin falan banyoda. .
Sonra üstüne de git hap at.02 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün hapı mı?
- +1 yıl
Evett , benim arkadaşım vardı seks sonrası hep atardı sorun yaşamazdik
+1 yıl1 kereden birsey olmaz birakta adam boşalsın doya doya
019 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz. Hamile olmak istemiyorum. Ben korunma yöntemlerine bile güvenmiyorum sen direkt içine boşalsın diyorsun
Soran+1 yılSpiral falan taktıracağım sanırım.
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılDün girdim 26 ya
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla yeni evlisiniz
Soran+1 yılEvet 2 hafta oldu
- +1 yıl
Seninki biraz aceleci davranıyor daha çiçeği burnunda evliliğiniz
Soran+1 yılEvlenmeden önce de yapıyorduk. O zaman da korunuyordu
- +1 yıl
Alımlı zarif birisin ki erkeğin sana doyamıyor kesinlikle
Soran+1 yılDoyamasın zaten😃. Hem ben de isterim yarım kalmamasını da kontrolsüz hamilelik istemiyorum
Soran+1 yılNeden ki 🙂
Soran+1 yılBuraya yazabilirsin 😃 ne kadar özel
- +1 yıl
Herkese açık yerde olmaz utanıyorum
- +1 yıl
Olabilir farketmez
- +1 yıl
?
- +1 yıl
@serkozi0
- +1 yıl
Ne zaman yzcksn KS kaldryr
Soran+1 yılYazdım
- +1 yıl
Tamam
Haklı adam esas zevkli yerinde çık dışarı diyorsun yazık adama
039 Yorumla
Soran+1 yılBen de isterim içime boşalmasını ama çocuk istemiyorum
Soran+1 yılHap kullanınca da ileride çocuğumuz olmayabiliyormuş
Soran+1 yılBen hazır hissetmiyorum. İstemiyorum şimdilik bi bebeğimin olmasını
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen sevmiyorum çocukları. Zır zır ağlıyacak şimdilik istemiyorum anne olmayı. Gezmek istiyorum kocamla
Soran+1 yılİlişkiyi ve içime boşalmasını ben de isterim ama çocuk istemiyorum
Soran+1 yılSpiral taktıracağım belki iğne falan da yaptırırım bilmiyorum. Hep boşalsın da hem dilinden kurtulayım hem de üzülüyorum öyle hayır dedikçe kocama
Soran+1 yılGerçekten o kadar önemli mi ya
Soran+1 yılDaha yeni evlendik zaten uzun süredir mahrum bırakmıyorum
Soran+1 yılEvlenmeden önce de yapıyorduk zaten de o ayrıyeten şimdi içime boşalmak istiyor öyle işte
Soran+1 yılEvet tabiki
Korunuyorduk
Soran+1 yılGene seks yapıyoruz sadece içine boşaldığı için mi o kadar mutlu oluyorsunuz
Soran+1 yılBen senin bitanen değilim
Soran+1 yılMahrum etmek istemem tabi.
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılBenim aklım almıyor nesi bu kadar önemli diye ama randevu alıp korunacağım boşalsın da kurtulsun
Soran+1 yılSen olsan sende mi içine yapmak isterdin
Soran+1 yılAnladım. Peki o zaman
Soran+1 yılYemin de ediyim istiyorsan 😅
Soran+1 yılNeyin sonucunu
Soran+1 yılÖnce bi spiral taktırayım görürüm
+1 yılerkek içine boşaldığında daha zevk alır diğer türlü mastürbasyon gibi oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun. Ben de isterim aslında ama çocuk sıkıntı
- +1 yıl
iğneler var ya da spiral en güveniiri
Soran+1 yılBen aslında o 3 aylık iğneden ve spiral kullanmak istiyorum ikisini birden. Doktora sorarım
- +1 yıl
dene bencede
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yapmak için bahane arıyor da olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğum kontrol hapı veya başka yöntem yok mu doktora sorun
12 Yorumla
Soran+1 yılHap istemiyorum da spiral tam koruyor mu biliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılİyi diyorlar tam bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ertesi günü hapı doğum kontro hapı mapı falan kullancaksın artık. Çocuk istemiyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılHap değil de spiral olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılgit spiral taktır kocan istediği kadar içine boşalsın hamile kalmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Soran+1 yılIsrarı yetti artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakvime göre boşalttır sende regl bittikten 10 gün sıkıntı olmaz sen hadi onu 5e indir
018 Yorumla
Soran+1 yılRisk almak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılRisk almıyorsun zaten bilimsel olarak olmuyor
Soran+1 yılKesin olmuyor diye bi şey yok
Soran+1 yılİhtimal az sadece
Soran+1 yılYani risk almış oluyorsun demek
Cevap sahibi+1 yılŞimdi 12 sınıf biyoloji adet döngüsüne dönmeyelim. Hormon biyokimyası dersi aldık progesteron salgısı dipte oluyor o dönem hamile kalma ihtimalin hormonal olarak sıfır
Soran+1 yılSıfır diye bi şey yok.
