Cinsel Yaşam Göğüs ucuyla oynamak nasıl bir zevk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Göğüs ucuyla oynamak nasl bir zevk Göğüs ucuyla oynamak nasıl bir zevk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl dikleşip kabarıy0 0nu ağza alıp yalama emme isteği uyandırıy0 😋ve kadının zevk aldığını görmek güzel 0luy0 0 0 Yorumla
ciimeyilnoktakom1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl O kadındaki göğüs, kadını kadın yapan tek özellik. Valla onlar öyle mükemmel bir şey ki, ucuyla değil komple yoğurmak strese bire bir çözüm. 0 0 Yorumla
mhmt1649 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkekler pek zevk almaz ama kadınlar baya zevk alır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. güzel bir şey.hem kadın hem erkek için güzel bir şey 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Klitorisin büyük ve çift olanı resmen. Her fırsatta değerlendirilmesi gerekiyor ksjdsl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben oynamıyorum memelerimle. Erkeklerde genelde pipilerinin ucuyla oynamayı seviyo. Eşimden biliyorum sürekli pipisinin ucuyla oynuyo 0 4 Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Neden oynamıyorsumn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @havacoksicakkk neden oynıyım Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Zevk veriyor baya uçlarını okşayarak oynamak ben bile zevk alırım Yorumla havacoksicakkk +1 yıl Kocan emiyor mu ya da oynuyor okşuyor mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl daha belirginleşmesi dik ve sert olması hassaslaştırıyor onları 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da hiç emmdinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl elbette ve en basit şey her erkeğin en kolay yaptığı şeydir bu Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl garip sorular değil mi geçen hafta bile oldu hatta bu dediğin en basitiydi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂iyi sevgilinmiydi yoksa eskortmuydu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl böyle konuları konuşmayı pek doğru bulmuyorum ama özellikle de böyle bir yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben oynamayı seviyorumda kadınlar o an ne yaşıyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen oynatmadınmı hiç Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Kadın çok acayip zevke gemiykr 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla Adembozkurt +1 yıl Etmesi çok zevkli oluyor Yorumla Adembozkurt +1 yıl Masaj yaparak eklemek Yorumla
havacoksicakkk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Sen erkeğin memesini emmek ister misin 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yalamak güzel de onu tam bilmiyorum 😂 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl başkası oynayınca değil miydi o ya 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dikleştikçe ısırıp kendime cekmek harika bi duygu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalana getek yok 1dene olmuştur Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. onlara boşalmak... sonra da öpmek 1 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. çok severim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasl bir zevk Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl benim hoşuma gidiyor, elimle oynamak, dilimle oynamak, emmek Yorumla Soran +1 yıl Peki zevkli nasl oluyo yani Yorumla herseyi_bilen_adm054 +1 yıl o Ten dokusu haz veriyo Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Güzel yani 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yaşadın mı Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Elbette Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Her zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
dikleşip kabarıy0 0nu ağza alıp yalama emme isteği uyandırıy0 😋ve kadının zevk aldığını görmek güzel 0luy0
O kadındaki göğüs, kadını kadın yapan tek özellik. Valla onlar öyle mükemmel bir şey ki, ucuyla değil komple yoğurmak strese bire bir çözüm.
Erkekler pek zevk almaz ama kadınlar baya zevk alır
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
güzel bir şey.
hem kadın hem erkek için güzel bir şey
Klitorisin büyük ve çift olanı resmen. Her fırsatta değerlendirilmesi gerekiyor ksjdsl
Ben oynamıyorum memelerimle. Erkeklerde genelde pipilerinin ucuyla oynamayı seviyo. Eşimden biliyorum sürekli pipisinin ucuyla oynuyo
Neden oynamıyorsumn
@havacoksicakkk neden oynıyım
Zevk veriyor baya uçlarını okşayarak oynamak ben bile zevk alırım
Kocan emiyor mu ya da oynuyor okşuyor mu
daha belirginleşmesi dik ve sert olması hassaslaştırıyor onları
Tamam da hiç emmdinmi
elbette ve en basit şey her erkeğin en kolay yaptığı şeydir bu
Ne zaman
garip sorular değil mi geçen hafta bile oldu hatta bu dediğin en basitiydi
😂😂😂iyi sevgilinmiydi yoksa eskortmuydu
böyle konuları konuşmayı pek doğru bulmuyorum ama özellikle de böyle bir yerde
çıktım