Zevkin kitabı sanatı yaşam tarzı olarak bilinen kamasutra tekniklerini hiç duydunuz mu bu tarz kitablara merak duyar mısınız? Yaşam tarzınızda yer edinebilir mi?

Zevkin kitabı sanatı yaşam tarzı olarak bilinen kamasutra tekniklerini hiç duydunuz mu bu tarz kitablara merak duyar mısınız? Yaşam tarzınızda yer edinebilir mi?

Tabiki duydum, çok severek de hayatımın her anında uygulayarak kullanıyorum. Benim hayat felsefem diyebilirim. Hatta yeni yeni pozisyonları Kamasutra videoları izleyerek öğrenip, kendimi geliştiriyorum. Biliyorsun öğrenmenin taşı yok zaten. Duvarımdaki saat bile bana farklı pozisyonlara davet çıkartıyor…. 😃🥰😎
uzak doğu seyahatimde (asla bir daha gitmem onca saat sigarasız imkansız gitmem) hindistana uğramasam dahi, bir çok söylentiler duymuştum bunu gerçek bir hintliden öğrendim, Bu felsefeye evren Shiva ve Shakti adı verilen tanrıların simgelediği kadın ve erkek birleşiminden meydana geliyor. temelinde cinsel hayatı daha huzurlu ve heyecanlı kılabilmeyi amaçlayan bir öğreti,
Tantrik cinsellik, oldukça meşhur bir Hint felsefesi olan Tantra'dan geldiği söyleniyormuş...
Sanskritçede tantra kelimesi 'birlikte dokunmuş' anlamına geliyor,
Evet uzak doğu seks sanatıyla ilgili bir kitap okumuştum onlar bu konuda acele tmeden keyfini ala ala vücut ve yüz mimiklerini algılayan algılayan kendine özgü pozisyonda ilişki yaşıyor. Bu sanatın yemeklerine kadar birtakım bilgiler vardı deneyip yaşamak güzel olur diye düşünüyorum sizde güzel bir konuyu gündeme getirerek bu teknik hakkında bilgiler edinilmesini hizmet ediyorsunuz bu yönünüzü takdir ediyorum
Kamasutra aslında oyun olarak da kullanılabiliyor. Yatak örtüsü şeklinde satılan ürünler var ve zar atıp hangi pozisyonun üzerine düşerse onu uygulayabiliyorsun :D Keyifli geceler..
Cevap
9Cevap
Hiç duymadım ama olmaz sanırım
Aşkın olmadığı bir ilişki de ne okursanız okuyun boştur. Aşkın gücünü ve ilişkinize katacaklarını bir bilseydiniz keşke. Yemişim Kamasutra kitabını da tekniklerini de. Sadece okuduğumuz ile kalırız. Yok bu devir de aşk ile seven kadın, madın...
Dövüş sanatı diil mi ya o Bruce Lee filan yapıyordu hani
Bir ara çok okudum bununla ilgili çok bilimsel şeyler var her pozisyonda farklı zevk alina biliyor baya mantıklı bir kaç pozisyonda denemiştim baya etkileyici
Sorularından yeni yeni şeyler öğreniyoruz emeğine sağlık
Ohoo çoktan yerleştirdim hayatıma
Duydum ama içerik gelmiyor şu an aklıma
Yok içimden geldiğince kendimi bırakırım
O ne ya
Olabilir