Düşünsene o kadar yıl nefsine hakim ol, şeytana uyma daha önce kimseyle yakınlaşma sonra evlendiğinde hayallerin suya düşsün. O hayalini kurduğun cinselliği yanından bile geçemesin. Kim ister ki bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma şöyle düşün mesela geçmişte cinsellik yaşadın ve evlendin. Karın çok iyi biri dört dörtlük ama cinsel haz olarak o geçmişindeki tadı alamıyosun. İşte burada karına haksızlık edersin. Ama daha önce o tadı bilmeseydin aklına gelip karşılaştırmazdın. Bence ilkler güzeldir
17 Yorumla- +1 yıl
Sen olaya çok farklı bakıyorsun.
Evleceğin kişiyle birlikte olsan evlenince onunla uyumlu olup olmadığını öğrenmiş olursun. Ya çok iyi olursa piyango olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılYa zaten onu hissedersin anladın mı o çekim ten uyumu hissediliyor el ele tutuşsan bile garip oluyosun.. Böyle olmadığın biriyle evlenme zaten
- +1 yıl
Tamam orada haklısın ama ya tersi olursa da inek gibi yatıp her şeyi erkekten bekleyen, orama dokunma, şurama bakma diyen bir kadın olursa veya bencil kendini zevkini düşünüp arkasını dönüp uyuyan, erken boşalan, iktidarsız vs bir erkek olursa? Bunları yaşamadan anlayabilir misin?
Cevap sahibi+1 yılBunun için çift terapistleri var ilaçlar var önemli olan ten uyumu aşk ve anlayış bunların hepsi hallolur ama ten uyumu aşırı önemlii ten uyumun yoksa istediği kadar güzel çekici hoş olsun miden bulanıyo bi süre sonra
- +1 yıl
Ten uyumu kesinlikle olmalı ama her soruna çözüm bulsan da zevkleri alışkanlıkları değiştiremezsin. Bu konuya değinmek istedim biraz da.
Ten uyumunun olduğu biriyle aynı şeyleri sevemediğini düşünsene.
Atıyorum sen ön sevişmeyi çok seviyorsun ama o kısa tutuyor. Sen uyarsan kırmamak için uzun tutmaya çalışsa isteksiz olduğundan görev gibi olacak.
Bunun gibi bir sürü örnek sayabilirim.
Cevap sahibi+1 yılAma şöyle atıyorum evlenmeden önce yaşadın ve çok iyiydi e bu seferde yine sıkılıyosun yani bu cinsellik farklı bişey her zaman her zaman aynı tutku aynı istek olcak diye bişey yok. Sıkılma başlıyor bi süre sonra hangi evli çift sence bu anlattığın gibi yapıyor her gün
- +1 yıl
Her gün en sevdiğin yemek yenmez zaten. Onu çok özlemeyecek ya da bıktırmayacak sıklıkta hiç unutmamak için belirli zamanlarda yiyeceksin.
Bunu çeşitli şeylerle süslemek sana kalmış.
Mesela makarnanın binbir çeşidi var. Hergün ketçaplı da yenmez salçalı da soslu da ama hepsinin tadı bambaşkadır.
En İyi Cevaplar
İşte o yüzden istediğin herşeyi yaşicaksın saçma bence insan niye kendisini sınırlandırır ki normal bir şey yani tercih meselesi ama evlenmeden yaşanmalı bence cinsellik sonra ömür boyu böyle mi çekeceksin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin kendi kararı ben beklemezdim
00 Yorumla
+1 yılIşte ya da isteme bu kumarı oynuyorsan unutma ki kumarda asıl kazanan hep masadir.
04 Yorumla- +1 yıl
Şair masa kazanır derken ne demek istemiş burada tam olarak?
- +1 yıl
Yanı yüksek ihtimalle hayalleri çöp olacak demek. Bulacagin şey hayal kırıklığı olacak demek.
- +1 yıl
Beklentiyi çok yüksek tutma kimse mükemmel b değildir, elindekiyle yetin diyorsun.
- +1 yıl
Şek bakarken yaşanır. Evlilikteki seks (cicim aylarını yıllarını saymazsak ) başka bir bedenle ayda yılda bir yapılan masttan ibarettir. Gerçi cicim aylarında hatta en başında bile ten uyumunun arzunun tutkunun olması bile şanstan ibarettir. Evlilik. seks için yapılmaz aile olmak çoluk çocuk huzur ve düzenli bir hayat için yapılır .
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki öyledir ama helali neyse ona razıyım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayaller grinin elli tonu gerçekler Düttürü Dünya 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin bu konudaki fikriniz nedir?
Evliliği beklemek doğru mu yanlış mıdır?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne