Kaynanam bugün bana geldi. Dedi ki ben bir seyler hissediyorum sanki oğlum yatakta pek mutlu degil gibi dedi. Yani bu ne demek. Bir de kalkmis bana tavsiye veriyor. Ayrica ayip denen bir sey var. Sanırım kocam yatak hayatimizi anlatıyor. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvli kişi eşiyle 3 ayda bir ilişkiye girermi normalde evliliğin merkezinde bu var zaten. Sen sarkma korkusuyla kocanla yatma yarın öbür gün çocugunu emzirme heyhat o zaman. Yorumlardada bir takım leşçiller hemen ayrıl tezahüratı yapıyorlar. Sorun sende sen git bir sağlık uzmanıyla görüş. Adam belkide en yakını annesi diye konuyu rahatça ona açabilmek düşüncesiyle ondan durumla ilgili bilgi almak istemiştir cünkü senin durumun hic normal degil. Sen bir bayan kadın doğum uzmanına ya da jinekoloğa git bilgi al.
11 Yorumla- +1 yıl
Adam annesine herseyi anlatmamıştır senin için benimle ilişkiye girmiyor diyordur annesi oradan fikir çıkarmıştır. Yani bu durumda adam aldatıldığını bile düşünebilir sen benim dediklerimi yap yorumlardan bir tek bir bayan arkadaş benim gibi yapıcı yorum yapmış. Bakma sen diğerlerine bırak evlenmeyi flörtleri bir mesajlarına bakmazsa olay çıkartacak tipler en ufak birşeyde yuva yıkma seferberliğine girişiyorlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi dışardan bakılınca kayınvalidenin gelip böyle bir tutumda bulunması son derece yanlış. Sizin bir sorununuz varsa eşinle bunu aranızda halletmelisiniz. Eşin annesiyle konuşacağına derdini sana anlatsa elbette çok daha faydalı olacaktır sizin için. Ama 2 3 ayda bir demişsin cinsel ilişki sıklığı için ve sebebini de rahim sarkması olarak belirtmişsin.
Kızım sen hangi devirde yaşıyorsun? Kim diyor sana bu safsataları? Cinsel ilişkiye girmekle rahim mi sarkar?
Evliliğin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için cinsel hayat çok çok önemli. Ve cinsellik öyle kör topal yaşanacak bir şey değil çünkü hayatın büyük bir parçası.
Sen cinselliği bilgisizce , kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorsun belli ki tatlım. Amacım sana karışmak ya da eleştirmek değil elbette nasıl istiyorsan öyle yap. Ama bu yaşadığın 'rahim sarkma' anksiyetesi bilimsel olarak da aslı olmayan bir durum. Sana tavsiyem bu endiseni yenmek için iyi bir araştırma yap sonra da cinsel hayatına renk kat..100 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbence anlatmaz yani anlatmamasi lazim cünkü böyle yapan erkek karekteri olmayan erkektir, varsa bir sorunu kocanin bunu senle konusmasi lazim ya da senin onla oturup konusman lazim, yani kaynanan yatak odanizida dinlemis olabilir yani olumsuz seyler konustunuz iseniz,
birde sen kendinden eminsen yatakta kocani her anlamda mutlu ettiyine ve sinirsiz seks yapiyor isen , ya kocan anlatmistir ya da kaynanan seks yaparken konusmalarinizi dinlemistir, bu iki seyden baska sebeb olamaz kesinlikle00 Yorumla
+1 yılHanımefendi şöyle denilebilinir, yani nasılsınız kızım iyimisiniz bir sorununuz var mı varsa paylaş benim ile ben de senin annenim diyebilir ama bu kadarı da saçma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanda malmış tam hene o öyle sen onu her istediginde mutlu edicendiye bir sözleşmemi var seni cinsel obje olarakmı aldılar sende deseydin sen kocanı mutlu ediyonmu diye mutsuz görüyom adamı deseydin yapıştırsaydın lafı akşam kanıda cek kenara nolüyoz len de ensesmisiniz sapıkmı sınız yatamızakadar annen biliyor akrabalarınada anlatıyonmı tükür onun erkekline git annenin evine 1 2. Haftakal görsün ne olduklarını
20 Yorumla
+1 yılKaynananın sıcaklardan dolayı libidosu yükselmiş. Hararet yapmış.