Cevap sahibi+1 yılAdetin düzensiz ise evet ihtimali var ama düzenliyse sistem tıkır tıkır işler
Soran+1 yılBu tarz bi saçmalık istemiyorum. Direkt spiral taktırmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOna bakarsan kayabilir spiral
Soran+1 yılİğne ve spiral ikisini yapıcam da gene bi sorarım bilen kişilere
Cevap sahibi+1 yılİğne yaptıracağına ertesi gün hapı al daha iyi
Soran+1 yılSen bu konuda konuşma bence çünkü hiçbir bilgin yok
Cevap sahibi+1 yılTamam abla yok boşuna okuduk o zaman
Soran+1 yılErtesi gün hapı dediğimiz şey YILDA en fazla 2 kez kullanılır ve hormonları bozar. Napıcam yılda 2 kez mi seks yapıcam
Soran+1 yılKendini geliştirmedikten sonra okusan ne olur
Cevap sahibi+1 yılHormonları streste bozabiliyor
Cevap sahibi+1 yılSigarada içkide
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa bırak doldursun içini yaa sonra amuda kalkar aşağı doğru süzülür gider 😉
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBelkide çocuk istiyor ondan direniyor
Soran+1 yılSevmiyor pek çocukları.
Soran+1 yılBen hamile kalmak istemem o sevse de sevmesede
Cevap sahibi+1 yılSevmiyor pek çocukları derken başkasının ki ile kendisinin ki farklıdır onu sevecektir bırak temelini atsın
Soran+1 yılİstemiyorum ben. Ben istemeden yapamaz
Cevap sahibi+1 yılNe zamana kadar sizinle beraber buyur gider. Sonra daha zor oluyor insanın kafası kaldırmıyor ses ağlama kres okul götür getir amannnn uzun iş sizde gençken halledersiniz ii düşünün
Soran+1 yılNe anlatıyorsun? İstemiyorum dedim bitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılIcine bosalmak keyifli senin yaptigin cok fazla ben olsam dinlemezdim
041 Yorumla
Soran+1 yılZorla mı yapardın yani
Cevap sahibi+1 yılZorla degil kacirirdim bilerek
Cevap sahibi+1 yılKondomla bile icine bosaltmamak nedir ya tek gecelik takildiklarim bile hayir demiyor buna
Soran+1 yılBen istiyorum ki boşalırken eliyle uğraşmasın. Çıkartsın içinden de kondomu da ben elimle yaparım
Soran+1 yılKaçırırdım bilerek ne. İstemiyorsa zorla oluyor o
Cevap sahibi+1 yılHe sen onu elinle bosaltacaksin
Ama ayni sey degilki cikarana kadar o. kadar fazla hardlasiyorumki kadin daha da inliyor mesela
Cevap sahibi+1 yılEn olmadi kondomu cikarip agzina bosaltacaksin sende
Cevap sahibi+1 yılYani su ana kadar yapmadim cujku icine bosalmak istemedim ama istesem kaciradabilirdim ozur dilerdik😄
Soran+1 yılÖyle yapıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılHer seferinde agza bosalmakta hos degil
Soran+1 yılNe özürü ya bildiğin zorla oluyor o. Öyle bi şey yapsa küserdim yapmazdım ben. Benim isteklerime saygı duymalı
Cevap sahibi+1 yılKussen de seviseceksin evlilik boyle😄
Soran+1 yılHiçte bile allahalla
Soran+1 yılNeyseki kocam sen gibi zorla yapmaz bikere 😶
Cevap sahibi+1 yılGorursun vermedikce neler olacagini😄
Cevap sahibi+1 yılEvlenmis hem kondom. takiyor hem de disari. cikariyor uzucu😄
Soran+1 yılSen gibi zorla yapmaz onu biliyorum en azından
Soran+1 yılHem daha evleneli 2 hafta oldu
Cevap sahibi+1 yılRahatlat su cocugu ya kondomla. icine bosalsin korkma bisey olmuyor
Soran+1 yılSpiral taktıracağım direkt boşalsın da rahatlasın
Cevap sahibi+1 yılUzerine yikildigi sahne cok rahatlatir seni de.
Ancak cocuk olmadan cok mantikli degil o da
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılOradaki yapiya zarar verebilir gereksiz
Cevap sahibi+1 yılCok mu acemi. geri. cekilme beceremiyor mu
Soran+1 yılAcemi değil de ben istemiyorum
Soran+1 yılÇocuk konusunda risk almam. Olursa aldırmakla uğraşmak kötü
Cevap sahibi+1 yılAldirmazsin tabi ama geri cekilme sorun olmaz bosalmiyorsa
Ben yuzlerce kez yapmisimdir olmadi
Cunku zmaani bilirim ayrica dogurgan donemde yatmasan yeter
Sifir risk
Soran+1 yılIyy hiç sevmem. Öyle bi yöntem bile yok. Bazı cahiller de suyla falan yıkıyor
Cevap sahibi+1 yılAhaah gerek yok disari bosalirsa ve dogurgan donem olmamali
Cevap sahibi+1 yılNasil oldu ya ahah kac gun sonra bosaldi😂
Soran+1 yılSevindi valla gözleri güldü adamın resmen 😅
Cevap sahibi+1 yılNasil peki takilmasi basit mi
Zorluyor mu iliskide
Soran+1 yılYok yok eşim de hissetmiyormuş zaten
Cevap sahibi+1 yılPenis kucukse degmez zaten
Soran+1 yılHayır ya küçük falan değil ne alaka? Biyolojik olarak değmemesi lazım zatenn
Cevap sahibi+1 yıl😂
Soran+1 yılNe gülüyorsun
Soran+1 yılAllahalla
Cevap sahibi+1 yılIc camasir kirlenmesin istiyosan altina bez yay 😄
Soran+1 yılHee oldu birde onunla uğraşıcam. Ben istemiyorum demedim de istemeyen olabiliyor dedim
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. prezervatif olduğu halde çıkarttırıyorsun. doğru mu anladım
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet prezervatifle girsin. Boşalırken çıkartsın onu ağzıma vs işte anla
Soran+1 yılAma işte o prezervatif takmak istemiyor
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Ertesi gün hapı alabilirsin
22 Yorumla- +1 yıl
hap kilo yapmıyormu
Soran+1 yılO yılda en fazla 2 kez kullanılıyor. Hormonları baya bozar.
+1 yılne kadar oldu evleneli
115 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta
- +1 yıl
doğal olarak hamilelik için çok erken ama seksten önce hap kullana bilirsin ya da alet taktıra bilirsin vajinan o zaman rahatlıkla içine boşalabilir ya da vajinan değil ağzıma boşal deyip vajina fikrinden vazgeçire bilirsin
Soran+1 yılZaten ağzıma yapıyor ya da elimle yapıyorum
Soran+1 yılHamilelik hayatta istemem
Soran+1 yılEvet alet demeyelim de spiral taktıracağım
- +1 yıl
adı aklıma gelmedi :) bazen de arkadan deneyin bir şekilde vajinaya boşalmayı unutur
Soran+1 yılArkadan da istemiyorum ben
Soran+1 yılDuyan da hiçbir şeyi istemediğimi sanıcak ya öyle değil de arkadan yapmam ama
- +1 yıl
aslında detaylı anlatsan cinsel yaşantını bir yerlerden yardımı olabilirim en azından yaz bana istersen
Soran+1 yılGerek yok sağol
- +1 yıl
sen bilirsin seni sekste mutlu etmek zor bence
Soran+1 yılSeks konusunda problem yok
- +1 yıl
tek sorun eşin vajinana boşalmak istiyor sen istemiyorsun o zaman bir doktor tavsiyesi al derim ne yapar isem hamile kalmam diye
Soran+1 yılYa spiral düşünüyorum ya da iğne. Gene de doktora soracağım
- +1 yıl
aynen canım hangisi güvenilir ise onu yaptır
Reglden önceki gün yaptır
019 Yorumla
Soran+1 yılTam bilemiyoruz hangi gün olacağını
Soran+1 yılOna gerek kalmadı zaten
Soran+1 yılEvettt kocam sevindi zaten baya. Benim de hoşuma gitti hissetmek güzel hissettiriyor
Soran+1 yılEvett öylee yapıyor artıkk😅 aktığı gibi içinde kalsa neyse de yaptıktan 1 saat sonra bile aktığını hissediyorum az az. Gene de çok güzel hissettiriyor sevdim
Soran+1 yıl3 ü yapmıyoruz da ikiyi yapıyoruz bazen
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılTamam deneriz. Sen seviyor musun böyle içine boşalmayı
Soran+1 yılHımm anladım teşekkür ederim
+1 yılSpiral taktır ya hap kullan.
02 Yorumla
Soran+1 yılHap istemiyorum
- +1 yıl
O zaman spiral
+1 yılKurtadamı çağır. Prensesle size el versin.
014 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun?
- +1 yıl
Sen ne diyorsun?
Soran+1 yılNe kurt adamı ne eli
- +1 yıl
Kocanın önünde seni zi. kesim geldi.
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun 50 yaşına gelmişsin bitane vursam öleceksin birde ne diyorsun 😠😑
- +1 yıl
Kocana sor. Belki ister.
- +1 yıl
Yorumlarımı okudum. Çok komik geldi. Soru için teşekkürler
Soran+1 yılNeden komik geldi
- +1 yıl
Yaprağın verdiği zevki, başka ne sana verebilir bir düşün. Kocanda a. mcığının verdiği zevki başka şekilde alamaz. Yani prezervatif varken ada rahatça boşalsın. Ama sen boşalmadan boşalıyorsa bence bu problem.
Soran+1 yılYok spiral taktırdım zatenn
Soran+1 yılYani içime boşalıyor artık
- +1 yıl
Çözmüşsün olayı. Tamam.
Soran+1 yılEvet çözdükk
- +1 yıl
Senin ve eşin adına sevindim. Başka sorun olursa cevaplarım. Çünkü çok mantıklı bir kadınsın.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ilaçla korun boşalsın
015 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da ilerde çocuk yaparken sıkıntı oluyormuş
Soran+1 yılOlması gereken mi içime boşalması
Soran+1 yılBen gene korundum ama korunmayan bi kadın içine boşalmasını istemeyebilir yanii. Kadının içine boşalanıcağı için kadın nasıl istiyorsa öyle olur
Soran+1 yılOlsun isterse evli olsunlar o sıvıdan tiksinen bile duydum ben
Soran+1 yılEvet ama olabilir sonuçta
Soran+1 yılBirde iç çamaşırı falan kirletiyor seksten sonra da aktığı içinn o yüzden istemeyen falan olabilir
Soran+1 yılYani evet. Ama istemiyorsa olmaz sonuçta zorla yapacak halimizi yok
Soran+1 yılBen tiksinmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Korunma iğnesi ol sende.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu kesin acaba. Çünkü bebek olursa falan aldırmak zorunda kalmak istemem
- +1 yıl
Bilgisi olan doktor ile görüş. Mutlaka bilen vardır hatta sağlık ocağında hemşire ile görüş yönlendirsin
çocuk isteyen erkeğin klasik kandırma yöntemi bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocukları o da sevmiyor ama
Soran+1 yılOhooo onla olacak gibi değil. O yılda en fazla 2 kez kullanılır ve hormonları bozat
Soran+1 yılBilmiyorum spiral taktırmak istiyorum galiba da ya korumazsa diye korkuyorum
+1 yılGit sağlık ocağına bedavaya spiral takiyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılBedava mıydı? Bilmiyordum. İyi takamazlarsa ne olucak ben doktora gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Sağlık ocağı daha iyi özelde en az 700-800 ödersin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İçeride prezervatif e boşalmasını söyleyin bari
03 Yorumla
Soran+1 yılYırtık falan olur istemiyorum
Soran+1 yılYok çocukları o da ben de o kadar sevmiyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpiral taktir bence çok rahat edersiniz
110 Yorumla
Soran+1 yıl%100 işe yarıyor mu kanki ben risk almak istemiyorum
- +1 yıl
birlikte olduğum bir kadın vardı, spiral taktırmıştı, defalarca içine boşaldım, bir sıkıntı yaşamadık
Soran+1 yılÇok mu önemli ki içine yapmak
Cevap sahibi+1 yılYani çok aşırı düşük ihtimal eğer olursa da bu senin kaderin daha iyi bir korunma yöntemi yok
Soran+1 yılOlursa aldırmak zorunda kalırım ama
Soran+1 yılHem iğne hem spiral takırıyım o mantıklı geliyor
- +1 yıl
birlikte olduğum kişi öyle seviyordu, spiral taktırdığı için rahattı, hep içine boşaldım
Soran+1 yılAma hamile kalanlar da oluyor
- +1 yıl
çok düşükmüş o ihtimal, birlikte olduğum kişi 10 yıldır kullanıyormuş, hamilelik yaşamamış
Soran+1 yılBi soru sorduk ne kızıyorsun
+1 yılistemiyorsan yapma
23 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben de çok isterim de çocuk sıkıntı. Spiral falan taktırsam kesin işe yarar mı acaba.
- +1 yıl
düğümlettirmek %100 korur ama geri dönüşü yok bir de çocğuun olmaz
Soran+1 yılOnu istemiyorum. İleride çocuk yapmak isterim. Hap da sıkıntı o da hormonları bozuyor.
+1 yılhapp attt
11 Yorumla
Soran+1 yılHormonları ters etkiliyormuş. Spiral taktırmak istiyorum
doğal değilmi
019 Yorumla
Soran+1 yılNe doğal değil mi?
Soran+1 yılBen istemiyorum
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılKorunma yöntemi olmadan
Soran+1 yılKondom kullnınca içime boşalmış olmuyor
Soran+1 yılGeri çekilme diye bir korunma yolu yok
Soran+1 yılO bir korunma yöntemi değil
Soran+1 yılGeçici çözüm istemiyorum
Soran+1 yılSıcak bi şeyden nasıl serinliyim? 3 aylık iğneler varmış onlar da aklımda belki iğne yaptırırım
Soran+1 yılİstemiyorum ben
Soran+1 yılSen seviyorsan sen yaptır kendine
+1 yılErkeğin en çok zevk aldığı sey
08 Yorumla
Soran+1 yılHımm anladım. Israrından belli
- +1 yıl
Dışarı boşalmak agresif yapıyor insanı
Soran+1 yılİnsanlar onca yıl neden geri çekilme yöntemini kullanıyordu o zaman
- +1 yıl
Sen nerden biliyon insanların bunu yaptığını kaç kişinin cinsel yaşamını gördün
Soran+1 yılGerek akademik anket sonuçları gerekse halktan duyduğum kadarıyla biliyorum. Yapanlarlar var
- +1 yıl
Kadını üzmemek için erkekler bunu kabul ediyordur ama emin ol işkence yaşadığım için biliyorum
Soran+1 yılİşkence mi
- +1 yıl
Bak burdan konuşmaya devam edersek engel yeriz gzli değilim istersen bulabilirsin beni
Mahrum birakma bosalsin nolcak kanka
010 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmak istemiyorum riske atmak hiç istemiyorum
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBen de isterim içime yapmasını ama çocuk hayatta istemiyorum.
Soran+1 yılSpiral taktıracağım sanırım ama işte korumazsa sıkıntı
Soran+1 yılKoruma yöntemleri de %100 değil ki. Bebek falan olursa aldırmak zorunda kalırız çünkü. Anlatıyorum bunları çocuk gibi ısrar ediyor. Onu da kırmak istemiyorum
Soran+1 yılBuraya söyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzin ver bir defa bosalsin ertesi gun hapi alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bitmez ki onun hevesi. Ben güzel bi korunma yöntemi istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSpiral taktir vajinana
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat