Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapmak istiyorsan rahatça çekinmeden eşinden gizlenmeden yapmalısın. Bu çok doğal bir ihtiyaç. Brn de hâlâ yapıyorum. İnan bunu herkes yapar ama gizler nedense. Ben eşimin sevgilimin mastürbasyon yapmasını asla yadırgamam, hatta birlikte yapmak isterim, bu benim için güzel bir fantezi. Seni çok iyi anlıyorum. Rahat ol lütfen, o da aşılacak… 🌸🤗😎🥰
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben soruyu ilk okuyunca evliyken yapıyorsun sandım ilişkinizde sorun mu var diye düşündüm ama güncellemen ile aydınlandım benim görüşüm ise asıl gariplik bekarken yapmanı garip karşılaması yani böyle bir şeyi nasıl garip bulur insanlar bir şekilde cinsel dürtülerini bastırmalı ve bunun en kolay yolu masturbasyondur
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılben tam tersi, bekarken yapmamasını garip karşıladım. hatta kendi vücudunu tanımamış birinin kocasını tatmin etmesi daha zordur. kocanın kafası çok farklı bi kafaymış, üzücü...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Millet detaya bile bakmayip soruda yorum yapmis sen bir de bunlardan fikir mi bekliyorsun? Ben hepsini okudum kocanin bekarken mastürbasyon yapmani sorun etmesinin sebebi mastürbasyon yaparken tanidigin bir erkeği hayal ettiğini düşünmesidir. Bu öyleyse ki öyledir bunun normal bir şey oldugunu insanin elinde olmadigini söyle masturbasyom yapmasan bile hayal ettigim kisinin rüyama girecegini söyle ama Şu an seninle evliyim ve seninle çok zevk aliyorum ve iki gün yapmasak gün boyunca sik sik seni düsünüp islaniyirum falan de de iste bir seyler kocayi da koynunuza biz mi sokak?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişik bir erkek modeli belki mastürbasyon yapmanı evlenmeden ve eşinle tanışmadan önce çok istekli olduğunu geçmişinde başka bir birliktelik yaşanmışlığını düşünmüş olmalı sanırsam öyle tepki vermiştir ama gerçekten takdir ediyorum seni bende bir erkek olarak kendimi evleneceğim insana saklıyorum zina dan sakınıyorum senin gibi evlenmeden yapmayan kızlar elbet vardır bana da denk gelir inşallah
Başka da aklıma bir şey gelmiyor mastürbasyon yapmak ayıp ve hor görülen bir şey değil yanlış bir şey asla yapmamışsın ben takmıyorum bu tarz şeyleri
10 Yorumla
+1 yılÖnce yapmanı sorun etmesi saçma nolacaktı peki desydin😄gerçeğini mi yapmalıydım desen susar, ama bekarken yapıpta evliyken devam etmen alışkanlık sadece o da zamanla geçer
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının hayatında biri varken mastürbasyon yapması demek karşısındaki erkeğin onu tatmin edememesi demek, hoş bir şey değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılBekarkendi şimdi değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara zevk vermeyi sadece içine gir çık sanan aptallar yorumlarda toplanmış yine. İlginç.
Kocan mağara adamı mı? Kendisi yapmadan duruyor muydu da sana laf ediyor?
41 YorumlaKendisi yapmıyor muymuş?
Bu kadar bekarlıkta kolay mı deseydin.
Ben şahsen garip karşılamam,
tam tersine yapmadım dersi acaba aseksüel mi diye endişelenirdim.00 Yorumla
+1 yılEşinin yerinde olsam kendi ellerimle yagli masaj yaparak ve klitorisinle oynayip kendi ellerimle mastürbasyon yapardim sana ve senin de kendine yapmani isterdim ve vakumlardim klitorisini
00 YorumlaNiye kadınlar insan değil mi onların da ihtiyacı olamaz mı niye ufo gören köylü gibi bakıyor ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılOndan gizli yap onun yanında yapma. Duş 🚿 kabinde mesela.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bekarken yapmışsın belkide oda yaptı çok saçma davranış. Artık emanet sende hiç zayi etmeden kullan dersin
00 Yorumla
+1 yılKendisi bakir miydi peki eğer değilse ve o gtle seni beğenmiyorsa ne demek lazım hadi ordan 😒
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adam haklı onu aldatıyor sayılırsın hakaret te sayılır
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce yapmamı sorun ediyor
Soran+1 yılDetayda yazdım aslında
+1 yılçünkü onun sana zevk vermediğini düşünüyor tat almadığını düşünüyor
02 Yorumla
- +1 yıl
o zaman takıntılı biri kocan belki de kendini tatmin etmen evlendikten sonrada devam eder kuşkusu olabilir eşinde
Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. mastürbasyon bence yokluktan yapılır. Sende evlendin artık rahatlamayı kocanla yaşa
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yetmiyor muyum diye düşünüyor olabilir.
02 Yorumla
- +1 yıl
Günah diye düşünüyor olabilir. Dindar biriyse böyle olabilir.
Neden eşinle ilişkiye girmiyorsunda yapıyorsun kı zevk mı almıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce yapmamı sorun ediyor. Evlendikten sonra yapmadım hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenimle yapmak varken kendi kendine mastürbasyon. yapmana ne gerek var diyordur :D
02 Yorumla
- +1 yıl
neyse oldu bitti geçti gitti deseydin daha neyi sorun ediyorsun deseydin sende :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAliskanlik olunca vazgecemiosun yaa bazen mastürbasyon gerceginden daha bile zevkli
54 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
@Müdrik yengeyi iyice kanırtsaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldüğünde takmadılar, bu bende doğuştan var de.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. normalde evliysen bu görevi eşinin yapması lazım eşin tatmin edemiyosa geriye tek bi çare kalıyo mastürbasyon yapmak. yani buda doğal bi ihtiyaç
02 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öncesi ihtiyaç ancak evlendikten sonra devam ediyorsa o sorun olur işte...
00 Yorumla
+1 yılbekarken neyse ama evliykin kesinlikle olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Esin saçmalamis mastürbasyon yapabilirsin ne olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYeni evlisin neden mastürbasyon yapıyorsun ki kocan yetersizse konuşup aşarsınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yapmayan kadınla hayat geçmez ki. Kocan da bi garip yani haa
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıksız geldi. Benim hoşuma gider evliyken bile olsa.
00 Yorumla
+1 yılBence normal bir durum. Alışkanlık sonuçta. Zamanla yapmazsın sen de zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılyani ben varken sen neden bu işe yapıyorsun der tabi alınır
00 Yorumla Neden dert edelim ki bu da gayet normal bir durum kadınlar için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani evlendikten sonra da yapmıyorsan sorun yok bence
01 Yorumla- +1 yıl
Öncesinde her şey olabilir bu çok normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin kendini yetersiz hissedebir masti birakmakta zordur bende eşime arada mastürbasyon yapiyorum onun zevki farkli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsaçmalamış eşin kusura bakma da başkasıyla olmaktan kat kat iyidir kendi başının çaresine bakmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağımlılık olmuş sende ama bakire değilsin eşin bunu biliyor muydu
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim
Cevap sahibi+1 yılNasıl bakire mastürbasyon yapıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBundan dolayı rahatsız onun seni doyuramadigini bildiği için öyle mastürbasyon yapmanı istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kendinde sorun olduğunu düşünüyor olabilir mi i?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar dert ediyor ya ben ona yetmiyor muyum diye?
00 Yorumla
+1 yılSorun edecek bir şey bulamamış bunu sorun ediyor. Ne saçma sapan insanlar var ya
21 Yorumla
+1 yılEşin uzaylı galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence sorun yok zevkle oturup izlerim
00 Yorumla Kocan rahatsız sanırım. Kadınsın sen ya
00 Yorumla
+1 yılBunu kullanmalı sen yaparken izlemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini yetersiz hissediyor sanakarşı
00 Yorumla
+1 yılNe alaka esinde Bi garipmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden garip karşılayıp rahatsız oluyormuş...
00 Yorumla Ben etmem yapan olsa zevkle izlerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki esnasında mi yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHayır biz yapiorsak onlarda yapabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEee seks te eksik gibi hissediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNesini sorun ediyormuş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncede sonrada yap 24 saat seni mi izlicek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek derdimiz oydu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam kendini yetersiz hissetmiştir normal tabi..
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPardon olayı yanlış anlamışım evlilik öncesini kafaya takiyorsa sende ona sor o yapmışmı diye :D
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Daha çok hoşuma gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Yazılanları okudum kocan tam bir öküz
00 Yorumlaonunyanıda yaptınmı kendinieksik hisseder
01 Yorumla
+1 yılyani bence herkes yapıyor sorun yok
00 YorumlaAptal bence
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon bağımlısı olan ben
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılBilemeyiz
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi