Cinsel Yaşam Göğüs emilmesi zevk veriyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Göğüs emince erkekler zevk aliyormu yoksa sadece kadinlarmi zevk alıyor? Göğüs emilmesi zevk veriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl bizde zevk alıyoruz meme emerken okşarken daha da azdırıyor bizi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her iki taraf da zevk alıyor ama görüntüsü ellenmesi emilmesi hele bir de büyük yumusaksa erkeğe çok zevk verir 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buyukden kastım bu arada en az 90 beden şahsen elbise giydin mi belli olacak Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Ben zevk alıyorum fazlasıyla ama sadece göğüs olarak değil tabi 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Küçük göğüslü ise zevk almak ne kelime varya yerim yer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim sadece hoşuma gidiyor ama kızın memelerini emerken peniste çook tatlı bir haz oluyor tahrik olduğum için 0 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ya fiziksel zevk veren bir şey yok tabi ama haz alıyor insan. Bence kadının aldığı zevk erkeğe de zevk veriyor o an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler zevk almasa yapmaz. Ha neden bu kadar seviyorlar bilmiyorum ama :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cildiracak kadar zevk alirim 3 3 Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Çıldırtacak kadar bakarım ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bakma ulan ayi☺️☺️ Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Otomatik düzeltmiş e*merim yazmıştım. Ama kalbimi kırıyosun Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seviyorum dolgun meme emmeyi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence erkekler daha çok zevk alıyor. 5 4 Yorumla Mucisamba +1 yıl Öyle mi evet erkek için zevkli ama kadın daha çok etkilenir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mucisamba kanka aşağıdaki yorumlarda bi bro demiş ki çikolata yesen sen mi zevk alırsın çikolata mı demiş bence konuyu net özetlemiş ama gönlün olsun kadinlarda alıyor evet. Yorumla Mucisamba +1 yıl Kanka tamam da yani değişir aslında 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mucisamba elbette yerine göre değil bölgeye göre 😅 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Zevk verilmeyen şeyler yapılmaz zaten 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. En sevdim guzel zevkli 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zevk vermekten zevk aliyorum 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Hiç emmedim ama eminim çok zevk veriyordur 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Erkek niye zevk alsın abi göğüs emmekten 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzelse bayılırım 😂 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Benim en hassas noktam diyebilirim göğüs uçlarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizin için yapıyoz zevk almiyom ben 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her hangi eti emmeyle eş değer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duymak istediniz şeyleri söyluyoz çok zevk aldık öldük bittik vs Yorumla
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evett 3 1 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Sırf onunla orgazm oluyorum diyceksin nerdeyse, nasıl bi iiçten Evett demek bu :) Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. psikolojik tatmin için şart. Tamamlıyor Seksi 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bizim için eğlenceli sizin için tahrik edici 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli olmaz 1 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. İkiside zevk alır ya 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kudurtuyor beni.. 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İki tarafta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
bizde zevk alıyoruz meme emerken okşarken daha da azdırıyor bizi
Her iki taraf da zevk alıyor ama görüntüsü ellenmesi emilmesi hele bir de büyük yumusaksa erkeğe çok zevk verir
Buyukden kastım bu arada en az 90 beden şahsen elbise giydin mi belli olacak
Ben zevk alıyorum fazlasıyla ama sadece göğüs olarak değil tabi
Küçük göğüslü ise zevk almak ne kelime varya yerim yer
mastürbasyon yaparken kendimkini emiyorum gayet zevk verici
Benim sadece hoşuma gidiyor ama kızın memelerini emerken peniste çook tatlı bir haz oluyor tahrik olduğum için
Ya fiziksel zevk veren bir şey yok tabi ama haz alıyor insan. Bence kadının aldığı zevk erkeğe de zevk veriyor o an
Erkekler zevk almasa yapmaz. Ha neden bu kadar seviyorlar bilmiyorum ama :D
Çikolata yerken sen mi zevk alıyorsun yoksa çikolata mı?
Cildiracak kadar zevk alirim
Çıldırtacak kadar bakarım ☺️
Sen bakma ulan ayi☺️☺️
Otomatik düzeltmiş e*merim yazmıştım. Ama kalbimi kırıyosun
Seviyorum dolgun meme emmeyi
Ben almıyorum ama kadınınkini emersem tahrik olurum
Bence erkekler daha çok zevk alıyor.
Öyle mi evet erkek için zevkli ama kadın daha çok etkilenir
@Mucisamba kanka aşağıdaki yorumlarda bi bro demiş ki çikolata yesen sen mi zevk alırsın çikolata mı demiş bence konuyu net özetlemiş ama gönlün olsun kadinlarda alıyor evet.
Kanka tamam da yani değişir aslında 😊
@Mucisamba elbette yerine göre değil bölgeye göre 😅
Zevk verilmeyen şeyler yapılmaz zaten
En sevdim guzel zevkli
Zevk vermekten zevk aliyorum
Hiç emmedim ama eminim çok zevk veriyordur
Erkek niye zevk alsın abi göğüs emmekten
Almaz olur mu, ben doyamam
Güzelse bayılırım 😂
Benim en hassas noktam diyebilirim göğüs uçlarım
Sizin için yapıyoz zevk almiyom ben
😂🤣
Her hangi eti emmeyle eş değer
Duymak istediniz şeyleri söyluyoz çok zevk aldık öldük bittik vs
Aletim dururken neden göğsümü emsin ki
İki taraf da zevk alır
Zevk alırım. Aynı zamanda aleti de okşayacak oh.
Beni kadının zevk alması zevk veriyor
Evett
Sırf onunla orgazm oluyorum diyceksin nerdeyse, nasıl bi iiçten Evett demek bu :)
psikolojik tatmin için şart. Tamamlıyor Seksi
Bizim için eğlenceli sizin için tahrik edici
Belli olmaz
İkiside zevk alır ya
Erkekte zevk alır
Kudurtuyor beni..
İkisidee
Erkeklerde zevk alırlar
İki tarafta
Hoşumuza gidiyor
Evet zevkli