Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her ikisi de
ikisi de olmaza olmazdır.
seks kelimesinden gıcık alıyorum yabanı bir kelime ve içerisinde her iğrençliği barındırıyor
cinsellik deseniz daha iyi
insan eşini sevmeli. sevginin vücut dili olan sevişme ile de sevmeli.13 Yorumla- +1 yıl
çok basit bir örnek vereyim
bir yeğeniniz ya da küçük kardeşiniz var ya da çozuğunuz
bu çocuğa sadece seni seviyorum diyerek onu sevginiz konusunda ikna edemezsiniz
rarılmalı koklamalı saçını okşamalı öpmeli elini ayağını mıncıklamalısınız ki o çocuk sevginizden emin olsun.
eşler de öyle. sevişmeden seviyorum lafı yetmez - +1 yıl
Sevmeden seks... en iyisi.
En İyi Cevaplar
İkisi de bence
Seks gerektiğinde iki kişinin kararı ile olur biri ister biri istemezse eşini zorlarsa onu çok üzebilir bence
Sevgi ilgi her ilişki de bulunmalıdır zaten onlar olmazsa aşkta olmaz10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşktır tutkudur yoksa kimse kimseyi takmaz saygı duymaz seksi dışarda da yaşarsın ama evlilikte aşk varsa tutku varsa asla dışa kaymaz o kişiler bagli kalır
21 Yorumla
+1 yılsöylediğinin tam tersi. esas duygular biyere kadar. gelip geçiyo. ama cinsel yaşam bir ömür boyu sürüyo. abi dünyadan haberiniz yok ya az okuyun araştırın.
222 Yorumla- +1 yıl
işte o kalan şey sevgi değil aslında. aşk bitiyo yerine sevgi geliyo sevgi bitince de yerini alışkanlığa bırakıyo. bu kadar basit. seks de olayın sosu zaten seks olmasa hiçbir evlilik yürümez.
- +1 yıl
sevgi ve saygı da önemli ama bizim frijit kadınlarımız cinselliğe hiç önem vermiyo sonucunda da aldatılıyolar yani o yüzden seks ayakta tutuyo. bak bi erkeği cinsel anlamda doyurursan istediğini veriyo sana. sen istemeden senin için fedakarlık yapıyo. çünkü cinsel anlamda doyurmuş oluyosun. tecrübeyle sabit çok karşılaştım. cinsel anlamda doyur, sana dünyaları verir.
- +1 yıl
Wowwww alkışşşşş
- +1 yıl
@softpowerr rica ederim efenim :)
- +1 yıl
Bu sıradan bir yorum değil. Ya evlisin ya da evlilik geçirmiş. Ya da ben yanılıyorum :))
- +1 yıl
@softpowerr yoo bekarim henuz 🤣 biliyorum iste
- +1 yıl
değerli bekarlardansın :D
- +1 yıl
@softpowerr kesinlikle. Bu konuda mütevazı olamıcam valla kendimi beğeniyorum yani.
- +1 yıl
gereksiz mütevazilik sahte durur zaten
- +1 yıl
@softpowerr aynen bu konuda mutevazı olamam. ha başka konular olabilir. ama bu konu benim özel ilgi alanım. keşke ailem modern falan olsaydı direkt cinsel terapistliğe yönelirdim. annem biraz kabullenirdi de babam falan çok laf eder çok yobazlar.
- +1 yıl
yobaz bir aileden cinsel terapist çıkacak kadar kendini geliştirmen güzel. kadınların frijit olduğunu nereden biliyosun. ilgimi çekti bu tespitin çünkü bende de var bi tane
- +1 yıl
@softpowerr gözlem diyebilirim. evliliklerin yüzde 85-90ında erkekler aldatıyo cinsellik yüzünden. ya da tam tersi bazı kadınlar çok istekli mesela onlar aldatıyo. aldatma sebebi hep cinsel. o yüzden bakirelik, namus bik bik bik çok boş muhabbet. bakire evlenenler çatır çatır aldatılıyo. çünkü bakirenin bi birikimi yok yaşanmışlığı yok bilgisi yok cahil kalıyo. erkeğin bakire istemesi de zaten özgüvensizlikten. diğer erkeklerle kıyaslanmak istemiyolar. erkeklerin basitliği de burdan geliyo. gözlem yani çoğu kadın isteksiz, bilgisiz kendini keşfedememiş bile.
- +1 yıl
alkışlıyorum. evlenirken bakire olmamasını isterdim. diğer erkekle kıyaslanmak umrumda olmazdı. bakire olmayanın libidosu öyle çoktur ki yapmıştır. benim de aradığım budur zaten. ama bakire birini sevdim. o hem firijit hem de yasakları çok. haliyle aldatılıyor
- +1 yıl
@softpowerr yani hakediyolar :D bunlar da hakediyo yani. cahiilik istememek falan ne yani :D evliliğin yüzde 80i falan seks.
- +1 yıl
e yani ev arkadaşı almıyoruz. ev arkadaşım olsa daha rahat olurdum inan :D insanlar niye evlenir, evcilik oynamak için değil. bu arada pcos muşsun. geçmiş olsun.
- +1 yıl
@softpowerr evet tesekkurler. Bi de bakire kalanlar gururlaniyo ona cok guluyorum. Kendilerine hakim olma gibi bi durum yok ki. Bakire olanlar zaten isteksizliginden bakire kaliyo. İstekli olup bakire kalan da anal yapiyo yani. Sahtekar dolu. Bunlar aldatilsin zaten 🤣
- +1 yıl
aynen isteği yok bekaretle övünürler :D senin nasıl seks hayatın? aktif misin
- +1 yıl
@softpowerr bunu seninle burada konuşacağımı düşünmüyosun heralde? sakın benle o konulara girme buranın abazalıklarına tahammülüm yok. seni ilgilendirmez. iyi günler.
- +1 yıl
Daha düzgün üslupla söylesen de anlardım. İyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgidir tabi ki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi seks ayakta tutar ama diğer durumlarda bazen etkiler seks tekrarına etki etmez olayların artı ve eksisi ve seks birlikte değerlendirilir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi saygı ve seks yani muhteşem 3S kuralı sjssj
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama napalım 😂
+1 yılBu konuda onceligin sekste oldugunu rahatlikla soyleyebilirim, sevgi ye orani %60 şahsi fikrim
12 Yorumla- +1 yıl
Aradaki seks bitmisse cogunlukla o iliski bir daha duzelmiyor, gorusmelerimde cok sorun oluyor bu
- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılhevesle biter en büyük aşklar da ama saygı ölümsüz dur
15 Yorumla- +1 yıl
yokk saygı çok başkadır, herkes anlayamaz bunu
- +1 yıl
kıymet bilen biri de olması şart karşınızda
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk başlarda çok önemli ama iş boşanmaya kadar gidebiliyor yoksa sevgi daha bir uzun vadeli iş haklısın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yok şu an bizde. Ama gidiyor. Demek ki sevgiymiş
10 Yorumla
+1 yılMadem bunlar evliliği ayakta tutmak için yeterli olabiliyor, öyleyse neden herkes birbirini aldatıyor?
01 YorumlaTabi ki sevgidir, ama seks hayati tatminkar degilse elbet sorunlar cikacaktir.
13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sevgi sonra seks tabi ki
sevgi bağı olmadan yaşanan seks düşünemiyorum tatsız tuzsuz yemek gibi olur
00 Yorumla Tabikide sevgi ve saygıdır. Özellikle sevgi. İki insanın her an bir birine tahammül etmesi sexle olacak bir şey değil
00 Yorumlaseks seks seks
17 Yorumla
+1 yılSekse çok anlam yükleniyor
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi seksi güzel yapar seks sevgiyi besler
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle diyorum Sen evli misin peki Nasıl Seks hayatınız
- +1 yıl
Var mı peki evlenecek bir arkadaşın Yoksa yalnız bir Bakire misin evlendiğinde e seks hayali Kuran
+1 yılSekstir. Seks yoksa evlilik olmaz
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgi saygı ve sehvet
18 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi daha önemli
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılikisi de biri olmazsa ilişki bozulur. He menopozdan sonra belki seks önemsizleşebilir.
00 YorumlaBaşta saygı sonra sevgidir seks bence üçüncü sırada
00 Yorumla
+1 yılSevgidir, seks o kadar değil.
10 Yorumlaİkiside önemli birbirini tamamlayan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. İkiside olmazsa olmazdır
10 Yorumla
+1 yılSeks her şey değil ama çok şey kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılsevgisiz evet ama sexsiz hayır yaşayamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside biri olmazsa mevzu patlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok şey var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlişkiyi ayakta tutan seks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks ve paradır bence. :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saygı ilgi ve sevgi tutar bence
00 Yorumla
+1 yılİkiside değil saygıdır ayakta tutan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside.
10 Yorumla Sevgidir Tabikide
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sekstir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ve saygıdır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşabilmek anlayabilmek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi saygı sadakat seks
00 Yorumla İkisi de lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı sevgi ve seks
00 Yorumla Saygı mnk saygı
00 Yorumla
+1 yılönce paradır
00 Yorumla
+1 yılseks sevgi hepsi önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılIkiside
00 Yorumla
+1 yılSekvgili.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne değil efendim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler