Gizli Üye(30-35)+1 yılTam doyumu ve hazzı hissedemediğiniz için tatmin olmuyorsunuz, evet bende sizin gibi çok istekliyim, sanırım bu durum sahip olduğum burcu taşıyor olmamın bir parça özelliği olsa gerek gibi düşünüyorum. Eğer tam anlamı ile tatmin oluyorsam bir süre hayata daha iyi entegre olabiliyorum. Bu anlamda sizi çok iyi anlıyorum. Aslına bakarsanız sevişmek bir sanat, ilişkiyi sadece eylem olarak nitelendiren kişiler ile bir araya geldiğimizde sonuç tatminsizlik oluyor. Tabii ki mutlaka fiziki etkenlerde söz konusu, boy ve kalınlık gibi görsel ve fiziksel doyumu etkileyen sebeplerde var.
09 Yorumla
Soran+1 yılAslında yaptığım kişiler de iyi
Cevap sahibi+1 yılBelki de bu konuda yanılıyor olabilirsiniz. Bazen bir şeyleri gerçek anlamda yaşadığımızda ben daha önce boşuna yaşamışım diyoruz ve o zaman yanıldığımızı anlayabiliyoruz.
Soran+1 yılTek kişiyle denesem haklı olabilirsin. Ama denediklerim güçlü kuvvetli falann kısa da değil boyları şeyinin
Cevap sahibi+1 yılTüm bunlara ek beni görsel olarak değerlendirmenizi de isterdim aslında. Bir insanın tamamlayıcısı olmalı ve tesadüfler her zaman tesadüf değildir. Gerçekçi olmayı seviyorum.
Soran+1 yılGizliden çıkmam
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum,
Soran+1 yılYaşın çok büyük amca diyeceğim yaştasın
Cevap sahibi+1 yılGörmeden değerlendirmek bir miktar ön yargı diyebiliriz, bence yanılıyorsunuz.
En İyi Cevaplar
+1 yılÜlkenin birinde cok istekli mi istekli bir kadin varmis kimse bu kadini cinsel doyuma ulastiramamis! En sonunda Akillara Namık Kemal gelmis olsa olsa bu isi o becerir demisler ve cagirmislar!
Namık Kemal´in de " Ben bu isi ancak karanlik bir oda da yaparim" diye özel bir istegi olmus!
Netice de Namık Kemal ve Kadin karanlik bir oda da baslamislar sevismeye…
1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmus ikisinde de tik yok…
24 saat sonra artik kadin pes etmeye baslamis ve seslenmis
-"Yeter artik Namık Kemal yeter, ben öldüm!"
-" Ne Namık Kemal´i abla ben Recep!"
-"Recep mi? Peki ya Namık Kemal? O nerde?
-"O disarda bilet kesiyo abla"
05 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha
Soran+1 yılSeks muhabbeti mi yapmak istiyorsun
- +1 yıl
Hayır sevmem baska
Soran+1 yılBuraya söyle ne diyeceksen
- +1 yıl
Anında kaldırılır link
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlarda belli zamanlarda olur geçer.
Birgün buradan bir kadinla tanıştık aynı senin gibi çok istekli olmaktan şikayetçi. Neyse aynı sorun bende de var dedim. Konuştuk biraz. Gerçekten aşırı istekli günde bicok defa mastürbasyon yapıyor hatta birçok erkekle konuşuyor falan. Bikac gün sonra yazıyorum isteğim geçti diyor. Yani ayda maksimum bir hafta boylesiniz asla bizim gibi olamazsıniz
016 Yorumla
Soran+1 yılBazen istemediğim de oluyor tabii hatta erkeklerden soğuduğum da olmuştu eskiden
Cevap sahibi+1 yılTamam işte dediğim gibi zaman zaman olan durum seninki. Abartma
Soran+1 yılAma bayadır var genede
Cevap sahibi+1 yılBayağı dediğin kaç gün
Soran+1 yılİşimden alıkoyuyor yoksa önemli değil pek
Soran+1 yılNe günü ay oldu ay
Soran+1 yılBeyin iş yapmamak için farklı şeylere odaklanıyor
Soran+1 yılO da seks falan olursa sıkıntı oluyor
Cevap sahibi+1 yılÜst üste orgazm olduğun zaman bir dahaki istek ne zaman oluyor
Cevap sahibi+1 yılBenzer durumdayım iş yerinde bile mastürbasyon yapıyorum bu yüzden
Soran+1 yıl1 saat sonra olduğu da oluyor
Cevap sahibi+1 yılFırsat buldukça yapmak gerekiyor her an her yerde ama riskli oluyor bazen
Soran+1 yılPartner bulmada sıkıntım yok
Cevap sahibi+1 yılDevamlı bulmak zor ama mastürbasyon risksiz
Soran+1 yılErkekler için zor olabilir. mastürbasyon yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yapmak istiyorsan onu yap o zama
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAklını meşgul edecek bir uğraş edin, isteğini bastır demiyorum, sadece enerjini başka bir şeye yoğunlaştırmaya çalış. Olmazsa terapi al, bununla yaşanmaz, bir süre sonra kendini rastgele erkeklerle seks yaparken bulursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama dayanamıyorum işte
- +1 yıl
Sen nasıl bir yardım istiyorsun? 7 kişi birleşip kurbanda danaya girer gibi sana mı gelelim, yoksa aramızda para toplayıp Afrika'ya mı gönderelim? Çatır çatır sevişiyorsun işte, daha ne? 😂
Soran+1 yılYaşamamıştım kaç gündürr
Soran+1 yılBugün yeniden açtık gözlerimi dünyaya😅
Soran+1 yılYeniden doğmuş gibi hafifledim😅
- +1 yıl
Senin adına çok sevindim. Herkes çenesiyle seks yaparken sen k u k u nla yapıyorsun 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim sen kafana hep cinselligi takmışsın yapıyorsun kafa orada olduğu için bir daha yapayım diyorsun bu kısır döngü devam ediyor sana tavsiyem günde on bin adım at plates sporu yap, arkadaşlarınla voleybol oyna, kafeye git kitap oku kafayı kutuyu düşünmekten bu etkinliklerle yok et gece yastığı başına koyuncada bir parti mastürbasyon yap rahatla sabaha kadar deliksiz uyursun. Arabada aleti büyük biriyle yap oh rahatla
17 Yorumla
Soran+1 yılSabahları genelde meşgulüm zaten
Soran+1 yılSaati yok
Soran+1 yılBenim canım ne zaman istiyorsa. Kimseye de hizmet etmem
- +1 yıl
Hizmet demek istemedim neticede ilişki iki partnerin azami zevk alması için birbirlerine ya mış olduğu cinsel hareketlerdir. Bunu kimle yapıyorsak benim ona yaptığım oral sexks hertur öpme sevme gitgeller, onun bana yaptığı oral ve diğer hareketlerle birlikte boşalmamiz için yaptığımız hareketlerin tümüdür bunu böyle düşünelim. bunlar ne kadar istekli yaparsak keyfine o denli yüksek olur. Hizmeti iki partnerin birbirine yaptıkları cinsel anlamda hareketler olarak kabul et.
+1 yılısteklı olma sebebın doyumsuzluk benım gıbı :D ben careyı buldum ama :d
38 Yorumla
Soran+1 yılNaptın
- +1 yıl
burada söylersem 10bın tane takıp gelır :d
- +1 yıl
zencıyle canım :D
Soran+1 yılVar zenci olan eski sevgilim. Pek bi faydası olmuyor bence
Soran+1 yılTam eski de denmez aslında
- +1 yıl
nasıl olmuyor zencıyle yaptın yınemı doymadın?
Soran+1 yılAham şaham büyük değildi
Soran+1 yılAfrika zencisi ise pis olma ihtimalleri oluyor
+1 yılHayatını etkileyecek kadar zorluyorsa doktora git terapi işe yarar
23 Yorumla
Soran+1 yılTerapi mi? Bunun terapisi var mı? İlaç falan vardır belki onu mu alsam
- +1 yıl
Hayır ilacı olduğunu sanmıyorum. Hormon bozukluğu varsa ilaç yazabilir. Doktora gitsen yönlendirir.
+1 yılHaftada 2 ye düşürüp
Düzenli hale getireceksin
Zamanını dolduracaksin
Boylece zamanla beynin buna alisacak012 Yorumla
Soran+1 yılZamanım dolu zaten de yapmasam bile aklımda oluyor
Soran+1 yılAsıl sorun o
Soran+1 yılYaşadığım şeyler gözümün önüne geliyor
Soran+1 yılErkeklerin kaç dakika sürüyor mastürbasyon ınız falan
- +1 yıl
Normalde erkekler 3 5 dakikadır
Ama bu yanlış mastur kaynaklı
Doğru yaparsa Erkekler istedikleri kadar dayanır
Soran+1 yılNeee 3 5 dakika mı?
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılBence sen de bi sorun var
- +1 yıl
Işte Mesela diyeceksin ki
Salı cuma günleri
Sadece o günlerde yapıcaksın
Planliyacaksin yani
Ya da haftada 3 güne çıkar
Bu enerjini sporda coook yorularaktq atabilirsin
Zihnini fazla meşgul eden işlerle ugrasarakta - +1 yıl
Bem de sorun yok
Genel olarak bahsettim
Erkekler doğru yaparsa
Istediği kadar dayanabilir diyorum
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Bir erkek doğru yaparsa
Dakika Sınırı yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha önce iki arkadaşımda bu durumun olduğunu gördüm doğru terapist ile tedavi edilebiliyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu zahmetli ki. Pek vaktim olmuyor benim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTrde tam anlamıyla orgazm olabilen kadın çok azdır zaten ki. Türk erkenlerinde erken boşalma sorunu var belki siz o süreçte tam hazza ulaşmıyorsunuz o yüzden olabilir
026 Yorumla
Soran+1 yılPek sanmıyorum daha çok doyumsuzluk var gibi
- +1 yıl
Kaç dakika sürüyor
Soran+1 yıl1 30 saat bir tanesi ama yaptıktan sonra da bazen tam doyum olmuyor
Soran+1 yılSüre de değişiyor bazen
- +1 yıl
Hocam sen bi kurşun döktür
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bir buçuk saate doyulmaz mı hiç
Soran+1 yılBitiş anına bağlı hem 1 30 saat çok değil bence
- +1 yıl
40 sefer boşalman lazım o süreçte. Bence çok normal gelmedi erkeği de yorarsın
Soran+1 yılBilmiyorum artık. Bence çok değil. Önsev.. de dahil hemde
- +1 yıl
Şanslısın gerçekten Trde uzun süre boşalmayan bir erkek arkadaşa sahipsin
Soran+1 yılErkek arkadaşım değiş
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılHem gerçekten çok uzun süre değil bence. Biraz dinlenince süre olarak yetiyor
Soran+1 yılÖnsev. De dahil ki zatennn
- +1 yıl
Nasıl yani dinlene dinlene mi sevişiyorsunuz😀
Soran+1 yılÖyle mola verip ayrılmıyoruz ama öpüyor falan bi süre girmiyor yani falan filan çok anlatmıyım
- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzatın yeterince ıslandığından emin olmadan birlikte olmayın. Bi de orala karşı olumsuz bir fikrin yoksa bırak uzattıkça uzatsın
Soran+1 yılOlumsuz bi tavrım yok. Çok seviyorum
- +1 yıl
Durmasın o zaman hiç. Herkesin haz noktası farklı. Belki birlikte olmaktan bile daha fazlasıdır senin için
Soran+1 yılEvet çok seviyorum
- +1 yıl
Ordan yürüyün mutlu olursunuz
Soran+1 yılBen ciddi ilişki istemiyorum. Ciddi ilişki yapsam burada bu konuda ne soru açarım ne de böyle erkeklerle konuşurdum. Yapamayacağım sorumluluğu da alıp kimseyi üzmem
- +1 yıl
Duygusal anlamda mutluluktan bahsetmedim ki. Zaten yukarda erkek arkadaşın olmadığını söylemiştin. Saygı duyuyorum. Ben Yatakta mutlu olmaktan bahsediyorum. Bir şey yapıyorsan hakkıyla yapacaksın hayatın her alanında böyle
Soran+1 yılEvet bence de
- +1 yıl
Bir de benim dediğim şekilde deneyin
tam doyumu aradığın kişide bulamıyorsun bence
010 Yorumla
Soran+1 yılDoyuruyor
Soran+1 yılYani bence gayet iyi ama canım istiyor tekrar dayanamıyorum tekrar yaptırıuorum
Soran+1 yılBana yetmezsin
Soran+1 yılHerkes başta öyle diyor
Soran+1 yılSeksi mi?
Soran+1 yılHerkesle yapmıyorum
Soran+1 yılAma biliyorum yetmezsin bana
Soran+1 yılProfildeki sen misin
+1 yılSen muhtemelen baya ıslanıyorsundur gün içinde. Küçük penisliler tatmin etmez seni 😋
0114 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor
Soran+1 yılAma böyle benim gibi de olmak iyi değil.
Soran+1 yılEvet tabi kötü olurdu zevki de yaşıyorum aslında ama tekrar canım istiyor
Soran+1 yılBazen mesela canım yanıyor ama yapasım da oluyor
Soran+1 yılmastürbasyon nereden hiç yapmıyorum
Soran+1 yılÇok yaptığım için acıdığını düşünüyorum ben
Soran+1 yılAma isteğim de oluyor
Soran+1 yılGeçen gün bunu yaşadım
Soran+1 yılHem isteğim vardı çok hem de canım yanıyordu
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken bi şey sokmuyorum
Soran+1 yılO acıyor dediğim her zaman olmuyor yukarıda dedim geçen yaptığımda diye
Soran+1 yılDedim ki mesela canım çok istedi. Yaptık bi süre geçiyor aradan. Sonra ben tekrar.. mek istiyorum. Diyelim ki tekrar yaptık falan acıyor bu sefer ama canımda istiyor
- +1 yıl
Acıdan da zevk alıyorsun çünkü
Soran+1 yılBilmiyorum galiba. Acısa da yapmaya devam ediyorum ama hiç acımasa sadece zevk alsam daha güzel
Soran+1 yılKasta ne
- +1 yıl
Kas 😂 Kaslı erkek yani
- +1 yıl
Seninle sohbetten keyif alıyorum, konuşmaya devam etmek isterim
- +1 yıl
Bana cevap vermeme sebebin kibar olmam belli ki 😂 Sen bilirsin
Soran+1 yılKibarlıkla alakası yok
- +1 yıl
Ne oldu o zaman? Güzel güzel sohbet ediyorduk
Soran+1 yılHangi şehir
- +1 yıl
İzmir'deyim sen?
Soran+1 yılBende izmirdeydim şimdi Eskişehire geldim
- +1 yıl
Aa ciddi misin? Ben de Eskişehir'e gidiyorum arada arkadaşım okuyor Osman Gazi'de. Sen ne zaman İzmir'deydin?
Soran+1 yılGeçen hafta. Kuzenim orada
- +1 yıl
Ne olduğunun farkında mısın? :)
Soran+1 yılNasıl yani 😄
- +1 yıl
Şaka gibi yorumlarımı silip duruyor KS
- +1 yıl
Diyorum ki denk gelme ihtimalimiz yüksek bence burada konuştuğun çoğu kişinin aksine
- +1 yıl
Nasıl gidiyor?
Soran+1 yılGüzeell. Senin?
- +1 yıl
Benim de iyi gidiyor. Neden cevap vermedin bana merak ettim
Soran+1 yılBuluşup seks yapıp ayrılmak istemiyorum.
- +1 yıl
Anlıyorum ama zaten kastettiğim o değildi yanlış anlaşıldım sanırım. Ben düzgün birisiyim biraz tanırsan anlarsın, yurtdışında okudum, çok insan tanıdım herkese saygılıyımdır her zaman. Senle de kafamız uyuşuyor bence ondan konuşmaya devam edebiliriz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ne yapıyorsun nasıl gidiyor?
Soran+1 yılİyii gidiyorrr sağoll sende durumlar nasıl?
- +1 yıl
İyi gidiyor benimde sağol :) Spora geçtim şimdi indir kaldır yapıyorum işte 😂
Soran+1 yılHımm anladım : D. Ben de severim indir kaldır yapmayı 😅
- +1 yıl
Hahaha senin yaptığın indir kaldır en güzeli 😋 İyisin sanırım bu konuda..
Soran+1 yılYanii beğenirler genelde😅
- +1 yıl
Hahaha ya tutkuyla yapıldıktan sonra beğenmemek elde değil. Karşıdaki hatunun istekli olması lazım. Sulanma falan olması beni delirtiyor mesela
Soran+1 yılHımm anladımm ben günlük hayatta bile en ufak şeye ıslanıyorumm. Tutku olmadan da seks olmaz zatennn
- +1 yıl
Kesinliklee.. Ya ıslanma mukemmel bir şey resmen gel beni yap canım istiyor diyor aşırı seksi. Takıldığım bir kız var o da ıslandım dediği anda çok sert yapıyorum tutamayıp kendimi inadına diyor herhalde o da 😂
Soran+1 yılBenim de çok canım istiyor ama güzel bi şey sonuçta böylee ben çok seviyorum kucakta aynanın önünde
- +1 yıl
Aynen öyle cinsellik harika bir şey partnerinle ten uyumun oldugunda ozellikle. Benim kucaga alma pozisyonunda alabilir misin icine sence uzun kalın?
Soran+1 yılAlırdım herhalde. Hem isteyince acısa da dur denilmiyor. Hissede hissede yapmak güzelll.
- +1 yıl
Acısa da durmam ben zaten. Sert seviyorum köküne kadar alman lazım 😉 Giyim tarzın nasıl bu arada?
Soran+1 yılAhhaldkska lise eteği falan sever misin yoksa
- +1 yıl
Bayılırım nerden anladın shhsbs hele altinda tanga varsa var ya nasıl demir gibi oluyorum izle hahaha
Soran+1 yılBen de çok severim lise eteği de tanga da. Ee sonuçta pazar donuyla seks yapacak halimiz yok 😅.
- +1 yıl
Inan bana olanina denk geldim insan uzuyor bu da libido yani 😅 Mini etek fantezim var zaten
Soran+1 yılKaç farklı kişiyle yaptın ki? Sen topuklu ayakkabı da seviyorsundur şimdi
- +1 yıl
Çok oldu desem 😅 Saymadım yani. Sen? Topuklu ayakkabı + mini etek + tanga = beni yarın oturamayacagim kivama getir demek benim kitabimda. Bayilirim bayilir cidden cok sertlesirim shhshs
Soran+1 yılTemiz olmayan, kendine bakmayan birisiyle falan yaparsan hastalık kapma ihtimalin de olur yalnız söyliyim🙂. Ben farklı kişilerle değilde aynı kişiyle uzun süreli falan seviyorum genelde.
- +1 yıl
Ben seçiciyim ya bir kadınla olduğumda anal dışında her şeyi yaparım. Yalamayı çok severim mesela yer yutarım yani sonra da dusmanim gibi anladın sen 😅 Ondan iyi karar veriyorum ya. Zaten tanidigim insanlar oluyor genelde. Temiz olduklarini biliyorum. Sen kac kisiyle yaptin? Ve topuklu giyiyor musun, ince transparan corap falan?
Soran+1 yılBen severim jartiyer çorap topuklu giymeyi falan. Anal ben de karşıyım zaten. 5 6 kişiyle falan yaptım ama baya seçiciydim
- +1 yıl
Jartiyer zaten felaket bir şey :) Yaptıkların arasında en iyisi kimdi? En kalını mıydı, en yakışıklısı mıydı en iyi yapanı mıydı ya da başka birisi miydi?
- +1 yıl
Bir sey mi oldu?
Soran+1 yılEn çok seveni ilgi göstereni normalde de hep destek olan birisi var onun yapışını seviyorum. Kalın da güzel oluyor tabi onu da es geçmemek lazım😅
- +1 yıl
Sen hep gece geç saatlerde aktif oluyorsun sanki, aşağıdaki rahat bırakmıyor sanırım hahaha. Evet kalınlık bence de önemli. Cinsellik dışında da sohbet edebilmekte öyle. Bende bir partnerimin istediği üniversiteye girmesi için onu çalıştırmıştım. Güzel şeyler bunlar
Soran+1 yılEvet rahat bırakmıyor sağolsun😅 daha bugün yaptım ama işte isteyince karşı koyulmuyor
Soran+1 yılEvet tabikii iyi bi cinsellik için bir sürü etken lazım
- +1 yıl
Hahaha boş ver ya en güzel yıllarımız.. düşünsene cinsel isteğinin artık olmadığını 🤯
- +1 yıl
Bende bugün 3 kere yaptım artık yatıcam yarın mesai var. Yazarım yine sonra :)
Soran+1 yılTamam iyi uykularr tatlı rüyalar 🙂🌑
- +1 yıl
Selamm, bugün nasılsın bakalım :) Yine istekli uyandın mı?
- +1 yıl
Nerelerdesin?
Soran+1 yılEveett ya isteksiz olduğumuz gün yok
Soran+1 yılSen neler yapıyorsun
- +1 yıl
Dışardan geldim bir bakalım ne yaptım 😂
Soran+1 yılAyy bu saatte de ne güzel olurr 🤤😅
- +1 yıl
Hahaha nasıl anladın ama dhdhhd
- +1 yıl
Baya bir yorduk birbirimizi ama çok zevkliydi ya
Soran+1 yılBen de çok yorgun oluyorum yaptıktan sonra uykum falan geliyor. Ama güzel ya zevk veriyor sonuçta : D
- +1 yıl
Sen bu saatlerde hep aktifsin bu arada gözümden kaçmıyor değil ne yapıyorsun buralarda hahaha
- +1 yıl
Bir de kaç seferde doyuyorsun? Kalınlığına bağlı mı doyman?
Soran+1 yılBen eve gelince uyuyorum bu saatlerde de uyanık oluyorum genelde ondan😅
Soran+1 yılDuştan çıktım saçlarımı düzleştiricem oje falan sürücem
Soran+1 yılYani belli bi kalınlıktan az ise kötü oluyor tabii
Soran+1 yılBir kere ağlamıştım ben😅 birisi doyuramamıştı beni.
Ama kötü oluyor yaa istekli kedinin yanında kısırlaştırılmış erkek gibi oluyorr.
Soran+1 yılYani genelde erkekler bi yapıp mola vermek istiyor. Ondann parça parça yapıyoruz. 3 yaptığım da oldu 1 yaptığımda
- +1 yıl
Neden gece saat 2'de 3'de kalkıyorsun anlamadım 😂 İşten herkes gibi 6 da falan çıkıp yemeğini yiyip yatıyor musun direkt?
- +1 yıl
Oo bakımlı kız severiz 😋
- +1 yıl
Benimki 3 parmak kalınlığında bence gayet ideal kalınlık açısından :) Kıyamam ya nasıl isteklenmişsin kim bilir doyuramadığı için ağlayacak kadar vücudun hazırlanmış rahatlamaya demek ki yapamayaınca da ters tepmiş.
Soran+1 yılEvet eve gelip uyuyorum genelde. 6 dan daha erken çıktıyorum zaten. 3 parmak da iyiymişş benim parmaklarım ince olmasına rağmen kalın gözüktü. Senin eline göre daha da büyüktür ne güzeel.
Soran+1 yılEvet duygusal bi zamana da denk gelmişti ondan ağlamıştım
- +1 yıl
Evet kalınlığı doyurucu bencede kendimi övmek için söylemiyorum cidden 😅 Hiç parmak sokuyor musun?
- +1 yıl
Güzelmiş hangi meslekte 3'te çıkıyorsun erken mi başlıyorsun?
Soran+1 yılYook hiç parmak sokmuyorum. Alışmak istemiyorum ona canım isterse sürtünürüm
Soran+1 yılÖğretmenim
Soran+1 yılHer gün aynı saatlerde çıkmıyorum özel derste veriyorum değişiyor yani
- +1 yıl
Yani bence klitoristen okşamaya alışmaktansa içine bir şey sokmaya alışman daha iyi olur. Öyle değil mi?
- +1 yıl
Ne öğretmenisin?
Soran+1 yılBilmiyorum ama genelde içime kendim bir şey sokmam
Soran+1 yılKimya
- +1 yıl
Anladım. mastürbasyon yaparken içine bir şey alasın gelmiyor mu deliğe doğru yaklaşınca peki?
- +1 yıl
Organik kimyayı çok severdim :)
Soran+1 yılNasıl başladıysam onunla devam etmeyi seviyorum. Klitorisi okşuyorsam içime bir şey sokunca bi süre sonra zevk alıyorum hemen değil
Soran+1 yılHelall😃
- +1 yıl
100 tane yoruma ulaşmışız nerdeyse ya 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim öğretmenim lys de kimyam 2 boştu ahahaa
- +1 yıl
Nasıl gidiyor bugün de yüksek misin?
Soran+1 yılİyiyim. Çok canım istiyor genee. Meşguldüm yapamadım birkaç gündür hiç
Soran+1 yılSen n'apıyorsun
- +1 yıl
Aa aynı durumdayız resmen. Bende yeni eve geldim dışarda takılmaktan
- +1 yıl
Sert yine baya belli oluyor pijamamdan bi rahat bıraksa beni 😂
Soran+1 yılPijamanın üstünden ne güzel gözüküyordur 😋
- +1 yıl
Hahaha senin için çekici olan şey benim için saklanması gereken bir şeye dönüşüyor ama 😅
Soran+1 yılBoş ver saklamaa çıkart içindeki erkeği 😅
- +1 yıl
Oo sen yaşıyor muydun yaa :)
Soran+1 yılÖlmedim 🙂
- +1 yıl
Ölmedin de siteyi az kullanıyorsun baya bu aralar herhalde. İşler mi yoğun gidiyor?
Soran+1 yılEvet normalde de pek fazla girmiyorum
- +1 yıl
Bayılıyorum bu KS'ye "a" dediğimde yorumumu kaldırıcaklar yakında :)
+1 yılSende seni bir sonraki buluşmaya kadar tatmin edecek insanlarla yaşa bunu
06 Yorumla
Soran+1 yılYaşadığım kişiler iyi yapıyor
Soran+1 yılAslında belki de bi yandan iyi yaptıkları için hep istiyorumdur
- +1 yıl
İyi Cinsellik ve cinsel doyum arasında fark var bunu birgün anlarsın
- +1 yıl
Neyse niyetim akıl vermek değil iyi yaptıklarını düşünüyosan devam
Soran+1 yılTek bi kişiyle yapmadım. Bi sürü kişiyle yaptım. Tek bi kişi olsa anlayacağım da. Neyse bilmiyorum yaparken iyi. Sonra yaşadığım şeyler aklıma geliyor tekrar istiyorum
- +1 yıl
Bak bu iyi bişey sürekli arzulaman güzel, demek istediğin şu sana ayak uydurabilecek ve her istediğinde susuzluğunu giderecek bir partner edinmelisin ozaman açlık çekmiceğinden hayatını etkilemicek, nerden biliyosun diye sorma 😃 bana güven
+1 yılSana sürekli bir seksting arkadaşı lazım her an soyunamayacağına göre :D
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte yapmayı tercih ediyorum
- +1 yıl
Tabii olarak o daha zevkli olur ama sürekli olarak yapamayacağından ötürü söyledim ben yoksa gerçeğinin yerini tutamaz
Soran+1 yılPartnerim var zaten de ben çok yapmamalıyım vakit kaybı
Soran+1 yılHerkes yazar gizliden çıkarsam olmaz
Soran+1 yılNasıl yardımcı olmak?
- +1 yıl
Yarımdan kastın neyse onu yapabilirim diyordum yardımcı olur musunuz demişsin ya hani, ne istiyorsan o
Soran+1 yılBen sadece tavsiye falan istiyorum
- +1 yıl
Anladım neyke alakalı istiyorsun tavsiye mesela?
Soran+1 yılNasıl kendimi kontrol edebilirim
Soran+1 yılMesela yolda bi erkek bi bebeği öperken bile beni öptüğünü düşünüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. demekki tam doyuma ulaşacak hardcore bir seks yaşamadın
018 Yorumla
Soran+1 yılYaşadım.
- +1 yıl
O zaman sık değil illa bir süre de olsa doyum yaşatır
Soran+1 yıl2 gün önce yaptığımda yaptık 1 1.30 saat sonra tekrar istedim
- +1 yıl
Uzun sürmüş istemen ama ben boşalınca 15-20 dk içinde tekrar canım cekiyor kalkıyor
Soran+1 yılErkek isteyince ben hayır demiyorum zaten diyemiyorum daha doğrusu
- +1 yıl
Bu harika işte bide bol bol islaniyorsa
Soran+1 yılİşte sorun o zatenn 😅 normal hayatta da ıslanıyor böyle regli oldum falan sanıyorum bazenn. O aktığını hissetmek garip bi his
Soran+1 yılGidip birinin kucağına oturasım geliyor bazen 😅.
Soran+1 yılYok ya KS de az. ın kız olarak tanınmak istemiyorum 😃
- +1 yıl
Yok artık ne alakai var ben şu an istekli erkekmiyim yani gözünde kırıldım valla
- +1 yıl
Ayrıca istekli olmak hiç kötü bir şey değil
Soran+1 yılEvet değil tabiki de genede tanınmak istemiyorum
- +1 yıl
Evet var da şimdi burdan vericem olmayacak sahte hesap değil😁
Soran+1 yılAnladımm peki 🥲😃
Soran+1 yılÇok çekicisin
- +1 yıl
Yaaa deme deme öyle deme 🙈🙈 Instagram vericem de şimdi herkese açık olacak hesap
Soran+1 yılYapacak bi şey yok o zaman
- +1 yıl
Ama çok kötüsün zaten iyi durumda değil hissedersin direkt
Senin doktora gözükmen lazım yoksa meslek sahibi olcaksın
012 Yorumla
Soran+1 yılPara almıyorum ve her gün de farklı kişilerle yapmıyorum
Soran+1 yılParaya ihtiyacım yok
Soran+1 yılZaten işim var.
Soran+1 yılSadece aklım orada kalıyor
Soran+1 yılRandevu aldım
Soran+1 yılSeni görünce
Soran+1 yılŞaka yapıyorum tabikii
Soran+1 yılNe?
- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılAhh ah.. ben de birini arıyorum ama bulamıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki erkek değilim
- +1 yıl
Siz istediğinizde birini bulabiliyorsunuz. Bizde böyle bir durum söz konusu değil.
Soran+1 yılEvet o yüzden
- +1 yıl
Ağzınla kuş tutsan bazen, olmuyor
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum
- +1 yıl
Ne yazık ki :D
+1 yılDoyasiya uzun bir sevisme yasa rahatlatacak bir partnerle uzun bir seks gecir yorul tuken
012 Yorumla
Soran+1 yılDaha bugün yaptım 2 kez
- +1 yıl
Doyumsuzluk var sanirim
- +1 yıl
ya da partnerin yetersizliği
Soran+1 yılDoyumsuzluk var
- +1 yıl
Isin zor bu senin hayatini cok zorlar
Soran+1 yılPartner yetersiz olursa artık partnerim olmuyor çünkü
- +1 yıl
Seksi seven bir kadini cogu erkek baş taci yapar merak etme
Soran+1 yılEvet erkeklerin de işine geliyor biliyorum ama hayatımı etkilemesini de istemiyorum
- +1 yıl
Ozaman seks arkadasi bulacaksin istediginde sen seks yapacaksin
- +1 yıl
Bir iki seks partneri yaptiginda sorunun kalmaz istediginde sen gidersin
Soran+1 yılVar zaten. Bugün yaptım 2 kez
- +1 yıl
Ne guzel... hayat senin icin mukemmel desene keske senin gibi bir partner denk gelse hayatima
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirden fazla erkekle beraber ol aynı anda her bileğini doysunlar mutlu etsinler
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadarına cesaret edemem
- +1 yıl
Neden ceza neden Cesaret edemiyorsun sonuçta çok güzel olmaz mı biri ağzında biri içinde ya da ikisi birden içinde bir bırakıyor diğeri başlıyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. soruyu gören yazalarımız 😂😂
028 Yorumla
Soran+1 yılYaza ne demek
Soran+1 yılSen de mi öylesin
Soran+1 yılBöyle dediğine göre sen de öylesindir belki
Soran+1 yılAdama bak ya psikolojimi bozdu. Köpekbalığı gibi gözüküyor 😃
Soran+1 yılTamam ya kızma hemen sinirlendin sen de
Soran+1 yılHaydaa. Nedenmiş o
Soran+1 yılBu sitenin smilingboy u sen misin
Soran+1 yılBence sende o adam gibisin
Soran+1 yılÇok uğraşıyor musun birini kandırmak için bari
Soran+1 yılÇúkún kısa mı
Soran+1 yılBak sinirlendin işte galiba😃
Soran+1 yılAhahahahjaha onunla anca spermini görürüz😅 yüzüp dururlar balık gibi 😅
Soran+1 yılEğer kendisini kast ediyorsan sünnetçide bi sorun vardır demektir😃
Soran+1 yılVayy iyiymişş 😃
- +1 yıl
😂😂 bizde diyoruz o iniltiler neydi
https://www.youtube.com/watch?v=lj-3uGAXN4Q
Soran+1 yılAsla ben yapmadım 😅 kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğuştan gelen bir durum değişmez ölene dek tek eslilikte yetermi bilmiyorum size
02 Yorumla
Soran+1 yılGrup yapmadım hiç. Doğuştanla alakası yok bazen erkeklerden soğuyacak kadar istemediğim de oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikologa gitmelisin seninki seks hastalığı değil başka bisey ruhsal
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun. Olabilir aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaşallah daldan dala da atlıyorsundur sen 😂
073 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o kadar da değil. Ama dayanmak zor
Cevap sahibi+1 yılAzgınlık başa bela 😂
Soran+1 yılÖyle. Özellikle de erkekler için
Cevap sahibi+1 yılBenim için hiç değil 😊 benim şeyimin gururu var 😊 ben duruyorum valla
Soran+1 yılÖyle durmak işkence. Ben dayanamam öyle dursam gider birinin kuć. ğına otururum herhalde
Cevap sahibi+1 yılSen baya bi kuduruksun 😂
Soran+1 yılÜstüne atlarım bak kızdırma beni
Cevap sahibi+1 yılYakalarsan atlarsın 😂 beni hayatta azdıramazsın sen peygamber sabrı var bende
Soran+1 yılAhahahahh gerçekten mii? Hiç öyle olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılEmin olabilirsin herkesle yapacak olsaydım Antalya'da 4 yılda hiç yapmadan durmazdım 😂
Soran+1 yılYavaşça gelip boynunu öpsem öylece kalır masum masum gözümü teğlersin içime girip b. şalmák için
Soran+1 yılYuh 4 yıl yapmadan nasıl durdun? Ben 4 gün duramıyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey yapamazsın ancak çok seversem yaparım ben duygusuz zor ben dururum, en son escye gittim onu da merak ettiğim için bu mu abarttıkları şey dedim 😂
Soran+1 yılKelepçelerim gerekirse zorla ahahahhahah
Soran+1 yılBen çok istersem tutamazsın beni de kendini de
Cevap sahibi+1 yılHiç bişi yapamazsın kelepçeleyemezsin bile yakalamak zor beni 😂 ben seni kelepçelerim anlamadan
Soran+1 yılYioo kelepçelerim
Soran+1 yılÇok mu güçlüsün ki
Cevap sahibi+1 yılEvet askerde bile beni sandalyeye iple bağladılarda kalın iple ondan bile kurtuldum 😂😂😂 kelepçeleyemezsin.
Soran+1 yılHımm anladım. Pek fazla gücüm yok zaten benim sana da yetmez ama ben genede dikkatini dağıtırım seninn
Soran+1 yılBen kelepçelersem kurtulamazsın ama bakk
Cevap sahibi+1 yılNasıl dağıtacaksın 😊😂😂😂 vücudunu açarak mı kelepçeleyemezsin
Soran+1 yılGıdık da mı almıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEyvah o zaman yandık işte 😂😂😂
Soran+1 yılBakkkk artık elime düştünn 😅
Soran+1 yılSen güçlü olsan nolur ben bi gıdıklasam gülmekten bi şey yapamazsın
Soran+1 yıl😅😃
Cevap sahibi+1 yılHe tam da gülerken tak kelepçeyi çakal seni 😂 Önemli olan gıdık noktasını bulmak onu da bulamazsın
Soran+1 yılNerede olacak sanki ya karnının orada kolunda falandır
Soran+1 yılAyağında mı yoks
Cevap sahibi+1 yılBulamazsın işte 😂
Soran+1 yılTamamm olsun. Ben sana takamasam bile sen de bana takamazsın
Cevap sahibi+1 yılBen sana takarım bağlarım bir sandalyeye o konik halini izlerim sadece hiç bişi yapmam bile 😊 Ancak ve ancak sevmem gerekiyor birini dediğim gibi
Soran+1 yılTamam tecavüz edecek değiliz amma korktun yaa 😃😅
Soran+1 yılTırnaklarımla cimcik atarım sana görürsün takmayı 😃
Cevap sahibi+1 yılHiç bişi yapamazsın spor yaptığım için işlemez cimcik 😂 ama bir kadın isterse alır istediğini bence ama dediğim gibi ben duygusal bağ kurmazsam yapamam 😂 yaptıramazsın bile
Soran+1 yılSana da hiçbir şey işlemiyor😃. Sen burma cimciğini bilmiyor musunnn
Cevap sahibi+1 yılMaşallah ben kurşun geçirmez çelik gibiyim bilmiyorum
Soran+1 yılMaşallah ne diyim. Allah senin gücünden bana da versin biraz.
Cevap sahibi+1 yılAmin 😂 hepimize sağlık güç mutluluk versin Allah, merak etme kadın isterse erkeği rahat elde eder ama erkek elde edemez 😂 ama herkesi de elde etmeye çalışma boş ver başın belaya girmesin gidersin evli bir adamla tanışırsın hiç anlamadan ayırırsın sen bir de onları
Soran+1 yılHeeyy 😃 yolda gördüğümle yapmıyorummm.
Soran+1 yılÖyle karısını aldatan falan görsem net yapıştırırım sağlam bi tane galiba. Ben hiç sevmem insanları aldatanı
Cevap sahibi+1 yılSağlam fb yaptıysan gerisi hikaye oluyor 😂 ilişki yaşadığın fb evli çıksa çok kötü olurdu herhalde
Soran+1 yılHayır ya o kadar da tanıyoruz aynı evde falan kalıyoruz bazen. Tek yaşıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılTanıyorsan sıkıntı yok tanıdıktan zarar gelmez 😂 üni mi okuyorsun şu anda
Soran+1 yılTanıdık deyip geçmeyeceksin neler pişiriyorlar suyun altından çaktırmadan
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle neler anlatıyor kim bilir kimlere 😂 ben yapsam anlatmam anlatmadım da hala arkadaşlarım beni bakir sanıyor hala aslında 😊
Soran+1 yılNeden söylemedin.
Cevap sahibi+1 yılKarakterime ters bu tip durumları anlatmak gerek yok yani
Soran+1 yılHayır yaşadığın şeyi ciddiyken anlatmazsın da ben hiç yapmadım diyip masum ayağı yapmak iyi olmaz 🙃
Cevap sahibi+1 yılYok ben hiç yapmadım demem zaten onu da çok merak ettim neymiş ne değilmiş 😊 masum ayağına yatacak kafam yok zaten kimse masum değil, temiz çok az insan var
Soran+1 yılYani olabilir
Cevap sahibi+1 yılNeyse sohbet güzel fakat yavaştan yatayım gizli çılgın azgıncık 😂 iyi gecelerin olsun. Dikkat et kendine
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum : ). İyi uykular güçlü beyefendiii
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😂💪
Cevap sahibi+1 yılFazla azma 😂😂😂
Soran+1 yılUff napıyım istiyorum
Soran+1 yılGerçekte k. ğına oturtup öpemedikten sonra hayal etsek ne etmesek ne
Cevap sahibi+1 yılBu arada diğer arkadaşlar nerede
Soran+1 yılDiğer arkadaşlar kim
Cevap sahibi+1 yılYa yaptığım bir iki kişi var diyordun ya onu sordum 😂
Cevap sahibi+1 yılYaptığın
Soran+1 yılYookk 🥲🥺
Soran+1 yılİlerideki masaya bile masum bi gözle bakamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😂😂😂
Soran+1 yılBak gene kaldırdı
Soran+1 yılEe gel sen s k KS diyeceğim o olacak
Cevap sahibi+1 yılKaldırır KS genelde yapıyor alıştım artık 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah diğerlerini de kaldırdı 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBen duydum 😂😂😂😂
Soran+1 yılSesim birilerine ulaşmış demek😅
Cevap sahibi+1 yılTavan aşağıya çöktü 😂😂😂
Soran+1 yılSana bi şey olmadıysa sorun yok😅
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen biraz b*kunu çıkarmışsın ve artık kendine dur demen lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl diyeceğim?
Soran+1 yılEvet işte öyle olması lazım. Ama aklım kalıyor. Yaşadığım şeyler gözümün önüne geliyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi kadın da bana yetmez. Belki de seninle iyi anlaşırız
03 Yorumla
Soran+1 yıl35 üstü ile ilgilenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ki. yaşım 28
Cevap sahibi+1 yılİnlettiler mi 😀
+1 yılPeki bir psikolog olarak çocukluğunuzda taciz gibi bir travmanız oldu mu yaşanan
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın sen? Bu anlattıklarını yaşayan bir tanıdığım vardı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldostu gibi sevip düşmanı gibi s.. en bir partnerin olmadı mı hiç iliklerine kadar rahatlatsın seni?
010 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılee neden bıraktın onu
Soran+1 yılKimseyi bırakmadım
Soran+1 yılYapıyorum zaten seks. Ama hep istek var
Cevap sahibi+1 yılbir günde en fazla kaç kişiyle seviştin
Soran+1 yılFarklı kişilerle değil de aynı kişiyle 3 4 kez falan
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılgüvenemediğinden mi istemediğinden mi
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılçalışmıyor olsan demekki yandın..
+1 yılİşin zor valla 😂
010 Yorumla
Soran+1 yılUff hemde nasıl
Soran+1 yılOturduğum yere iz bırakıcam böyle giderse 😅
- +1 yıl
Her oturduğun yere iz bırakır mısın 😂
Soran+1 yılErkekler anlasın diye kokumu bırakıyorum falannn 😅
Soran+1 yılHer zaman değil😅
- +1 yıl
Kokunu takip etsem seni bulurum o zaman 😄
Soran+1 yılEvett 😅
- +1 yıl
İlgi çekici 😄
Soran+1 yılÖyle mi diyorsuunn 😅
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora baş vur.
01 Yorumla
Soran+1 yılGideceğim
Ayran ic iyi gelir.
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk soğuk güzel olurdu :D
Soran+1 yılTantuni bence 😃😄
+1 yılBir de bana denk gelsen
022 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz iyi olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu 5 dakikada bo.. lanlar kim?
- +1 yıl
Sana hep kötüler denk gelmiş. Bir de tek atıyorsa banyo yaptığını değmez
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Yazık
Soran+1 yılNe diyorsun ya ahhahahahahhahaha
- +1 yıl
Sana yazık diyorum. Bahtına tek atıcılar çıkıyor
- +1 yıl
Daha bulamadın mi
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılBeni s. cek birisini mi
Soran+1 yılVar zatenn
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yetmiyor mu
Soran+1 yılYetmiyor
Soran+1 yılHep canım istiyor işte
- +1 yıl
Gelsene
Soran+1 yılNereye
- +1 yıl
Özele
Soran+1 yılSanal falan istemiyorum. Gerçekte s. lmek istiyorum
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılZaten yapmadım birkaç gündür zorlama beni
- +1 yıl
Gelll
- +1 yıl
Uyuma
+1 yılBanada demezsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne ayrıcalığın var
- +1 yıl
Tecrübem. Güven veririm.
- +1 yıl
yaşın küçük senin. senle olmaz
Soran+1 yıl24 mü küçük
- +1 yıl
45 yaşa göre evet
- +1 yıl
Duyduk.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git ya da meydana çik gelen giden yapsın
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek bulamıyorum demiyorum zaten. Yoldan geçenle yapacak kadar düşmedik.
- +1 yıl
Doktora gidecen o zaman
Soran+1 yıl11 ocağa randevu aldım
- +1 yıl
Hastalık kapmasan bari
Soran+1 yılO konuda dikkatliyim. 5 yıllık sevgilim olsa gene güvenmem. İşimi riske atmayı da sevmem
- +1 yıl
İyi bari
+1 yılnasıl bır erkek sana yetmez denedınmı?
05 Yorumla
Soran+1 yılBirden fazla kişiyi denemedim. Ama seks yaptıktan sonra da doymuyorum. Daha bugün 2 kez yaptım hâlâ ister gibi yükseliyorum.
- +1 yıl
kanka senı doyuran cıkmamıs ondan böylesın benım gıbı doyuran cıksa ayaga kalkamazsın :D
Soran+1 yılHerkes böyle diyor. Artık sadece komik geliyor
Soran+1 yılBuradan söyle? Kendimi ifşa etmek istemiyorum
- +1 yıl
korkma aramızda kalcak :d
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanında oyuncak taşı.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman her zaman yapmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman şap kullan
Soran+1 yılKadınlar için de oluyor mu o
- +1 yıl
Araştır
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dildo makinesi al o seni idare eder
04 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersini yapar.
Soran+1 yılÇabuk olması kötü bi şey. Oldu bittiyi hiç sevmem. Sonra doyurucu olmuyor
+1 yılPeki hiç cinsellik yaşadın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yaşadım. Ben ne diyorum burada
Soran+1 yılDaha bugün 2 kez yaptım hâlâ normal hissedemiyorum
Karnını ne kastirıyor böyle?
07 Yorumla
Soran+1 yılİstekli olunca kadınlarda öyle oluyor
Soran+1 yılMalum bizde kalkıp inen bi şey yok
Soran+1 yılBen artık yapmak istemiyorum. Yapmamam lazım işime odaklanamıyorum. Seks bağımlısı oldum resmen
Soran+1 yılGerek yok böyle iyi sağol
+1 yılYapacağın şey karakterini oturtmak
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işte? Olay sadece seks yapmak değil o isteklilik de kötü oluyor. İşimi yapamıyorum odaklanamıyorum
+1 yılMeşgul et kendini bisilerle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahh ahhh çözüm bulursan bana da yaz 🤦♂️😬
00 Yorumla
+1 yılOdak noktanı değiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Birden fazla kişiyle yap belki faydası olur
01 Yorumla
Soran+1 yılGrup istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltedavi olmalısın bence.
017 Yorumla
Soran+1 yılRandevu aldım. Ama pek vaktim yok
Soran+1 yılŞuana kadar hep böyle değildi ama son zamanlarda hep böyle.
- +1 yıl
seks yapmaya ayırdığın vakti tedavi olmak için harcayamamanı anlamıyorum
- +1 yıl
yani bir erkek olarak empati yaptığımda rahatsız olmam herhalde ama kendin için bunun bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılYani seks sorun olmuyor da aklımın onda olması ve vakit olarak sorun biraz
Soran+1 yılNasıl tedavi işte doktora mı gideceğim hep?
- +1 yıl
psikoloğa diyelim :) :)
- +1 yıl
en azından önüne gelenle olma.
düzenli partnerin olsun :) :)
- +1 yıl
ben de ilacım yok başıma sürmeye akıl veriyorum haha :D :D
- +1 yıl
yine mi yaa? :) :)
Soran+1 yılYine yine yine
Soran+1 yılHep
Soran+1 yılHer zaman 😅
- +1 yıl
Nasıl her zaman
- +1 yıl
şu an peki?
Soran+1 yılİstiyorum durulmuyor ki
- +1 yıl
Ee ne yapıyorsun peki şu an?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSe. kks işçisi ol hem paranı kazan hem 8şini gor
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah kanki herkesle hayatta yapamam ki ben. Hem çalışıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılHa tamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEee buldun mu baya abaza siteden...
012 Yorumla
Soran+1 yılSeni buldum
Cevap sahibi+1 yılSenin gibiler bana yanaşmaz, yanaştirmam...
Soran+1 yılAyy çok üzüldüm
Soran+1 yıl45 üstüysen bi zahmet kimse yaklaşmasın
Cevap sahibi+1 yıl107 yim beynin bunu algılamaya yetecek mi.
Cevap sahibi+1 yılİstesen de senin senin kumaşında biri yakınıma bile gelemez
Soran+1 yılGelmek isteyen yok sana. Sen tüm kadınları masum sanıyorsun galiba
Cevap sahibi+1 yılBen ne olduklarını çok iyi biliyorum. Çevremdeki kadınlari da biliyorum... Her kadın istekli olabilir, libidosu yüksek de olabilir bunu eşi ile istedi gibi yaşar... Sen ve benzerlerin gibi eline tokmak alıp, boynuna davul takip bunu ilan etmez. İçinde ne yaşıyorsan yaşıyorsun o senin meselen. İsteğin kadar abaza olabilirsin...
Soran+1 yılBurada bi sorun çözmeye çalışıyoruz. Ne anlatıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSorun çözmeye çalışıyormus site zaten uzaman dolu, tüm meslek erbablari ihtisasıni burada yapıyor... Niyetin de benlk kumaşından da... Çok kivranma
Soran+1 yılNe anlatıyorsun ya dö. erim seni git başı. dan
Cevap sahibi+1 yılHaklısın senin gibi biri ile muhatap olmak bile zulum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrol değilse güzel ama zor yani
010 Yorumla
Soran+1 yılGüzel değill
Cevap sahibi+1 yılgüzel aranan kadın
Soran+1 yılSe.. tiğin kadına yetemediğini düşünsene bi
Cevap sahibi+1 yılyeterizzz
Soran+1 yılAynen kesin
Cevap sahibi+1 yılöyle sen ciddi misin
Soran+1 yılEvett?
Cevap sahibi+1 yıltanısak seni
Soran+1 yılTanışmak için sormadım soruyu
Cevap sahibi+1 yılolsun biri çıkmış olur ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabah öğle akşam için üç farklı kişi bulacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesle yapmak istemiyorum. Hem saat olarak da çok vakit alıyor.
Cevap sahibi+1 yıl3 tane sabit kadron olacak işte
Cevap sahibi+1 yılAlırsıııınnn
+1 yıldurum vahim bunun
019 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet
Soran+1 yılYoldan biri gelse yanağımı öpmeye çalışsa (zorla değil tabiki) isteyecek gibiyim
- +1 yıl
evlensen de boynuzlama ihtimalin çok yüksek
Soran+1 yılEvlenmem birini aldatmayı kesinlikle doğru bulmuyorum
Soran+1 yılZaten seks yaptığım birisi var onda sorun yok
Soran+1 yılAma doymuyorum yaşadığım şeyler gözümün önüne geliyor
- +1 yıl
İyi bari yoksa sıkıntı büyük. Hani sana +20 penis ver gene yetmez aklın 10 cm olanda da olur
Soran+1 yılAklım 10 da olmaz ama 20 den sonra da tekrar isterim
- +1 yıl
20'ligi tekrar yemeyi mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İyiymiş bari sevindim kendime göre yorumlamak içinde sordum biraz
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBöyle çok hoşuma gidiyor o ilk girerken aralayıp onu hissetmek falan
- +1 yıl
Benim alet +20'de ondan sordum acaba sonrasında daha ufaklara gider mi bir kız diye
Soran+1 yılTek etken büyük olması da değil ama temiz olması sevi. ebilmesi vs de önemli ama ben genelde üstte olmayı severim zaten ama bazı kızlar sadece altta olmayı seviyor
- +1 yıl
Yani görüntüsü genelde beğenildi o sebeple hani onu da onaylabilirim
Soran+1 yılAnladım güzelmişş. Boy kilon kaç
- +1 yıl
boş ver çok detaya gerek yok en fazla penis üzerinden
Soran+1 yılAhsksjslnalq penis boyunda sıkıntı yok diğeri mi detay? İyiymişş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam birilerini bul ogi dene sana yetecektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrol olduğı belli
12 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi inandırmaya uğraştırmam.
+1 yılBu durum çok mu rahatsız ediyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılEvett. Islanıyorum sonuçta
+1 yılKendini durduramama aşamasını ne zaman geçtin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok oldu
Hiç yaptın mı?
042 Yorumla
Soran+1 yılTabikii yaptım. En son dün yaptım hâlâ birisi gelip öpse dayanamam
Soran+1 yılUçuyorum evet 😅. Titreyince o pozisyonda kalınmıyor zaten
Soran+1 yılAyaklarımla destek alınca olabilir ama böyle ayağımla hemde ayakta durur gibi oturunca olmuyor düşücek gibi oluyorum
Soran+1 yılArkayla ilgili hiçbir şeyi sevmiyorum. O poz. da iyi
Soran+1 yılÖyledir erkekler için
Soran+1 yılIyy parayla iyi olmaz ki. Resmen kullanır kızlar seni. Eğer o.. bu olarak diyorsan da öyle de güzel olmaz.
Soran+1 yılHımmmm anladım evet haklısın. Öyle somurtup duranla güzel olmaz ki evet
Soran+1 yılAnladım evet haklısın. Yeni poz. yonlar yeni fàn. àziler denenmeli
Soran+1 yılKelepçe falan sever misin?
Soran+1 yılBen takmayı da severim bana takılmasını da. Ama son zamanlarda partnerime takmak istiyorum.
Soran+1 yılAma erkekler genelde bana takmak istiyor
Soran+1 yılEvett😃. Ben taktıktan sonra hemen çıkarmam yalvartırım kendime biraz. Bende erkek isterse arada kalıyorum bi ama takıyorlar genede. Hiç pişman olmadım sadece bi tık kolları acıtıyor
Soran+1 yılOlabilir bence😃 ben t. vüz fantazisini de seviyorum.
Soran+1 yılSen kelepçe ister miydin. Sana takılmasını
Soran+1 yılEvet tabiki sadece fan. azi olarak güzel. Erkeğin gücünü daha iyi hissediyorsun.
Soran+1 yılGenelde erkekler hep öyle diyor ben merak ediyorum ama ikna falan etmeye çalışıyorum gülüyorlar konuyu değiştiriyorlar
Soran+1 yılBoyun kilon kaç çok güçlü müsündür ki
Soran+1 yılHımm anladım olabilir. Ben 162 54 kiloyum
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl😃
Soran+1 yılP. s kara kedi 😅. şu an İzmirdeyim ama geçici süreliğine.
Soran+1 yılÇok nadir geliyorum 😃
Soran+1 yılGelsem naparsın ki bana 😃
+1 yılYap gitsin ne olacak
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok isteyince de iyi olmuyor.
- +1 yıl
Zamanı gelince o istek bitecek zamana bırak keyfine bak
Soran+1 yılAma hem vaktimi alıyor hem yaptıkça daha da doyumsuzluk oluyor. Birde günlük hayatta az. ktan bıktım o ıslaklığından falan
Soran+1 yılYoksa zaten full bırakamam çok hoşuma gidiyor. Ben sadece kontrol etmek isriyorum
- +1 yıl
biliyorsun bir hastalık kontrol etmek sana kalmış sen başaracaksın mücadele edeceksin
- +1 yıl
Ne demek istedin
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBurada ufak bi deprem olmuştu da onu söylemiştim
Soran+1 yılHerkesle kolay kolay fb olmam
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılTamam seks seviyorum da öyle buluşup vur geç de istemem yanii. Benim fb'm var zaten. Normal hayatta da sevgili gibi bana yardım edip koruyup kollayan birisiyle falan yaparım. Herkese kendimi kullandırtmak istemiyorum. İşte, canım isterken şimdi düşündüğüm gibi mantıklı düşünebilsem bu soruyu sormazdım zaten
İlaç kullan
06 Yorumla
Soran+1 yılNe ilacı
Soran+1 yılHem doktor yazmadan ilaç almam zaten
Soran+1 yılKesin benim yüzümdendir kusura bakmayacaksınız artık😅
+1 yılNezamandr böylesin
04 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum. Bazen yettiği de oluyor tabi. Ama son zamanlarda hep böyle
- +1 yıl
Detay sorabilirmiym
Soran+1 yılSor
Soran+1 yılKS kimliğimi açmam ben. Sapıklarla uğraşmak istemiyorum
Benim canım da hiç istemiyor
050 Yorumla
Soran+1 yılO kadarı da çok kötü
Soran+1 yılSaç olsa daha güzel olurdu. Ama isteksiz olduktan sonra yakışıklılık bi şey ifade etmez
Soran+1 yılYakışıklısın ama saç olsa mesela 10 da 5 iken 8 olursun mesela.
Soran+1 yılÇekiciliğin var
Soran+1 yılNeden olmasın
Soran+1 yılBi saç eksik onun dışında bence olur
Soran+1 yılAma isteksizsen olmaz bakk
Soran+1 yılO çok önemli
Soran+1 yılKimse 5 dakikada gelen birisini istemez
Soran+1 yılKadınlar seks istemiyor muymuş? Hangi köylü ayşe fatmalarla konuşuyorsun sen
Soran+1 yılÇok zevkli bi şey ama işte tek fark biz ilgi de istiyoruz.
Soran+1 yılSiz sadece seks istiyorsunuz
Soran+1 yılTabiki hayır?
Soran+1 yılSen seks yapmadın mı daha önce? Kadınlar erkeklerden kat kat daha fazla zevk alıyor
Soran+1 yılYapan kişinin òk. zlüğü olabilir. Ama yeterince isteyince can yakmıyor. Ben önse.. yi de uzun tutuyorum.
Soran+1 yılSaymadım
Soran+1 yılEgzersiz de yapıyorum kas sıkılaşsın diye
Soran+1 yıl50 mi bilmem ki vardır herhalde
Soran+1 yılSen de yap sevgilinle falan.
Soran+1 yılBelki de düşüncelerinde sorun vardır. Kıskanç ya da maço falan değilsindir umarım di mi?
Soran+1 yılBoy kilon kaç?
Soran+1 yılUtangaç falan mısın? Mutlaka vardır bi sebebi
Soran+1 yılO sıkıntı işte
Soran+1 yılUtanglıkla bi şey olmuyor. Onu yensen birde saç falan ektirsen hoş bi suratın var çekicisin
Soran+1 yılSen bilirsin ben kız olarak yorumumu söyledim. Bence çok frk ederdi. Neyse
Soran+1 yılAsla kötü bi şey yapmadım😅 son derece masum bi kızım ben
Soran+1 yılBi dk sayılıyorum 1 3 5 9🤔
Soran+1 yılAhaahasjla şaka yapıyorum tabikii
+1 yılbişi olmas
016 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olmaz? Dışarıda da is. li olmak iyi değil
- +1 yıl
Dışarda nasıl istekli olysn
Soran+1 yılOluyorum işte
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılÖyle işte istiyırumm
- +1 yıl
istemekten bişey olmaski herkes birilerini istiyo :D
Soran+1 yılOluyor işte. İş. miş gibi ıslak oluyorsun illa söyleticek misin. Hem dikkatimi dağıtıyor bunlar odaklanamıyorum
- +1 yıl
eve zor mu atysn kendini
Soran+1 yılYardımcı olmayacaksan yazma. seks. ng yapmıyoruz burada
- +1 yıl
ne halin warsa ye ya istekli şopar seni
Soran+1 yılAhahhahahahahahaha sık. tılı mısın ya
- +1 yıl
git sokakta ağla ya
Soran+1 yılGüzel fikir. Sonra bi beyaz atlı prens gelsin yardım etsin. Mantıklı iyi bi tanışma hikayesi
- +1 yıl
beyaz atlı seni at yapar yalnız bu kafaya sonra da dıgıdık dıgıdık biner :D
Soran+1 yılBen ona binerim. O yorulmasın. At gibi gacıyım zaten
- +1 yıl
way ak neymissin sen reis ya
+1 yılKısmet
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kısmeti?
- +1 yıl
Yap yap
Soran+1 yılHem vaktimi hem düşüncelerimi alıyor. Ab. za gibi birisi olmak istemiyorum ama hayır derken zorlanıyorum birisine. Kendimi tutabilmem lazım
- +1 yıl
Bende öyleyim ama bakirim djdj
Wow supersin bence ama iste yazamam
019 Yorumla
Soran+1 yılBu iyi bi şey değil
Soran+1 yılEv hanımı vs olsam ve 5 6 kocam olsa iyi olurdu. Ama işte odaklanamıyorum böyle
Soran+1 yılBeraber çıksak sadece gezmezdik. Anlamıyorsun
Soran+1 yılEsmer değilim kusura bakma😅. Profilinin üstündeki fotoğrafta güzelmiş
Soran+1 yılHiiçç bi bakıyım dedim. Masum bir bakış kesinlikle 😃☺️
Soran+1 yılBen o öpen adamı kastetmiştim zaten. Ne güzel öpüyor
Soran+1 yılUff istememem gerekiyor yapma. Sınıyorsun beni resmen 🤤
Soran+1 yılHee gizliden çıkıyım da 50 tane mesaj gelsin dm den di mi
Soran+1 yılBeni de döver gibi.. miydinn
Soran+1 yılVe hâlâ tam bi tavsiye alamadım
+1 yılEvli misin
014 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. Evli olmakta istemem allah korusun
- +1 yıl
Neden istemezsin ki, çözüm bu
Soran+1 yılNe çözümü ben bi kişi bana yetmiyor diyorum sen resmen aldatmaya teşvik eder gibi evlen diyorsun
Soran+1 yılO sorumluluğu alamam. Bekar hayatı güzel. Uğraşamam başkasıyla
- +1 yıl
Tersine, illegal doyumsuzluk hissi verir. Evli olsan ve onurun ve sadakatin için yaşamaya kendini adapte edersen, eşin de ihtiyacınla ilgilenirse aldatmazsın, umuyorum gerek de duymazsın.
Soran+1 yılÇok yanlış tavsiye veriyorsun. Evlilik ve ben? Komik
- +1 yıl
Neden komik olsun ki
Soran+1 yılİstemiyorum ben evlilik. O sorumluluğu da istemiyorum. Birde çocuk mocuk olur allah korusun. Ayyy ayy kalsınn istemez
- +1 yıl
Korkuyosun, birini sevemedin mi hiç
Soran+1 yılYani illaki oluyor tek tük. Ama aşk insanı kör ettiği için pek istemem. Dünyaya mantıksal bakmak daha iyi
- +1 yıl
Mantıksal bakınca da evliliği makul buluyorum, kestirip atmanı doğru bulmuyorum
Soran+1 yılPeki evlen o zaman ne diyeyim
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran+1 yılKimsenin benim üzerimde söz sahibi olmasını istemiyorum. Birde ben çabuk soğuyan birisiyim. Bi soğuduğumda boşanamayacğıma göre evlilik benlik değil. Aynı evde yaşarım evlenmeden daha iyi.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende öyleyim çözümü yok
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka vardır
Cevap sahibi+1 yılBen bulamadım 😞 işyerinde bile çalışamaz galdeyim hep aklımda fikrimde cinsellik bide fetişim hep çevremdekileri arzuluyorum koklasam yeter diyorum
- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat