Erkeklerin kızların regl triplerine karşı çıkardıları kuruntu mu? Lslsllsl
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuruntu değil o bir ilişki sırasında hani erken gelmiş ama boş* mamış ise ilişkiyi devam ettiriyor ise o spe*ler prostat ve bazı bölgelerde birikir baskı oluşturur ve sızıya sebep olur bunun adı spe* ağrısı değil daha farklı bir ismi var tıpta yani kızların ağrıları olurda erkeklerin olmaz mı gibi bir şey mi var ben bunu mastürbasyon* yaşamıştım çok beklettim sancı oluştu inan ki özellikle mesane prostat ve to*p bölgelerinde bayağı da uzun sürdü
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSperm ağrısı aşırı p*rno izleyip buna rağmen boşalmayan mastürbasyon yapmayan erkeklerin çektiği aptalca ızdıraptır ha kız arkadaşlarına söylerlerki sanki kızlar erkeklerin mastürbasyon aleti olmak zorundaymış gibi , beni boşalt falan hep sığırlıklarının eseri
00 Yorumla
+1 yılBugün kasıklarımla birlikte testislerin ağrıdı. Nedenini bilmiyorum sabah azgındım baya zevk suyum gelmişti sonra böyle ağrılarım başladı. Şimdilik pek ağrım yok. İlk defa oldu
00 Yorumla
+1 yılYok onun olayı başka sana yanlış öğretmişler 😂😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlatın lxldldld
- +1 yıl
Yoo boşuna yazmasın sana ben engel yemeden anlatırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBlue balls, erkeklerin bazen boşalma olmadan cinsel uyarılma sonucu alt karın ve testislerde şiddetli ağrı yaşadıkları bir olgudur. Nadir durumlarda, bu ağrı boşalma gerçekleşmiş olsa bile ortaya çıkabilir. Bu, özellikle ereksiyon uzun bir süre devam ettiğinde fark edilir. Bu, genellikle uyarılmadan birkaç dakika ila saat sonra tamamen geçen, çok nahoş olsa da zararsız bir olgudur. Boşalmayı tetiklemek daha hızlı iyileşme sağlayabilir.
20 Yorumla
+1 yılCinsel uyarılma sonucunda boşalma olmazsa testisler şişer ve bu öyle bir ağrı yaparki yürüyemez hale gelir, bu yüzden sonunu getiremicek partnerle işim olmaz😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Belirli periyotta üretilen spermi bir şekilde açılmazsa yumurtalarda ağrı yapar bunun önüne geçmek gerekir belirli periyotta mastürbasyon yaparak ya da birlikteliklerle atmak gerekir
00 Yorumla
+1 yılSperm ağrısı değil o testis ağrısı :)) partnerine aşırı isteklenipte partneride izin vermeyip boşaltmszssa testis ağrısı sızısı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkmış penisi indirmezsen olur. Her Allah’ın günü asıl anlamına gelmiyor ama bütün gün sadece sevişip boşaltılmaysan testislerde deli gibi ağrı olur
00 Yorumlao ne lan ilk defa duyuyorum. sadece ereksiyon halinden sonra boşalamazsan biraz ağrı olur o olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSperm ağrısı değil. Uzun süre erekte kalıp boşalmamak. Blue balls olarak bilinir. Türkçe de damat sancısı olarak bilinir.
00 Yorumla
+1 yılpenis ereksıyon halinde içerden sperm cıkmayıp içerde kalırsa direk hayalara aşırı bir agrı verir aynı sizin regl agrısı gibi
00 YorumlaÖyle bir şey dümen hiç böyle bir şey yaşamadım bunu idda edenler bel soğukluğu yaşıyor sanırım
00 Yorumla3 den fzla boşalma olunca penisde agrı olmaya başlıyor sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O şey ya uzun süre yapmayınca olan ağrı
00 Yorumla
+1 yılO ne ilk defa duydum
00 YorumlaO da bir ağırlık yapıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim diyor bana sürekli ben de bilmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 901 cevap paylaştı. Öyle bir ağrı yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTaştoşları şişiyor bosalması lazım ağrı oluyor
00 Yorumla
+1 yılİlk kez duyuyorum o ne
00 Yorumla
+1 yılyalan
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne ilk defa duydum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. boşalmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimden duydun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam