Yoksa tamamen görsellikten dolayı mı böyle bir algı var? Mesela süre aynıysa büyük penis daha mı fazla zevk veriyor küçüğe oranla?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer kadının birden çok partneri olmuşsa, doğum yapmışsa genişler orası. Büyük daha çok zevk verir. Görsel olarak da etkisi vardır tabii. Büyük penis pozisyon zenginliği yaşatır. Dezavantajı ise zor sertleşmesidir. Küçük penisli birisi 5 posta rahat atarken büyük olan ikidrn sonra zor gider. Aslında mesele daha çok performans.
057 Yorumla
Soran+1 yılPerformansla boyun ne ilgisi var ki
- +1 yıl
Sertleşmek zor olabilir bazen. Kendimden biliyorum
Soran+1 yılİlk defa duydum
- +1 yıl
Penis kanla büyür. Kan gider oraya. Ne kadar büyük olursa o kadar zorlanılır. Erken yaşta iktidarsız kalır çoğu maalesef. Benimki 55ten sonra falan çalışmaz herhalde oraya giden kan beni bayıltır hshsbdb
Soran+1 yılO zaman küçük penis geleceğe yatırım 😂
- +1 yıl
Hahshs kesinlikle. Arada bir bugünün tadını da çıkarmak lazım 😂
Soran+1 yılHahahsha orası öyle
- +1 yıl
Herkesin harcı değildir ama büyüğün altına yatabilmek hshahsbs ben çok ağlayanı gördüm 😂
Soran+1 yılBir şey diyemiycem bir fikrim yok o konuda 😀
- +1 yıl
Güvenli sularda takıl sen boş ver bizimkiler çok canını yakar 😂
Soran+1 yılPeki 😂
- +1 yıl
Afferin akıllım 🤭
- +1 yıl
Sormadın ama sen ben söylicem 23 cm 🤭
Soran+1 yılYeh 😂
- +1 yıl
Yeh ne 😂
Soran+1 yılGereksiz büyük
- +1 yıl
Yarısı anca giriyo zaten shhahshs içinde olsa ne hissederdin merak ediyosun ama dimi
Soran+1 yılSadece merak. Denemem
- +1 yıl
Ben partnerlerimden duyduğumu ve gördüğümü söyleyim. Acı ve zevk diyorlar. İlk girdiğimde gözleri kayıyo ama alıştıkça dahasını istiyorlar
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Ben sana soru sorsam. Rengi ne şu an
Soran+1 yılHiç o niyette değilim 😂
- +1 yıl
Meraj ettim 😂 anlatırken yükseldim
Soran+1 yılYükselme 😀
- +1 yıl
Aynen ağırlık yapıyor 😂
Soran+1 yılKolay gelsin 😀
- +1 yıl
teşekkür 😂
- +1 yıl
Konuşmaları ıslandın mı? 🤭
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ben akıyordur diye düşünmüştüm 😂😂
Soran+1 yılOnldar gevşek değil
Soran+1 yılO kadar*
- +1 yıl
Güzelmiş. Ama gevşerse tutamayız mı diyosun 😂
Soran+1 yılBenden sana ekmek öıkmaz diyorum 😂
- +1 yıl
Hhshshs akıllı kız 😂 olsun benim hoşuma gitti bu konuşma
Soran+1 yılİyi bari😂
- +1 yıl
Rengini öğrensem baya sevinirdik ben ve tek gözlü devim 😂
Soran+1 yılBaşım bağlı anacım
- +1 yıl
Ben de benim ol demiyorum ki basit bir soruya cevap arıyorum 🤭
Soran+1 yılİyi akşamlar 😂
- +1 yıl
Peki hiç kocaman bir penis gördün mü 😂
Soran+1 yılGerçekte hayır
- +1 yıl
Filmde mi gördün biri mi attı? Ne hissettin görünce?
Soran+1 yılİki şekilde de gördüm. Hissetmek değil sadece merak duygusu oluşturuyor o kadar
- +1 yıl
Aslında istiyorsun. Biraz çekince var. Şu an yaptığın seksten aldığın hazzı 5e katlar gibi geliyor sana. Çekici oluyor haliyle. 23 gördün mü hiç? 😂😂
Soran+1 yılBilmiyorum üstlerinde cm yazmıyor 😂
- +1 yıl
Hahshshjsd sunum yapasım geldi ama buraya da atılmaz şimdi 😂
Soran+1 yılYok almayayım 😀
- +1 yıl
Alamazsın ki zaten 😂😂😂😂
Soran+1 yılAnladık tamam penisin büyük 😀
- +1 yıl
Hahdhshs büyük demezsen sevinirim devasa demelisin 😂😂
Soran+1 yılÖyle olsun
- +1 yıl
Seni baya sevdim ara ara uğrarım buraya 😂
Soran+1 yılTamam 😀
- +1 yıl
Canın görmek isterse yapman gerekeni biliypsun 😂
Soran+1 yılSağol 😀
- +1 yıl
Ne demek tatlım her zaman 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 16 cm 4.5 inç bunu söylemek isterim 14 yaşında sigara uyuşturucu kulandım düzensiz beslendim gece uykusu hiç yoktu bende ergenliği çok kötü geçirdim kendime zarar veriyordum stres sinir falan askere gidene kadar öyleydi cinselik yoktu kafamda penis boyu takıntısıda bunları bi kenara atarak söylemeliyim ki gelişme çağımda sağlıklı beslenseydim düzenli penis egzersizlerimi yapsaydım 18 cm penise sahib olabilirdim şimdi bunada memnunum şimdi yani doğuluyum ben bu arada 😂
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok buyugu biraz zorlar kusugude gitgel yaparken ikide bir çıkar sinir eder kadınları bende 18,5 bu bazı pozisyonlarda köklerden acıyla karışık zevk veriyor o yüzden bazı pozisyonlarda dikkatli olmak gerekir ama çıkma sorunu olmaz. Zevk meselesi tam doluluk yaratması yönünden faydalı bu birazda kadının tatmin derimuna göre değişiklik gösterir. Kadın becerikli ve istekli ise 12 cm bile idare eder
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılKlitoris vajinanın hemen girişinde yer alıyor. İri olması ya da küçük olması değil ki. Öyle olsa parmakla mastürbasyon neden zevk versin değil mi? Ama eşim de iri tercih ediyor lakin içinde dolduğunu hissetmek içinmiş. Olay buymuş yani.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim penisim 17cm bana sorarsan 10cm bir penis bile zevk verir kadına ki mastürbasyon yapan bir kadın 2 parmağı ile tatmin olabiliyor. Penisin boyundan ziyade kalınlığı daha önemli bi incecik 25 cm olması var birde 15 cm iri kıyım olması var pozisyon zenginliği açısından 14 cm bir penisle her pozisyona girilir birde kullanmayı bilmek lazım penisi erkek altta kadın üstte pozisyonda kadının doğru noktasına temas ettirmek lazım erkeklerin boy takıntısından ziyade kadın ruhundan anlamaları kadın bedenini tanımaları gerekli
320 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle kesinlikle de. Şsrtlar eşitse uzun daha mı iyidir onu anlamak istiyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılbenim kanatimce 20 cmden uzunu zevkten ziyade acı verir çünkü rahme temas etmeye başlar artık kadın zevk değil işkence duyar ideali 15cm bence bu işin kadının gözünü doyurur gönlü doyar cinsel isteğini de bilgisiyle doyurursa kadın adamına iyice bağlanır
Soran+1 yıl20 den uzununu kast etmedim zaten o kadar da değil 😀
Cevap sahibi+1 yılUzundan kastın kaç mesela veya kısadan kastın kaç
Soran+1 yıl15 üstü büyüktür bence. 10 altı da küçük
Cevap sahibi+1 yılÖnceden beraber olduğun kişilerin ki ne kadardı
Soran+1 yılSadece bir kişi oldu. 10 civarıydı
Cevap sahibi+1 yılZevk alabildin mi peki ne kadar sürdü. Kadınlar genelde gözünün doymasını da istiyor
Soran+1 yılAlıyorum gayet. Hala devam sayılır 1 sene oldu
Cevap sahibi+1 yılAlıyorsan bence zevk almaya devam et gözün dışarda olmasın bence :D sevdiğin adama daha da fazla sevdiğini söyle değişik varyasyonlar deneyin ten uyumu varsa ikinizde birbirinize yetiyorsanız gerisi önemli değil benim partnerim yok mesela ama cinselliğe soğuk bir kızla yapamam muhtemelen
Soran+1 yılÖyle zaten benimki sadece merak 😀
Cevap sahibi+1 yıl3 tane kadınla deneyimim oldu benim genelde boyunu gördü an 2 sinin hoşuna gitmişti 1i korkmuştu göz doygunluğu sadece her kadının derinliği 7 8 cm bişi zaten 2 parmak bak yüzük ve orta parmağı ile tatmin olmayacak kadın yok
Soran+1 yılİşlev açısınean aman aman bir fark olduğunu ben de sanmıyorum zaten. Görsel gibi. Küçük göğüs büyük göğüs mevzu gibi işte 😀
Cevap sahibi+1 yılHeh tam olarak o ben mesela büyük gögüs sevmiyorum özellikle evleneceğim kadında olmasını istemem çocuk doğduktan sonra aşırı sarkıyor kücük olsun dik olsun
Soran+1 yılAynen işte
Cevap sahibi+1 yılbide şey sorucam sevgilinin burcu ne senin burcun ne
Soran+1 yılBenim Yay onun Yengeç
Cevap sahibi+1 yılİlginç aranızda hiç uyum yok aslında ama yengeç anlayışı var muhtemelen :D
Soran+1 yılYok valla kavgadan gürültüden durulmuyo 😀
Cevap sahibi+1 yılburç uyumu şart o zaman :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPenisin boyutu önemli değil ama kalın olursa iyi olur 5 cm penis bile zevk verir sen vajinanın girişinden 3 4 cm kadar zevk alırsın hadi 5 olsun o kadar fazlasından zevk almazsın önemli olan işlevi o da nedir erken boşalmayıp vajina içinde uzun süre kalabilmesi sadece vajinaya gir çık ile olmaz tabiki de vajinanın zevk alması ıslanması için ne gerekiyorsa yapılır vajina zevk alır ıslanırsa o zaman olur yoksa olmaz büyük olması acı verir sadece türk kızları p*rno izler veya hayallaerınde büyük penis vardır ama öyle değildir işte
20 Yorumla
+1 yılUzun olup bağırsak karıştıracağına kalın olup kasnak çalıştırsın.
Kadın için 9 cm bile yeterli ama büyük olması anlık olarak zevk verse de büyüğe alışırsan küçükler zevk vermeyecektir.
Kısacası eşinin 10 ile 15 arası olsun ama istesen arada İskender yemeğe git ama arada
52 Yorumla- +1 yıl
woooowww :D
- +1 yıl
Çok sevdim bunu 😍
Kadinin orgazm olmasi icin penisin boyutu okadar önemli degil, hatta cogu kadinda 15 cm üzeri zevk degil, sanci, aci verdigi bilimsel olarak biliniyor. Yanlis algi p*rno büyük penisli erkekler seciliyor, cünkü girip cikmayi detayli olarak degisik acilardan kameraya almalari kolay oluyor..
Tabi istisnalarda var, özellikle büyük penisten zevk alan ama normalde orgazm icin en ideal ölcüler kadin icin 12-16 cm, ben demiyorum, arastirmalar diyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kızlar vajinadaki kasları sıkarak daha dar veya daha kısa yapabiliyorlar. Bu şekilde küçük penisten bile sanki büyükmüş gibi zevk alıyorlar. Bunun için "pompoir" diye bir yöntem var. Pompoir egzersizleri yapan bir kız için penis boyutu hiç fark etmiyor, her türlü maksimum zevk alıyorlar. https://www.reddit.com/r/pompoir/
00 Yorumla
+1 yıl20 diyenler dökülür birazdan 15 var bende tüm partnerleri doyurdum, geç boşalmam sayesinde , oral yolla bosaltabilen babayiğit bı kız çıkmadı maalesef, bu sayede uzun sürelerde on sevisme ve orallarim oldu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık demek gerekirse hiç yemedim o yüzden bir fikir veremiyecem ama bazı arkadaslar yemiş gibi yazmışlar kızlarda hiç bakmamislar soruna 😄
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu maalesef
- +1 yıl
Hani bazen bir kadının cvp vereceği sorulara erkekler sanki yapmış gibi cvp veriyor ya sinir oluyorum valla
0 kadınların zenci 0lsun algısından kaynaklı bi durum 😂 standart 12 cm ve üzeri penis kadına zevk alması için yeter büyük 0lunca bağırsakları d0layıp çıkarıp k0k0reç yapıp yemesin adam😜
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılkalınlık sizin için daha önemli sürtünmeyi arttırıyor. ve büyükük de ayrı bir sürtünme arttırıyor. ama
en önemlisi acemilik.büyük penisli bir acemi felaketin olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAcemilikten ziyade acelecilik belki
- +1 yıl
acemilik acelecilik dahil hepsini kapsıyor canım :) yalnız acelecilik olsa iyi sizin için. bencillik, sizinle empati yapmamak, ruhunuza beyninize hitap etmemek, oyunlar oynamamak vs
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bu yüzden bakire bi eş modeli istiyorum görmemiş olsun ki benimkini başkasıyla kıyaslamasın ben de aynı şekilde bakir kalıyorum ki ha bu böyleymiş diyim daha iyisini bulurum demeyim gözlerimizi birbirimizde açalım istiyorum ilerdeki eşimle
013 Yorumla
Soran+1 yılBunu evlendikten sonra da düşünebilir? Ben de şu zamana kadar sadece bir kişiyle beraber oldum ama merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılİlk benimle yaparsa en azından kıyaslayamaz
Soran+1 yılYa da daha kötüsü olur 😀
Cevap sahibi+1 yılBenimkinin boyuyla ilgili arada tereddüte düşsem de kalınlığı ortalamanın baya üstündeymiş
Cevap sahibi+1 yılMesela ne gibi
Soran+1 yılEvlendikten sonra merak salarsa ve denemek isterse
Cevap sahibi+1 yılYok saçmalama o karakterde biriyle olmaz ya
Soran+1 yılBilemezsin. Kimler kimler aldatıyor
Cevap sahibi+1 yılAllah öyle biriyle karşılaştırmasın
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılSence benimki nasıl 13 cm boy 14 cm çevresi
Soran+1 yılNormal bence
Cevap sahibi+1 yılBen hiç yapmadım yani işlevini bilmiyorum ama çok istekli biriyim ve hani bittikten sonra hemen bida yapabiliyorum
Süre aynıysa evet daha çok zevk verir vulvanın bütün duvarları hissediyor işte ve görsel olarakta zaten görünce istek oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi acı verici olmaz mı bi yerden sonra
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında büyüklük ten ziyada önemli olan işlevi ve kalinligidir.. Çok büyük olan da çok küçük olan da zevk vermez standart her zaman iyidir..
11 Yorumla- +1 yıl
Benim uzun değil ama kalın gibi iyi mi
+1 yılBunun penis ya da vajina ile ilgili yoktur sen şu an bir dildo da sokarsın ten yaklaşım yaşadığın haz ve davranış kurgu fantezi ile alakasi vardır
10 Yorumla
+1 yılbüyük penis daha çok zevk verir tabiki. sen bakire misin bilmiyorsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilim. Ama kıyaslayacağım bir durum yaşamadım
- +1 yıl
çok tecrübe yok yani.. en fazla kaç cmye dayanabilirsin tabi kalınlık da önemli..
Soran+1 yılBilmiyorum ki sadece meraktan sordum
- +1 yıl
libidon yüksek midir.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ımmm harikasın. her şeye açıksındır sen. o zaman sana iri yrrk çok zevk verir.
+1 yılgörsel olarak kadını çok cezbediyor. Her defasında buna şahit oldum. Ama iş yatağa geçince işlevi önemli. Kaldı ki çoğu kadın alamıyor zaten tamamını. Haliyle eziyete dönebiliyor. (benimki boy olarak +20 üstü)
019 Yorumla
Soran+1 yılTamamı girmek zorunda mı 😂
- +1 yıl
ya şöyle; belli bir noktadan sonra tamamen sokması keyifli ama dediğim gibi ilk görüntüde kadın hemen içinde istiyor. İş icraata gelince emin olan max 15 cm'lik alet işini görür kadının. Fazlası eziyet oluyor. O sebeple benim için avantajı da var dezavantajı da :D
Soran+1 yılAnladım 😀
- +1 yıl
ha bana soracak olursan bende testislerde hayvan gibi olduğundan aslında ona ilgi duyan kadınlarda olduğundan daha çok özgüven kazandırıyor. İlişkide de daha fazla baskın olmamı sağlıyor. Özellikle oralda kadının iki elle anca kavrayabilmesi ve köküne inememesi güzel :D
Soran+1 yılBence genel olarak görsel avantajı yüksek. Meme gibi 😀
- +1 yıl
yani tabii. En basiti şöyle diyeyim sana. Bir keresinde boxerde ereksiyonlu halde gören oldu. Sadece o an kız dedi ki lütfen çıplak olarak göster ne olur falan diye. O kadar cezbetmiş. Görünce zaten olanlar oldu. Şiir yazmadığı kaldı :D
Soran+1 yılOnun göresi varmış 😂
- +1 yıl
onu bunu bilmem de şimdiye kadar aldığım her tepki hoşuma gitti o sevindirici hani. Direkt yatmak isteyen dul bile olmuştu :D
Soran+1 yılSanırım biraz da yaşı ve tecrübesi olan kişiler daha çok istiyor
- +1 yıl
tabii ki. Kadın ister istemez penise hakim. O kadar yemiş etmiş. Büyük görünce kabarıyor içindeki şehvet. Bakirelerde daha fazla korku yaratıyor ama
Soran+1 yılHahahaha demek ki😀
- +1 yıl
ama hayal dünyalarında kesinlikle yer ediyor bunu belirtmiş olayım :D
Soran+1 yılBilmem benim bakireyken hiç öyle bi hayalim olmadı. Hala da hayal denemez 😂 Merak en fazla
- +1 yıl
görsen hoşuna gider en fazla o kadar yani. Tutup da içinde istemezsin :D
Soran+1 yılYok hayır halihazırda bir ilişkim var zaten öyle bir şey yapamam. Sadece izlerken vs gördüğümde merak ediyorum
- +1 yıl
p*rno görürsün o zaman siyahilerde rahatlıkla
Soran+1 yılAynen 😅
- +1 yıl
ama şunu söyleyeyim. Bizim ülkede kızlar pek takmıyor özellikle de sevip güvenince. Ne bileyim ifşalarda görüyorum adamın bamya kadar şeyi var kız ne biçim muamele yapıyor sevdiğinden. O sebeple burada hani büyük penis olmalı falan diyen kızların alayı bedeninde erkek görmemiş tipler
Soran+1 yılÖyle zaten. Küçük diye ben de ayrılmam. O kadar anlam yüklemiyorum
+1 yılKadınlar Büyük sever. (Boyu değil işlevi, yok kalınlığı, yok işini bilmesi) gibi züürt tesellisi yalanlara inanmayın.
00 Yorumla
+1 yılEvet kalın penis zevkli oluyor , deliğime girerken tam bir zevk patlaması yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGay misin
- +1 yıl
Hayır bisex
Önemli olan onu kullanabilmek. Çok büyüktür belki o şekilde zevk alırsın ama bir bakmışsın 2 dk sonra çıkmış yarıda kalır.
00 Yorumla
+1 yıldaha fazla yüzey alanına sahip olduğundan evet.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle ki, cinsel doyum açısından uzunluk değil kalınlık önemlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüklük değil ama kalınlık önemliymiş diyorlar.
00 Yorumla
+1 yılgörsel şölenmi değilmi girdiğinde anlarsın 😁
00 YorumlaHayır algı bu, kadınları tatmin edecek boy 7 cm diye açıklanmıştı geçen
00 Yorumla
+1 yılHayir zevk vermiyor. Onemli olan fanteziler verilenzevk ve islev.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgisi yok, zaten onunla alakalı meşhur bir söz de vardır. "Boyu değil işlevi önemli" diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZannetmem çünkü doggy şekilde seks yaparken biraz hızlandım eskort bıraktı acıdı diye gidiyordu zor ikna ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılKalınsa daha çok zevk verir doldurma açısından.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen görsel olarak daha tatmin edici olduğu için rağbet görüyor 🥔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence 16-17 cm ve kalın olanı makbul uyarmak için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle bir artısı var ki istediğin kadarını kullanabilirsin bu az bir zevk değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörsel olarak ruhu tatmin ediyor. Zevk olarak kullanmasını bilen erkek her şekilde zevk veriri
00 Yorumla
+1 yılBüyük penis değil de kalın penis daha fazla zevk verir 😋🤭
10 Yorumla
+1 yılZevkin yanında acı ve gözyaşı da döker sin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Çünkü hem kalın olacak hem uzun ondan birde vajinan dar ise
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim oyle abartili bi pnisim yok ama zevkine variyor esim ve yeterli sureyle ilgileniyorum
00 Yorumlabüyük penis daha zevk veriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Gözünü dolduruyor öyle düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyüklük küçüklük değil önemli olan islev karşındakine vereceği zevk ve tatmin
00 Yorumla
+1 yılBayaablarin teercihi buyuk
00 Yorumla
+1 yılYa dilini kullanacaksın zevk orada
00 Yorumla
+1 yılKalın zevk veriyor diyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılKullanılabilen her penis zevk verir emin ol ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfazlası zevk değil acı verir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki minnacık 6 cm
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılNe sorunu
Soran+1 yılKarşı taraf için ilişkide sprun oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılYok sorun değil aksine daha çok taliplisi çıkıyor. kucuk diye kaç kişiyle birlikte oldum bilmiyorum. deneyimlemek isteyen çok oluyor. isime geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki verir dayanabilir sen ama
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. denemeyimlemeden bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTamamı girmedi ki yani kapasitem belki. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok öyle bişey tamamen uydurma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
51 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir fark var
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından gözünü doyurur. 😘
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye en azından 😂
Cevap sahibi+1 yılYani hiç bi işe yaramıyosa bile en azından gözün doyar diyorum. zararı yok faydası var. büyük penis iyidir 😘😀
+1 yılKime göre büyük
01 Yorumla
Soran+1 yıl15 üzeri büyüktür sanırım
+1 yılYaşamadan bilemezsin ufaklık
00 YorumlaNeler neler
00 Yorumlakalinligi önemlidir evet
00 YorumlaBos isler
00 Yorumla
+1 yılHayır görsellik işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Elbette öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDene istersen