21 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Kaynanaya gel 😅 nasıl kafalar bunlar işte böyle tertemiz, apaydın! Sufle al ondan, sor nasıl yapılıyor, sen nasılsın bu işte de, neler yapmalıyım ne giymeliyim filan 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yeni okudum yorumların tamamını, şimdi kaynananın yaptığı asla doğru değil bu öncelikli ancak 2-3 ayda bir seks yapmak nedir, trol müsün gerçek mi bilemedim, nedeni ise rahmin sarkıyor, rahmine girmiyor ki bu alet, o nereden çıkıyor, vajinam dersen o kadar kolay salmıyor, dudakları dışarı çıkmıyor merak etme, bazılarının dudakları hep dışarıda sonuç olarak, yılda 4-5 defa seks yapmaya herkes mutsuz olur, kaynanan belki onada zor geldi ama seninle bir anne gibi sorunu konuşmaya çalışmış aslında gibi hissettim, tamda açıklayıcı olamamış yarım kalmış konu. Senin yaşının haftada 3-4 kez yapması normal, o zaman mutlu olursun, hormonlarında mı istemiyor. Eğer istemiyorsa başka bir neden düşünürüm
+1 yılBu kadar da olmaz yahu. Bu gençlerde bozuldu derler. Teyzeler zıvanadan çıkmış. Bu ne demek. Eşinle rahatsızlığını tam belirten bir konuşma yap ki o anlatıyorsa anlatmasın bir daha.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca ayıpta çok haklısın.
Bunu bir daha derse bir yumruk salla bence en kısa çözüm. Ağır saçmalamış..
40 YorumlaKadına vahiy inmediyse bencede kocan yatak odanızı anlatıyor :D
41 YorumlaAlalala. Nedir bu ya. Bişiler hissediyorum sanki memnun değil. Oha. Mesafeni koru onunla fazla içli dışlı olma. Kocanca pasif galiba annesine bunları anlatıyorsa. Neyse mesafe her zaman iyidir.
00 Yorumla
+1 yılkaynana kaynana
haddini bil beni delirtme demeliydin...
ve kocana da haddini bil özelimiz özelde kalmalı demelisin..
sert olman şart01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum zaten
+1 yılSende oğlunu yatakta doyurucak gelin alsaydın o zaman demedin miii
30 Yorumla
+1 yılTovbe yarabbım sen de onun agzını ara aklını kullan. hayrdır senn kotude ordan mı anladın anne de😁😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine sor bence birde kaynanan bidaha böyle bişey derse oğlunun yatağına kaç defa girdin biliyorsun de bakalım bidaha sorcam mı
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılOğlunun moralini bozuk mu gördü :) sizin moda bitti kaynana seks eskisi gibi direct drive değil deseydin 😅
00 Yorumla A ha haaa ne tavsiyeler verdi merak ettim. Kendisi çok mu yetenekliymiş 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılMal kadim
Ne evlenmeden önce konuşuyonuz ne evlendikten sonra.. hey allam. Yapacağınız işi s2m
10 YorumlaNe güzel kaynanan yılların bilgi birikimini
Sana aktarıyor büyük sözü dinle kaynanam dulmu kocası var mı00 Yorumla
+1 yılKaynanaya bak ohaaa
Müthiş bir ensest hissi aldımmm10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konuş bu ne demek neden özelimizi anlatıyorsun de. 2 3 olayları geçiyor yorumlar da eğer öyleyse adam hakli ben olsam sevgili yaparım kendime sana da 6 ay da 1 tamamdır 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅👍iyi taktik
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kocanın ağzı boş demek ki. Yatakta senden memnuniyetsizliğini annesine anlatan bir kocan var. Çok yanlış bir davranış.😷
00 Yorumlagel ozamn sen yat onla deseydin esin anasina bunumu atlatiyo mide bulandirici
10 Yorumlaesin beni memnun edemiyor filan demiş olabilir kaynanana kızma demek kim adam mutlu degil
00 YorumlaVe kocan gibiler de erkeğim diye dolaşıyor ortalıkta. :) Vay anasını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGece gece iyi güldüm. Bunu dile getiren kaynana mi olur hiç 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne kadar karışıyor, kocan dert yandı ise , yatak performansın kötüde farklı bir şeymi öneriyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaynana motor herhalde veya zamanında bir haltlar yediği için rahat konuşuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çüşşşş ne büyük terbiyesizlik yazıklar olsun.. Oğlumda iş yok deseydin sende.
00 YorumlaBence boşanma nedeni net abi eğer sorun varsa eşinle konuş cinsel terapist e gidin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Sen ona deki oğlun yatakta çok başarısız de tadmin olamıyorum ben de bakalım napacak
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl iş ya. Kocan annesine nasıl anlatır rahatlığa bak.
Çok yanlış biriyle evlenmişsin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ciddi olamazsin boyle insanlrmi var garip.
Sanane de.!
Yda kendin ogret ozaman bana de10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seks hayatımı sizinle konuşmak istemiyorum kayınvalideciğim diyebilirsin balım
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cesaretli degilim
2 ya da 3 ayda bir nedir? Ya milletle kafa buluyorsun ya da sen bu işleri hiç anlayamamışsın. Bu durumda sadece annesiyle paylaştıysa iyidir. Aldatmaması için dua et.
12 Yorumla- +1 yıl
Silmişmi o yazıyı 2-3 ay nedir bekar bile daha çok eskorta gider 😂 niye evlenmişki bu zavallı adam o zaman
şu an akıllarda bir soru var kaynanan ne taktiği verdi ne yap dedi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltavsiye derken? obaaaa, muamelasyona giriş falan mı dedi yoksa?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyemedin mi madem o kadar önemli sen gir koynuna diye :D
00 Yorumla
+1 yılSende deseydin kayanana pestilini bile cikariyom oğlununun diye 😂
00 Yorumla
+1 yılyani kocan herşeyi söylüyor yoksa nerden bilecek. insanın alnında mı yazıyor
00 YorumlaCok yanlis bir konuşma bence esinle bu konuyu konuş
10 Yorumlaayenen annesine yataka olanları anlatıyor çok ayıp
ona ne
niye karışıyor ki00 YorumlaAyyy ne kadar kötü bir şey bu ya çok ayıp
50 YorumlaDemekki kocan diyor mutlu değilim yatakta diye gerçekten öyleyse kötü durum
00 Yorumlakocan demiştir kaynana
32 Yorumla
Soran+1 yılAma neden yapsin
- +1 yıl
Belki eşini keyifsiz görmüştür ordan anlamıştır maddi durumun kötü değilse başka ne derdin olcak sevisemiyorsundur birde yatağında boş değil önünde meyve tabağı duruyor dokunamiyorsun tadamiyorsun düşün yani
+1 yılSende gel deseydin ona bence
20 Yorumla
+1 yılgerçekten kötü mü doğruluk payı var mı
40 Yorumla
+1 yılKocana söyle bunu ,,, yok artık yaa
10 Yorumla
+1 yılBurda suç kocanda insan mahremini anlatirmi
10 YorumlaAdam anlatmış günaydın
00 YorumlaHer ikisinin de ağzına sıç ne terbiyesizce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kadında ki ahlaka bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kaynanana sor bakalım oğlun yatakta nasıl mutlu olur sen nasıl mutlu ediyordun onu diye
00 YorumlaSenin kaynanan lezbiyen..
00 Yorumla
+1 yılOlabilir demekki adamı mutlu etmiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık annesine i anlaticak
00 Yorumla
+1 yılVay hain koca ve cafaloz kaynana 😁
00 Yorumla
+1 yılHelal olsun o kaynanaya yakında sana kuma gelir
00 Yorumla
+1 yılAnlatıyor bencede ne adamlar var 😅
00 Yorumla
+1 yıl😂 😂 😂 Seslı guldum. Evlendır o nu..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuhhh daha neler görcez.
00 YorumlaÖzel diye bişey var anlata anlata onu mu anlatmış
00 YorumlaAnlatmasa kadın nerden bilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Çok saçma birşeyler duymuş ağzını arıyor
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler