sevgilimle birbirimizi cok seviyoruz ve arzuluyoruz birkac gün şehirdışında oldugum icin buluşamadık ve cok özledik birbirimizi bulustugumuz an nefessiz kalana kadar öpüştük ancak çok istekli olduğu için hep daha fazlasını istiyor bana ters ilişki yaşamayı teklif ediyor bir erkek sevdiği kadını çok arzuladığı için mi ister yoksa umursamıyor mu anlam veremiyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHiç bir cinsel ilişki yaşamadığım halde basit mantıkla şöyle örnek verebilirim.
Ters ilişki istemekle kişinin seni umursayıp umursamadığı belli olmaz.
Bir kişinin seni umuryıp umursamadığının cevabı şu şekilde belli olur illa ters ilişki konusu olarak düşünme farklı herhangi bir konuda olabilir.
Ters ilişki yaşamak istemiyorsan ona hayır de. Bu herhangi bir konuda da istemediğin bir şey varsa hayır de.
İşte karşında ki insanı tanımanın en güzel yolu budur ona hayır demek onun istediği şeyi yapmamak ama ince çizgi şu keyfi hayır demek değil kendi isteklerindenn feragat etmeden ona hayır demek.
Vereceği tepki sevgisini ve seni düşünüp düşünmediğini açıklar. Sana kızıyorsa, kabul etmen için tartışma veya ısrar yapıyorsa, trip atıyorsa, mesafe koyuyorsa o kişi seni düşündüğü filan yoktur.
Fakat kararına saygı duyup konuyu uzatmıyorsa tekrar açmıyorsa o kişi sana saygı duyuyordur seni seviyordur. En fazla şunu yapabilir neden hayır dediğine dair bunu öğrenmek amaçlı nedenini sorabilir fakat nedeni duyduktan sonra da ben bunun kararını değiştirmem lazım diyipte ısrar etmemeli. Şahsen herhangi bir konuda karşımda ki kişi bana hayır diyorsa saygı duyarım en fazla nedenini öğrenmek amaçlı sorarım nedeni duyunca tamam derim olay bu kadardır gidipte ısrar etmem kimseyi istemediği bir şey için zorlamam tartışmam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven erkek arkadan yapmaz. Belki tehlikesini bilmediği için istiyordur ama onu uyarmalısın. Erkeğe en çok yakışan şey merhamettir ve bir gün tuvaletini tutamama riski olan bir şeyi eğer bile bile istiyorsa o adam zaten sevmiyordur.
35 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en güzel yorum
- +1 yıl
Tesekkur ederimm @DaddyShark
- +1 yıl
Rica ederim güzellik 🙏🙏
- +1 yıl
Benim düşüncemde şu şekilde aslında. Seven erkek/kız farketmez farklı isteklerde olabilir neyse biz ters ilişkiye dönelim. Arkadan istemesi sevmediği anlamına gelmez bence. İsteyebilir teklif eder, kızda evet veya hayır demekte özgürdür. Hayır derse konu kapanır zaten kimseye istemediği bir şeydne ötürü ısrar edilmez zaten. En fazla nedenini öğrenmek için neden diye sorulabilir fakat neden söylendi diye de fikrini değiştirmek içinde erkek tartışmaya veya ısrara girmemeli saygı duymalı hayır cevabı alsa bile. Zararları konusuna gelirsek uzunca yazmıyım ama araştırdım bu konuyu da kısaca şöyle demek isterim. Usulüne uygun yapılırsa sorun olmaz. Örneğin ilişki öncesi temizlik, rahatlaması, alıştırarak başlamak, çok sık olmayacak şekilde ters ilişki yapılırsa örneğin ayda 1 gibi mesela bu sayede gaz kaçırma dışkı tutamama gibi sorunlar ortaya çıkmaz çünkü çok sık yapılmadığı için kas yapısında bir bozulma olmayacaktır. Ters ilişki sonrası kondom değiştirilmeli mutlaka çünkü bakteriler vajina kısmına geçebilir bu da hijyenik olmaz ve kondomsuzda yapılmamalı bence ters ilişki.
Yanlış anlaşılmasın tecrübeli filan değilim herhangi bir cinsel deneyimim olmadı sadece araştırmalardan vardığım sonuçlar bunlar. Sonuçta bence çiftler arasında hangi konu olursa olsun biri bir şeyi istemiyorsa zorlamamak ve kararına saygı duymak lazım. Zorluyorsa eğer o kişiin sevgisi soru işaretine açıktır. - +1 yıl
Bilgiler için teşekkür ederim. Fakat yumuşak ilerlenmesinin seviyesi tutturulamayabilir ya da kişinin bünyesine veya penis boyutuna göre değişebilir. Bu yüzden garanti olması için kızın rızası olsa da erkek bence yapmamalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnce işler sizin o andaki durumunuzu bilmeden yapılacak yorum sadece yüzeysel olur.
00 Yorumla
+1 yılİstemez. onun derdi sadece zükmek seni. Seviyor evlenecek falan diye düşünme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ters ilişkiyi kabul etme. Çok büyük sıkıntı yaşarsın. kabul etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılben istemiyorum zaten ama o çok istekli
Cevap sahibi+1 yılNe kadar istekli olursa olsun Sen izin verme kendine hakim ol, çok büyük sıkıntıdır o
Hem dinen yasak hem de kadına çok büyük zarar verir tuvaletini tutamazsın vs
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu sevdiğim kadınla yaşamayacağımda kiminle yaşayacağım?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arzular tabi ki.. neden arzulamasin?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. seven insan sevdiğini arzular bence
20 Yorumla
+1 yılbir biriniziz arzuluyorsanız olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. umursamıyor uçkurunun derdinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılTers iliski olur mu ya olmazz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal neden yapmıyo
03 Yorumla
Soran+1 yılkazayla hamile kalmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek once normalını yasar sonra dıgerını teklıf eder
- +1 yıl
korunun o halde bir çok yolu var
+1 yılOlabilir normal
00 Yorumla