Her konuştuğum erkeği geçtim en yakın uzun senelerdir arkadaş olduğum çocuk bile bana böyle bir ilgisi olduğunu söyledi arkadaşlığımı sonlandırdım. Sevilecek insan değil miyim niye böyle? Erkekler cinsellik konuşmadan karşı cinsle muhabbet kurmak çok mu zor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maalesef erkeklerin çoğu böyle. Bu konuda üzgünüm. Bence erkeklerle fazla gereksiz samimi olmamak bir kızın menfaatine olur diye düşünüyorum. (Şimdi bu yoruma her kez yargı dağıtacak ama benim tesbitim bu. )
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsen kesin dekolte mini etek kısa şort tayt giyiyorsun diye kendini cinsel obje olarak gösteriyorsun diye öyle erkekleri kendine çekiyorsun ben pantolon + penye giyen bi kızla yıllardır arkadaşlık yapdım cinselliğin imasını bile etmedim
04 Yorumla
Soran+1 yılOturduğun yerden milleti yargılamak ne güzel dimi, o bahsettiğin şekilde giyinmiyorum üstelik giyinsemde kime ne? Sen bu şekilde giyinen insanlara cinsel obje deme hakkını nasıl kendinde bulabiliyosun buda ayrı bir mesele zaten bu ülke gelişmiyosa senin gibi geri kafalılar yüzünden gelişmiyo zaten.
- +1 yıl
kızlarla erkeklerin aklı farklı çalışır erkekler dekolte mini etek kısa şort taytlı kıza aşık olduğu için çıkmaz yatmak istediği için çıkar sonra pantolon + penye giyen namuslu bi kız bulup ona aşık olup evlenir
Soran+1 yılSana kötü bir haberim var, her pantolon penye giyen namuslu olmuyor ama yinede sen bilirsin
- +1 yıl
son sözüm erkekler kısa şort ve tayt giyen kızı yollu olarak görüyor + ek bilgi bi erkek kısa şortlu kızla sevgiliydi ben eskiden şöyle düşünüyordum adam kısa şortlu kıza saygı duyuyor ama gerçek şöyle olduğunu fark ettim adam kısa şortlu kızla yatmak istediği için kısa şortlu kızla sevgili oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılBu yaşlarda gayet normal çünkü testestoron hormonu çok yüksek beyni zorluyor, ee birde ciddi ilişkiyede yanaşmıyo hemen kızlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece yaşıtlarımla konuşmuyorum benden büyük insanlarlada konuşuyorum konu hep aynı
- +1 yıl
Hımm anladım ama bir erkek 27 ya da 30 a kadar maximumda olduğu için kontrolde zorlanır işte birazda neden biliyomusun hep 18 den 30 a kadar bol bol her çıçekten bal alim yarın evlenince yapamam düşıncesi hakim, sanıyorlarki kızlar hee diyor tabi tabi... bence sorun bu, sen evleneceksen en az 30 yaşında birini bulmalısın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKizlar size kötü bir haberim var.
etrafinizdaki akraba olmayan tüm erkekler sizi duvardan duvara sevmek istiyor bunu kafaniza sokun. Haaa yok mufur bunun bir istisnasi? Evet elbette vardir ve bu daha kötü bu durumda da çok çirkinsinizdir.00 YorumlaOtzbir mi çeksin çocuklar hep? Bunu mu istiyosnuz? Fnfj
03 Yorumla
Soran+1 yılİster onu yapsın ister e*cort kiralasın beni ilgilendirmez
Soran+1 yılYa konuyu anlamamışsın bile boş ver knk sen
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılRahat birisi gibi duruyorsan böyle düşünür pek çoğu.
03 Yorumla
Soran+1 yılRahat biri filan değilim kardeşim, soğuk yapmıyorum sadece insan gibi samimi davranıyorum gevşemeye başlıyor hemen
- +1 yıl
Tamam işte erkeklerin çoğu ahlaksızdır. Yüze gülen her kıza ''o yolun yolcusu'' kafasıyla bakıp sarkıyorlar.
Soran+1 yılAynen öyle, kuruların yanında yaşta yanıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle diyodum ama bi çocukla buluştum o da tam tersiydi sanki aseksüel gibiydi
00 Yorumla
+1 yılbeyinleri uçkurlarına kadar aktığı için.
20 YorumlaBoşuna Türkiye cinselligin afrikası denmiyor. Sağlıklı iletişim yok
00 Yorumla
+1 yılMaalesef akılları bi oraya çalışır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen farkında olmadan cinsellik mesajı veriyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen knka erkeklerin bilinçaltına radyasyon yayarak cinsellik mesajı veriyorumdur
- +1 yıl
Evet kesin öyle
+1 yılLütfen şunlara erkek deme ua
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO menfaat ilişkisi olduğu için öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılNe menfaati?
- +1 yıl
Erkekler için cinsellik güzellik meme popo pembe vajina
Kadınlarda zengin erkek kaslı erkek uzun boy yakışıklılık gibi
Soran+1 yılGenelleme yapman doğru değil
- +1 yıl
Herkes değil çoğu için öyle bu günümüzde her ilişkide hemen hemen görünüyor popüler bir ilişki türü oldu
+1 yılBasit erkekler öyle şeyler düşünür
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
boş ver..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun için konuşuyor zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giyim tarzın konuşmaların
00 YorumlaKalktığı için 😂😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kolay. Yeteri kadar konuşuyorum. Bana yetiyor
00 Yorumla
+1 yılsen hoşgelmişsen türkiyeye. bende eskiden öyleydim
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle
06 Yorumla- +1 yıl
Neticede ihtiyaçlar karşılıksız kalmamalı
Soran+1 yılHepsi sana gelsin o zaman
- +1 yıl
Kimin için diyorsun bunu
Soran+1 yılGörüş belirten kişiye?
- +1 yıl
Anladım peki 😊