- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılKadının vajinasını döllenme için 8 cm ve üzeri penisler yeterlidir anatomik olarak. Ayrıca kadının tatmin olduğu sinir uçları vajinanın ilk 3 cm'sinde yer alır yoğun olarak. Bu da yine anatomik olarak 8 cm ve üzeri penis boyunu yeterli kılar. Ama tabi fiziksel özellikler (kilolu kadın, kilolu erkek vs gibi) bu boyuta ihtiyacı değiştirebilir mimik oranlarda
Sonuçta kadınları tatmin etmek için anatomik olarak 8cm ve üstü s tlenir tıpta ama uzmanlar 12 cm 14 cm gibi uzunluklar zaten bayağı yeterli kadını tatmin etmek için.
Kadınlar kendince daha da uzun isterler ama uzun penisler de kadının canını yakar çabuk sertleşmez veya yeniden harekete geçmesi uzun sürebilir bu yüzden ideal boyda olanlar kadınlar için de ideal tatmin edici boylardır...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan büyüklük degil ki amac vajinanin en derinine ulasmak degil kadina zevk vermek bunu zaten kadin mastürbasyon yaparken klitoral orgazmla oluyir ayni yapi vajinain 5-6 cm icinde var orayi uyarmak gerek mantik bu vajina zaten ortalam 9 cm derinlikte olasi islaklikla yumurtaliklara giderse 20 cm ortalama penis desen zaten Türkiye de ortama 13-14 cm yani her türlü oluyor baktiginda ama yok görsellik istiyorum oste partnerimle yatarken penisini tutarken elimi doldurdugunu hissetmek hos gelir falan dersen sen bilirsin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evli bir kadınla kaç cm olduğunu sordu bende 18,5 dedim ooo çok büyük dedi bende senin beyin kaç cm dedim 11-12 dedi duyuruyorum diye sordum eh işte dedi bu konuşma yatağa kadar devam etti. Bir hafta sonu birlikte olalım dedi bende neden olmasın dedin 5 saat birlikte olduk 4 posta oral yaparak içini doldurdum bacak omuzda hayli zorlandı ama içimi tam doldurdun bundan sonra vedalar tat vermez dedi sonra defalarca istedi yaptık tayinleri çıktı gittiler. İçinde doluluk yaratmak önemlidir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük penisten önemli işi iyi bilip on sevisme yapan erken bosalmyan penis kadının iyi doyurur kocası doyuramyan istekli kdinlar sanalda buldukları erkeğe ilk sordukları seninki kaç santim buyuk aletli kollu kuvetli bulup tadını alınca daha bırakmazlar erkeğin peşini okul zamanı bende öyle hata yaptım kadın ankrdan İstanbul geldi zor ikna ettim geri gönderdim 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15-19 cm arasınolmasınlazım kalınlık olması çok önemli… sertlik oranı en önemlisi ve 🥚 Yumurtalar büyük olmalı… içinde tamamen inmeyen makineli bir tüfek emin ol yeryüzünün en mutlu kadını yapar seni… pembe bulutlarda yaşarsın…
ama bunlar genetik yanında…Emek isteyen şeyler … bilinç gerekir beslenme … Penis Egzersizleri çok önemli
00 Yorumla
+1 yılşimdi her erkeğin penisi farklı olduğuna göre her kadının da vajinası farklıdır
kadın vajinasını tanır ve büyük penis ister
ve yine vajinasını tanır küçük penisten yana olurkişiye göre bir seçim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin ciddi bir kısmı psikolojidir. Bilhassa kadınlarda bu böyledir. Büyük bir penis, kadının haz ile ilişki kurduğu organı uyaracağına dair güçlü bir ön yargıyı da taşıdığından psikolojik olarak daha çok istenir cinsellikte.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Penisin büyükliğüyle alakalı değil zevk olayı penisin hepsi girmedende kadın zevk alıyor zaten hatta hiç girmedende sürterek bile zevk alıyor... hissettirebilmek önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi diyecekler işlevi filan tamam da kvuuk olursa ne girdiği anlamazsın o yüzden hem işlevi hemde büyüklüğü içeride hissetmelisin
00 Yorumla İşlevi önemli aşko. Benim ortalamanin bir iki tık üstü penisim var. Erken boslsam kimse ikinci üçüncü buluşma istemezdi mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılPeki bu soruya hiç bir kadının yorum yapmamış olması :)
00 Yorumla Kaç defa söylenmesi gerek bunlar hep algı boyut değil işlevsellik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet benimki 2 el bir zevk aliyolar bir zevk aliyolar anlatamam yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbu bıraz buyuk gogus buyuk kalca gıbı yanı goruntu olarak guzel lakın işlevsellık gorecelı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinana bağlı, darsa ağlarsın, çok başıma geldi, uygun boyutu tercih et, bedava diye yiyeneyeceğin şeyi alma😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Pozisyon zenginliği oluyor ama kalın daha iyi. Penisin ileri gitmesi sizin için bi zevk unsuru değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. tabiki daha çok zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyüklükle olsa her şey Hindistan dünyanın anasını aglatirdi 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani genetik uyuma göre değişir. Ama genel olarak sünnetsiz penis daha çok zevk verir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde işlevi önemli.
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bunun önemi yok. İşlevi iyiyse geç boşalıyorsa tamamdır..
00 Yorumla
+1 yılİçini doldurması lazım ama tabı buyuk olup 5 dk surerse oda zevk vermez yeter dıyene kadar devam etmeyı tercıh edıyorum memnun olmayan yok 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır penisin büyüklüğünden çok kalınlığı önemli. Kalın penis vajina duvarlarındaki klitorisi daha çok uyararak daha fazla zevk almanı sağlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Kalin ve damarli
00 Yorumla
+1 yılKalın olması daha iyiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşlevine bakmak lazım
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılVermez
00 YorumlaSana sormak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet