+1 yılEğer tercihin buysa kimsenin yadirgamaya hakkı yok. Doğru yanlış diye insanların tercihlerine yargı dağıtamam bu hakkı görmem kendimde. Ama sen buna anlam yüklediysen ve böyle mutlu olacaksan tabii ki bu yönde davranman gerek. Kimsenin ne dediği umurunda olmasın. Öyle diyen erkekler seni elde edebilme umuduyla ikna etsem benimle birlikte olur düşüncesiyle bu tarz söylemlere giriyorlar. İster İslami açıdan böyle olsun ister tercih açısından böyle olsun farketmez tercihlerinin arkasında dur her zaman ve tercihlerini de kimseye yargilatma lütfen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçma Değil İnsan evlilik olmadan ilişki yaşaması Günahtır Ve Zina Yapmış olur o size soyliyenler menfaatleri için öyle diyo Siz doğrusu olanını yapıyorsunuz Eşinize Saklayın kendinizi Böyle Daha sağlıklı bir ilişki olur Allah eşlerin hayırlısını versin Herkesin Gönlüne Göre Versin..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy o terbiyesiz canım umursama. Duygusuz cinsellik = hayvanlık. İnsanı hayvandan ayıran duygusal düşünme yeteneği ve konuşmasıdır.
Doğru yoldasın, öyle abazalara kanıp yanlış karar verme. Onların amacı kendi umutsuz, aşksız, sevgisiz yaşamlarında cinsellik yaşamak. Bu yüzden de öyle konuşuyorlar. Mekanik bir şekilde sıfır duygu ihtiyaç gideriyorlar sadece. Kendine de karşı tarafa da yapılan saygısızlıktır bu.00 Yorumla
Asla haklı değiller öyle söyleyenlerin tek derdi seni elde etmek ama bu düşünceni de herkese söyleme çünkü seni seviyorum diyerek kandırmaya çalışanlar olabilir hiç aldırış etme onlara, sevgi olmadan sevişmek hayvani bir içgüdüden başka bir şey değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır en normal en doğal şey bu duygusuz cinsellik hayvanlar içindir hani aşk sevgi bunlar olsa çok güzel olur ama bunlar çok büyük şeyler her zaman olmuyor fakat en azından bir etkilenme bir çekim olması gerekiyor seks herkes ile yapılmaz günümüzde böyle bir algı var duygusuz ilişki normalleştirilmeye çalışıyor ama bu kesinlikle normal değil ben de bakireyim hala bir şey yaşamadım istersen birkaç saat içinde herhangi biri ile yaşarım ama istemiyorum çünkü seks özel bir şey hani bu sadece ilk için geçerli değil ben istemediğim sevmediğim canımın çekmediği bir erkek ile ilişki içine yatak içine girmem midem almaz her şeyden önce yani ben yapmaya çalışsam bile vücudum iter duygusuz seks olmaz tecavüzdür bu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların büyük çoğunluğu duygusal bakıyor zaten. Kadına göre normal. Erkeğe göre beğenmek ve etkilenmek yeterli olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır en normal şey
10 Yorumla
+1 yılDuygu araman gayet normal.
Anormal olan şey , erkeklerin ‘ duygu ‘ taşıyabileceğine inanman.
Merak etme , senin yaşındayken bende toydum.
Gerçekten sevildim önemsendim sandım.
Yattım.
Psikoloji kalmadı.
Bazı insanların bedeni değil de ruhu ve kalbi masum oluyor.. bu da nadir bir durum.
Tek tavsiyem şu ; bekaret işini kendin hallet.
Parmağınla da bozabilirsin.
Hiç bir erkek ama hiçbir erkek o an’ı paylaşmayı haketmiyor bunu bil. Bi bildiğim var ki söylüyorum.
İlk deneyimini kendi kendine yaşa.
Hiç kimseye de hesap verme10 YorumlaYani kendini tek birine teslim etmek istemek asla saçma bir durum değildir
Bende kendimi tek birine adamak istiyorum ilklerimi onun ile beraber yaşamak istiyorum o kişi evleneceğim kaderime yazılı olan insan ben ne sevgili yaptım ne bir cinsel hayatım oldu
Kendisini aradım ama bulamadım reddedildim engelliyim diye kötü kalplileri bulmuşum da haberim yokmuş ama kendisini hala bekliyorum16 Yorumla
Soran+1 yılBende dndjjd
- +1 yıl
Ne engelin var
- +1 yıl
Umarım hep çok mutlu olursun ve bir an önce tanışırsın kısmetinle🙂
Sen burdakileri bakma hepsinin derdi aynı iki dkka yazisalim bitsin gitsin derdindeler elbette her kadın sen gibi ister duygu arar burdakileri lütfen kıstas olarak alma gerçek sevgi aşk bu değil gerçek cinsellikte bu değil elbette cinsellikte duygu olmali olmuyosa zaten gitsinler kimle yapıyorlarsa yapsınlar parasıyla yapan cok...
10 Yorumla
+1 yılYok cidden şu kadarını söyleyin harika bir dusunce yapın var.
Benim 2-3 defa ilişkilerim oldu onda da 5-6 defa cinsel münasebet oldu. cinsel olarak ama şimdi diyorum ki keşke olmasaydı.
Keşke bekleseydim , senin gibi birini bulsaydim saf temiz , evlenseydim diye düşünüyorum.
Olmayacak değmeyecek insanlarla vakit geçirdim.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bunu diyen adam kendi çıkarına olduğu için söylüyor onu geçelim
Ancak seks, cinsellik mikişli sokuşlu bir şeydir. Sevgi vesaire hiçbirinin pek bir anlamı yoktur bu konuda ki sevgi dediğin şey vücudun birileriyle seks yapma isteğinin bir uzantısıdır.
Orası doğru00 Yorumla
+1 yılduygu olmadığı sürece cinsellik hayvani duyguların tetiklenmesinden ibaret bana göre..
tabi kimisi bunu saçma bulabilir ama ben böyle düşünüyorum buna göre yaşadım..
o yüzden bence.. ne düşünüyorsan nasıl hissediyorsan nasıl iyi hissedeceksen o durumu bekle derim00 Yorumla
+1 yılOnlar ne ahlaksız edepsiz insanlar öyle ki o cumleyi kurabiliyorlar
Duygu araman hakkindir ama ahlaki değerlerinden asla asla ayrılma gencecik insanlarsınız beyninizi yikamalarina izin vermeyin inanciniza ve doğru olanı yapma yolunda olun bu acılı sancılı bir yol olsa dahi doğruluk insana iyi gelir sabırla sınar ama iyi gelir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır saçma değil olması gereken bu.
Sana bunları söyleyene de ki;
Duygusuz seks istiyorsa parasına söz geçirsin.🤦
Benim nazarımda duygusuz seks para ile yapılanıdır.
Sen kendini sevdiğin eşin olacak adama saklamaya devam et doğru olan bu.
Kıymetli ve özel olan da bu.
Ve emin ol herkes kıymetli ve özel olanın kendisine ait olmasını ister...00 Yorumla
+1 yılDuygu suz cinsellik olmaz ki zaten hem insanın sadece bir kişiyle ve sevdiğiyle birlikte olmak istemesi kadar güzel hiç bi şey olamaz hele bide hayatının aşkını bulup evlenirsen çok harika olur 😉👍
31 Yorumla- +1 yıl
Sen varya sen (!)
Erkeklerin çoğu olaya dümdüz baktığından dolayı bunun saçma olduğunu düşünebilir ama bence olması gereken bu. Günümüzde herkes istediğini kolayca aldığı için duygu nedir bilmiyorlar, sadece ihtiyaç deyip geçiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç iştee bu bunu yapamam lıbıdıom yuksek ama tek kişiyle yapmam lazım
+1 yılHerkesin beklentisi farklıdır. Bu arada en duygusallık istemeyen insan bile içinde duygusallık barındıran bir sekste çok başka olabiliyor. Aşık olduğun insanla yaptığın seksin yerini hiçbir şey tutmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşünce tarzin daha mantıklı ve çok daha güzel bundan emin ol çünkü bir ilişkinin içinde duygu yoksa o ilişki değil birliktelik olur duygusuz bir ilişkide tatsız tutsuz olur yüreğinin sesini dinle önce ruhunu besle sonrası gelir zaten
10 Yorumla
+1 yılOnlar arayıp bulamadıkları için öyle diyorlar:)) aslında isteğin normal ama normali yapamıyorlar hep bir ego menfaat dengesini düşünmekten duyguya yer kalmıyor sıradan oluyor fakat sende biraz gözünü açmalısın
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😆aynen oha demi sanki afrikadan gelmişler gibi
+1 yılHayatın her alanında duygu vardır. Duygusuz cinsellik için en azından zihnin susması lazım, o da içkiyle mümkün. İçip içip yapılır genelde. Gerekli mi? Gereksiz. Kimine göre gerekli.
10 Yorumlaonlar o kadar duygusuz ve amaca yönelik ki. seni anlamlari dahi imkansız.. duygu elbette gerekli olmadan sadece fizikten tatminden öteye geçmez.. sana öyle diyenleri sen kapi dışarı et.
00 YorumlaOnlar vurucu tim. Bir kişiye ait olma isteğin doğru. Kadının doğasında kucaktan kucağa gezmek yoktur. Ancak elbette duygusal bir şey olmalı. Aksi takdirde bir meta olursun ve öyle kalırsın.
00 YorumlaBurdan ne bekliyorsun ki genel olarak kafa yapısı bir buradaki erkolarin genel olarak ama hepsi değil onlar da böyle saçma sapan konuşacağını düşünmüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu mesele bu esas. cinslliğin temeli sevişmektir ilişki değil. sevişmek de sevgi ile olur.
elbet kaliteli bir cinsel taşam ancak sevdiğin ile olur.
insan sevmediği birini nasıl arzular ki00 YorumlaEğer öyle istiyorum diyorsan öyle istiyorsundur. Neden saçma olsun? Hayat senin hayatın, yaşayanı sensin. Bir şey yapınca sevinecek de sensin, üzülecek de sensin. Ne önemi var ki kim ne diyorsa?
00 YorumlaBir nebze
Cinsellik duygudan ziyade zevk verir
Duygu aşk birbirini seven insanlar içi cinsellikte rol oynayan güzel bir şey lakin cinsellik zevk meselesi00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Eğer niçin gerçekten cinselliği evlendikten sonra yaşamak istiyorsan seninle gerçekten ciddi düşünecek insanlara yönel.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar duygu arar normaldir
Evlenmeden yaparsan
Ilerde başka iyi bir erkek seninle evlenmeye bilir10 Yorumla
+1 yılDuygusuz cinsellik olmaz, aşksız cinsellik hiç olmaz
20 Yorumla
+1 yılTabii ki alakası yok. Tamamen duygusuzca yaşanan bir cinsellik sadece bedeni doyurur.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır çok doğal. Duygusuz seks masturbasyondan farksız. Tutku, duygu varsa her duyguyu zirvede yaşarsın
00 Yorumlakadınların çoğu duygu arıyor ama erkekler için durum farklı
07 Yorumla
Soran+1 yılNedrn farklı
- +1 yıl
erkek için duygu 0lmasada 0lur sadce kadının fiziğini beğenip istemek yeterlidir
Soran+1 yılAma bu cok iğrenç
Soran+1 yılObje olarak görüyor bencıl işte
- +1 yıl
yani sana öyle geliy0r 0labilir ama erkeğin yapısı bakış açısı bu
Soran+1 yılHepsı boylr olamaz
- +1 yıl
geneli böyle ama istisnalar 0lsada
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok onlar seninle olmak istiyorlar sen duygu aradığın için onlara bakmayacaksın diye böyle diyorlar yoksa kadınların çoğu senin gibi düşünüyor
00 YorumlaHerkesin isteği farklıdır, o yüzden kimse kimseyi hayatı boyunca bir kişiyle yaşamak istiyor diye yargılayamaz, o yüzden hayat senin hayatın istediğin gibi yaşa kimsenin lafına da bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu araman gayet normal, duygusuz seks tuzsuz çorbaya benzer içersin karnın doyar ama tadı damağında kalmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılYoo, niye saçma olsun bende cinsellikte duygu arıyorum bir şey hissetmediğim biriyle ilişki yaşamak istemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı değiller sen onlara uyma art niyetli insanlar var duygu önemli güven önemli bu tür şeylerde duygusuz bencil birine denk gelirsin senin halinden anlamaz bir tek kendini düşünür yazık eder bence evlenmeden sevmeden yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. neden saçma olsun bende senin gibi düşünüyorum. Duygu olmadığı kimse ile yapmam. Öyleyse elime kuvvet derdim :)
00 Yorumla
+1 yılSeninki Gerçekten çok hoş bir düşünce başkalarını dinleme doğru olanı yapıyorsun onlari diyenler hergün birisiyle yatıyor
00 Yorumla
+1 yılTabiikide haklısın. İlişkide duygu olacak duygu olacak ki o ilişkide şehvetle o azginlikla daha çok jyi şeyler olur daha çok ıslanırlwr ilişkide
01 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle Düşünüyorum
+1 yılHshshhs sen onlara istediğini vermediğinde bunu söylerler
01 Yorumla
Soran+1 yılCok ıgrencler bırde sınırsız istiyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yaşında ve bu düşüncedeyim :D Ben öleyim o zaman 😂
54 Yorumla- +1 yıl
Nesli tükenmişlerdensin diyeceğim ama böyle bir nesil de yok :D Kişiden kişiye göre bir çok şey.
Cevap sahibi+1 yılBenim herkesin hayat tarzına saygım var. Kendimce doğru olanı yapmaya yoksa büyük bir olay değil. Birini bulup ilişkiye girmem birkaç saatimi almaz
- +1 yıl
Doğru
Evlen maden sende birini bul evlen sende 6 yas felan buyukte olabilur hatta 8-10 yasta buyuk olabilir
00 Yorumla
+1 yılAhh Milena üzümlü kekim seni o kadar iyi anlıyorum ki bizim gibi insanlar çok az kaldı dünyada 😅
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sen doğru yoldasın kesinlikle deli gibi aşık olduğun mümkün olursa eğer ruh eşinle yapmalısın bunu bunun zevkini başka hiç bişiyde bulamazsın. o yüzden yapmak için yapma sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim hayran kaldığım çok sevdiğim biri olsun sonra kendimi ona teslim edeyim her şeyi onla yaşayayım istiyorum ama bu zamanda kimseye güvenilmiyor
00 Yorumladuygusuz cinselliği hayvanlar da yaşıyor farksız
00 Yorumlahayır herkesin beklentisi aynı olmak zorunda değil gayet doğal böyle bir şey istemek
00 YorumlaDuygusuz cinsellik olmaz nerde kalır bunun duygusu.
00 Yorumla
+1 yılHayır, gayet de olması gerektiği gibi düşünüyorsun.
00 YorumlaDüşünceni beğendim gerçekten bizim gibi düşünen insanlardan kalmadı pek bende öyleyim.
00 Yorumla
+1 yılBuradakilere sorma yaa işlerine gelmiyor herkes ahlakını kalitesini yitirmiş
00 Yorumla
+1 yılDuygu araman normal ama duygusuz da çok güzel oluyo yani. Ben pek gerek duymam duyguya.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğiller. Bende 20 yaşımdayım ve daha önce hiç sevgilim olmadı. Çünkü seçiciyim ve bedenimi sunacağım erkeğin benim gibi özel olmasını, benim istediğim gibi olmasını istiyorum tuhaf değil dert etme
00 YorumlaHaklı değiller tabii ki. Onlar sırf aklını çelmek için böyle deyip manipüle etmeye çalışan abazalar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYoldan çıkmışlara bakıp da namusundan olma.
00 Yorumla Hayır saçma değil, senin yaptığın şey doğru aslında. İnsanlar kirli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılonlar seninle yatma derdinde kafın duygu arar erkek genellikle delik
00 Yorumla Yüzün bebeksi çocuksu okşamalık mi önce onu de sen 😀
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılO onların düşüncesi, bu da senin. Herkes herkese saygı duymalı. Saçma falan değil, neden olsun.
00 Yorumla senin yaptığın doğru erkeklere bakma sen onların işine geldiği için böyle konuşuyolar
00 Yorumla
+1 yılDuygu elbet ister istemez olmali... hayat insanı duygulari mutlu eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Haksizlar haklı olan sensin o onların kalbinin kiri
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar