Niye uygun değil p*rno film mi çekiyorsunuz? Öpüş koklaş birleş orgazm ol/boşal sarıl uyu. Ondan sonra şöyle oluyor:
+Tamam şimdi sen alta geç ben üste geçeyim. (5 dakika onu yap) -Ayağını şöyle koy kolun böyle dursun +Tamam şimdi sen alta geç -Ters oturacağım yat. Bu ne la? İkea'dan gardop aldık da onu mu kuruyoruz kılavuza bakarak? :D :D :D :D Benim kendimi kaybetmem lazım. Salmam lazım.
Kaldı ki kaç dakika erekte kalacaksın? Her birini 5-10 dakika yapsan boşalmadan 1 saatten fazla sürer. Zaten 5 dakika 10 dakika giriş çıkış yaptın boşalırsın. Kadın da gelmez bile anca kıvama gelir. Heyecanlanmalar ufak kasılmalar başlar. Sonra kadının rahatını bozdun yeni bir pozisyon denedin kaç dakikada sertleşeceksin tekrar? O kadını soğutmadan 2. kez sertleşmen dolman lazım. etti 2 pozisyon o bile güç ya neyse. Hadi 2. pozisyonda da 10-15 dakika yaptın aralıksız giriş çıkış yaptın kadın 1 kez orgazm olur. Ben mesela 1 orgazmda doymam. 2-3 kez yapman lazım. Erkek olarak sekste zaten kadına göre (kadın aktif olsa bile) çok daha fazla efor sarfediyorsun. Bir de zırt pırt hareket edersen çok çabuk yorulursun kadın asla zirveyi görmez hep zirveye yakınsar. Bu da sinir bozucu.
Hangi pozisyona gireceğini partnerine nasıl hissettiriyorsun konuşmadan? Eğer Avatardaki gibi kuyruklarınızdan sinir uçlarınız çıkıp kuyruklarınızı birbirinize bağlayapı sinirsel ve düşünsel olarak öyle bir bağlantı kurarak hiç konuşmadan senkronize olabiliyorsan ne güzel.
Bak yaa:) boşalma sayım fazla olduğu için sıkıntı yaşamıyorum ama şu konuda haklısın belirli bir pozisyonda ilerliyorsun ortasında değiştiriyorsun elbette bu yanlış
Peki her kadın yönetilmek istiyor mu? Eninde sonunda o saçma sapan konuşmaları yapman lazım. Ben seks esnasında titreşimli vibratör gibi şeylerin kullanılmasından yanayım ki erkekle kafa kafaya gidip aynı anda seksten aynı zevki alabileyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır değiştirmem. Bir pozisyonda rahatımı buldum mu sırf şov için yatakta halay çekemem. Yapmam bunu.
Tek pozisyon?
1 veya 2 yeterli.
Beni orgazma ulaştırsın rahatlayıp uykuya dalayım yeter. Gerisi fasa fiso.
Bana pek uygun değil ama 1 2 herkes için ideal gibi bu düşüncede
:) orası öyle tabii ki ama farklı pozisyonlarda da bütün olmak da güzel fikir derim
Niye uygun değil p*rno film mi çekiyorsunuz? Öpüş koklaş birleş orgazm ol/boşal sarıl uyu. Ondan sonra şöyle oluyor:
+Tamam şimdi sen alta geç ben üste geçeyim. (5 dakika onu yap)
-Ayağını şöyle koy kolun böyle dursun
+Tamam şimdi sen alta geç
-Ters oturacağım yat.
Bu ne la? İkea'dan gardop aldık da onu mu kuruyoruz kılavuza bakarak? :D :D :D :D Benim kendimi kaybetmem lazım. Salmam lazım.
😂 pozisyon değişikliğinde bunları yapmıyorum ben yapan denk geldiyse bilemem 😂
Kaldı ki kaç dakika erekte kalacaksın? Her birini 5-10 dakika yapsan boşalmadan 1 saatten fazla sürer. Zaten 5 dakika 10 dakika giriş çıkış yaptın boşalırsın. Kadın da gelmez bile anca kıvama gelir. Heyecanlanmalar ufak kasılmalar başlar. Sonra kadının rahatını bozdun yeni bir pozisyon denedin kaç dakikada sertleşeceksin tekrar? O kadını soğutmadan 2. kez sertleşmen dolman lazım. etti 2 pozisyon o bile güç ya neyse. Hadi 2. pozisyonda da 10-15 dakika yaptın aralıksız giriş çıkış yaptın kadın 1 kez orgazm olur. Ben mesela 1 orgazmda doymam. 2-3 kez yapman lazım. Erkek olarak sekste zaten kadına göre (kadın aktif olsa bile) çok daha fazla efor sarfediyorsun. Bir de zırt pırt hareket edersen çok çabuk yorulursun kadın asla zirveyi görmez hep zirveye yakınsar. Bu da sinir bozucu.
Hangi pozisyona gireceğini partnerine nasıl hissettiriyorsun konuşmadan? Eğer Avatardaki gibi kuyruklarınızdan sinir uçlarınız çıkıp kuyruklarınızı birbirinize bağlayapı sinirsel ve düşünsel olarak öyle bir bağlantı kurarak hiç konuşmadan senkronize olabiliyorsan ne güzel.
Bak yaa:) boşalma sayım fazla olduğu için sıkıntı yaşamıyorum ama şu konuda haklısın belirli bir pozisyonda ilerliyorsun ortasında değiştiriyorsun elbette bu yanlış
Orayı ben yönetiyorum
Peki her kadın yönetilmek istiyor mu? Eninde sonunda o saçma sapan konuşmaları yapman lazım. Ben seks esnasında titreşimli vibratör gibi şeylerin kullanılmasından yanayım ki erkekle kafa kafaya gidip aynı anda seksten aynı zevki alabileyim.
Yahu vibratörün o esnada ne işi var erkek olarak ben bunu kabul etmem şahsen o olayı yapacak olan biziz
Niye etmezmişsin. Tek sen değil bir sürü erkekte var bu. Vibratör kullanmak senin seks yapmana engel değil ki.
Ya ben orgazma ulaştırıyorum yatakta başarılı erkeğin bunu yapması gerekir ekstra bir cihaza ihtiyaç yok bence
Evet her erkek böyle düşünüyor.
Yorumlarına bayıldım merak ettim şahsen
Yazman için demedim yanlış anlama.
Resmen ders vermişsin 👏👏
@PınarGülayy:)
Bayıldım ya
Değiştirir severim 🤞
Favorimiz?
Doggy, cow girl
Vay çok iyi
Teşekkürler 🤞
Rica ederim
Cowgirl iyiymiş kadın erkegi altına alınca güzel oluyor
Tek pozisyon tatmin etmez beni. Değişiklik isterim.
Evet severim ama misyoner favorim
Super
Seversinn🔥🔥
Tabiki
elbette
Evet değiştiririm
pek değil
Çok az